Dodaj do ulubionych

Powiedzcie prawdę o tej fontannie

19.08.13, 10:27
Czytam te wasze komentarze po długim weekendzie i jestem przerażony - skąd w was tyle jadu i niezadowolenia ? Mam pytanie ...czy to ze jest takie miejsce to dobrze czy źle ? - pomjając fakt ze jest to pomsł znienawidzonego przez was Ferenca ( którego też nie popieram ) potraficie obiektywnie odpowiedziec czy ten pomysł nie był dobry ? Bo ja mimo negatywnego stosunku do IMC panującego stwierdzam z niekłamanym pokłonem w jego stronę ze tym razem trafił w dziesiątkę z duzej odległosci , podoba mi się to z załozeniem ze będzie to wspaniale wyglądało kiedy uzupełni to nasadzona tam zieleń - zyczę jeszcze mieszkańcom aby nasadzono tam rząd drzew aby osłonić ich od tego zgiełku i szumu wody zazdroszcząc im jednoczesnie plumkania wody za oknem ( bedą często chodzić siku :-) Za to ze przejezdzając tam codziennie widzę radość dzieciaków pamiętając ten teren jako miejsce dla marginesu , picia wódy i meliniarni tą drogą dziękuję .

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

łączę serdeczności dla Ciebie i Twojej Rodziny ;-)
Obserwuj wątek
    • rz-e nie karmic trolla 19.08.13, 10:30

Autor: res-men ˘ 29.07.13, 14:01
      czy gó... to twoje pozywienie czyto co masz miedzy uszami?

Autor: res-men ˘ 16.07.13, 18:08
      popraw ten komin na swojej ziemiance bo przed zimą ci ptaki nasrają i posprzątaj trochę zagrodę bo zrobię przejeżdzając zdjęcie i wstawię tu aby pokazać jakiś szlachcic co wodę ze studni w 21 wieku nosi wiadrem ze studni
      • res-men Re: nie karmic trolla 19.08.13, 10:41

Witaj troliku rz-e - widzę ze przez długii weekend warowałes tu jak psiak przywiązany łańcuchem do budy - parę osób stało sie resmenami :-) heheh - poniewaz mam dzis dobry nastrój po urlopie ( Misia sprawiała sie fantastycznie - jestem zrelaksowany jak nigdy ,woda w Balatonie była cudowna ) nie będę komentował twoich żenujących występów ...będąc miłosierny WYBACZAM ci całokształt ...w koncu nikt nie ponosi winy ze zostałes stworzony w pospiechu i niedorobiony - taki juz musisz zostać a społeczenstwo musi cie znosić ...Nie zepsujesz mi swietnego nastroju niczym - nawet sie nie staraj ...buzi

• rz-e Re: nie karmic trolla 19.08.13, 10:49
          Autor: res-men ˘ 09.08.13, 11:44

ciekawy - a zwieracz masz zacisnięty ? czy tam tez widzisz penisogłowych ? to jakaś fobia czy mamusia cie za szybko wycisnęła ?
          • res-men Re: nie karmic trolla 19.08.13, 10:57

Nie wiem czy zauwazyłes ze wątek jest o fontannie i jej roli w naszym miescie - twoja urazona ambicja nie ma tu zadnego znaczenia ...mam prosbę - czy mógłbys załozyc sobie swój wątek i tam ekscytować sie moimi wypowiedziami do takich jak ty ? nie psujmy sobie nawzajem naszych zamiarów - miłego dnia pieseczku ...przykro mi ze tak długo czekałes

• rz-e Re: nie karmic trolla 19.08.13, 11:02
              Autor: res-men ˘ 31.07.13, 12:11

wiem ze mnie kochasz ale mój odbyt jest bezcenny i nawet jesli się zdecyduję to ja zadecyduję komu go udostępnie ...

Autor: res-men ˘ 11.07.13, 11:45
              jakkolwiek lubię ludzi to poziom tego osobnika uwalnia we mnie chęć przjebania mu bejzbolem
    • Gość: a kuku Re: Powiedzcie prawdę o tej fontannie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.13, 10:33
      I ozdabiać balkony barchanami!
      wiwat Ferenc!
    • e_w_a_21 Re: Powiedzcie prawdę o tej fontannie 19.08.13, 11:01
      Nie lubię Ferenca, jestem często na NIE - to każdy wie. Fontanną nie ma co się podniecać, ale w sumie może być. Mieli zmarnować te 7 milionów to lepiej że ją wymyślili. Tylko po co ten biskup ją święcił ? Mamy więc świętą fontannę i dzieciaki sikające do niej. Obraza uczuć religijnych ??
      • res-men Re: Powiedzcie prawdę o tej fontannie 19.08.13, 11:09
        Droga Ewo - nie byłem na otwarciu bo byłem na węgrzech ale mój pracownik pokazał mi filmik z otwarcia - potraktuj przemówieie i pokropek jako napisy początkowe i reszta będzie fajna ...nie psujmy sobie dobrych wrazen faktem ze pomysłodawcą jest Ferenc a kąpiemy sie w swięconej wodzie - łączę pozdrowienia

• Gość: Dziadek Jacek Prawda o fontannie IP: *.rzeszow.vectranet.pl 19.08.13, 11:18
          Fontanna?
          Jaka fontanna!?
          Wytrysk - nie fontanna!
          Przed wojną miałem wytrysk!
          To była fontanna!
        • rz-e Re: Powiedzcie prawdę o tej fontannie 19.08.13, 11:18
          tu res-men doradza forumowemu koledze stomatologa

Autor: res-men ˘ 26.06.13, 13:33
          po prostu myj zęby

Autor: roxx_foxx 26.06.13, 13:36
          Spokojnie, o to się martwić nie musisz.

Autor: res-men ˘ 26.06.13, 13:44
          Martwić sie ? a co mnie to obchodzi - twoje zęby - mam to w dupie
          • res-men Re: Powiedzcie prawdę o tej fontannie 19.08.13, 11:24

Moja Misia którasiedzi mi teraz na kolanach pyta czyty jestes agentem Tomkiem :-) he hi ha hu - powiem jej ze jestes takim prawie agentem Tomkiem co ? he hi hu hyy ale uprzejmie donosisz prawie jak on :-) acha - jakbym nie odpisywał to sie nie przejmuj - Misia jest bardzo rozochocona po weekendzie a ja nie zamierzam jej niczego pozbawiać ...sam rozumiesz

• rz-e nie karmic trolla 19.08.13, 11:38
              Autor: res-men ˘ 01.08.13, 12:59
              taaaa.... mógłbym ci odpowiedziec ze kiedy mi robiłes loda tak ci waliło z ryja ze zrobił sie malutki ale to byłoby chamskie i nie powiem choć pasowałoby
              • res-men Re: nie karmic trolla 19.08.13, 11:44

he he - to było do ciebie - pamiętam ten wpis - byłoby mi wstyd gdybym napisał to do kogos normalnego ale w stosunku do ciebie mozna się czasem zezwierzęcić ...chyba przyznasz mi rację wszak prostych ludzi traktujemy wprost - jak widać słusznie bo cytujesz to jak dzieła mickiewicza

• rz-e Re: nie karmic trolla 19.08.13, 11:46

Autor: res-men ˘ 08.08.13, 16:47
                  upał się zrobił - wariaci szaleją :-)

rz-e w swojej ziemiance ma kompa ale nie ma klimatyzacji i wali mu w dekiel

Autor: res-men ˘ 09.08.13, 11:07

bucu skonczony nie należe do Ruchu Palikota ? Moze nie potrafisz czytać ? skonczyłes podstawówkę czy ci tata załatwił ...? Umiesz rozmawiac czy tylko rzygać tą merytorycznie żadną paplaniną kretyna ?

Napisałem w dwóch językach - pierwszy to język ludzi kulturalnych a drugi język chama stworzonego po alkoholu - wybierz sobie odpowiedni
                  • res-men Re: nie karmic trolla 19.08.13, 11:53

no widzisz - skoro ciągle piszesz ze kazdy to penisogłowy to musiałem zareagować - a ty dalej nie rozumiesz tak więc pisząc ci ze jestes głupi chyba mam rację

a swoją drogą - wklejasz to juz chyba 3 tygodnie i pod moimi wpisami i pod wpisami ludzi których uwazasz za mnie - przeszedłes udar mózgu i cierrpisz na zespół otępienny ? bo nikt normalny tak sie nie zachowuje ..?

• rz-e Re: nie karmic trolla 19.08.13, 12:04
                      Autor: res-men ˘ 25.07.13, 17:04
                      jeszcze dzis wieczorem ci skrzywie ten śliczny usmiech na tej opryszczonej twarzy szczeniaku - za 30 minut

Autor: res-men ˘ 25.07.13, 17:27
                      za 15 minut wychodzę pracy ...i jade do ciebie a czy ty w domu czy nie nie ma znaczenia - będzie tato albo mama - a psa sie uśpi
                      • res-men Re: nie karmic trolla 19.08.13, 12:25

czyli pisząc ci w komentarzach stwierdzenie ze jestes niereformowalnym bucem miałem rację :-) potwierdzasz to kazdym wpisem agencie Tomaszu z prowincji :-)

• rz-e Re: nie karmic trolla 19.08.13, 12:29
                          Autor: res-men ˘ 31.07.13, 15:56

no tak sobie Ciebie wyobrazam - nic na to nie poradzę ...jak ktoś sra ustami to samo przez się rozumie sie ze mogę sobie go tak wyobrazać ...ministrancie ;-)
      • chris1970 Re: Powiedzcie prawdę o tej fontannie 19.08.13, 12:10
        A ja się zastanawiam, czy czasem i twoja manufaktura nie jest święta. O ile pamiętam, to biskupi święcą wszystko co się otwiera w mieście, czyli i publiczne i prywatne obiekty.
        Taka to świecka tradycja, że wszystko jest święcone z udziałem dostojników kościelnych.
        Woda święcona parzy, że tak się jej boisz?
        • Gość: xyz moje zdanie o tej fontannie IP: *.play-internet.pl 19.08.13, 12:15
          nie zważając na bełkot wsiowo-gnojnych bydląt próbujących "godoć cuś na furumnie" - uważam, że owa fontanna to bardzo dobry sposób na zagospodarowanie przestrzeni miejskiej. Nie wiem na jak długo władzom miasta starczy chęci i ochoty na dbałość o urządzenia na tym placyku. Ale uważam, że na dzisiaj - jest dobrze. A ludzie przez ostatnie dni "zagłosowali nogami" , że im się fontanna podoba .
        • res-men Re: Powiedzcie prawdę o tej fontannie 19.08.13, 12:19

a w kórym kosciółku wikarujesz miły interlokutorze - woda swięcona parzy ? nie parzy ale jak to woda - bezsesnownie rozlewana tworzy błoto ...zyczę miłrgo dnia i z ateistycznym okrzykiem AVE SATAAN pozdrawiam księdza wikarego :-) i zaznaczam nie jestem wrogiem :-)

• rz-e nie karmic trolla 19.08.13, 12:22

Autor: res-men ˘ 25.06.13, 13:52

- wez ty sie jebnij tym głupim łbem o scianę albo zajmij sie lizanie rowa Jarkowi na telewizorze - twoja głupota poraza
          • chris1970 Re: Powiedzcie prawdę o tej fontannie 19.08.13, 12:32
            Myślenie masz bardzo proste i skojarzeniowe, jak psy Pawłowa.
            Dla ciebie interlokutorem nie jestem, bo do rozmowy nie doszło i nie dojdzie.
            To tyle na ten temat.
            • rz-e Re: Powiedzcie prawdę o tej fontannie 19.08.13, 12:35
              chris1970 napisał:

> Myślenie masz bardzo proste i skojarzeniowe, jak psy Pawłowa.
              > Dla ciebie interlokutorem nie jestem, bo do rozmowy nie doszło i nie dojdzie.
              > To tyle na ten temat.

juz jestes lowca ;D
            • res-men Re: Powiedzcie prawdę o tej fontannie 19.08.13, 12:37

Nie rozumiem wszak po co zaczynasz skoro nie chcesz ...pozdrawiam wobec tego i zyczę szczodrosci wiernych...

• rz-e nie karmic trolla 19.08.13, 12:38

Autor: res-men ˘ 09.08.13, 11:07

dwa posty wczesniej pisałem ze do partii Pana Palikota mi trochę nie po drodze więc

Autor: res-men ˘ 26.07.13, 13:53

Ruch Palikota jedyną szansą na rozwój polski

glosujmy na ich przedstawcieli !~!! zapomnijmy o podziałach i historii i popatrzmy w przysłosc - razem trzymając sie za ręce !!!
              • chris1970 Re: Powiedzcie prawdę o tej fontannie 19.08.13, 12:45
                Nie do ciebie był mój post. Naucz się korzystać z drzewka i rozpoznawać po treści do kogo skierowana jest głównie.
                Jednak mniej niż pies Pawłowa, bowiem te umiały rozpoznawać czy komendy były wydawane do nich, czy też nie.
                • res-men Re: Powiedzcie prawdę o tej fontannie 19.08.13, 12:55
                  alez masz cięzki dowcip - gdzie sie tak wyrobiłes ? na lansiku czy pudelku ? pies pawłowa i wogóle - taki swiatowy jestes ;-) podziwiam
                  • rz-e nie karmic trolla 19.08.13, 13:05
                    Autor: res-men ˘ 31.07.13, 12:11

wiem ze mnie kochasz ale mój odbyt jest bezcenny i nawet jesli się zdecyduję to ja zadecyduję komu go udostępnie ... tak więc musisz poradzic sobie sam
                    • res-men Re: nie karmic trolla 19.08.13, 13:21

ech ....nie ma to jak wrócićdo stolicy podkarpacia enklawy pisu - spędziłem fajne dni wsród uśmiechnietych normalnych ludzi , jadłem porządne leczo , gulasz zupę , ostrą paprykę , zazywałem słonca , upojnego seksu a tu jak człowiek wróci to zaraz jakiś niereformowalny msciwy żenujący podkarpacki obywatel zaczyna swoje popisy ...ech ... ludzie wyjezdzajcie stąd i zobaczcie ze swiat jest inny - kochany rz-e ...opanuj sie , kup sobie jakąs furkę ,pojedz gdzies na jakiś wywczas odpocznij - to nie tak drogo kosztuje - w sumie te 2 tysie dziennie mozesz pozbierać nawet w puszkach po piwie - zobacz jak zyje swiat i zrozumiesz wtedy jaki jesteś łagodnie mówiąc puknięty w czółeczko - uzyj siusiaka nie tylko do sikania ...to odpręza a zycie jest tylko jedno ...i nie ma nieba - jak kitniesz pójdziesz w dechy i tyle twojego ...

• rz-e Re: nie karmic trolla 19.08.13, 13:35
                        Autor: res-men ˘ 25.06.13, 13:52

- wez ty sie jebnij tym głupim łbem o scianę albo zajmij sie lizanie rowa Jarkowi na telewizorze - twoja głupota poraza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka