Dodaj do ulubionych

Koniec PO!

09.09.13, 14:23
Niedługo zjazd w sondażach poniżej 20% a potem los Mumii Wolności i innych tworów powstałych przy okrągłym stole.
www.youtube.com/watch?v=PNYDGDJODsk&feature=player_detailpage
Obserwuj wątek
    • Gość: ortylion Ale POjechałeś! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.13, 14:30
      Bo jeden POyebany oszołom odszedł? Chyba cie POgięło.
      • Gość: . Re: Ale POjechałeś! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.13, 14:33
        POpaprane w odstawke!!!
        co mądrzejsi opuszczają platforme!!!
    • tomi_zet Re: Koniec PO! 09.09.13, 14:31
      Wolałbym nie, bo się robactwo rozejdzie wszędzie jak po upadku UW, AWS i innych polskich nieszczęść.
      Niech sobie siedzą razem. Dezynsektor będzie mniej kosztował.
      • kmdr_rohan I zostanie Jedyna Słuszna Partia! 09.09.13, 14:34
        Czy ja już tego nie przeżyłem? Jak to sam Lechowski nazywał takich, co im się przywództwo jedynej partii marzy? BOLSZEWICY?
        • Gość: . Re: I zostanie Jedyna Słuszna Partia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.13, 14:37
          BOLSZEWICY- no to sie POpaprane wreszcie doczekali właściwej nazwy, i to od okogo ?
          OD KAMANDIRA!
          • kmdr_rohan Wiekonickowy głupku,nie wtrącaj się do... 09.09.13, 14:41
            ...do wymiany zdań, której nie jesteś w stanie zrozumieć swoim biednym móżdżkiem.
            • tomi_zet Re: Wiekonickowy głupku,nie wtrącaj się do... 09.09.13, 14:46
              kmdr_rohan napisał:

> ...do wymiany zdań, której nie jesteś w stanie zrozumieć swoim biednym móżdżkie
              > m.

Uuuuu to boli.
              Przepraszam, ale chyba nie będziemy kontynuować naszej rozmowy.
              • kmdr_rohan Re: Wiekonickowy głupku,nie wtrącaj się do... 09.09.13, 14:49
                Ależ wcale na to nie liczyłem. Wieloniockowy głupek, PiSSmen doskonały, nie raz dawał już tutaj przykłady swego zidiocenia. W końcu kiedyś trzeba go nazwać po imieniu, bo jak długo można dawać się bezkarnie opluwać?
                To tylko tak, gwoli wyjaśnienia sytuacji.
                • tomi_zet Re: Wiekonickowy głupku,nie wtrącaj się do... 09.09.13, 14:54
                  kmdr_rohan napisał:

> W końcu kiedyś trzeba go nazwać po
                  > imieniu, bo jak długo można dawać się bezkarnie opluwać?
                  > To tylko tak, gwoli wyjaśnienia sytuacji.

Sytuację znam, ale nie wiem czy chcę rozmawiać z takimi "postawami".
                  Raczej nie.
                  • kmdr_rohan Re: Wiekonickowy głupku,nie wtrącaj się do... 09.09.13, 15:20
                    Bądź wola twoja.
                    • Gość: . Re: Wiekonickowy głupku,nie wtrącaj się do... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.13, 09:14
                      bolszewickiego idiote też trzeba nazywać po imieniu, więc stul morde bolszewicki idioto
                • Gość: . Re: Wiekonickowy głupku,nie wtrącaj się do... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.13, 15:20
                  kmdr_rohan napisał: W końcu kiedyś trzeba go nazwać po
                  > imieniu,

=======
                  a czy idiota umie nazywać po imieniu?
                  on zna tylko swoje imie.....
            • Gość: . Re: Wiekonickowy głupku,nie wtrącaj się do... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.13, 14:46
              kmdr_rohan napisał:

> ...do wymiany zdań,
              ====
              z idiotą.....
        • tomi_zet Re: I zostanie Jedyna Słuszna Partia! 09.09.13, 14:45
          kmdr_rohan napisał:

> I zostanie Jedyna Słuszna Partia!

Nie, bo na tą i kilka innych należy nasłać deratyzatora.
          Potem wytruć niedobitki całej sceny politycznej obecnej i minionej.
          Po czym zaorać, przebronować, nawodnić i czekać może w jednomandatowych okręgach wyborczych urodzi się coś przyzwoitego.

• Gość: ble ble ble Początek PISu IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.13, 15:44
      PISow gratulujemy Hofmana, Kamińskiego i innych Pijanych I Swawolących.
      Pijacka rywalizacja kto ma jakiego - chyba Prezesa.

www.youtube.com/watch?v=cf6uykBKNtA
      • lechowski51 Re: Początek PISu 09.09.13, 16:05
        Cokolwiek napiszesz i ile naplujesz,to nie zmienisz faktu,że PiS ma 60% a nieudaczniacy i kolesie z PO i PSL maja wspólnie 21%.
        • kmdr_rohan Orgazm Lechowskiego. 09.09.13, 16:22
          Już? To wytrzyj rączki.
        • Gość: ble ble ble Re: Początek PISu IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.13, 16:22
          cokolwiek napiszesz i tak Hofman jest lepszy w wyciąganiu haków. jego zachowanie jest kwintesencją chamstwa, prostactwa i pogardy dla wyborców. kiedyś zostanie za to ukarany.
          a teraz do pracy na wszystkie możliwe wątki. do pracy trolu. bez odbioru.
          ale film ładny prawda :)
        • shepard102 Re: Początek PISu 10.09.13, 10:37
          60 procent z czego???
          Z piętnastu procent uprawnionych do głosowania???

Policz partyjny bycie, ile to wychodzi w skali NARODU, którym tak chętnie sobie gęby wycieracie.
          Te czterdzieści milionów między Bugiem a Odrą - ma W PUPIE Was i resztę partyjnego tałatajstwa.
          Koniec Wasz widzę bliski... jak mawiał klasyk: żadne kłamstwo się długo nie utrzyma.
          Picie i Swawole - pokazało swoje prawdziwe oblicze.
          Hofman z kumplami - jak nałogowy palacz - tylko skrócił termin agonii...
          Czekamy na następne rewelacje...
          :-)
          • Gość: Żorż Re: Początek PISu IP: *.246.66.111.skyware.pl 12.09.13, 00:59
            von Braun chodził na wybory i patrz jaką duuużą rakietę zbudował a Ty nie chodzisz i tylko z klocków ...saturnek
    • Gość: Kotiwojna Re: Koniec PO! IP: *.rzeszow.hypnet.pl 09.09.13, 23:03
      I kto to powiedział?

„Kaczyński o przyszłym rządzie i Polsce.Niestety nic nie ma o kocie i przyszłej wojnie z Rosją.”
    • shepard102 a potem los Mumii Wolności... 10.09.13, 09:33
      ... Jasne.
      O losie zwykłych obywateli, którymi tak chętnie wycieracie sobie partyjne ryje - zwłaszcza przy okazji kampanii - wspominać nie wypada.
      Gdy do WADZY dorwą się twoi fąfle... Hofman, Kaczmarek i spółka.
      PICIE i SWAWOLE!
      Jakim trzeba być zaprzańcem, żeby potem mówić ludziom o WARTOŚCIACH, POLSCE i OBYWATELSKICH postawach...!?
      Nawijaj, Lechowski! Chętnie posłucham...
      • lechowski51 Re: a potem los Mumii Wolności... 10.09.13, 09:45
        Nie interesuja mnie sensacje z Pudelka i programów Liza.
        wpolityce.pl/artykuly/62182-tomaszowi-lisowi-w-odpowiedzi-flagowy-program-publicznej-telewizji-nie-moze-byc-odmiana-pudelka
        • kmdr_rohan Lechowski - konsekwentny dyskant. A rebour. 10.09.13, 10:27

Autor: lechowski51 09.09.13, 17:15

> Potrafisz forumowy trollu chociaż w jednym poście,odnieść sie do tematu

To tak dla przypomnienia jak oceniasz innych, a co sam robisz. Miłego dzionka! ;)
          • kmdr_rohan Lechowski - konsekwentny dyskutant. 10.09.13, 10:29
            Niestety - tytuł ucięło. Ale Lechowski i tak wie o co chodzi. Odpisze mi, jak przez noc przemyśli temat.
            • rz-e Re: Lechowski - konsekwentny dyskutant. 10.09.13, 11:05
              kmdr_rohan napisał:

> Odpisze mi, jak p
              > rzez noc przemyśli temat.

optymista z nadzieja czy przy nadziei? ;D
              juz nikt normalny nie chce z toba roznawiac

bez odbioru
              • kmdr_rohan rz-e znowu się łasi. 10.09.13, 13:28
                Żałosny kundelek. Przybiega na byle gwizdnięcie.
        • shepard102 Re: a potem los Mumii Wolności... 10.09.13, 10:31
          Tak, tak Lechowski, pisubracie!
          Jak Cię złapali za rękę - mów, że to NIE TWOJA RĘKA!
          Tę samą metodą imć Błaszczak próbował zakrzyczeć temat, ale... NIE UDAŁO SIĘ.
          Żenujące, ale niestety - prawdziwe.
          Picie i Swawole.
          Mam nadzieję, że się to utrwali. I za dwa lata - nawet PIĘTNASTU procent frekwencji nie uzbiracie...
          • Gość: . Re: a potem los Mumii Wolności... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.13, 10:33
            za dwa lata po PO pozostanie tylko smród.....
            • shepard102 Re: a potem los Mumii Wolności... 10.09.13, 10:43
              I właśnie O TO CHODZI!

Choć nie: nie dokładnie o to!
              Życzyłbym wszystkim, żeby po pisach, platformach, palikotach i innych ziobrach - NAWET SMRÓD NIE POZOSTAŁ.
              Bo szkodliwy być może.
              • lechowski51 Re: a potem los Mumii Wolności... 10.09.13, 10:48
                I zostaniesz Ty i Konowicz...
                www.youtube.com/watch?v=6SfNJifX2qg
                • shepard102 Re: a potem los Mumii Wolności... 10.09.13, 11:07
                  Nie uważałeś, gamoniu.
                  Zostanie 85 procent normalnego, niespartyjnionego społeczeństwa.

Wszyscy to pomalutku kumają, tylko takie partyjne kołki jak Ty jakoś nie mogą.
                  Ostatnie, ŚMICHU WARTE wybory i kampanija na Podkarapyciu wyraźnie to pokazała.

• Gość: . Re: a potem los Mumii Wolności... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.13, 11:01
                a po po tańczącym na grobach w Charkowie?
                Chyba trza Polskę zdezynfekować, a prawdziwa męczyzna do archipelagu Gułag
      • Gość: . Re: a potem los Mumii Wolności... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.13, 10:09
        nie było to jak za czasów prawie magistra, urządzał hołubce na grobach, a później podróżował w bagażniku, to były czasy, to nie to jak te Hoffmany i inne w wolnym czasie se wypiły...
        • Gość: . Re: a potem los Mumii Wolności... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.13, 11:58
          ty squr.wysynu! a kto go uchlał? Wasz opój flaszka głuć!!! Tylko że ma łeb mocniejszy ale to on squ.rwiel polewał! To na głucia nie plujesz chamie zbolały?!!!!
          • Gość: . do klnącego prawdziwego bolszewika, ortaliona! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.13, 12:47
            no i wysoko wykształcony bolszewik użył swj yntelygencji, upoili komuszego dzidziusia i kazali mu tańcować, a że miał mało rozumku w swoim słabym łbie więc dał występ dla swoich tawariszczy.
    • res-men Re: Koniec PO! 10.09.13, 11:53

Koniec PO :-) hehehe sam jestes koniec :-)
      - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

łączę serdeczności dla Ciebie i Twojej Rodziny ;-)
      • rz-e IPka dawaj wielonikowy kłamco ;D 10.09.13, 12:00
        mam ale nie dam ale mam na 100% hahahahahaha
        sliczny plastus jestes ;D

Autor: rz-e ☺ 07.09.13, 14:50

dalej czekam na tego ipka - choc wiem ze sie nie doczekam, bo to jedynie wytwor twojego chorego umyslu.

Autor: rz-e ☺ 08.09.13, 11:48
        a ja sobie czekam na ipka mojego i ponoc twojego kompa hahahahahahahaaaa
        ciekawe co wymysli zeby go nie podac ;D

Autor: rz-e ☺ 06.09.13, 15:42
        czekam na tego ipka, ktorego nie masz ale twierdzisz ze masz ;D
        pewnie bedzie cisza i modlitwa zeby ten kompromitujacy watek jak najszybciej przeminal ;D

Autor: rz-e ☺ 06.09.13, 15:11
        ale zeby nie byc goloslownym, skoro odczytales przypisanego przez DHCP IP-ka mojego kompa w mojej sieci prywatnej to podaj go. to przeciez zaden problem ;D
        nawet IV oktet wystarczy, bo kasa IP jest prywatna wiec latwo zgadnac ale ja zawsze DHCP konfiguruje nietypowo wiec tu masz szanse jak 1 do 255

hahahahahahaa tylko nie krec, nie matacz i lzyj w zywe oczy jak zwykle. odczytales ok podaj.

P.S.
        dzis cie tu nie ma ;D hahahahahaaa
      • lechowski51 Re: Koniec PO! 10.09.13, 12:27
        shepard 102 pisze;
        Nie uważałeś, gamoniu.
        Zostanie 85 procent normalnego, niespartyjnionego społeczeństwa.

Wszyscy to pomalutku kumają, tylko takie partyjne kołki jak Ty jakoś nie mogą.
        Ostatnie, ŚMICHU WARTE wybory i kampanija na Podkarapyciu wyraźnie to pokazała.

Zauważyłem,że 85% zostało w domach.Te 15% to aparatczycy partyjni?.A te 85% "niepartyjnych i normalnych" pozostając w domu cokolwiek zmieniło?.Jak chceszurządzic państwo polskie bez partii i polityków.Doda i Kasia Cichopek będą stanowić prawo i je egzekwować?
        • Gość: ortylion ty mielecki kołtunie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.13, 12:30
          Jesteś albo po prostu do bólu ograniczony, albo z ciebie POspolity GNOJEK.
          Wybieraj,
      • Gość: von POpaprane Re: Koniec PO! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.13, 12:48
        kuniec , czyli PO ptokach.....
    • Gość: . POgonim POpapranych! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.13, 14:18
      na zmywak!
      • Gość: o Re: POgonim POpapranych! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.13, 06:58
        Ich koniec a nasze koszty ...
        • lechowski51 Re: POgonim POpapranych! 12.09.13, 09:01
          Na ulicach Warszawy tysiące oburzonych ludzi a w sondażach niedługo POniżej 20% i los Mumii Wolności zagląda w oczy.
          fakty.interia.pl/prasa/news-rzeczpospolita-po-chudnie-po-gowinie,nId,1025312
          • kmdr_rohan Dzień dobry, Lechowski! 12.09.13, 09:08
            A ty tutaj, nie w Warszawie?
            • prawdziwy_olo Re: Dzień dobry, Lechowski! 12.09.13, 09:10
              To jest oburzony internetowy, dalej niż do frondy nie zajdzie ....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka