Dodaj do ulubionych

Gdzie się podziała dawna "Gazeta!?.

06.08.13, 15:48
To kiedyś było forum wolności słowa i myśli,czy tam polemik.Teraz stała się zwykłym plotkarskim i niczemu nie służącym medium!No może poza okładaniem się ozorem,bez jakiejkolwiek kierunku czy tam myślenia,wychodzącego poza ramy pisowskiego gnojownika!?

I pomyśleć!?
Jak ta "gazeta",prawie wyborcza kiedyś,spadła do roli zwykłego śmiecia, tabletu,o ścisłym pisuarowskim ukierunkowaniu!!!Wolność,wolnością!Ale pewnych rzeczy się nie robi!!!Nawet nie obudzili się poniektórzy "redachtorzy",z czasów wczesnego oszusta herr von thuska i trwają w swojej bezdennej głupocie.Mimo,że to widać,można dotknąć,nawet stwierdzić,że oszust to jednak jest oszust.Inaczej nie będzie!!!Czasy się zmieniają!Oni jednak nie!!!Kiedyś dużo tu pisałem pod szyldem "Yupi".Teraz już nie za wiele,no bo wycinają "niepokorne" myśli niezgodne z linią tej obecnej gazety której nie poznaję.Dobrze się za to mają wszelkiej maści trolle,co wszędzie widzą,owce,ex-łowce,baców,juhasów czy innych zboczonych od szambowozu czy tam odmiennych zachowań seksualnych. Mimo,ze nie jestem żadnym z "tych",czas przemyśleć uczestnictwo tu...na tym forum gazetowym które zeszło na psy.To już nie moja od wielu lat gazeta!!!

Obserwuj wątek
    • lechowski51 Re: Gdzie się podziała dawna "Gazeta!?. 06.08.13, 15:51
      To straszne.Moja też nie od 20 lat...
      • kmdr_rohan To po ch.uj tu piszesz? 06.08.13, 15:52
        Zakłamany bucu?
        • yanan2 Re: To po ch.uj tu piszesz? 06.08.13, 16:09
          kmdr_rohan napisał:

> Zakłamany bucu?

No i ta odpowiedz wszystko tłumaczy!!!
          Qrna!!!
          I pomyśleć!Piszący to tutaj i kiedyś był wzorcem zachowań.Inaczej niedościgniony wzór!!!Jak nisko,no i w jak krótkim czasie można tak upaść do poziomu lustra gnojowicy z której tylko może kaczor być zadowolony,jak się jej do woli opije o!
          Szkoda gadać!!!
          • kmdr_rohan Re: To po ch.uj tu piszesz? 06.08.13, 16:20
            No i proszę, jak łatwo na wierzch wychodzą czyjeś intencje. Nie zauważyłeś Yanan, komu odpowiedziałem? Wątkowanie ci nie działa? Czy po prostu "tak masz", ewentualnie nie jest to twój jedyny nick na tym forum?
            • yanan2 Re: To po ch.uj tu piszesz? 06.08.13, 16:29
              kmdr_rohan napisał:

> No i proszę, jak łatwo na wierzch wychodzą czyjeś intencje. Nie zauważyłeś Yana
              > n, komu odpowiedziałem? Wątkowanie ci nie działa? Czy po prostu "tak masz", ewe
              > ntualnie nie jest to twój jedyny nick na tym forum?

To jest mój jedyny nick!!!Ale już nie za długo.Szkoda zachodu i przepychanek.Nie podrabiam,ani nie piszę "za kogoś",lub w imieniu czegoś.Tym bardziej nie wyzywam i nie gnoje partnera dyskusji.!Zrozumiałem,ze do mnie.Tylko tyle i aż tyle!!!
              • kmdr_rohan Re: To po ch.uj tu piszesz? 06.08.13, 16:31
                Jaaaasne. Nie podniecaj się tak, bo robisz się mało wiarygodny.
                • rz-e Re: To po ch.uj tu piszesz? 06.08.13, 16:34
                  kmdr_rohan napisał:

> Jaaaasne. Nie podniecaj się tak, bo robisz się mało wiarygodny.

a kto o tej wiarygodnosci decyduje? ty resmen, lechowski, multinick czy jakis inny codzienny napie.....cz forumowy ktory nie umie zyc bez szamba? jesli wy okreslacie wiarygodnosc to ja chce byc niewiarygodny najbardziej z mozliwych niewiarygodnosci
                  • kmdr_rohan Re: To po ch.uj tu piszesz? 06.08.13, 16:42
                    Ja decyduję. Bo pisze o swoich wrażeniach. Tak ciężko to zrozumieć, czy też masz jakiś wewnętrzny przymus polemizowania ze mną?
                  • res-men Re: To po ch.uj tu piszesz? 07.08.13, 09:01
                    Pisałem ci juz rz-e abyś bez powodu nie uzywał mojego nika scierwojadzie , wielokątowcu , ryzy bubku w ząbek czesany ...
          • rz-e Re: To po ch.uj tu piszesz? 06.08.13, 16:24
            yanan2 napisał:

> I pomyśleć!Piszący to tutaj i kiedyś był wzorcem zachowań.Inaczej niedoścignion
            > y wzór!!!

nie wierze. rohan to dno na rowni z res-menem.

> Jak nisko,no i w jak krótkim czasie można tak upaść do poziomu lustra

nie mozliwe po prostu kiedys sie czail ukrywal wrodzona nature i bardzo staral sie zachowywac jak na czlowieka na poziomie przystalo, a teraz ma gdzies

czlowiek na poziomie nie moze naraz zaczac myslec jak cham. za to cham moze przestac udawac ze mysli jak czlowiek na poziomie.
            • kmdr_rohan Nie karmić trolla. 06.08.13, 16:32
              Ktoś niedawno wypisywał takie hasła. Ale chyba mu przeszło. :D
              • rz-e Re: Nie karmić trolla. 06.08.13, 16:36
                kmdr_rohan napisał:

> Ktoś niedawno wypisywał takie hasła. Ale chyba mu przeszło. :D

chyba a nawet na pewnoi nie rozumiesz powagi sytuacji ale to nie moj problem. usmiechaj sie jak wioskowy glupek do ministranta dalej
                • kmdr_rohan Re: Nie karmić trolla. 06.08.13, 16:43
                  Och, zaczynamy bełkocik wieczorny? Ja nie rozumiem "powagi sytuacji"? Dziękuję za wywołanie uśmiechu na moim obliczu. :D
                  • rz-e Re: Nie karmić trolla. 06.08.13, 16:48
                    kmdr_rohan napisał:

> Dziękuję za wywołanie uśmiechu na moim obliczu. :D

nie ma za co - prosze bardzo. moze nareszczie zaczniesz pisac jak usmiechniety czlowiek a nie poje.any zlosliwy troll
                    • kmdr_rohan Re: Nie karmić trolla. 06.08.13, 16:53
                      Taaaa... Jak to było? "Przyganiał kocioł garnkowi..."
                      • rz-e Re: Nie karmić trolla. 06.08.13, 17:02
                        kmdr_rohan napisał:

> Taaaa... Jak to było? "Przyganiał kocioł garnkowi..."

taaaaaa policz moje i swoje watki pozakladane do napie...nki. policz moje posty z wycieczkami osobistymi i swoje
                        • kmdr_rohan Re: Nie karmić trolla. 06.08.13, 17:24
                          Jak mi zapłacisz, to policzę. A przy okazji, powiedz, co takiego przyciąga cię do wątków, których, jak to charakterystyczną dla ciebie delikatnością - określasz jako "napier.dalanki"?
                          Masz misję - jak Lechowski? On jest równie czuły na inwektywy, macie sporo wspólnego.
                          ;)
                • yanan2 Re: Nie karmić trolla. 06.08.13, 16:49
                  rz-e napisał(a):

> kmdr_rohan napisał:
                  >
                  > > Ktoś niedawno wypisywał takie hasła. Ale chyba mu przeszło. :D
                  >
                  > chyba a nawet na pewnoi nie rozumiesz powagi sytuacji ale to nie moj problem. u
                  > smiechaj sie jak wioskowy glupek do ministranta dalej

Bez jaj!Głupka tez trzeba umieć udać.To jednak wyższa szkoła jazdy,udać idiotę przed powiedzmy wszystkowiedzacym urzędnikiem czy biurwą pośledniegio gatunku i z mianowania.A jaka potem satysfakcja!!!Ja pierdzielę!Każdy zadowolony!!!Przygłupi lub denny urzędas,że "pomógł" i okazał się mądrzejszy,a delikwent od załatwienia czegokolwiek, jako ten "głupszy"!!!Ale z jakim za to pojęciem!!!Ustawienia wszystkiego na właściwym miejscu.he he.tylko nigdzie tym nie można się pochwalić(no chyba,ze tu).Durniem to trzeba umieć być!!!Takie państwo herr von thuska,więc i sentymentów być nie powinno!

Uśmiech proszę!!!Pliss.To tak dla foto,no bo jaj sobie z nikogo nie zamierzam robić.
                  • kmdr_rohan Re: Nie karmić trolla. 06.08.13, 16:55
                    Widzę, że jesteś doskonale zorientowany w temacie. Z autopsji?
                    • yanan2 Temat!?Gdzie się podziała...!!!? 06.08.13, 17:25
                      No i tego się trzymać!
                      Napierdzielanki won!
                      Ze też nic nie dociera i wszystko można do "szamba",powiedzmy.
                      Zero merytorycznej dyskusji.A może tak kpina,ironia czy satyra z przenośnią w tle!?"
                      Wszystko zohydzić,to norma?!
                      No oo,a może tak odpowiedz na zasadnicze pytanie!?
                      Jeśli już wszyscy zdegustowani poziomem wybęda,gazeta i to forum, stracą bezpowrotnie moc oddziaływania na elektorat herr von thuska,no to kto babci zabierze dowód!?
                      Wyobrażacie sobie klęskę i kto bedzie w zamian!?
                      Rasowych dyskutantów na tym forum w zastraszającym tempie ubywa.Oni tu już nie wrócą!
                      • kmdr_rohan Zgłoś sie na moderatora. 06.08.13, 17:28
                        Lepszy nawet ułomny, niż żaden.
                  • rz-e Re: Nie karmić trolla. 06.08.13, 16:58
                    yanan2 napisał:

> Durniem to trzeba umieć być!!!

mozna tez sie nim urodzic i cale zycie udawac ze tak nie jest czasem tylko jak ten smrod z lat dziecinnych w nozdrza wejdzie. trolli kumpel gowienkiem rzuci i sie plynie oj plynie
                    • kmdr_rohan Re: Nie karmić trolla. 06.08.13, 17:25
                      Och, jaki delikatny i subtelny język mojego adwersarza. Miło mi. ;)
      • Gość: RozumiemCię! Re: Gdzie się podziała dawna "Gazeta!?. IP: *.rzeszow.hypnet.pl 06.08.13, 23:42
        Współczuję!
    • Gość: normalny Re: Gdzie się podziała dawna "Gazeta!?. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.13, 15:57

yanan2 napisał: jak ta "gazeta",prawie wyborcza kiedyś,spadła do roli zwykłego śmiecia

==========

i oto chodzi, o tochodzi...
      • kmdr_rohan Głupki forumowe lubią bawić się w śmieciach. 06.08.13, 16:03
        Taka ich natura.
    • rz-e Re: Gdzie się podziała dawna "Gazeta!?. 06.08.13, 16:19
      yanan2 napisał:

> To kiedyś było forum wolności słowa i myśli,czy tam polemik.Teraz stała się zwy
      > kłym plotkarskim i niczemu nie służącym medium!

im dluzehj istrnieja fora dyskusyjne tym wiecej sie legnie trolli i wpychaja swoja wioche i siare wszedzie. tylko sprawna ekipa adminow i moderatorow moze utrzymac forum na jakims poziomie. taki res-men, rohan czy multinick lechowskiego juz dawno mieliby ban na IP na przyzwoitym forum, a kilku innych w tym pewnie i ja tygodniowy urlop na ochloniecie. tu jak widac a dokladniej nie widac.
      od samego rana chamska napierd.anka dla samej napierd,anki zawsze pomiedzy tymi samymi nickami i ich klonami. watki zakladane przez res-mena tylko w celu napierd.anki z lechowskim przy pomocy multinicka z jednej strony, a rohana, ola, i ewy21 z drugiej. dzien jak codzien syf, gnoj, szambo i tesknota innych, tych na jakis poziomie za swierzym powietrzem, inteligencja, kultura
      • kmdr_rohan Nie karmić trolla! 06.08.13, 16:30
        Nie karmić trolla!
        • lechowski51 Re: Nie karmić trolla! 06.08.13, 17:03
          rz-e pisze;
          m dluzehj istrnieja fora dyskusyjne tym wiecej sie legnie trolli i wpychaja swoja wioche i siare wszedzie. tylko sprawna ekipa adminow i moderatorow moze utrzymac forum na jakims poziomie. taki res-men, rohan czy multinick lechowskiego juz dawno mieliby ban na IP na przyzwoitym forum, a kilku innych w tym pewnie i ja tygodniowy urlop na ochloniecie. tu jak widac a dokladniej nie widac.
          od samego rana chamska napierd.anka dla samej napierd,anki zawsze pomiedzy tymi samymi nickami i ich klonami. watki zakladane przez res-mena tylko w celu napierd.anki z lechowskim przy pomocy multinicka z jednej strony, a rohana, ola, i ewy21 z drugiej. dzien jak codzien syf, gnoj, szambo i tesknota innych, tych na jakis poziomie za swierzym powietrzem, inteligencja, kultura
          • lechowski51 Re: Nie karmić trolla! 06.08.13, 17:04
            To zobacz powyżej kto z kim się napierdziela...
            • kmdr_rohan Lechowski leje krokodyle łzy. 06.08.13, 17:27
              Zapominasz bucu, jak obrażasz wszystkich na tym forum, którzy nie myślą tak jak ty?
              • prawdziwy_olo Re: Lechowski leje krokodyle łzy. 06.08.13, 20:20
                Lechoś wykorzystuje taktykę polskiej prawicy. Atakować po chamsku, obrażać, kłamać, a potem krzyczeć, że biją jak się mu zwróci uwagę.
          • kmdr_rohan Banowanie trezba zacząć od ciebie - Lechowski! 06.08.13, 17:26
            j.w.
    • e_w_a_21 Co się stało ? 06.08.13, 21:40
      Po prostu forum to stało się miejscem spędzania wolnego czasu przez bezrobotnych i zakompleksionych sympatyków PISu i Rydzyka, którzy aby dostać odpust lub żywność z darów prowadzą tutaj ewangelizację na rzecz jedynie słusznej opcji katolickiej.
      • lechowski51 Re: Co się stało ? 06.08.13, 21:50
        ..a może bezmyślne i prostackie lewactwo,nie może już bezkarnie pluć i uprawiać swojej chorej indoktrynacji?!
        • Gość: крo&# Re: Co się stało ? IP: *.dynamic.mm.pl 06.08.13, 21:57
          www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=WMe2eFuG0NA
          • Gość: św.Rydzyk $ крoкoдилoв IP: *.dynamic.mm.pl 06.08.13, 21:59
            www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=WMe2eFuG0NA
            • Gość: KrokodiłGiena? Re: крoкoдил IP: *.rzeszow.hypnet.pl 06.08.13, 23:48
              Tylko dlaczego ten крoкoдил śpiewa po niemiecku? Może lepiej byłoby po rosyjsku?
              • Gość: św.Rydzyk $ Re: крoкoдил IP: *.dynamic.mm.pl 07.08.13, 07:36
                Ukryta opcja niemiecka? :)
      • rz-e Re: Co się stało ? 06.08.13, 22:56
        e_w_a_21 napisał(a):

> Po prostu forum to stało się miejscem spędzania wolnego czasu przez bezrobotnyc
        > h i zakompleksionych sympatyków PISu i Rydzyka, którzy aby dostać odpust lub ży
        > wność z darów prowadzą tutaj ewangelizację na rzecz jedynie słusznej opcji kato
        > lickiej.

hihihihihihiiiii ciekw jestem co na to nasz naczelny szambiarz resmen jego pierwszy zastepca rohan i przydupas jakis tam olo? ty tez jestes bezrobotnym ewangelizatorem?
        • Gość: św.Rydzyk $ To jest właśnie wolność słowa! IP: *.dynamic.mm.pl 06.08.13, 23:18
          I żaden admin , banowanie nie są tu potrzebni. Cenzura precz. Głupi wątek? Nie właź
          Proste? Jak drut.
        • res-men Re: Co się stało ? 07.08.13, 09:04
          a ja na to powiem tak : mam cie w dupie kosciotrupie :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka