lechowski51 09.09.13, 14:23 Niedługo zjazd w sondażach poniżej 20% a potem los Mumii Wolności i innych tworów powstałych przy okrągłym stole. www.youtube.com/watch?v=PNYDGDJODsk&feature=player_detailpage Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ortylion Ale POjechałeś! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.13, 14:30 Bo jeden POyebany oszołom odszedł? Chyba cie POgięło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Ale POjechałeś! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.13, 14:33 POpaprane w odstawke!!! co mądrzejsi opuszczają platforme!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_zet Re: Koniec PO! 09.09.13, 14:31 Wolałbym nie, bo się robactwo rozejdzie wszędzie jak po upadku UW, AWS i innych polskich nieszczęść. Niech sobie siedzą razem. Dezynsektor będzie mniej kosztował. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan I zostanie Jedyna Słuszna Partia! 09.09.13, 14:34 Czy ja już tego nie przeżyłem? Jak to sam Lechowski nazywał takich, co im się przywództwo jedynej partii marzy? BOLSZEWICY? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: I zostanie Jedyna Słuszna Partia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.13, 14:37 BOLSZEWICY- no to sie POpaprane wreszcie doczekali właściwej nazwy, i to od okogo ? OD KAMANDIRA! Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Wiekonickowy głupku,nie wtrącaj się do... 09.09.13, 14:41 ...do wymiany zdań, której nie jesteś w stanie zrozumieć swoim biednym móżdżkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_zet Re: Wiekonickowy głupku,nie wtrącaj się do... 09.09.13, 14:46 kmdr_rohan napisał: > ...do wymiany zdań, której nie jesteś w stanie zrozumieć swoim biednym móżdżkie > m. Uuuuu to boli. Przepraszam, ale chyba nie będziemy kontynuować naszej rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Wiekonickowy głupku,nie wtrącaj się do... 09.09.13, 14:49 Ależ wcale na to nie liczyłem. Wieloniockowy głupek, PiSSmen doskonały, nie raz dawał już tutaj przykłady swego zidiocenia. W końcu kiedyś trzeba go nazwać po imieniu, bo jak długo można dawać się bezkarnie opluwać? To tylko tak, gwoli wyjaśnienia sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_zet Re: Wiekonickowy głupku,nie wtrącaj się do... 09.09.13, 14:54 kmdr_rohan napisał: > W końcu kiedyś trzeba go nazwać po > imieniu, bo jak długo można dawać się bezkarnie opluwać? > To tylko tak, gwoli wyjaśnienia sytuacji. Sytuację znam, ale nie wiem czy chcę rozmawiać z takimi "postawami". Raczej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Wiekonickowy głupku,nie wtrącaj się do... 09.09.13, 15:20 Bądź wola twoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Wiekonickowy głupku,nie wtrącaj się do... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.13, 09:14 bolszewickiego idiote też trzeba nazywać po imieniu, więc stul morde bolszewicki idioto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Wiekonickowy głupku,nie wtrącaj się do... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.13, 15:20 kmdr_rohan napisał: W końcu kiedyś trzeba go nazwać po > imieniu, ======= a czy idiota umie nazywać po imieniu? on zna tylko swoje imie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Wiekonickowy głupku,nie wtrącaj się do... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.13, 14:46 kmdr_rohan napisał: > ...do wymiany zdań, ==== z idiotą..... Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_zet Re: I zostanie Jedyna Słuszna Partia! 09.09.13, 14:45 kmdr_rohan napisał: > I zostanie Jedyna Słuszna Partia! Nie, bo na tą i kilka innych należy nasłać deratyzatora. Potem wytruć niedobitki całej sceny politycznej obecnej i minionej. Po czym zaorać, przebronować, nawodnić i czekać może w jednomandatowych okręgach wyborczych urodzi się coś przyzwoitego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble ble ble Początek PISu IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.13, 15:44 PISow gratulujemy Hofmana, Kamińskiego i innych Pijanych I Swawolących. Pijacka rywalizacja kto ma jakiego - chyba Prezesa. www.youtube.com/watch?v=cf6uykBKNtA Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Początek PISu 09.09.13, 16:05 Cokolwiek napiszesz i ile naplujesz,to nie zmienisz faktu,że PiS ma 60% a nieudaczniacy i kolesie z PO i PSL maja wspólnie 21%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble ble ble Re: Początek PISu IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.13, 16:22 cokolwiek napiszesz i tak Hofman jest lepszy w wyciąganiu haków. jego zachowanie jest kwintesencją chamstwa, prostactwa i pogardy dla wyborców. kiedyś zostanie za to ukarany. a teraz do pracy na wszystkie możliwe wątki. do pracy trolu. bez odbioru. ale film ładny prawda :) Odpowiedz Link Zgłoś
shepard102 Re: Początek PISu 10.09.13, 10:37 60 procent z czego??? Z piętnastu procent uprawnionych do głosowania??? Policz partyjny bycie, ile to wychodzi w skali NARODU, którym tak chętnie sobie gęby wycieracie. Te czterdzieści milionów między Bugiem a Odrą - ma W PUPIE Was i resztę partyjnego tałatajstwa. Koniec Wasz widzę bliski... jak mawiał klasyk: żadne kłamstwo się długo nie utrzyma. Picie i Swawole - pokazało swoje prawdziwe oblicze. Hofman z kumplami - jak nałogowy palacz - tylko skrócił termin agonii... Czekamy na następne rewelacje... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żorż Re: Początek PISu IP: *.246.66.111.skyware.pl 12.09.13, 00:59 von Braun chodził na wybory i patrz jaką duuużą rakietę zbudował a Ty nie chodzisz i tylko z klocków ...saturnek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kotiwojna Re: Koniec PO! IP: *.rzeszow.hypnet.pl 09.09.13, 23:03 I kto to powiedział? „Kaczyński o przyszłym rządzie i Polsce.Niestety nic nie ma o kocie i przyszłej wojnie z Rosją.” Odpowiedz Link Zgłoś
shepard102 a potem los Mumii Wolności... 10.09.13, 09:33 ... Jasne. O losie zwykłych obywateli, którymi tak chętnie wycieracie sobie partyjne ryje - zwłaszcza przy okazji kampanii - wspominać nie wypada. Gdy do WADZY dorwą się twoi fąfle... Hofman, Kaczmarek i spółka. PICIE i SWAWOLE! Jakim trzeba być zaprzańcem, żeby potem mówić ludziom o WARTOŚCIACH, POLSCE i OBYWATELSKICH postawach...!? Nawijaj, Lechowski! Chętnie posłucham... Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: a potem los Mumii Wolności... 10.09.13, 09:45 Nie interesuja mnie sensacje z Pudelka i programów Liza. wpolityce.pl/artykuly/62182-tomaszowi-lisowi-w-odpowiedzi-flagowy-program-publicznej-telewizji-nie-moze-byc-odmiana-pudelka Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Lechowski - konsekwentny dyskant. A rebour. 10.09.13, 10:27 Autor: lechowski51 09.09.13, 17:15 > Potrafisz forumowy trollu chociaż w jednym poście,odnieść sie do tematu To tak dla przypomnienia jak oceniasz innych, a co sam robisz. Miłego dzionka! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Lechowski - konsekwentny dyskutant. 10.09.13, 10:29 Niestety - tytuł ucięło. Ale Lechowski i tak wie o co chodzi. Odpisze mi, jak przez noc przemyśli temat. Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e Re: Lechowski - konsekwentny dyskutant. 10.09.13, 11:05 kmdr_rohan napisał: > Odpisze mi, jak p > rzez noc przemyśli temat. optymista z nadzieja czy przy nadziei? ;D juz nikt normalny nie chce z toba roznawiac bez odbioru Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan rz-e znowu się łasi. 10.09.13, 13:28 Żałosny kundelek. Przybiega na byle gwizdnięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
shepard102 Re: a potem los Mumii Wolności... 10.09.13, 10:31 Tak, tak Lechowski, pisubracie! Jak Cię złapali za rękę - mów, że to NIE TWOJA RĘKA! Tę samą metodą imć Błaszczak próbował zakrzyczeć temat, ale... NIE UDAŁO SIĘ. Żenujące, ale niestety - prawdziwe. Picie i Swawole. Mam nadzieję, że się to utrwali. I za dwa lata - nawet PIĘTNASTU procent frekwencji nie uzbiracie... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: a potem los Mumii Wolności... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.13, 10:33 za dwa lata po PO pozostanie tylko smród..... Odpowiedz Link Zgłoś
shepard102 Re: a potem los Mumii Wolności... 10.09.13, 10:43 I właśnie O TO CHODZI! Choć nie: nie dokładnie o to! Życzyłbym wszystkim, żeby po pisach, platformach, palikotach i innych ziobrach - NAWET SMRÓD NIE POZOSTAŁ. Bo szkodliwy być może. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: a potem los Mumii Wolności... 10.09.13, 10:48 I zostaniesz Ty i Konowicz... www.youtube.com/watch?v=6SfNJifX2qg Odpowiedz Link Zgłoś
shepard102 Re: a potem los Mumii Wolności... 10.09.13, 11:07 Nie uważałeś, gamoniu. Zostanie 85 procent normalnego, niespartyjnionego społeczeństwa. Wszyscy to pomalutku kumają, tylko takie partyjne kołki jak Ty jakoś nie mogą. Ostatnie, ŚMICHU WARTE wybory i kampanija na Podkarapyciu wyraźnie to pokazała. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: a potem los Mumii Wolności... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.13, 11:01 a po po tańczącym na grobach w Charkowie? Chyba trza Polskę zdezynfekować, a prawdziwa męczyzna do archipelagu Gułag Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: a potem los Mumii Wolności... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.13, 10:09 nie było to jak za czasów prawie magistra, urządzał hołubce na grobach, a później podróżował w bagażniku, to były czasy, to nie to jak te Hoffmany i inne w wolnym czasie se wypiły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: a potem los Mumii Wolności... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.13, 11:58 ty squr.wysynu! a kto go uchlał? Wasz opój flaszka głuć!!! Tylko że ma łeb mocniejszy ale to on squ.rwiel polewał! To na głucia nie plujesz chamie zbolały?!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . do klnącego prawdziwego bolszewika, ortaliona! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.13, 12:47 no i wysoko wykształcony bolszewik użył swj yntelygencji, upoili komuszego dzidziusia i kazali mu tańcować, a że miał mało rozumku w swoim słabym łbie więc dał występ dla swoich tawariszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
res-men Re: Koniec PO! 10.09.13, 11:53 Koniec PO :-) hehehe sam jestes koniec :-) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - łączę serdeczności dla Ciebie i Twojej Rodziny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e IPka dawaj wielonikowy kłamco ;D 10.09.13, 12:00 mam ale nie dam ale mam na 100% hahahahahaha sliczny plastus jestes ;D Autor: rz-e ☺ 07.09.13, 14:50 dalej czekam na tego ipka - choc wiem ze sie nie doczekam, bo to jedynie wytwor twojego chorego umyslu. Autor: rz-e ☺ 08.09.13, 11:48 a ja sobie czekam na ipka mojego i ponoc twojego kompa hahahahahahahaaaa ciekawe co wymysli zeby go nie podac ;D Autor: rz-e ☺ 06.09.13, 15:42 czekam na tego ipka, ktorego nie masz ale twierdzisz ze masz ;D pewnie bedzie cisza i modlitwa zeby ten kompromitujacy watek jak najszybciej przeminal ;D Autor: rz-e ☺ 06.09.13, 15:11 ale zeby nie byc goloslownym, skoro odczytales przypisanego przez DHCP IP-ka mojego kompa w mojej sieci prywatnej to podaj go. to przeciez zaden problem ;D nawet IV oktet wystarczy, bo kasa IP jest prywatna wiec latwo zgadnac ale ja zawsze DHCP konfiguruje nietypowo wiec tu masz szanse jak 1 do 255 hahahahahahaa tylko nie krec, nie matacz i lzyj w zywe oczy jak zwykle. odczytales ok podaj. P.S. dzis cie tu nie ma ;D hahahahahaaa Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Koniec PO! 10.09.13, 12:27 shepard 102 pisze; Nie uważałeś, gamoniu. Zostanie 85 procent normalnego, niespartyjnionego społeczeństwa. Wszyscy to pomalutku kumają, tylko takie partyjne kołki jak Ty jakoś nie mogą. Ostatnie, ŚMICHU WARTE wybory i kampanija na Podkarapyciu wyraźnie to pokazała. Zauważyłem,że 85% zostało w domach.Te 15% to aparatczycy partyjni?.A te 85% "niepartyjnych i normalnych" pozostając w domu cokolwiek zmieniło?.Jak chceszurządzic państwo polskie bez partii i polityków.Doda i Kasia Cichopek będą stanowić prawo i je egzekwować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ortylion ty mielecki kołtunie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.13, 12:30 Jesteś albo po prostu do bólu ograniczony, albo z ciebie POspolity GNOJEK. Wybieraj, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von POpaprane Re: Koniec PO! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.13, 12:48 kuniec , czyli PO ptokach..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . POgonim POpapranych! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.13, 14:18 na zmywak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: POgonim POpapranych! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.13, 06:58 Ich koniec a nasze koszty ... Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: POgonim POpapranych! 12.09.13, 09:01 Na ulicach Warszawy tysiące oburzonych ludzi a w sondażach niedługo POniżej 20% i los Mumii Wolności zagląda w oczy. fakty.interia.pl/prasa/news-rzeczpospolita-po-chudnie-po-gowinie,nId,1025312 Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_olo Re: Dzień dobry, Lechowski! 12.09.13, 09:10 To jest oburzony internetowy, dalej niż do frondy nie zajdzie .... Odpowiedz Link Zgłoś