Dodaj do ulubionych

Rzeszów w TV

26.07.13, 17:38
Rzeszow_w_TV
Obserwuj wątek
    • e_w_a_21 Re: Rzeszów w TV 26.07.13, 17:55
      PISowska propaganda !
      • lisowczyk_2013 Re: Rzeszów w TV 26.07.13, 18:01
        Muzeum dobranocek to pisowska propaganda??
        Zmykaj trollu....:)
    • Gość: krytykant Re: Rzeszów w TV IP: *.static.sl-net.pl 26.07.13, 18:06
      Bardziej się spitolić reportażu z Rzeszowa nie da.
      Opuchnięty od wódy, tęskniący za żydowskim cmentarzem i na wszelki wypadek mówiący o nim stary, kotleciarz z Kaprysu i grajek ludowizny, który nas katował nią przez dziesięciolecia przy każdej okazji i jakiś nieumiejący mówić facet w przedwojennym mundurze pitolący coś o adiutancie Piłsudskiego. Takie bzdety mają ludzi zachęcić do przyjazdu do Rzeszowa.
      Gratuluję pomysłu, scenariusza i realizacji.
      • Gość: (((((((((((((((((( Re: Rzeszów w TV IP: *.dynamic.mm.pl 26.07.13, 23:10
        Bardziej się spitolić reportażu z Rzeszowa nie da.
        Opuchnięty od wódy, tęskniący za żydowskim cmentarzem i na wszelki wypadek mówiący o nim stary, kotleciarz z Kaprysu i grajek ludowizny, który nas katował nią przez dziesięciolecia przy każdej okazji i jakiś nieumiejący mówić facet w przedwojennym mundurze pitolący coś o adiutancie Piłsudskiego. Takie bzdety mają ludzi zachęcić do przyjazdu do Rzeszowa.
        Gratuluję pomysłu, scenariusza i realizacji.

Cięta i ostra riposta.
    • Gość: czy podac pesel? Re: Rzeszów w TV szkoda słów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.13, 22:59
      To co zobaczyłem, skwituje jednym słowem - porażka. Nie wiem kto był pomysłodawcą, co miał ten filmik przedstawic?. Mnie osobiscie by zniechecił do odwiedzenia miasta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka