Dodaj do ulubionych

Kaczyński wyzdrowiał ;-)

05.09.13, 10:06

Stan spokoju swiadczył o chorobie - wyzdrowiał i pojechał do Krynicy - powiedział co powiedział , zapowiedział co zapowiedział ...wszystkich za dupe , kazdy to podejrzany , karać , zamykać i będzie lepiej:-) Maciarewicz na pierwszą linie frontu !!! ...zapomniał o psychiatrze
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

łączę serdeczności dla Ciebie i Twojej Rodziny ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: ds16 Re: Kaczyński wyzdrowiał ;-) IP: 91.225.135.* 05.09.13, 10:28
      Zdrowie jest najważniejsze! :))))
      • Gość: ortylion A co na to Tablet? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.13, 10:51
        To już nie jest najlepszy?!!!
    • e_w_a_21 pytanie z logiki 05.09.13, 11:00
      Jeżeli komuniści tępili przedsiębiorców i Kaczyński tępi przedsiębiorców to czy z tego wynika, że Kaczyński jest komunistą ?
      • kmdr_rohan Re: pytanie z logiki 05.09.13, 11:05
        No, chyba też zamierza wygrać "bitwę o handel". Wierny uczeń Hilarego Minca? No, ale jak się doktorat z Lenina pisało...
        • rz-e Re: pytanie z logiki 06.09.13, 12:37
          kmdr_rohan napisał:

> No, ale jak się doktorat z Lenina pisało...

i kto to mów? ZMS czy ZSMP? potem PZPR i awans w LWP?

• Gość: . Re: Kaczyński wyzdrowiał ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.13, 11:11
      psychole trzęsą portkami, bo Kaczyński może pozamykać złodziei którzą chcą sie nazywać przedsiębiorcami.
      a szczekajta se pensjonariusze jarosławskiego przytułku, szczekajta
      • e_w_a_21 Re: Kaczyński wyzdrowiał ;-) 05.09.13, 11:56
        A jak już wszystkich zamknie to pracować będziecie chyba na plebani.
        • Gość: . Re: Kaczyński wyzdrowiał ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.13, 12:08
          e_w_a_21 napisał(a):

> A jak już wszystkich zamknie to pracować będziecie chyba na plebani.
          ===================

sądzisz po sobie, kradniesz i boisz sie że cie zamkną?
          będziemy pracować przy pilnowaniu przestępców.
          • Gość: mm Re: Kaczyński wyzdrowiał ;-) IP: 89.230.64.* 07.09.13, 16:12
            będziemy pracować przy pilnowaniu przestępców

Dziury budżetowej z tego nie załatasz...
            • Gość: . Re: Kaczyński wyzdrowiał ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.13, 11:03
              zabierzemy złodziejom majątki!
    • rz-e nie karmic trolla 05.09.13, 11:20
      Autor: res-men ˘ 11.07.13, 11:45
      jakkolwiek lubię ludzi to poziom tego osobnika uwalnia we mnie chęć przjebania mu bejzbolem

Autor: res-men ˘ 25.06.13, 13:52

- wez ty sie jebnij tym głupim łbem o scianę albo zajmij sie lizanie rowa Jarkowi na telewizorze - twoja głupota poraza

• res-men Re: nie karmic trolla 05.09.13, 11:27

rz-e wysikaj sie boś blady jak fiutek

• rz-e Re: nie karmic trolla 05.09.13, 11:37
          Autor: res-men ˘ 09.08.13, 11:07

dwa posty wczesniej pisałem ze do partii Pana Palikota mi trochę nie po drodze więc

Autor: res-men ˘ 26.07.13, 13:53

Ruch Palikota jedyną szansą na rozwój polski
          glosujmy na ich przedstawcieli !~!! zapomnijmy o podziałach i historii i popatrzmy w przysłosc - razem trzymając sie za ręce !!!
        • kmdr_rohan rz-e - wierny członek tego forum 05.09.13, 11:38
          Oj, przestań - res-menie. Przecież to takie słodkie. Gwizdniesz i przybiega. ;)
          • rz-e Re: rz-e - wierny członek tego forum 05.09.13, 11:49
            Autor: kmdr_rohan ˘ 29.08.13, 12:14

Więc piszesz głupku, żeś ciota? Można było się spodziewać. Miłośnik męskiej pupy się znalazł, nono, tak otwarcie się przyznawać.
          • res-men Re: rz-e - wierny członek tego forum 05.09.13, 11:55

Nie chcę sie znowu przyzwyczajać do psa ..swojego uśpiłem po 14 latach

• rz-e nie karmic trolla 05.09.13, 11:57
              Autor: res-men ˘ 21.08.13, 13:25

tatuś miał gronkowca jak cie spłodził ?

Autor: res-men ˘ 22.08.13, 11:59

- nie bądz zatem taki swięty bo obaj wiemy ze kazdy grzeszy bluzganiem na drugiego
              • res-men Re: nie karmic trolla 05.09.13, 12:01

Fajnie tak musisz sie czuć szmato ? - zaglądasz w majtki i patrzysz w lustro - i tu i tu to samo ....

• rz-e Re: nie karmic trolla 05.09.13, 12:03
                  Autor: res-men ˘ 09.08.13, 11:44

ciekawy - a zwieracz masz zacisnięty ? czy tam tez widzisz penisogłowych ? to jakaś fobia czy mamusia cie za szybko wycisnęła ?
                  • res-men Re: nie karmic trolla 05.09.13, 12:09

:-) no własnie hehehe to był trafny post - pasuje do ciebie jak ulał

• rz-e Re: nie karmic trolla 05.09.13, 12:12
                      Autor: res-men ˘ 07.08.13, 14:13

ja mam w dupie selekcjonowanie bladych fiutów takich jak ty - sami sie selskcjonują - narazie dostarczasz mi powodu do usmiechu bo cokolwiek napiszę z zasady jestes pierwszy z rozdartym dziobem ...i zawsze jestes niezawodny więc po co selekcjonować jak scigacie sie kto pierwszy i głupszy a ze jestes najgłupszy zawsze wygrywasz - selekcja dokonuje sie sama - nikt poważny nie będzie pisał w tak durrnych wątkach tylko idioci - zakładam je dla was i oto jestescie
                      • res-men Re: nie karmic trolla 05.09.13, 12:16

taaaa..... wytłuszczenia tam nie było - w sumie to fajnie ze zacytowałes ten wpis - wpisujesz sie jako msciwy fiut w to znakomicie ....mały mściwy fiutku .

ludzie wielkiego formatu są dobrotliwi i wybaczają - małe fiutki są msciwe do granic absurdu
                        • rz-e Re: nie karmic trolla 05.09.13, 12:18
                          Autor: res-men ˘ 31.07.13, 12:11

wiem ze mnie kochasz ale mój odbyt jest bezcenny i nawet jesli się zdecyduję to ja zadecyduję komu go udostępnie ... tak więc musisz poradzic sobie sam
    • rz-e Re: Pupa komunistą!!! 05.09.13, 12:24
      Gość portalu: ortylion napisał(a):

> Koniec świata!
      > www.se.pl/wydarzenia/kraj/kandydat-pis-na-senatora-akceptuje-socjalizm_352382.html
      > Jak wam w gębach PiSowskie załgane szmaty?

ale masz zarabiste zrodlo informacji hahahahahaaaaa
      zalatw prenumerate resmenowi i kajakowemu komandorkowi, bedziecie mieli sie czym ekscytowac razem z zonkami. choc ten ostatni zapewne wolalby trybune ludu
      • kmdr_rohan Pupa komunistą a rz-e - masochistą. 05.09.13, 12:32
        Musi lubić ten sport.
        • rz-e nie karmic trolla 05.09.13, 12:34
          Autor: kmdr_rohan ˘ 31.07.13, 12:48

inne były stosunki miedzy mną, a Lechowskim.
          • kmdr_rohan wygłodniały rz-e 05.09.13, 13:03
            Dawaj, dawaj dalej, nieźle ci idzie.
            :DD
      • Gość: ortylion Re: Pupa komunistą!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.13, 13:25
        Mam debilu kserokopie tego dokumentu! Chcesz? Podaj priv to ci wyślę niedowiarku.
    • rz-e Re: Pupa komunistą!!! 05.09.13, 12:33
      Gość portalu: ortylion napisał(a):

> Koniec świata!

zapomnialem zapytac czy jestes gospodynia domowa czlonkina kola gospodyn wiejskich ze czytasz i pasjonujesz sie prasa tych lotow???
      • res-men Re: Pupa komunistą!!! 05.09.13, 12:40

fiutek a ty codziennie rano czytujesz jaką prasę ?

• rz-e nie karmic trolla 05.09.13, 12:52

Autor: res-men ˘ 02.08.13, 13:19
          widać nie skorzystałes z mojej rady - ptak ci uwiądł a z mózgu zrobił sie kapeć ...
          • res-men Re: nie karmic trolla 05.09.13, 13:23

zadam ci pytanie głupia myndo - czy nie widzisz ze pod kazdym wątkiem forumowa szmato piszesz nie w temacie - urazona cipo ?

• rz-e Re: nie karmic trolla 05.09.13, 13:37
              Autor: res-men ˘ 09.07.13, 10:12
              Niesiołowski to najbardziej szczery poseł - cenię go za odwagę ...
              • res-men Re: nie karmic trolla 05.09.13, 13:40

mendo pisz na temat...

• rz-e Re: nie karmic trolla 05.09.13, 13:43
                  Autor: res-men ˘ 16.07.13, 18:08
                  popraw ten komin na swojej ziemiance bo przed zimą ci ptaki nasrają i posprzątaj trochę zagrodę bo zrobię przejeżdzając zdjęcie i wstawię tu aby pokazać jakiś szlachcic co wodę ze studni w 21 wieku nosi wiadrem ze studni
                  • Gość: ortylion Re: nie karmic trolla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.13, 13:47
                    Powiedz, jak się wstawia zdjęcie to wstawię dokument z podpisem pupy akceptującej zasady ustrojowe socjalizmu.
                  • res-men Re: nie karmic trolla 05.09.13, 13:49

no własnie - wczoraj patrzyłem a tam taki sam syf jak był tak jest - widzę ze kradniesz prąd - ten kabel co wchodzi do piwnicy przez okienko mógłbys lepiej zamaskować - jutro podpowiem kumplowi z ZE to ci zrobią nalot o swicie - tylko nie wychodz w tych zółtych kalesonach co chodzisz po wodę do studni

• rz-e Re: nie karmic trolla 05.09.13, 13:53
                      autor: res-men ˘ 09.08.13, 11:39

no własnie ...tobie nie zostało juz nic innego jak tylko tarmosić ptaka ...medrcem nie zostaniesz , bogaty nie będziesz , więc czytaj moje dzieła i tarmoś freda do upadu to przynajmniej coś na tym skorzystasz ;-) - ogranicz dzis posty - dzis ty smierdzisz jakby niedomyciem ...kiedy zmieniałes bileiznę ? o fuj
                      • bravocharlie Re: nie karmic trolla 05.09.13, 16:40
                        Rze podziwiam z jaka pasja i cierpliwością meczysz trolli. Nie ustawaj! Pozdrawiam. Ja juz nie mam sily wchodzić wiedzac kogo spotkam.
                        • rz-e Re: nie karmic trolla 05.09.13, 17:04
                          bravocharlie napisał:

> Rze podziwiam z jaka pasja i cierpliwością meczysz trolli. Nie ustawaj!
                          > Pozdrawiam.

przeceniasz mnie, ale dziekuje za cieple slowa.
                          po prostu siedze przed 6 monitorami, a tylko na 3-4 pracuje.
                          siedziec musze, a ze nic ciekawego sie nie dzieje to sie strasznie nudze.

> Ja juz nie mam sily wchodzić wiedzac kogo spotkam.

ja sie tam ciesze. jedni chowaja chomiczki inni swinki morskie a ja mam malutkie stadko trolli do codziennego zabijania czasu
                          taka sobie swojska wrecz folklorystyczna rozrywka ;D
                          • Gość: pracownik resmena Re: nie karmic trolla IP: *.res.pl 06.09.13, 13:09
                            bravocharlie i rz-e to ten sam adres podsieci - 100 % ze oba posty pisane są z tego samego komputera - czyli łowca pie... nadal tylko pod innymi nikami sam sibie chwaląc i odpowiadając - resmen miał ację ze to pie...ięty gość
                            • rz-e paranoja powrociła hahahahaahaaa 06.09.13, 14:43

Autor: res-men ☺ 09.07.13, 17:09
                              To IMHO między innymi: prof.tarantoga, yanan2, pisul, lechujarek, rz-e, gregorianhusky, jasioplo, andrej1962, shepard 102, tomasz.michalski, wielki walec drogowy i wielu, których moja ułomna pamięć pominęła,

Ty jednak jestes walnięty :-) i to zdrowo - poprosiłem pracownika aby sprawdził i przynajmniej 3 niki które wymieniłes poza twoim korzystają z tej samej karty sieciowej tak więc zegnasz sie sam ze sobą ?

Autor: res-men ˘ 25.07.13, 17:04
                              jeszcze dzis wieczorem ci skrzywie ten śliczny usmiech na tej opryszczonej twarzy szczeniaku - za 30 minut

Autor: res-men ˘ 25.07.13, 17:27
                              za 15 minut wychodzę pracy ...i jade do ciebie a czy ty w domu czy nie nie ma znaczenia - będzie tato albo mama - a psa sie uśpi

Autor: res-men ☺ 08.08.13, 16:45
                              brawoczarli :-) heh - kolejne wcielenie łowcy - ta sama karta sieciowa

Autor: Gość: res- men vel odeon IP: *.opera-mini.net 13.08.13, 18:33
                              jutro po południu bucu rz-e lub łowco padnie tu pod tym wątkiem twoje imie i nazwisko.resmen straszył a ja to zrobie bo cie znam ciulu gumowy .

• Gość: pracownik resmena Re: paranoja powrociła hahahahaahaaa IP: *.res.pl 06.09.13, 14:48
                                nie rozumiem dlaczego sie tak denerwujesz - nie dosyć ze zachowujesz sie jak ostatni juh to jeszcze wpadasz w jakies nerwowe klimaty - jestes chory psychicznie i juz - musisz sobie to powiedziec bo to ze to ten sam komputer to pewne na 100.
                                • rz-e Re: paranoja powrociła hahahahaahaaa 06.09.13, 15:11
                                  Gość portalu: pracownik resmena napisał(a):

> musisz sobie to powiedziec bo to ze to ten sam komputer
                                  > to pewne na 100.

czesc resmenku. milo widziec jak pieprzysz takie bzdury ze laik by sie usmial, a co dopiero fachman w sieciach i serwerach jak ja ;))))

ale zeby nie byc goloslownym, skoro odczytales przypisanego przez DHCP IP-ka mojego kompa w mojej sieci prywatnej to podaj go. to przeciez zaden problem ;D
                                  nawet IV oktet wystarczy, bo kasa IP jest prywatna wiec latwo zgadnac ale ja zawsze DHCP konfiguruje nietypowo wiec tu masz szanse jak 1 do 255

hahahahahahaa tylko nie krec, nie matacz i lzyj w zywe oczy jak zwykle. odczytales ok podaj.

masz bankowa kojejna kompromitacje paranoiku ;D

• rz-e Re: paranoja powrociła hahahahaahaaa 06.09.13, 15:44
                                  no i co resmenku paranoiku i klamco skompromitowany?
                                  gdzie ipik mojego kompa hahahahahahahahahahaa
                                  • Gość: orz-eszty Re: paranoja powrociła hahahahaahaaa IP: *.wapgw.era.pl 07.09.13, 15:30
                                    Ty jednak jesteś głupszy nawet od resmena.
                                    • rz-e Re: paranoja powrociła hahahahaahaaa 07.09.13, 15:45
                                      Gość portalu: orz-eszty napisał(a):

> Ty jednak jesteś głupszy nawet od resmena.

zarzut powazny bo od niego glupszym byc nie mozna - uzasadnisz jakos czy wrzucisz tekst o odbycie lub wyciskaniu przez mame?
                                      • Gość: orz-eszty Re: paranoja powrociła hahahahaahaaa IP: *.wapgw.era.pl 07.09.13, 15:55
                                        Ty rzeczywiście jesteś poyebany. Ale skoro robienie z siebie idioty cię bawi? Więc wesołej zabawy!
                                        • rz-e Re: paranoja powrociła hahahahaahaaa 07.09.13, 16:08
                                          Gość portalu: orz-eszty napisał(a):

> Ty rzeczywiście jesteś poyebany. Ale skoro robienie z siebie idioty cię bawi? W
                                          > ięc wesołej zabawy!

sila twoich argumentow mnie przygniotla ;D hahahahaaa
                            • rz-e Re: nie karmic trolla 06.09.13, 15:42

> bravocharlie i rz-e to ten sam adres podsieci - 100 % ze oba posty pisane
                              > są z tego samego komputera

resmenie nie wypowiadaj sie na tematy o ktorych nie masz zielonego pojecia, jesli uwazasz ze klamie to podaj ten adres hahahahahaaaaa
                              ale patant !!!! i jeszcze udaje kogos innego hahahaha

jak widac wodka zle dziala na twoj mozg. ty rzadko wiesz co piszesz ale weekendowe odloty alkoholowe bija wszystko hahahahaaa

hahahahahaaa pekne ze smiechu ty odczytales IP-ka mojego kompa przez kilka serwerow w tym gazety i serwer ktorym administruje, serwer mojego providera i maskarade NAT w bardzo porzadnie zabezpieczonym routerze u mnie hahahahaaaaaaa ale dales wstawke pijany klamco i paranoiku hahahahahaaa

czekam na tego ipka, ktorego nie masz ale twierdzisz ze masz ;D

pewnie bedzie cisza i modlitwa zeby ten kompromitujacy watek jak najszybciej przeminal ;D
                              nie ludz sie ze tak bedzie ;D za glupote trzeba placic a kara musi byc dluga i uciazliwa hahahahahaaa
                              • rz-e Re: nie karmic trolla 06.09.13, 17:03
                                rz-e napisał:

> czekam na tego ipka, ktorego nie masz ale twierdzisz ze masz ;D

hahahaaa juz minelo sporo ponad godzine a tu cisza

• rz-e Re: nie karmic trolla 06.09.13, 15:56

> resmen miał ację ze to pie...ięty gość

pisze zdrowy na umysle resmen o resmenie do resmena hahahahaha ale jaja
                              mam dzis darmowy trolli kabaret
                            • rz-e Re: nie karmic trolla 07.09.13, 14:50

wlasnie mija doba i tego adresu nie widze hahahaha
                              100% tak, ale ze jestes paranoikiem i klamca resmenku hahahahahahaaa

poza tym zauwaz ze bravocharlie jest na tym forum od 8 lat, ty od 2 a ja od 2 miesiecy. nic ci to nie mowi paranoiku z mania przesladowcza?

dalej czekam na tego ipka - choc wiem ze sie nie doczekam, bo to jedynie wytwor twojego chorego umyslu.
                              • bravocharlie Re: nie karmic trolla 07.09.13, 20:45
                                Haha dobra rzecz. Gdzie jestes resmenie?
                                • rz-e Re: nie karmic trolla 08.09.13, 11:48
                                  bravocharlie napisał:

> Haha dobra rzecz.

jemu chyba naprawde sie wydaje ze ktokolwiek uwierzy w jego kity
                                  nie spodziewalem sie ze bede mial darmowy trollski kabaret ;D

> Gdzie jestes resmenie?

nieprawdą jest jakoby resmen krył się za nickami orz-eszty, pracownik resmena, ja, odeon i wiele innych. poza tym on jest w zakopanem z misia - cokolwiek to znaczy ;D

a ja sobie czekam na ipka mojego i ponoc twojego kompa hahahahahahahaaaa
                                  ciekawe co wymysli zeby go nie podac ;D
                            • rz-e Re: nie karmic trolla 09.09.13, 10:29

trzy doby i nic - nie podajesz tego ipka. ale jestes kretacz i bajkopisarz resmenie !!!!

- czyli łowca pie... nadal tylko pod innymi nikami

czyli nie tylko jestes kłamcą plotrzarzem i aferzysta ale masz paranoje i manie przesladowcza. naprawde az tak cie lowca zlal ze sni ci sie po nocach?
                              nie mozesz o nim zapomniec i widzisz go wszedzie, pod kazdym nickiem? no paranoik kompletny.
                              • bravocharlie Re: nie karmic trolla 09.09.13, 13:25
                                Tu sie z tobą nie zgodzę. Daj mu jeszcze szansę. Zabawa przednia. Nie pozbawiaj mnie jej. Niech ten serial trwa do końca swiata i jeden dzien dłużej. Zobaczmy ile ten wątek posiedzi na głównej na przyklad, jako memento dla takich jak resmen😉
                                • rz-e Re: nie karmic trolla 09.09.13, 13:34
                                  bravocharlie napisał:

> Zobaczmy ile ten wątek posiedzi na głównej na przyklad, jako memento dla
                                  > takich jak resmen

oj dlugo - obiecuje ze bardzo dlugo ;D
                                  hahahahahaa
                                  • res-men Re: nie karmic trolla 09.09.13, 13:56

znowu gadasz ze sobą fiutek ? Nie wyzdrowiałes jeszcze - moze jak Hoffman pokaz penisa

• rz-e Re: nie karmic trolla 09.09.13, 14:08
                                      res-men napisał:

> znowu gadasz ze sobą fiutek ? Nie wyzdrowiałes jeszcze - moze jak
                                      > Hoffman pokaz penisa

hahahahahaa pokaz to zdobyte IP mojego kompa lub przyznaj ze jestes popapranym, chorym wielonikowym klamca. z reszta nie musisz to juz wszyscy wiedza.

podobnie ze masz manie przesladowcza i panicznie boisz sie lowcy ale to sie da leczyc.

• Gość: krytykant Re: nie karmic trolla IP: *.static.sl-net.pl 09.09.13, 14:50
                                        rz-e napisał:

> hahahahahaa pokaz to zdobyte IP mojego kompa lub przyznaj ze jestes popapranym,
                                        > chorym wielonikowym klamca. z reszta nie musisz to juz wszyscy wiedza.
                                        >
                                        > podobnie ze masz manie przesladowcza i panicznie boisz sie lowcy ale to
                                        > sie da leczyc.

Nie kop leżącego, choć w wypadku tego trolla należy się jak nigdy. Okaż wyrozumiałość i współczucie.
                                        • res-men Re: nie karmic trolla 09.09.13, 15:26

ze tez te niki ci sie jeszcze nie popie...ły - no ale skoro siedzisz tu całymi dniami to moze pamiętasz - jedno jest pewne - rz-e ma małego penisa

• rz-e Re: nie karmic trolla 09.09.13, 15:42
                                            res-men napisał:

> jedno jest pewne - rz-e ma małego penisa

hahahahahaaaa rewelacja - trafia do almanachu twojej tffoorczosci

a teraz palancie dawaj ipka mojego kompa ktorego jak oswiadczyles masz klamliwy trolu wielonickowy zyjacy w swiecie wlasnej wyobrazni i marzen

• res-men Re: nie karmic trolla 09.09.13, 15:50

" a teraz palancie dawaj ipka mojego kompa ktorego jak oswiadczyles masz klamliwy
                                              > trolu wielonickowy zyjacy w swiecie wlasnej wyobrazni i marzen"

jestes tak durny ze odechciewa mi sie konwersacji z tobą to raz - zgłaszasz sie jak wierny psiak to dwa i to doceniam , palancie mów do tatusia jak jest trzeźwy to trzy a rozkazywać mozesz mamusi albo swojej kobiecie choć wątpię abyś ją miał ...a ipek ? poproś ładnie to ci dam to cztery - reasumując poza penieskiem masz mały móżdzek ciapko licząc ze jestes kimś waznym tutaj obsrańcu...

• rz-e Re: nie karmic trolla 09.09.13, 16:06
                                                res-men napisał:

> ...a ipek ? poproś ładnie to ci dam

bardzo ladnie prosze ;D hahahahaha
                                                choc wiem ze go nie dasz bo go nie masz i nigdy nie miales.

to taki sam kit jak dziesiatki innych. te wszystkie bajki z pracownikami, misiami, balatonami, firmami, zakopcami, majorkami itd.
                                                kim jestes w swietle tych faktow? nie wiem i nie bardzo chce wiedziec.

p.s.
                                                czyzbys nie zdawal sobie sprawy z tego ze tylko wyjasnienie tej sprawy moze uratowac ostatnie atomy twojej wiarygodnosci?
                                                • Gość: krytykant Re: nie karmic trolla IP: *.static.sl-net.pl 09.09.13, 16:25
                                                  > kim jestes w swietle tych faktow? nie wiem i nie bardzo chce wiedziec.

Niestety własny wizerunek przedstawiający biznesmena czerpiącego z życia przyjemności, który tak pieczołowicie res-men budował legł w gruzach.
                                                  Tak kończą ludzie, którzy konfabulują własne życie.
                                              • rz-e res-men wielonikowy klamca 09.09.13, 16:15
                                                Autor: rz-e ☺ 07.09.13, 14:50

dalej czekam na tego ipka - choc wiem ze sie nie doczekam, bo to jedynie wytwor twojego chorego umyslu.

Autor: rz-e ☺ 08.09.13, 11:48

Autor: rz-e ☺ 06.09.13, 15:42
                                                pewnie bedzie cisza i modlitwa zeby ten kompromitujacy watek jak najszybciej przeminal ;D

Autor: rz-e ☺ 06.09.13, 15:11
                                                ale zeby nie byc goloslownym, skoro odczytales przypisanego przez DHCP IP-ka mojego kompa w mojej sieci prywatnej to podaj go. to przeciez zaden problem ;D
                                                nawet IV oktet wystarczy, bo kasa IP jest prywatna wiec latwo zgadnac ale ja zawsze DHCP konfiguruje nietypowo wiec tu masz szanse jak 1 do 255

hahahahahahaa tylko nie krec, nie matacz i lzyj w zywe oczy jak zwykle. odczytales ok podaj.
                                                • bravocharlie Re: res-men wielonikowy klamca 09.09.13, 16:37
                                                  Byle pętak powinien wiedzieć, że ciężar udowodnienia faktu spoczywa na osobie, która z faktu tego wywodzi skutki. Może to jednak magiczna wiedza. Ale jak chcesz resmenku też cie o to poproszę. Powinienem żądać, ale zdaje sobie sprawę ze to bylby kolejny pretekst byś nie udzielił odpowiedzi.

hahah a ja sie martwiłem, ze zabierzemy sobie zabawę z trollem. To bardzo znamienne że w tym kraju wybory wygrywają ci którzy potrafia powiedzieć ze maja dowody ale ich nie pokażą. Sprawa z trollem tycia przy tym jest, ale pokazuje jednak mentalność ludzką. Taka tam dygresja😉
                                                  • res-men Re: res-men wielonikowy klamca 09.09.13, 17:01

cieszę sie ze tak pilnie sledzicie moje zycie ...być moze kiedys jak zaczniecie mysleć samodzielnie a nie pod dyktat koscioła spróbujecie wziąc życie w swoje ręce - jestescie a raczej jestes zbyt krótki abym udawadniał ci ze to co piszę to prawda - twoje wrzaski mają wartość moczy wpadającego do pisuaru dla mnie i kompletnie nie robią wrazenia - skoro chcesz wziąć mnie na ambicje to musisz być kimś ...twój obraz tutaj jest porównywalny do menela którego mija sie na ulicy ez cienia emocji więc nie sil sie - mam cie za dupka - pisałem ci to kilka razy ale ty tego niechcesz zrozumieć a twoja metoda zakrzykiwania mnie wpisami z róznych ników jest załosna - generealnie zabawa z tobą doprowadziła do tego ze i mnie i ciebie traktują tu jak gó... - z tym ze ja mniej sie kompromituję bo mam tylko jedno konto a ty nazywasz mnie trolem będąc nim po 100 kroć bardziej ...popatrz w lustro jakim jestes dupkiem - siedzisz tu całe weekendy i doszukujesz sie u kazdego cech resmena kiedy ja z zasady jestem gdzies daleko od kompa i telefonu , zazdroscisz mi mojej wolnosci finansowej i starasz sie to podwazyć , zazdroscisz mi mojej wolnosci zycia i tez starasz sie to podważyć - podwazaj dupku spędzając w tej zawisci cały wolny czas z nosem w monitorze ...jutro mnie znowu nie będzie :-) więc kazdego kto ma neta w res. pl nazywaj resmenem - nie chcę ci zabierac tego swiata i potrzymam trochę jeszcze w niepewnosci a potem podam twoje nazwisko adres i wkleję zdjęcie twojej ziemianki - mozesz szczakać nadal ...buzi

• rz-e Re: res-men wielonikowy klamca 09.09.13, 17:53
                                                    nawet nie cztyam twoich konfabulacji tylko

• rz-e Re: res-men wielonikowy klamca 09.09.13, 18:15
                                                    bravocharlie napisał:

> Byle pętak powinien wiedzieć, że ciężar udowodnienia faktu spoczywa na
                                                    > osobie, która z faktu tego wywodzi skutki.

ale to nie jest byle petak tylko wielki res-men ze swiata rownoleglego ;D

> Może to jednak magiczna wiedza. Ale jak chc
                                                    > esz resmenku też cie o to poproszę. Powinienem żądać, ale zdaje sobie
                                                    > sprawę ze to bylby kolejny pretekst byś nie udzielił odpowiedzi.

trzeba zapytac tomiego jak przerwac ciag przyczyn i skutkow.
                                                    ale z drugiej strony taki oswojony troll dostarczajacy rozrywki to calkiem fajna sprawa.

> enne że w tym kraju wybory wygrywają ci którzy potrafia powiedzieć ze
                                                    > maja dowody ale ich nie pokażą.

myślisz ze on siusia zawsze w kabinie ???

• tomi_zet Re: res-men wielonikowy klamca 09.09.13, 17:00
                                                  rz-e napisał:

> dalej czekam na tego ipka

I będziesz czekał aż pęknie w nim wymyślony ciąg przyczynowo-zdarzeniowy.
                                                  Res-men jest typowym konfabulantem. Jako taki z czasem zatraca umiejętność rozróżnienia wspomnień prawdziwych od wymyślonych.

Najprawdopodobniej nie ma nawet pełni świadomości, że niemal non stop kłamie.

Teraz będzie się bronił unikami, wulgarnym obrażaniem innych i kolejnymi konfabulacjami (wspomnieniami rzekomymi) o tobie i innych stojących mu na drodze do skonfabulowanego świata, w którym spełniają się jego marzenia i znikają kompleksy.
                                                  Tam jest wspaniałym biznesmenem, bogaczem i rozrywkowym lekkoduchem, posiadającym piękną i doskonałą, młodą kochankę oraz wyrozumiałą, mądrą żonę. W świecie konfabulacji jest otoczony luksusem, oddaje się namiętnie przyjemnościom, jest niezrównanym kochankiem i 100% samcem alfa.
                                                  Jest wielce prawdopodobne, że w tamtym świecie jest sympatycznym i starannie wychowanym dżentelmenem, którego wszyscy szanują.
                                                  • res-men Re: res-men wielonikowy klamca 09.09.13, 17:24

tomi - zet - skąd masz takie doswiadczenia ? przerabiałes juz ? w wirtualnym swiecie tworzonym przez ciebie tak jest ? ...jesli dobrze poszukasz mozesz do mnie dojść - kilka osób będących tu na forum swietnie mnie zna a poza tym pisałem tu juz coś po czym w 5 minut mozna mnie zidentyfikować - trzeba miec tylko coś między uszami a nie tylko zawiść , zazdrość i chęc poniżenia i skompromitowania kogoś komu jest dobrze na swiecie wszak w twoim swiecie kazdy kto ma lepiej niz ty jest złodziejem i wrogiem nie ?

• rz-e Re: res-men wielonikowy klamca 09.09.13, 17:53

• tomi_zet Re: res-men wielonikowy klamca 09.09.13, 18:02
                                                    res-men napisał:

> tomi - zet - skąd masz takie doswiadczenia ?

Profesjonalnie zajmuję się psychologią i socjologią.

> ...jesli dobrze poszukasz mozesz do mnie dojść

A w jakim celu miałbym to niby czynić?
                                                    Nie jestem psychoanalitykiem i nie czuję potrzeby pomagania ci w problemach.

> wszak w twoim swiecie kazdy kto ma lepiej ni
                                                    > z ty jest złodziejem i wrogiem nie ?

To jest właśnie konfabulacja. Nic o mnie nie wiesz, jednak wiesz i piszesz, a za chwilę uznasz to za prawdę.

Myślę, że na tym skończymy, bo nie mam ochoty za chwilę czytać o sobie jeszcze większych konfabulacji.

Pozdrawiam.
                                                  • bravocharlie Re: res-men wielonikowy klamca 09.09.13, 17:25
                                                    Resmenku jesteś niemożliwy. Poprosiłem cię, prosił rze i nic? A gdzie dowody? Pokaz wszystkim. Skompromituj mnie. To by była porażka gdyby nagle okazało sie ze rze to ja a ja to rze, lowca i kogo tam jeszcze chcesz. Wystarczą dowody. Stanem Tyminskim z partii x i czarna teczka nie jesteś chyba? Samo porównanie jest uwłaczające, nie sadzisz? Ktoś rozsądny zanim wyda osąd oprze sie na czymś. Jestes rozsądny, racjonalny etc.? Daj te dowody, których nie masz i po sprawia. A tak dalej będziesz naczelnym trollem tego forum. Każdy rozsądny czlowiek miałby jaja i przyznał się do klamstwa, albo pozbył się tak skompromitowanego awatara licząc na nowy początek. Ciekawe co ty zrobisz?
                                                  • res-men Re: res-men wielonikowy klamca 09.09.13, 17:32

Z pewnoscią nie pozbędę sie tak skompromitowanego awatara jak ty pozbyłes sie swojego - nie wstydzę sie tego awatara bo ocena takich bladych dupków jak ty w kazdym wcieleniu nie robi na mnie wrazenia ani nie jestes pod zadna postacią zadnym autorytetem dla mnie ...smieszysz mnie tymi ciągłymi wpisami , żenujesz , zadziwiasz ...mozesz pisać i pisać a jestes nadal dla mnie nikim jak zaczynasz i jak konczysz

• bravocharlie Re: res-men wielonikowy klamca 09.09.13, 17:41
                                                    Dawaj, może jakieś kolejne insynuacje. Ufff dupek, może jakieś kolejne inwektywy? Dalej! Spelnilem twój warunek. A ja tylko ladnie proszę byś dał jakas podkladke na swoje twierdzenia. Resmenie no bądźze mężczyzna. Dowody na stół, przecież to dla tak inteligentnego, zdolnego i uczciwego człowieka jak ty to pikus. No juz dawaj😊 czekamy z niecierpliwością. Resmenku nie boj sie. No juz
                                                  • rz-e Re: res-men wielonikowy klamca 09.09.13, 17:56
                                                    mam ale nie dam ale mam na 100% hahahahahaha
                                                    sliczny plastus jestes ;D

• Gość: rz Re: nie karmic trolla IP: *.rzeszow.vectranet.pl 09.09.13, 19:57
                                                res-men napisał:

> jestes tak durny ze odechciewa

Biedny, mały człowieczku, któremu się wydaje, że im więcej nakłamie i naobraża ludzi, tym będzie większym macho. Nic bardziej mylnego. To ty jesteś niewiarygodnym, żałosnym zerem, które normalni ludzie omijają jak trędowatego.
                                                • Gość: odo Re: nie karmic trolla IP: *.opera-mini.net 09.09.13, 22:01
                                                  ciebíe sie nie da obrazic ciulasie blady bo ty nie masz honoru i ambicji.resmen to jest gosc a ty pisowska wielokątowa bida.on ma cie w dupie a ty jak satelita zgłaszasz sie na kazde jego zawołanie.
                                                  • rz-e Re: nie karmic trolla 09.09.13, 22:17
                                                    Gość portalu: odo napisał(a):

> ciebíe sie nie da obrazic ciulasie blady
                                                    > resmen to jest gosc a ty pisowska wielokątowa bida.

hahahahahaha znowu ta opera-mini.net i resmenowe słownictwo w stylu wielokatowy... oj resmenku... resmenku... przyszlo mi w koncu zaplakac nag toba, choc to zapewne nie ty bo uparcie twierdzisz, ze po 18 jestes zawsze daleko od internetu i komorek ;D hahahahahaha
                                                    w takim razie zaplacze nad twoim alter ego ktorego istnienia zapewne nie jestes swiadomy i ono tak samo cie kompromituje

jak tam moj IPek? sorrki nasz wspolny z bravocharlie lowca krytykiem i polowa forum?
                                                    dalej zachowanie gumki od majtek? mam ale nie pokaze? ;D heheheheheee

z jednym sie musze zgodzic. musisz chwalic sam siebie i wmawiac sobie ze jestes gosc. tylko nie pisz gdzie goscisz bo jakos nie jestesmy ciekawi miejsc dla trolli konfabulantow.
                                        • rz-e geniusz resmena ;D 10.09.13, 10:56
                                          Gość portalu: krytykant napisał(a):

> Nie kop leżącego, choć w wypadku tego trolla należy się jak nigdy.
                                          > Okaż wyrozumiałość i współczucie.

na razie nie kopie tylko sie nabijam i spokojnie czekam juz 4 dobe na numer ip polowy forum ;D

ciekawe jak res-men wybrnie z tej sytuacji? nie poda ipka po malu staje sie coraz wiekszym posmiewiskiem i traci resztki wiarygodnosci.

poda wymyslony to bedzie kupa smiechu

ale sie geniusz wpakowal ;D hahahahahahahahaha
                                          • res-men Re: geniusz resmena ;D 10.09.13, 11:58
                                            spałes ? czy całą noc pilnowałeś duduś ?
                                            • rz-e Re: geniusz resmena ;D 10.09.13, 12:06
                                              res-men napisał:

> spałes ? czy całą noc pilnowałeś duduś ?

ty sie tu wielonickowy klamczuszku nie wykrecaj tylko ipka podawaj ;D

przeciez wiem ze go nie masz
                                              wszyscy wiedza ze go nie masz i wyszedles na kretyna ;D

bede jeszcze dluzsza chwile z ciebie nabijal, czy ten wymysl twojego umyslu podasz czy nie ;D
                                              sam sie geniuszu wpakowales w naroznik bez wyjscia
                                              a teraz konfabuluj pograzajac sie jeszcze bardziej

hahahahahahaaaa

• res-men Re: geniusz resmena ;D 10.09.13, 12:16

ty sie nie mozesz ze mnie nabijać ...nie potrafisz...a tym co piszesz poniżasz siebie samego - przykro mi ze tego nie rozumiesz

• rz-e Re: geniusz resmena ;D 10.09.13, 12:23
                                                  jeszcze dzis wieczorem ci skrzywie ten śliczny usmiech na tej opryszczonej twarzy szczeniaku - za 30 minut

za 15 minut wychodzę pracy ...i jade do ciebie a czy ty w domu czy nie nie ma znaczenia - będzie tato albo mama - a psa sie uśpi

Autor: res-men ☺ 10.09.13, 12:06
                                                  podam - razem z twoim nazwiskiem i zdjęciem oraz adresem ale musisz być cierpliwy -

jutro po południu bucu rz-e lub łowco padnie tu pod tym wątkiem twoje imie i nazwisko.resmen straszył a ja to zrobie bo cie znam ciulu gumowy .jestes na tyle durny ze

Autor: res-men ☺ 10.09.13, 12:06
                                                  podam - razem z twoim nazwiskiem i zdjęciem oraz adresem ale musisz być cierpliwy -

przeciez wszyscy wiedza ze nie podasz tego IPka bo go nie masz, a ja sobie tylko jaja robie z twojej glupoty
                                                  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAA

i tradycyjnie klasyk z twojej kooolltoory ;D

Autor: res-men ˘ 25.06.13, 13:52

- wez ty sie jebnij tym głupim łbem o scianę albo zajmij sie lizanie rowa Jarkowi na telewizorze - twoja głupota poraza

• res-men Re: geniusz resmena ;D 10.09.13, 14:47

geniusz to ty jestes duduś :-) geniusz głupoty ...pokopiuj sobie duduś jeszcze pokopiuj

• rz-e Re: geniusz resmena ;D 10.09.13, 15:02
                                                    res-men napisał:

>
                                                    > geniusz to ty jestes duduś :-) geniusz głupoty ...pokopiuj sobie

mozesz pisac co tylko chcesz, obrazac wyzywac czy konfabulowac a i tak wszyscy wiedza ze nie podasz tego IPka bo go nie masz,
                                                    a ja sobie tylko jaja z ciebie robie ;D
                                                    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAA

i tradycyjnie klasyk z twojej kooolltoory ;D

Autor: res-men ˘ 05.09.13, 17:00
                                                    odpimkpkaj sie juz skonczony bucu - nie udzieliłem ci zgody na rozmowę ze mną i nie doznasz tej rozkoszy przed jeszcze długi czas

Autor: res-men ˘ 05.09.13, 18:05
                                                    tak więc złap siusiaka w swe delitkatne wargulki i ssij ssssiiiij !!!! podpowiadam ci bo do poniedziałku to nie będę ja - przeżyyyyyj to saaaaam przezyyyyj to saaaammmm ... czesc debilku
                                                  • res-men Re: geniusz resmena ;D 10.09.13, 15:07

PODAM IPKA - NAZWISKO IMIĘ ADRES I FOTKĘ ZIEMIANKI - czekam tylko na potwierdzenie i papiery - spokojnie - doczekasz sie i na adres domowy i na ten z pracy - spokojnie duduś ...doczekasz sie wszystkiego co ci sie nalezy w imię prawa i sprawiedliwosci... a potwierdzenie tego na co czekasz dostaniesz poleconym - poznasz po pieczątce ze to odemnie duduś

• rz-e Re: geniusz resmena ;D 10.09.13, 15:17
                                                    res-men napisał:

>
                                                    > PODAM IPKA - NAZWISKO IMIĘ ADRES I FOTKĘ ZIEMIANKI - czekam tylko na potwierdz
                                                    > enie i papiery - spokojnie - doczekasz sie i na adres domowy i na ten z pracy -
                                                    > spokojnie duduś ...doczekasz sie wszystkiego co ci sie nalezy w imię prawa i s
                                                    > prawiedliwosci... a potwierdzenie tego na co czekasz dostaniesz poleconym - poz
                                                    > nasz po pieczątce ze to odemnie duduś

z twoja wiarygodnoscia pozostaje tylko parsknac smiechem hahahahahaha
                                                    ile to juz razy obiecywales ? szesc siedem ?

Autor: res-men ˘ 05.09.13, 13:49
                                                    wczoraj patrzyłem a tam taki sam syf jak był tak jest - widzę ze kradniesz prąd - ten kabel co wchodzi do piwnicy przez okienko mógłbys lepiej zamaskować - jutro podpowiem kumplowi z ZE to ci zrobią nalot o swicie - tylko nie wychodz w tych zółtych kalesonach co chodzisz po wodę do studni

Autor: res-men ˘ 10.09.13, 12:06

jutro po południu bucu rz-e lub łowco padnie tu pod tym wątkiem twoje imie i nazwisko.resmen straszył a ja to zrobie bo cie znam ciulu gumowy .jestes na tyle durny ze

Autor: res-men ˘ 16.07.13, 18:08
                                                    popraw ten komin na swojej ziemiance bo przed zimą ci ptaki nasrają i posprzątaj trochę zagrodę bo zrobię przejeżdzając zdjęcie i wstawię tu aby pokazać jakiś szlachcic co wodę ze studni w 21 wieku nosi wiadrem ze studni

a teraz kawałek prawdy o tobie

Autor: tomi_zet ☺ 09.09.13, 18:02

res-men napisał:

To jest właśnie konfabulacja. Nic o mnie nie wiesz, jednak wiesz i piszesz, a za chwilę uznasz to za prawdę.

• rz-e Re: geniusz resmena ;D 11.09.13, 11:53
                                                    res-men napisał:

> PODAM IPKA -

czekam juz 5 dobe
                                                    zeby nie bylo jak to opisal fachowiec. skonfabulujesz sobie ze podales i po sprawie ;D

Autor: tomi_zet ☺ 09.09.13, 18:02

res-men napisał:

• bravocharlie Re: geniusz resmena ;D 10.09.13, 15:15
                                            Jak gienek? Jeszcze nie podał?

Resmenku wiem ze dbasz o nas, ale kończ w końcu, wstydu sobie oszczędź. Na kolana mam paść i błagać by jego wielmożność w końcu raczyła odpowiedzieć? Błagam zatem.
                                            dlaczego trzymasz w nas w takiej niepewności: kłamczuszek czy geniuszek? A moze leniuszek?
                                            Pora kończyć ta farsę, chyba ze bijemy na 200 postów?;)
                                            • rz-e Re: geniusz resmena ;D 10.09.13, 15:19
                                              bravocharlie napisał:

> kłamczuszek czy geniuszek? A moze leniuszek?

konfabulancik, ktoremu juz calkiem pomieszal sie real z jego konfabulacjami

> Pora kończyć ta farsę, chyba ze bijemy na 200 postów?;)

bijemy ;D !!!!!!!
    • Gość: tak jest a Pupa zostanie senatorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.13, 14:01
      j.w.
      • Gość: . Re: a Pupa zostanie senatorem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.13, 11:53
        i guuwno z tego tempaku.
        • Gość: ortylion Raj dla Kaczkafiego i PiS-u to... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.13, 12:45
          Korea Północna.

KRLD to wymarzony raj pisowców i innych wyznawców IV RP.
          1. Nie lubią tam prywatyzacji, ani kapitału obcego.
          2. Bardzo lubią karę śmierci i parady wojskowe.
          3. Mają zadarte z dwoma potężnymi sąsiadami, podobnie jak IV RP z Niemcami i Rosją. Mają też co prawda dobry układ z jednym Supermocarstwem (tak jak IV RP z USA), które jednak traktuje ich jak użytecznych idiotów w trzeciorzędnych rozgrywkach regionalnych. Prawdziwie dobre kontakty z takimi potęgami jak Kuba (IV RP z Gruzją).
          4. Umiłowany Przywódca nie zna się na ekonomii - nie musi się znać, gdyż w każdym calu jej działanie zgodne jest z tym co akurat pomyśli Umiłowany Przywódca, nawet jeżeli godzinę temu myślał o 180 stopni odmiennie. A jeżeli nie jest zgodne to tym gorzej dla ekonomii. Podobnie np. internet słucha się Umiłowanego Przywódcy niczym Chucka Norrisa.
          5. Nie ma tam Tuska, który bezczelnie odebrałby władzę Umiłowanemu Przywódcy.
          6. Ichni Ziobro nie odważyłby się z wychyleniem łba.
          7. Mają Wiecznego Prezydenta, a od niedawna także Wiecznego Przewodniczącego Ukochanej Partii.
          8. Pisiętom bardzo podoba się model "niepodległości" KRLD.
          9. Dzielnie walczą z wrogim układem. W KRLD jest to Japonia, Korea Pd. i USA, w IV RP Tusk, Merkel i Putin.
          • Gość: . takiego głupa jak ortalion to nz żadnym forum nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.13, 12:51
            znajdziesz....
    • Gość: tak jest a Pupa zostanie senatorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.13, 12:52
      .
      • Gość: . Re: a Pupa zostanie senatorem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.13, 14:25
        Nie napinaj się tak, bo się zes.rasz.
        • Gość: . Re: a Pupa zostanie senatorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.13, 14:27
          już siezesrał?
          służe papierem ściernym...
    • Gość: . I Pupa został senatorem!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.13, 11:05
      • Gość: . Re: I Pupa został senatorem!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.13, 12:33
        I teraz będzie cie mógł spokojnie osr...! I pozostałych gamoniów, którzy go wybrali - też. Jak sama nazwa wskazuje.
        • Gość: . Re: I Pupa został senatorem!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.13, 15:34
          dostałeś sraczki?
          • misterbenq Re: I Pupa został senatorem!!!! 11.09.13, 14:08
            poziom dysputy godzien najgłebszych struktur Pisu - gratulacje
            • Gość: . Re: I Pupa został senatorem!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.13, 14:13
              no bo co chwile jakieś POpaprane arbuzy publikują swoją głupote
              wyrazy współczucia..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka