lisowczyk_2013 Re: Rzeszów w TV 26.07.13, 18:01 Muzeum dobranocek to pisowska propaganda?? Zmykaj trollu....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krytykant Re: Rzeszów w TV IP: *.static.sl-net.pl 26.07.13, 18:06 Bardziej się spitolić reportażu z Rzeszowa nie da. Opuchnięty od wódy, tęskniący za żydowskim cmentarzem i na wszelki wypadek mówiący o nim stary, kotleciarz z Kaprysu i grajek ludowizny, który nas katował nią przez dziesięciolecia przy każdej okazji i jakiś nieumiejący mówić facet w przedwojennym mundurze pitolący coś o adiutancie Piłsudskiego. Takie bzdety mają ludzi zachęcić do przyjazdu do Rzeszowa. Gratuluję pomysłu, scenariusza i realizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (((((((((((((((((( Re: Rzeszów w TV IP: *.dynamic.mm.pl 26.07.13, 23:10 Bardziej się spitolić reportażu z Rzeszowa nie da. Opuchnięty od wódy, tęskniący za żydowskim cmentarzem i na wszelki wypadek mówiący o nim stary, kotleciarz z Kaprysu i grajek ludowizny, który nas katował nią przez dziesięciolecia przy każdej okazji i jakiś nieumiejący mówić facet w przedwojennym mundurze pitolący coś o adiutancie Piłsudskiego. Takie bzdety mają ludzi zachęcić do przyjazdu do Rzeszowa. Gratuluję pomysłu, scenariusza i realizacji. Cięta i ostra riposta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czy podac pesel? Re: Rzeszów w TV szkoda słów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.13, 22:59 To co zobaczyłem, skwituje jednym słowem - porażka. Nie wiem kto był pomysłodawcą, co miał ten filmik przedstawic?. Mnie osobiscie by zniechecił do odwiedzenia miasta. Odpowiedz Link Zgłoś