Dodaj do ulubionych

Koniec kabaretu

03.09.13, 12:13
pozostaną tylko sieroty,które uwierzyły szarlatanowi z Biłgoraja,że uda sie zbudować pomiędzy Bugiem i Odrą państwo bez Boga,tradycji i zasad,które spajało go przez wieki.
fakty.interia.pl/polska/news-posel-piotr-chmielowski-wykluczony-z-ruchu-palikota-przechod,nId,1020754
Obserwuj wątek
    • Gość: ortylio Re: Koniec kabaretu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.13, 12:18
      Koniec kabaretu to będzie jak ty zamkniesz ryj, załgana szmato.
      • lechowski51 Re: Koniec kabaretu 03.09.13, 12:24
        Wycisz się gimbusie...
        www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=JSUIQgEVDM4
        • kmdr_rohan Koniec Lechowskiego? 03.09.13, 12:38
          Szkoda... Tak fajnie kłamał, kradł i lizał rowa Prezesowi...
        • Gość: ortylion Re: Koniec kabaretu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.13, 14:44
          Człowiek, który linkuje Doorsów nie może być takim debilem! Coś mi tu nie pasuje.
          • lechowski51 Re: Koniec kabaretu 03.09.13, 15:17
            Przestań gimbusie szufladkować ludzi wg ich wiary a wówczas otaczający Cie świat,będzie dla Ciebie bardziej zrozumiały.Na żywo widziałem kilkudziesięciu wykonawców od Pink Floyd po Claptona,Tine Turner,Rolling Stones,Dire Straits czy U-2.Pomijam koncerty jazzowe,bo zapewne na tym się zupełnie nie znasz.Niestety Dorsów tylko słuchałem.
            Z Bogiem!
            Jego tez słuchałem na żywo w amfiteatrze ma Jones Beach
            www.youtube.com/watch?v=nPLV7lGbmT4
            • kmdr_rohan Lechowski, czemu nie stosujesz się do własnych rad 03.09.13, 15:27
              lechowski51 napisał:

> Przestań gimbusie szufladkować ludzi

Zacznij od siebie, kłamco, tchórzu i złodzieju.
              • rz-e Re: Lechowski, czemu nie stosujesz się do własnyc 03.09.13, 15:50
                kmdr_rohan napisał:

> kłamco, tchórzu i złodzieju.

trzymasz poziom ;D
                a nawet lechowski cie olewa hahahahahahaaaa

bez odbioru trollu
                • kmdr_rohan Re: Lechowski, czemu nie stosujesz się do własnyc 03.09.13, 16:18
                  Aleś ty odważny/a! Piaskiem na kolegów w piaskownicy zza węgła te sypałeś/aś?
    • prawdziwy_olo Re: Koniec kabaretu 03.09.13, 15:41
      Z rp wyrzucają, a z pisu sami spier.alają. Ot taka drobna różnica ...
      • lechowski51 Re: Koniec kabaretu 03.09.13, 15:45
        PiS ma 43% w sondażach a Ruchali Kota 3%....taka sobie drobna różnica.
        • Gość: lechowski51 Re: Koniec kabaretu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.13, 15:48
          Proszę o eutanazję ! Nie mogę się już na moją sPISiałą gębę patrzeć.
        • prawdziwy_olo Re: Koniec kabaretu 03.09.13, 15:51
          RP nie ma szans na rządzenie chyba, że w koalicji więc sondaże są w tym momencie mało istotne. Natomiast śmieszna jest podnieta tym, że kogoś z rp wyrzucono biorąc pod uwagę nie tak dawny exodus z pis. Nie chce mi się liczyć, ani szukać, ale na pewno była to więcej niż jedna osoba.
          • lechowski51 Re: Koniec kabaretu 03.09.13, 19:31
            Przepraszam olo,że zająłem Cię takim folklorem politycznym jak Ruchali Kota.
            • prawdziwy_olo Re: Koniec kabaretu 03.09.13, 20:19
              Spoko lechoś, lubię twoje paranoje :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka