res-men 05.08.13, 09:15 wiadomosci.onet.pl/kraj/gazeta-polska-codziennie-to-rzad-zdecydowal-by-konferencja-klimatyczna-odbyla-sie-11/qlbk5 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ekolog! Re: kacza obsesja obsesją obsesję goni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.13, 09:22 dla uczczenia konferencji 11 listopada palimy plastiki w piecach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksionc Do res-men a IP: *.dynamic.mm.pl 05.08.13, 10:56 fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/537138_507568539281030_1716347969_n.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
res-men Re: Do res-men a 05.08.13, 11:02 o jakze uczący obrazek - miłuj bliźniego jak siebie samego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e Re: Do res-men a 05.08.13, 11:05 Gość portalu: ksionc napisał(a): > fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/537138_507568539281030_1716347969_n.jpg wstyd pod wlasnym nickiem z trollem gadac wierszokleto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksionc Re: Do res-men a IP: *.dynamic.mm.pl 05.08.13, 11:17 Daj spokój multinickowy ex_lowco... Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e Re: Do res-men a 05.08.13, 11:44 Gość portalu: ksionc napisał(a): > Daj spokój multinickowy ex_lowco... lejesz miotttt na ma dusze. bardzo chcialbym byc lowca lub miec choc kawalek jego mozliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
res-men Re: Do res-men a 05.08.13, 11:45 ucieli ci siusiaka ? czy za wczesnie dochodzisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hi, hi! Re: Nie karmić trolla!!!111jedenjeden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.13, 12:21 troll nie chce karmić trolla Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Wielonickowy głupek znowu niczego nie zrozumiał. 05.08.13, 12:33 I nie omieszkał się tym pochwalić na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hi, hi! Re: Wielonickowy głupek znowu niczego nie zrozumi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.13, 12:40 no i trol pieprzy trzy po trzy... ale to u tego trolla normalne... Odpowiedz Link Zgłoś
res-men Re: Wielonickowy głupek znowu niczego nie zrozumi 05.08.13, 12:42 dajcie mu spokój ...to biedny człowiek ...jakbyscie zobaczyli jego obejscie to dalibyscie na składkę z wlasnej nieprzmuszonej woli - on ma prawo mieć taką postawę a ze lewituje w przestrzeni wyobraźni to jego sprawa - ja przestałem sie dziwić wszystkiemu i bratem dla mnie jest i lechowski i on - nie wszyscy musimy być tacy sami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hi, hi! Re: Wielonickowy głupek znowu niczego nie zrozumi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.13, 12:52 ano lewackie przygłupy takie jak wy , przynajmniej macie kase za te swoje głupie wpisy..... Odpowiedz Link Zgłoś
res-men Re: Wielonickowy głupek znowu niczego nie zrozumi 05.08.13, 12:57 a ty prawicowiec patriota zamiast pracować ciągle swiętujesz i dlatego jestes bidny ....co jest lepsze ?być bogatym bolszewikiem czy bidnym ale prawdziwym polakiem ;-) ja mam dom , dwa Volvo , ponad duzą bańkę na koncie i przyjaciół ...ty masz idee i marsz w obronie telewizji trwam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hi, hi! Re: Wielonickowy głupek znowu niczego nie zrozumi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.13, 13:03 aleś ty mundry, niczym maćków kot, jak sie chałupa paliła to na dach uciekł, a może byś mnie tak wkręcił do tych co biora kase za wpisywanie idiotycznych postów na tym forum, przecież tak idiotycznie pisać jak ty to i ja potrafie. wtedy byłbym bogatym katolem... a co do majątku, mam chałupe, pięć najnowszych rols rojsów, (kupił se ja w slepie z zabawkami) pić bdużych baniek na mleko, i przyjaciół co nie miara... Odpowiedz Link Zgłoś
res-men Re: Wielonickowy głupek znowu niczego nie zrozumi 05.08.13, 13:04 :-) - przynajmniej masz mózg :-) pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hi, hi! Re: Wielonickowy głupek znowu niczego nie zrozumi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.13, 13:13 nawzajem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksionc Bal maskowy IP: *.dynamic.mm.pl 05.08.13, 14:15 rz-e-na tę maskaradę nabieraj Lechosia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rua Re: Bal maskowy IP: *.net.stream.pl 05.08.13, 20:46 Panowie dobra wiadomość Gó... upada.-Rozpowszechnianie płatne razem "Gazety Wyborczej", wydawanej przez Agorę, wyniosło w czerwcu 2013 roku 211.225 sztuk i było o 18,4 proc. niższe niż rok wcześniej - wynika z danych Związku Kontroli Dystrybucji Prasy. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Bal maskowy 05.08.13, 22:28 Pozostanie więc Postępakom Nie i Trybuna.No i jeszcze Szkło Kontaktowe,Liz i Kupa Wojewódzki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Urban NIE czytasz ? IP: *.dynamic.mm.pl 05.08.13, 22:54 www.youtube.com/watch?v=MlPMY1-ZDjY&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Newsweekforever Re: Bal maskowy IP: *.rzeszow.hypnet.pl 06.08.13, 00:44 Pozostanę przy "Nie", "Trybunie", "Szkle Kontaktowym", redaktorze Lisie ("Newsweek"), Kubie Wojewódzkim i paru innych! Niepokornym zaś zostanie "GPC" i TVRespublika skonfliktowana z "imperium Rydzyka"! I niech tak już pozostanie! Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan I gdzie Lechowski będzie umieszczał swoej wklejki? 06.08.13, 07:01 Przecież GW jest sensem życia Lechowskiego. Od ran do późnego wieczora, nie je nie pije, nie dupczy, tylko wkleja, wkleja, wkleja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: św.Rydzyk $ Re: I gdzie Lechowski będzie umieszczał swoej wkl IP: *.dynamic.mm.pl 06.08.13, 08:03 nie dupczy 7-dma rano - wyrażaj się synu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krytykant Re: I gdzie Lechowski będzie umieszczał swoej wkl IP: *.static.sl-net.pl 06.08.13, 13:18 kmdr_rohan napisał: > Przecież GW jest sensem życia Lechowskiego. Od ran do późnego wieczora, nie je > nie pije, nie dupczy, tylko wkleja, wkleja, wkleja... Są też tacy, którzy zaczynają napierd.ać smutki o 7:01. Co jest sensem ich życia? Napie...nka z głupolami, czy picie i dupczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: I gdzie Lechowski będzie umieszczał swoej wkl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.13, 13:27 a kamandir, nie je ie pije, nie dupczy, tylko czyta, czyta, czyta. .... Tak dalej lechowski, może kamandir wreszcie , czytając coś mondrego sam zmondrzeje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oburzony Re: I gdzie Lechowski będzie umieszczał swoej wkl IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.08.13, 13:44 Czytanie to cnota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: I gdzie Lechowski będzie umieszczał swoej wkl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.13, 13:56 właśnie, będziemy mieli cnotliwego tawariszcza, ...... kuniec świata...... :D Odpowiedz Link Zgłoś
res-men Re: Bal maskowy 06.08.13, 13:57 Chciałbym zauważyć LEchoś ze ty bez tych mediów które wymieniasz byłyś nikim w twoim swiecie czyli w swiecie forum Gazety Wyborczej ... Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Bal maskowy 07.08.13, 09:24 Przeleciałem ten wasz POstępacki jak zwykle bełkot...... Pozwolę więc sobie pierwszy skomentować.W świecie dyplomacji,jest przyjęte,że w święta państwowe i religijne zawiesza się w danych państwach organizowanie zjazdów,konferencji i wizyt państwowych.Tak jest w normalnym,cywilizowanym świecie.Lepiej!.Gdy przed laty w Poznaniu odbywał się szczyt klimatyczny,to na żądanie państw muzułmańskich został przerwany,bo obchodzili jakiś ramadan,czy cos innego.Tymczasem POstępowe nasze władze,w dniu naszego Swieta Narodowego urządzają spęd wyznawców zielonej religii,na który zjadą tradycyjnie zadymiarze z całego świata.I tak oto Partia Miłości zadymami,które pokaże cały świat uczci Swięto Niepodległości. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Lechowskiego słowa pełne miłości. 07.08.13, 09:37 lechowski51 napisał: > Przeleciałem ten wasz POstępacki jak zwykle bełkot...... A potem piszczysz chu.ju, jak ktoś cię po imieniu nazwie? Zakłamany bydlak z ciebie, Lechowski Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Lechowskiego słowa pełne miłości. 07.08.13, 12:04 Jak w czasach stalinowskich!.POdzegaczom i imperialistom,tym razem odpór daje towarzysz Stasiński... Mam nadzieję,że forumowe POstępaki zorganizują wiec POparcia pod pomnikiem Kościuszki.Trzeba towarzysze wstzrymać marsz ciemnogrodu po władzę! wyborcza.pl/1,75968,14399582,Nie_zgadzajmy_sie_na_szantaz_PiS.html Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Lechowskiego brednie przedobiednie. 07.08.13, 12:08 O czym ty bredzisz, Lechowski? Co to jest "POdzegacz"? Rodzaj pogrzebacza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hi, hi... Re: Lechowskiego słowa pełne miłości. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.13, 13:57 wy tawariszczu, to całe bolszewickie miłosierdzie w swych postach wylewacie... Odpowiedz Link Zgłoś