Dodaj do ulubionych

Kaczyński o przyszłym rządzie

04.09.13, 09:46
. i Polsce.Niestety nic nie ma o kocie i przyszłej wojnie z Rosją.

w Polsce jest problem opisywany analogią do folwarku szlacheckiego: są przedsiębiorcy całkowicie nieinnowacyjni, którzy żyją z eksploatowania pracowników, niczym chłopów pańszczyźnianych. Ma to związek z tym, że w Polsce po 1989 r. doszło do zjawiska fatalnego: mechanizm selekcji negatywnej, charakterystyczny dla komunizmu, przeniósł się do biznesu.
www.rp.pl/artykul/107684,1044683-Kaczynski--Biznes-czesto-to-przystan-ludzi-PRL.html?p=1
Obserwuj wątek
    • Gość: Historyk Kot-Kaczyński z rodu stalinowców. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.13, 10:11
      Kot-Kaczyński jest tego modelowym przykładem.
      To jego rodzinka wyrosła na komuniźmie i stanowiła kręgosłup komunizmu w Polsce.Stryjaszek Kota-Kaczyńskiego umaczany jako stalinowski sędzia i kat walczących o wolną Polskę.
      Ukochany tatuś Rajmund działacz komunistyczny i nauczyciel katow stalinowskich.Nie trzeba chyba więcej.
      • tomi_zet Re: Kot-Kaczyński z rodu stalinowców. 04.09.13, 11:49
        Gość portalu: Historyk napisał(a):

> To jego rodzinka wyrosła na komuniźmie i stanowiła kręgosłup komunizmu w Polsce
        > Ukochany tatuś Rajmund działacz komunistyczny

Jestem zadziwiony. Jak bardzo trzeba nienawidzić ludzi i jak nieuleczalnym kłamcą trzeba być, by wypisywać takie rzeczy?
        • kmdr_rohan Re: Kot-Kaczyński z rodu stalinowców. 04.09.13, 12:12
          To może opowiedz nam coś o Rajmundzie K. bo sam prezes jakiś taki mało wylewny w tym temacie?
          • tomi_zet Re: Kot-Kaczyński z rodu stalinowców. 04.09.13, 12:25
            kmdr_rohan napisał:

> To może opowiedz nam coś o Rajmundzie K. bo sam prezes jakiś taki mało wylewny
            > w tym temacie?

Chcesz wylewności czy prawdy?
            • kmdr_rohan Re: Kot-Kaczyński z rodu stalinowców. 04.09.13, 12:42
              Informacji.
              • tomi_zet Re: Kot-Kaczyński z rodu stalinowców. 04.09.13, 12:58
                kmdr_rohan napisał:

> Informacji.

Ja jej szukam tu www.google.pl
                Ty chyba też możesz?
                • kmdr_rohan Re: Kot-Kaczyński z rodu stalinowców. 04.09.13, 13:24
                  Owszem, mogę, byłem jednak przekonany, że ty, zaprzeczając informacjom "Historyka" dysponujesz czymś więcej, niż informacjami wyszukanymi przez Google. No, ale skoro tak, to proszę, co my tu mamy?

Z prasy:
                  Cudowne przypadki z życia Kaczyńskich...
                  1) Pierwszy cudowny przypadek w życiu Jarosława to zawrotna kariera jego ojca Rajmunda. Tuż po wojnie żołnierzy AK, rozstrzeliwano, osadzano w więzieniach, sadzano na nogach od stołka, torturowano, w najlepszym razie wykluczano z życia społecznego.
                  Tymczasem Rajmund Kaczyński, żołnierz AK, tuż po wojnie, dostaje od stalinowskiej władzy wypasiony apartament na Żoliborzu, jak na tamte czasy rzecz poza zasięgiem zwykłego obywatela, nawet szarego członka PZPR.

I dalej w innej gazecie
                  Po wojnie ojciec braci Kaczyńskich imał się różnych zajęć. Był konstruktorem samochodów, kierownikiem remontów, próbował rozkręcić własny biznes. Potem dostał etat na Politechnice Warszawskiej. Nie jest do końca jasne, czy wstąpił do PZPR. Brak jego nazwiska w dokumentach partyjnych, choć wiadomo, że uczelniania organizacja partyjna wystawiała mu dobre świadectwa, dzięki czemu mógł podróżować za granicę. W latach 70. dostał Złoty Krzyż Zasługi.

I jeszcze z prasy:
                  Teraz następuje najbardziej zagadkowy okres w życiu Rajmunda Kaczyńskiego. W Polsce powojennej, szczególnie w czasach stalinowskich, byli żołnierze AK nie mieli życia usłanego różami. Tymczasem Rajmund organizuje mieszkanie w kamienicy na warszawskim Żoliborzu przy ul. Lisa-Kuli proponując właścicielowi, że odbuduje zniszczony dom w zamian
                  za wynajem jednego piętra. Tak się staje. Wkrótce Rajmund otrzymuje przydział na dodatkową powierzchnię, a w 1981 r. Kaczyńscy wykupują mieszkanie na własność. Do dziś cieszą się tym dużym apartamentem w jednej z najlepszych dzielnic stolicy. W 1947 r. Rajmund kończy Wydział Mechaniczny Politechniki Łódzkiej i rozpoczyna pracę w Państwowych Zakładach Optycznych (znane zakłady zbrojeniowe), później w Społecznym Przedsiębiorstwie Budowlanym. Zostaje też wykładowcą na Politechnice Warszawskiej, gdzie prowadzi dwuletnie dokształty dla funkcjonariuszy PZPR na tzw. Sorbonie.

A na blogach przeczytać można takie informacje:
                  Historia zasłużonych dla morderców z Katynia, dwóch ukochanych wujków Jarka i Lecha – Wilhelma i Henryka ŚWIĄTKOWSKICH i ich związek ze straszliwym Mordem Katyńskim.
                  Wilhelm był absolwentem Charkowskiego Instytutu Prawa z 1940 roku, od razu włączonym w wojskowy wymiar sprawiedliwości Armii Czerwonej (a co działo się z polskimi oficerami w Charkowie w 1940 roku – dodawać chyba nie muszę), potem, po wojnie, jako zaufany Stalina i Berii, był Prezesem Naczelnego Sądu Wojskowego w okresie największego apogeum stalinowskich czystek na Polakach (1950-1954).
                  Drugi, Henryk, był ministrem “sprawiedliwości” nieprzerwanie w latach 1945-1956 (!!!), przez co odpowiada za całokształt stalinowskich zbrodni na Narodzie Polskim, był jedynym stałym ministrem w czterech powojennych marionetkowych rządach komunistycznych (Osóbki-Morawskiego, I rząd Bieruta, I rząd Cyrankiewicza i II Bieruta), a co najważniejsze – już na wiosnę 1945 roku (!!) nakazał wszcząć śledztwo swemu wiernemu psu (Jerzemu Sawickiemu – właść. Izydorowi Reislerowi), którego celem miało być zatuszowanie winy bolszewików za ten straszliwy mord na polskich oficerach i próba zrzucenia go na broniących się wtedy jeszcze faszystów.

Masz może jakieś inne wiadomości na ten temat?
                  • tomi_zet Re: Kot-Kaczyński z rodu stalinowców. 04.09.13, 13:43
                    kmdr_rohan napisał:

> Masz może jakieś inne wiadomości na ten temat?

Mam, ale wybacz, nie mam ochoty polemizować z człowiekiem powołującym się na blogi oraz rewelacje bulwarówek i bulwarowych pismaków jako źródła informacji.
                    • kmdr_rohan Re: Kot-Kaczyński z rodu stalinowców. 04.09.13, 14:09
                      Widzisz, jaki masz problem?
                      Kiedy grzecznie zapytałem o informacje na temat Rajmunda K, ty odesłałeś mnie do Googli. Kiedy zgodnie z twoją sugestią zacytowałem odnośniki z Googli, ty nagle zacząłeś deprecjonować to, co wcześniej polecałeś.
                      No więc podzielisz się informacjami na temat przodków Jarosława K?
                      • tomi_zet Re: Kot-Kaczyński z rodu stalinowców. 04.09.13, 14:25
                        kmdr_rohan napisał:

> Widzisz, jaki masz problem?

Nie miewam problemów w wirtualnej rzeczywistości.

> Kiedy grzecznie zapytałem o informacje na temat Rajmunda K, ty odesłałeś
                        > mnie do Googli. Kiedy zgodnie z twoją sugestią zacytowałem odnośniki z
                        > Googli, ty nagle zacząłeś deprecjonować to, co wcześniej polecałeś.

Odesłałem w celu wyszukania, a nie bezmyślnego cytowania. Ludzie z reguły selekcjonują i weryfikują informacje.

> No więc podzielisz się informacjami na temat przodków Jarosława K?

Ogólnie mam niewielką ochotę na rozmawianie akurat z tobą. To, co wyprawiałeś w wielu postach zniechęca.
                        • kmdr_rohan Re: Kot-Kaczyński z rodu stalinowców. 04.09.13, 14:33
                          tomi_zet napisał(a):

> kmdr_rohan napisał:
                          >
                          > > Widzisz, jaki masz problem?
                          >
                          > Nie miewam problemów w wirtualnej rzeczywistości.

Tak, oczywiście. To widać.

>
                          > > Kiedy grzecznie zapytałem o informacje na temat Rajmunda K, ty odesłałeś
                          > > mnie do Googli. Kiedy zgodnie z twoją sugestią zacytowałem odnośniki z
                          > > Googli, ty nagle zacząłeś deprecjonować to, co wcześniej polecałeś.
                          >
                          > Odesłałem w celu wyszukania, a nie bezmyślnego cytowania. Ludzie z reguły selek
                          > cjonują i weryfikują informacje.

Skoro nie podałeś własnych, to w oparciu o co miałem zweryfikować? Prosiłem grzecznie.

> > No więc podzielisz się informacjami na temat przodków Jarosława K?
                          >
                          > Ogólnie mam niewielką ochotę na rozmawianie akurat z tobą. To, co wyprawiałeś w
                          > wielu postach zniechęca.

Tak, zauważyłem, od jakichś czterech postów zupełnie nie masz ochoty.
                          • tomi_zet Re: Kot-Kaczyński z rodu stalinowców. 04.09.13, 14:45
                            kmdr_rohan napisał:

> Tak, oczywiście. To widać.

> Skoro nie podałeś własnych, to w oparciu o co miałem zweryfikować? Prosiłem grz
                            > ecznie.

> Tak, zauważyłem, od jakichś czterech postów zupełnie nie masz ochoty.

Przepraszam zapomniałem, że zawsze musisz mieć rację, a precyzyjniej "twoje musi być na wierzchu". Trudno i nieprzyjemnie się dyskutuje, a jeszcze trudniej i nieprzyjemniej żyje z ludźmi o takiej konstytucji. Na szczęście ja nie muszę ani jednego, ani drugiego.
                            Niech więc twoje będzie na wierzchu. niniejszym przyznaję ci rację.
                            • kmdr_rohan Re: Kot-Kaczyński z rodu stalinowców. 04.09.13, 15:03
                              tomi_zet napisał(a):

> Przepraszam zapomniałem, że zawsze musisz mieć rację, a precyzyjniej "twoje mus
                              > i być na wierzchu". Trudno i nieprzyjemnie się dyskutuje, a jeszcze trudniej i
                              > nieprzyjemniej żyje z ludźmi o takiej konstytucji.

Nie zauważyłem, żebyś ze mną dyskutował/a.
                              Że pozwolę sobie przypomnieć stary dowcip "Przyznaj się, tyś tu nie na polowanie przyjechał".

> Na szczęście ja nie muszę an
                              > i jednego, ani drugiego.

Ważne by być konsekwentnym.
                            • rz-e nie karmic trolla 04.09.13, 15:26
                              to prosty tepy i zawziety troll. polemika nie ma sensu.
                              nie karm!
                              • kmdr_rohan I za to cię r-ze lubię. 04.09.13, 15:27
                                Zawsze zmarnujesz okazję, aby się nie odzywać.
                                :)
            • Gość: krytykant Re: Kot-Kaczyński z rodu stalinowców. IP: *.static.sl-net.pl 04.09.13, 16:19
              tomi_zet napisał(a):

> Chcesz wylewności czy prawdy?

On nie chce ani jednego, ani drugiego. To zadymiarz, którego celem istnienia na forum jest żenująca przepychanka z forumowymi nizinami. Choć ostatnio nieco częściej udaje lekko ucywilizowanego i tym podpuszcza nowych do kolejnej awanturki. Nie daj się nabrać.
    • Gość: Jarek polske zbaw Za wczesnie - rządu Kaczynskiego nie będzie IP: *.res.pl 04.09.13, 10:52
      szczyt hipokryzji - jeszcze kilka takich wywiadów i notowania spadną - znowu udaje dobrego wuja i czeka kiedy zemscić sie ...zakompleksiony kurdupel w dązeniu do koryta - Maciarewicz główną postacią polityki - jak zobaczę Maciarewicza , Fotyge , nadęte Jajo , rozpaczającego Błaszczaka , Kaczmarka i zakochanego w sobie Hoffmana na stanowiskach będzie to początek konca tego kraju - jak cięzkim durniem trzeba być aby nie rozszyfrować fałszu tych ludzi ...ich patriotyzm polagatylko na kłamstwie przeinaczaniu rzeczywistosci pod swoją modłę i lizaniu kleszych sutann bo inaczej nie przekroczyliby progu wyborczego.
      • Gość: ortylion Boże, broń nas przed tą mściwą kanalią! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.13, 10:57
        www.tokfm.pl/Tokfm/1,102433,14543632,Sekielski_po_wywiadzie_Kaczynskiego__Boze__miej_nas.html#BoxSlotII3img
        • Gość: Maniek Czy Kaczynski wprowadzi bykowe? IP: *.dynamic.chello.pl 04.09.13, 10:59
          Lechowski, ksieza tez beda placic.
        • Gość: . Re: Boże, broń nas przed tą mściwą kanalią! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.13, 11:09
          Siekielskiemu podoba sie stary zwyczaj: kradnij co popadnie i Bilda na piedestał!
          jak Kaczyński nie wygra to Boże miej w opiece Polske, , do reszty nas okradną i będą mówić że PKB przez to wzrosło....
          • kmdr_rohan Boże, broń nas przed tą mściwą kanalią! 04.09.13, 11:27
            Forumowy wielonickowy głupek jak zwykle w formie. Poczekaj, przyjdzie prezes, podniesie ci. Nie wiem czy pensję, ale widząc jak się podniecasz na każdą wzmiankę o nim - pewnie coś ci podniesie.
            • Gość: . Boże, broń nas przed zwolenikami złodziei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.13, 11:54
              a tawariszcz bolszewik jak zwykle za złodziejami...
              • Gość: Jarek polske zbaw Re: Boże, broń nas przed zwolenikami złodziei IP: *.res.pl 04.09.13, 11:58
                jest wielu idiotow na forum - jakies resmeny , rz-e , rohany i inne ale oni mają jakiś szkielet myslowy - ty jak ci... ciągle tylko bolszewik i bolszewik - ty nie masz chyba mózgu
                • Gość: chwast Re: Kartoflane obietnice IP: *.rzeszow.vectranet.pl 04.09.13, 12:03
                  jak cięzkim durniem trzeba być aby nie rozszyfrować fałszu tych ludzi

To wiara, kolego, wiara...
                  • Gość: chwast Re: Kartoflane obietnice IP: *.rzeszow.vectranet.pl 04.09.13, 12:10
                    ty jak ci... ciągle tylko bolszewik i bolszewik

Będziesz miał szescdziesiat pare, tez będziesz miał pod górke...
                  • Gość: . Re: Kartoflane obietnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.13, 12:15
                    a tych u władzy e trzeba rozszyfrowywać, łżą i czynią cuda....
                • Gość: . Re: Boże, broń nas przed zwolenikami złodziei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.13, 12:14
                  ość portalu: Jarek polske zbaw napisał(a):

> jest wielu idiotow na forum
                  ====
                  ale najwiekszym jestem ja! czyli Jarek polske zbaw...

wyrazy współczucia dla ciebie i całej rodziny....
                  • Gość: ortylion Paranoja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.13, 12:16
                    Paranoja Kaczkafiego sięga zenitu! No, ale cóż... Marzyć każdy może - wypierdek na prezydenta, tablet na premiera...
                    • Gość: . Re: Paranoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.13, 13:32
                      no to sie chrabia doczekał.... ortalion go wypierdkiem nazwał....
                      • Gość: ortylion Re: Paranoja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.13, 14:43
                        Jako żeś ciężko myślący (charakterystyczne dla pochodzącego ze wsi kleru) powtórzę: chodzi o MARZENIA prezesa, czyli że to on miałby byc prezydentem, a tablet premierem.
                        Zresztą WYPIERDEK nawiązuje do nikczemnej postury.
                        Teraz już jasne?
                        Rządzącego, wybranego demokratycznie prezydenta do tego nie mieszaj. Chyba, że chcesz być ścigany z paragrafu o obrazie majestatu.
    • Gość: Historyk Krwawa rodzinka Kota Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.13, 13:07
      Stryjaszek Kota -Kaczyńskiego czyli Wilhelm Świątkowski .Naczelny Prokurator i Prezes Sadu Najwyższego.Prezesura W. Świątkowskiego w Najwyższym Sądzie Wojskowym przypadła na wyjątkowo krway okres wzmożonych represji wobec wyższych oficerów WP, m.in. w tym czasie z oskarzono sądzono i zgodnie z prawem zamordowano Pileckiego, prowadzono proces gen. Tatara, płk. Utnika i płk. Nowickiego, tzw. proces generałów.Teczkę sądową Pileckiego musiał mieć w rękach Wilhelm Świątkowski i ustosunkować się do wniosku na ułaskawienie skierowane do Bieruta.Taka byla i jest procedura sądowa ułaskawień Prezydenta dot wyroków skazującycjh na śmierc.
      Rodzinka Kota kaczyńskiego we krwi polskich patriotów umazana jest po same łokcie albo jeszcze wyżej.
      • Gość: . Re: Krwawa rodzinka Kota Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.13, 13:34
        ale to i tak nie to co dziadek z wermachtu....
        • lechowski51 Re: Krwawa rodzinka Kota Kaczyńskiego 04.09.13, 13:38
          Przeczytałem te komentarze forumowych analityków,do wywiadu Kaczyńskiego w Rzepie.Skoro taka jest opozycja,jak wasze komentarze,to sądzę,że niedługo PiS,podobnie jak Fidesz na Węgrzech,niedługo będzie miał w wyborach konstytucyjną większość.
          wpolityce.pl/wydarzenia/61759-pis-z-duza-przewaga-nad-platforma-najnowszy-sondaz-daje-partii-kaczynskiego-13-punktow-przewagi-po-coraz-blizej-progu-20-procent
      • tomi_zet Re: Krwawa rodzinka Kota Kaczyńskiego 04.09.13, 13:37
        Gość portalu: Historyk napisał(a):

> Stryjaszek Kota -Kaczyńskiego czyli Wilhelm Świątkowski .Naczelny Prokurator i

Jesteś klakierem politycznym rozsiewającym plotki o przeciwnikach politycznych?

Po pierwsze, stryjek to brat ojca, którego Jarosław Lech Kaczyńscy nie mieli w ogóle.

Po drugie fakt, że Wilhelm Świątkowski urodził się w okolicach Odessy podobnie jak posiadająca takie samo nazwisko babcia braci Kaczyńskich Franciszka Kaczyńska ze Świątkowskich, to nieco za mało by wiązać ich więzami rodzinnymi. Tym bardziej, że pradziadek Kaczyńskich, ojciec babci Franciszki Paweł Świątkowski nie miał syna Wilhelma. Imienia tego nie nosił też żaden z jego potomków.

Po trzecie, oczernianie człowieka na podstawie informacji, że jakiś jego domniemany krewny w czwartej, piątej lub dwudziestej linii był złym człowiekiem jest przejawem złej woli i kilku innych cech, których ze względu na kulturę wypowiedzi nie wymienię.

• Gość: ortylion Jesteś zaczadzony. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.13, 13:40
          A z zaczadzonym nie ma dyskusji. vide - lechowski, ten wielonickowy dupek, jeszcze paru innych kierowników Internetu...
          • tomi_zet Re: Jesteś zaczadzony. 04.09.13, 13:50
            Gość portalu: ortylion napisał(a):

> Jesteś zaczadzony.
            > A z zaczadzonym nie ma dyskusji. vide - lechowski, ten wielonickowy
            > dupek, jeszcze paru innych kierowników Internetu...

Twoim zdaniem jestem zaczadzonym dupkiem bo mam wiedzę, podaje konkretne fakty i złapałem "waszego" na czarnym PR opartym o wyssane z palca plotki? To ciekawa postawa.

• Gość: . Re: Jesteś zaczadzony. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.13, 14:39
            Zaczadzony....., niby wietrze lokal, okna mam pootwierane, nie dostaje od Palikota żadnych skrętów, to raczej ty po tych skrętach nie wiesz nawet co piszesz, ale staraj sie , staraj , dostaniesz od ćpuna statuetke penisa...
        • Gość: Jarek polske zbaw Re: Krwawa rodzinka Kota Kaczyńskiego IP: *.res.pl 04.09.13, 13:42
          " Po pierwsze, stryjek to brat ojca, którego Jarosław Lech Kaczyńscy nie mieli w ogóle." - to znaczy ze co ...ze bliżniacy powstali tez z niepokalanego poczęcia ?
          • tomi_zet Re: Krwawa rodzinka Kota Kaczyńskiego 04.09.13, 13:53
            Gość portalu: Jarek polske zbaw napisał(a):

> - to znaczy ze co ...ze bliżniacy powstali tez z niepokalanego poczęcia ?

Chciałbym ci pomóc, ale nie umiem.
            • Gość: Jarek polske zbaw Re: Krwawa rodzinka Kota Kaczyńskiego IP: *.res.pl 04.09.13, 14:05
              nie pisz bredni to nie bedziesz musiał odpisywać na głupawe dopiski - kazdy wie jak jest kaczyński - mały mściwy zakompleksiony stary kawaler umiejący tylko skłócać i mącić bezprogramowy ideowiec swoich mściwych wizji - człowiek bez prawa jazdy , konta w banku , zadłuzony , bez majątku , nie mający żony , rodziny , dzieci ani zadnych doswiadczen z tym związanych -człowiek który nie wie jak funkcjonuje firma bo poza tym co robi a więc stara sie o władzę nigdy nie pracował uczciwie jak kazdy człowiek... jedyne na czym sie zna to patriotyzm w jego wydaniu i machanie szabelką a to co potrafi najlepiej to obrazać sie i doszukiwać opcji niemieckiej - pokazał juz co potrafi - 6 razy przegrał wybory , wybudował 4 km autostrad i wykonczył parę osób - potrafi jako dawny antyklerykał swietnie manewrować klerem i włazić im pod sukienki zjednując sobie biedotę , stare dewotki i dewotów i wszelkiej masci obrońców krzyza ....takie coś ma rządzić w 21 wieku europejskim krajem ? was chyba pogieło albo przestaliscie samodzielnie mysleć po wysłuchaniu proboszcza na mszy ... ktos kto konstytucję swieckiego kraju będzie zmieniał od preambuły niech startuje na papieża a nie premiera ...
              • tomi_zet Re: Krwawa rodzinka Kota Kaczyńskiego 04.09.13, 14:28

> nie pisz bredni to nie bedziesz musiał odpisywać na głupawe dopiski -

Nie piszę bredni, a jeśli uważasz inaczej, to udowodnij swoją tezę zamiast pisać głupawe dopiski i ośmieszać się tym samym.

> kazdy wie jak jest kaczyński - mały mściwy zakompleksiony stary kawaler
                > umiejący tylko skłócać i mącić bezprogramowy ideowiec swoich

Rozmawialiśmy o przyszywaniu Kaczyńskiemu niby stryjka w osobie Wilhelma Świątkowskiego, co jest wstrętnym zakłamywaniem prawdy, a nie twoich, osobistych wizjach na jego temat.

• Gość: Jarek polske zbaw Re: Krwawa rodzinka Kota Kaczyńskiego IP: *.res.pl 04.09.13, 14:38
                  rozmawialiśmy ? a kiedy ? staram si omijać ludzi twojego pokroju i jestem bardzo konsekwentny więc nie kłam kochanie
                  • tomi_zet Re: Krwawa rodzinka Kota Kaczyńskiego 04.09.13, 14:51

> rozmawialiśmy ? a kiedy ? staram si omijać ludzi twojego pokroju

Marny unik.

> i jestem bardzo konsekwentny

To widać ;)

• rz-e nie karmic trolla 04.09.13, 15:28
                      tomi_zet napisał(a):

> Marny unik.
                      >
                      > > i jestem bardzo konsekwentny
                      >
                      > To widać ;)

to największy troll tego forum niejaki res-men pod innym nickiem
                      uprasza się o niekarmienie trolla!

• kmdr_rohan I za to cię rz-e lubię. 04.09.13, 16:40
                        Czy już o tym wspominałem?
                      • res-men Re: nie karmic trolla 04.09.13, 16:59

widzę ze nadal chorujesz fiutku ... w smie mam cie w dupie choć w swej głupocie wzbudzasz mój podziw
                        • rz-e Re: nie karmic trolla 04.09.13, 17:00

Autor: res-men ˘ 25.07.13, 17:04
                          jeszcze dzis wieczorem ci skrzywie ten śliczny usmiech na tej opryszczonej twarzy szczeniaku - za 30 minut

Autor: res-men ˘ 25.07.13, 17:27
                          za 15 minut wychodzę pracy ...i jade do ciebie a czy ty w domu czy nie nie ma znaczenia - będzie tato albo mama - a psa sie uśpi
                          • res-men Re: nie karmic trolla 04.09.13, 17:06

cieszę sie ...donosicielu :-) kapusiu - agencie tomku rzeszowskiego forum ...kanalio moralna , ;-) i tez cie kocham:-) heh
                            - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

łączę serdeczności dla Ciebie i Twojej Rodziny ;-)
                            • rz-e Re: nie karmic trolla 04.09.13, 17:17
                              autor: res-men ˘ 09.08.13, 11:39

no własnie ...tobie nie zostało juz nic innego jak tylko tarmosić ptaka ...medrcem nie zostaniesz , bogaty nie będziesz , więc czytaj moje dzieła i tarmoś freda do upadu to przynajmniej coś na tym skorzystasz ;-) - ogranicz dzis posty - dzis ty smierdzisz jakby niedomyciem ...kiedy zmieniałes bileiznę ? o fuj
                              • kmdr_rohan Słowo daję - Lechowski bis! 04.09.13, 17:29
                                CTRL+C - CTRL+V. Niewiele poza tym. :)
                                Może faktycznie siostrzyczka upośledzonego Lechosia?
              • Gość: ortylion Tym sie różnię od pozostałych dyskutantów, że... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.13, 14:32
                obu panów Kaczyńskich miałem okazje poznać osobiście. Co prawda lepiej tego. który już nie żyje, ale żyjący jest jeszcze gorszy.
                Powiem krótko: wrogowi nie życzę! Nie ma to nic wspólnego z polityką, ideowością, inteligencją, wiedzą i wieloma innymi przymiotami.
                Wystarczy PARSZYWY CHARAKTER. I dlatego będę wrzeszczał na wszystkich forach, we wszystkich wątkach:
                NIGDY WŁADZY DLA TEGO MAŁEGO ZAKOMPLEKSIONEGO MŚCIWEGO KURDUPLA! NIGDY!!!!!
                PS. Mam nadzieję, że przyznanie się do krótkiej znajomości z tymi panami nie zdemaskuje mnie.
                Pozdrawiam was serdecznie - tych mądrych i tych inteligentnych inaczej.
                Naprawdę chcę waszego (i swojego) dobra.
                • Gość: . Re: Tym sie różnię od pozostałych dyskutantów, że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.13, 14:50
                  jestem głupszy...
                  podpisano ortalion.
                  • Gość: ortylion Re: Tym sie różnię od pozostałych dyskutantów, że IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.13, 14:54
                    Nie zasługujesz na odpowiedź.
                    • Gość: . Re: Tym sie różnię od pozostałych dyskutantów, że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.13, 15:13
                      że nie stać mnie na normalną dyskusje....

lecz sie, wróć do przytułku...
              • Gość: . Re: Krwawa rodzinka Kota Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.13, 14:48
                u złodziei to normalne , każdy kto ich zamyka , to według nich mści sie, a im marzy sie Polska w której można kraść i wyzyskiwać do woli, nie wolno aresztować, a jeżeli już to trzeba zrobić w domu rewizje czy nie ma w domu jakiejś broni z której złodziej mógłby sie zastrzelić , jak ta baba którą beatyfikował R. Kalisz...

widzisz nie trza było uciekać z tego jarosławskiego przytułku, nie pisał byś wtedy głupot i nie modlił byś się abe cie ktoś zbawił....
          • Gość: . Re: Krwawa rodzinka Kota Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.13, 14:41
            widać ubytek mózgu, nie rozumie nawet co czyta... Jarosławie zbaw od głupoty tego przydupasa Palikotowego...
            • Gość: Jarek polske zbaw Re: Krwawa rodzinka Kota Kaczyńskiego IP: *.res.pl 04.09.13, 14:57
              własnie widać typowiego przedstawiciela frakcji rozliczeniowej pisu - wyzwiska , ponizania ,info wyssane z palca i zwykłe chłopskie prostactwo - prosty mózg łapie kazde gó... bo nie potrafi analizować dochodzących do niego informacji ...w sam raz jak strzelił wyborca pisu
              • Gość: . Re: Krwawa rodzinka Kota Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.13, 15:15
                no i napisałem prawde, ortalion to największu przygłup na tym forum, oskarża innych o to co sam czyni....

lecz sie na nogi
              • lechowski51 Re: Krwawa rodzinka Kota Kaczyńskiego 04.09.13, 15:17
                ortalion pisze;
                obu panów Kaczyńskich miałem okazje poznać osobiście. Co prawda lepiej tego. który już nie żyje, ale żyjący jest jeszcze gorszy.
                Powiem krótko: wrogowi nie życzę! Nie ma to nic wspólnego z polityką, ideowością, inteligencją, wiedzą i wieloma innymi przymiotami.
                Wystarczy PARSZYWY CHARAKTER. I dlatego będę wrzeszczał na wszystkich forach, we wszystkich wątkach:
                NIGDY WŁADZY DLA TEGO MAŁEGO ZAKOMPLEKSIONEGO MŚCIWEGO KURDUPLA! NIGDY!!!!!
                PS. Mam nadzieję, że przyznanie się do krótkiej znajomości z tymi panami nie zdemaskuje mnie.
                Pozdrawiam was serdecznie - tych mądrych i tych inteligentnych inaczej.
                Naprawdę chcę waszego (i swojego) dobra.

Poznałeś nagrywając czy filmując na polecenie naczelnika III Wydz.SB?!.No i oczywiście inteligentnym był Olo Kwaśniewski bez dyplomu a profesor prawa,to dla takich jak Ty to prostak jak Twoi kumple.Kulturalnym też był Olo, kiwający sie po pijaku nad grobami polskich bohaterów w Charkowie a nie śp.Kaczyński,dyskutujący z najwybitniejszymi polskimi intelektualistami na spotkaniach w Lucieniu.
    • prawdziwy_olo Re: Kaczyński o przyszłym rządzie 04.09.13, 15:40
      Uwielbiam jak "telegraficzna" zgraja rodem z umoczonego pc bredzi o biznesie :-) Nie mogę się już doczekać wyborów w 2015. Nie mogę się doczekać żeby zobaczyć dziobek tw balbiny po kolejnym moralnym zwycięstwie :-) To będzie coś pięknego :D
      • lechowski51 Re: Kaczyński o przyszłym rządzie 04.09.13, 16:18
        Na Ciebie olo zawsze można liczyć!.Nikt tak jak Ty z cała subtelnością menela spod budki z piwem,wyjaśniasz wszelkie zawiłości polskiej polityki.
        Twoje marzenia POwoli będą się spełniać,wpierw 8 września w wyborach do Senatu i 13 października w referendum odwołującym Bufetową Waltz.
        • Gość: Historyk Czy to kamuflarz Kota-Kaczyńskiego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.13, 16:26
          Trzeba sie poważnie zastanowić,czy Kot-Kaczyński jest spadkobiercą politycznym swojej ukochanej stalinowskiej rodzinki w której wyrastał i sie dobrze kamufluje czy też chce wprowadzić inny rodzaj dyktatury ciemniaków w Polsce ale dyktatury?
          • lechowski51 Re: Czy to kamuflarz Kota-Kaczyńskiego. 04.09.13, 16:44
            Pogadaj z sotennym aby dał ci inna ściągawkę.W upowski bunkrze sztuka kamuflarzu zeszła na psy.
            • kmdr_rohan Re: Czy to kamuflarz Kota-Kaczyńskiego. 04.09.13, 16:50
              Jak nie masz żadnego argumentu, Lechiwskij, wchodzisz w bełkot? Też jakaś metoda, ale niestety pokazująca, jakim jesteś idiotą.
        • res-men Re: Kaczyński o przyszłym rządzie 04.09.13, 16:56

Lechowski - wybory są 2015 roku - juz sie podniecasz? Kaczokarzeł tez sie podnieca - liczy na to ze sięhgnie po władzę - a jest za krótki - nawet jakby go Hoffman podsadzał to obaj nie sięgną - cieszę sie na ten wywiad - jeszcze kilka i PIS nie sięgnie progu wyborczego ...widać jakim szaleńcem jest ten człowieczek - ale to będzie lipa po raz siódmy i mam nadzieję ze ostatni
          - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

łączę serdeczności dla Ciebie i Twojej Rodziny ;-)
          • rz-e nie karmic trolla 04.09.13, 16:59
            prosze nie karmic trolla

Autor: res-men ˘ 25.06.13, 13:52

- wez ty sie jebnij tym głupim łbem o scianę albo zajmij sie lizanie rowa Jarkowi na telewizorze - twoja głupota poraza

• kmdr_rohan R-ze ma misję! 04.09.13, 17:03
              Braciszek/siostrzyczka Lechowskiego?
              Wszystko możliwe, kiedyś bredził/a coś o rodzinie w zakładzie psychiatrycznym.
              • rz-e Re: R-ze ma misję! 04.09.13, 17:14
                kmdr_rohan napisał:

> kiedyś bredził/a coś o rodzinie w zakładzie psychiatrycznym.

jedynie degeneraci czepiaja sie chorob rodziny. to jest ponizej wszystkich poziomow, nawet obowiazujacych u schamialych wiesniakow i mentow spolecznych

bez odbioru
                • kmdr_rohan Re: R-ze ma misję! 04.09.13, 17:22
                  No i tak myślałem. A to "bez odbioru" wręcz słodkie. Siostrzyczka Lechowskiego - nic innego.
            • res-men Re: nie karmic trolla 04.09.13, 17:12

skoro juz cytujesz moje wyzwiska wobec ciebie kapusiu to przynajmniej faktycznie sie jebnij - zobaczysz za jaką szmatę tu robisz moze ...jaką jestes forumową prostytutką szmatko bez ambicji , msciwa kanalio ....jestes tu zerem , donosicielem , szmirą , dupą , niczym ...
              • rz-e Re: nie karmic trolla 04.09.13, 17:15
                Autor: res-men ˘ 21.08.13, 13:25

tatuś miał gronkowca jak cie spłodził ?
                • kmdr_rohan Re: nie karmic trolla 04.09.13, 17:23
                  Wspomnienia z dzieciństwa?
                • Gość: rz-e duren Re: nie karmic trolla IP: *.res.pl 04.09.13, 17:24
                  wez sie przymknij rz-e durniu .ani to wesełe ani przyjemne .jak cie uraził to spotkajcie sie i dajcie sobie po ryjach a nie smiec tu pojebie
                  • rz-e Re: nie karmic trolla 04.09.13, 17:32
                    Gość portalu: rz-e duren napisał(a):

> wez sie przymknij rz-e durniu .ani to wesełe ani przyjemne .jak cie uraził to
                    < spotkajcie sie

no padne ze smiechu, resmen broni sam siebie w trzeciej osobie hahahahahahahahahahhhaaaa

> dajcie sobie po ryjach a

trzeba bylo tak od razu. posiadanie przez ciebie ryja wiele wyjasnia.
                    ja na szczescie mam twarz :D

i tradycyjnie twoja wspaniala tffffooorczosc ;D

Autor: res-men ˘ 09.08.13, 11:07

dwa posty wczesniej pisałem ze do partii Pana Palikota mi trochę nie po drodze więc

Autor: res-men ˘ 26.07.13, 13:53

Ruch Palikota jedyną szansą na rozwój polski
                    glosujmy na ich przedstawcieli !~!! zapomnijmy o podziałach i historii i popatrzmy w przysłosc - razem trzymając sie za ręce !!!

• kmdr_rohan rz-e hahahahahahahahahahhhaaaa 04.09.13, 17:36
                      Kogo to poznać po śmiechu jego?
                • lechowski51 Re: nie karmic trolla 04.09.13, 17:28
                  res-men pisze;
                  Lechowski - wybory są 2015 roku - juz sie podniecasz? Kaczokarzeł tez sie podnieca - liczy na to ze sięhgnie po władzę - a jest za krótki - nawet jakby go Hoffman podsadzał to obaj nie sięgną - cieszę sie na ten wywiad - jeszcze kilka i PIS nie sięgnie progu wyborczego ...widać jakim szaleńcem jest ten człowieczek - ale to będzie lipa po raz siódmy i mam nadzieję ze ostatni

Z Twojego bełkotu wyłowiłem,że ciszysz sie z wywiadu Kaczyńskiego,tylko jak zwykle oprócz bluzgów zapomniałeś napisac skąd taka u Cibie radość?.Być może zgadzasz się z jego tezą,że duża część polskich "przedsiębiorców' ma swoje początki w SB i WSI?.Tez tak sądzę a jak ktoś Ci nie wierzy,niech poczyta o FOZZ a na naszym terenie sprawdzi skąd sie wzięła sieć sklepów Centrum i obecna Frac.Można również prześledzić zycie i działalność baronów medialnych Waltera i Solorza i banków,że choćby takiego Czerneckiego Getin Banku.
                  • kmdr_rohan Nie karmić Lechowskiego! 04.09.13, 17:30
                    Bo mu szambo wybija! Mniej będzie jadł, mniej będzie śmierdziało!
                  • rz-e Re: nie karmic trolla 04.09.13, 17:34
                    nie ma sensu karmic trolli. nie znizaj sie do ich poziomu.
                    • kmdr_rohan Miziacie się z Lechowskim po brzuszkach? 04.09.13, 17:37
                      No, siostrzyczka z braciszkiem, to troszkę dziwne, ale co tam, Lechowski zrozumie.
                      :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka