yanan2
06.08.13, 15:48
To kiedyś było forum wolności słowa i myśli,czy tam polemik.Teraz stała się zwykłym plotkarskim i niczemu nie służącym medium!No może poza okładaniem się ozorem,bez jakiejkolwiek kierunku czy tam myślenia,wychodzącego poza ramy pisowskiego gnojownika!?
I pomyśleć!?
Jak ta "gazeta",prawie wyborcza kiedyś,spadła do roli zwykłego śmiecia, tabletu,o ścisłym pisuarowskim ukierunkowaniu!!!Wolność,wolnością!Ale pewnych rzeczy się nie robi!!!Nawet nie obudzili się poniektórzy "redachtorzy",z czasów wczesnego oszusta herr von thuska i trwają w swojej bezdennej głupocie.Mimo,że to widać,można dotknąć,nawet stwierdzić,że oszust to jednak jest oszust.Inaczej nie będzie!!!Czasy się zmieniają!Oni jednak nie!!!Kiedyś dużo tu pisałem pod szyldem "Yupi".Teraz już nie za wiele,no bo wycinają "niepokorne" myśli niezgodne z linią tej obecnej gazety której nie poznaję.Dobrze się za to mają wszelkiej maści trolle,co wszędzie widzą,owce,ex-łowce,baców,juhasów czy innych zboczonych od szambowozu czy tam odmiennych zachowań seksualnych. Mimo,ze nie jestem żadnym z "tych",czas przemyśleć uczestnictwo tu...na tym forum gazetowym które zeszło na psy.To już nie moja od wielu lat gazeta!!!