Dodaj do ulubionych

dentysta rzeszów

10.09.13, 06:37
Błagam pomóżcie mi w wyborze naprawdę dobrego stomatologa w Rzeszowie. Będę bardzo wdzięczna, liczę na pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: zecik Re: dentysta rzeszów IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.13, 14:56
      proponuje ALFADENT I pietro w przychodni na Hetmanskiej dawna Obr. Stalingradu. wizyta tam to przyjemnosc nawet dla 60 latka,
      • awe12 Re: dentysta rzeszów 10.09.13, 16:13
        Dziękuję serdecznie mam nadzieję że zajmują się też ciężkimi przypadkami, a może nazwisko lekarza. Pozdrawiam
        • rz-e Re: dentysta rzeszów 10.09.13, 16:25
          awe12 napisała:

> Dziękuję serdecznie

nie ufalbym czlowiekowi ktory twierdzi ze wizyta u dentysty jest przyjemnoscią. to w zaden sposob nie jest mozliwe ;D
          • awe12 Re: dentysta rzeszów 10.09.13, 16:31
            O masz i co tu robić człowieku, szukam fachowca nie zależy mi na pięknym wyglądzie poczekalni ale na kimś kto naprawdę wie co robić
            • rz-e Re: dentysta rzeszów 10.09.13, 16:39
              awe12 napisała:

> O masz i co tu robić człowieku,

ja oczywiscie zartowalem ;D nic nie wiem o tym dentyscie.

osobiscie polecilbym joanne drozd - gabinet na warzywnej [po prawej przed skretem do przychodni], ale to nie jest chirurg, a chyba takiego poszukujesz.
              ale podjechac i skonsultować się możesz. to swietny fachowiec z duzym doswiadczeniem i szerokim rozeznaniem w srodowisku. do tego bardzo mila pani.
              • awe12 Re: dentysta rzeszów 10.09.13, 18:05
                Dziękuję, nie potrzebuję chirurga bardziej lekarza dobrze wypełniającej kanały i w miarę nie drogiej. Skorzystam. Pozr.

• wtopek Re: dentysta rzeszów 11.09.13, 08:07
                  przychodnia przy Piłsudskiego koło Zakładu Energetycznego - od strony 8 Marca

chodzę od lat i jestem bardzo zadowolony :)
                • ambosell Re: dentysta rzeszów 26.09.14, 15:43
                  Polecam dr. Reichert z ProFamilii. Jest drogo, ale b. dobrze. I jest przyjemność, ale dopiero jak znieczulenie zacznie działać. Samo znieczulenie jest niemile, ale skuteczne.
    • Gość: gość Re: dentysta rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.13, 11:07
      Zapraszam do Ami-Med .eu
      • pieskie.kocie Re: dentysta rzeszów 14.06.14, 18:37
        serdecznie polecam gabinet Modentus w Rzeszowie, przyjazna atmosfera, doktor Monika Szałajko-Rzeczyca naprawde profesjonalna świetnie leczy zęby.
    • buraczek51 Re: dentysta rzeszów 15.08.14, 11:09
      awe12 napisała:

> Błagam pomóżcie mi w wyborze naprawdę dobrego stomatologa w Rzeszowie. Będę bar
      > dzo wdzięczna, liczę na pomoc

Nie polecam artdentiki na Paderewskiego w Rzeszowie . Żadnej praktyki . Przepychają wypełnienie poza wierzchołek kanału korzenia, że ratuje resekcja korzenia bo o ile stare na NFZ wypełnienie się rozpuszczało o tyle gutaperka jest toksyczna i się nie rozpuści trzeba ciąć dziąsło i ucinać korzeń. A żebyś się dowiedział że ci przepchnęła wypełnienie poza wierzchołek korzenia , Chodzisz boli , kuje i idziesz do innego dopiero szuka przyczyny cholernego kłucia i kolejna kasa .
    • kocham_balkany Re: dentysta rzeszów 10.10.14, 12:20
      Dobrym dentystą z Rzeszowa jest dr Kogut - naprawdę profesjonalnie! mi uratował zęba.
      • andremokrzycki Re: dentysta rzeszów 14.11.14, 00:51
        Ja proponuję pochwalić swojego na dobrydentysta.rzeszow.pl/forum/lekarze-stomatolodzy.html
        Ja swojemu przygotuję opis i poprzedniemu też którego nie polecam bo rozkruszył mi zęba przy wyrywaniu i kazał iść sobie do kogoś innego
    • 31zaba Re: dentysta rzeszów 05.05.15, 10:47
      szerokim łukiem omijaj artdentikę przy paderewskiego w rzeszowie bo będziesz płakać jak pozbawią Cię funkcji żucia . Zmieniają kształt zębów wg swoich wizji, żadnych reklamacji i próśb że chcesz mieć kształt zębów jak sprzed wizyty nie uwzględniają . Strzeż się przed podjęciem decyzji o wykonaniu u nich prac protetycznych. Nie potrafią zrobić protezy dla babci, bo na drugi dzień się złamała. A przy tym babcia narzekała na ból podczas wycisku( cała szczęka babci boli do tej pory) w stawie coś jej prorobili. Skleić protezy w ramach reklamacji tez nie kleją. Przy tym nienaturalny kształt , źle dopasowana szerokość protezy, opadanie podczas mówienia. a babci nie stać na zapłacenia w przeciągu paru dni za druga protezę. Nie liczą się z pacjentem.
      • bosski6 Re: dentysta rzeszów 25.08.15, 11:35
        Polecam gabinet Den-Tech, profesjonalne usługi stomatologiczne, fachowe doradztwo i dobre samopoczucie po zabiegu gwarantowane;)
    • 7konik Re: dentysta rzeszów 25.11.15, 11:12
      Jeśli szukacie naprawdę dobrego stomatologa w Rzeszowie to polecam centrum Dentech. Na ich
      stronie centrum-stomatologii.pl mają szczegółowo opisany cennik, jak na moje to ceny zabiegów są
      bardzo korzystne. Co ważne, solidnie wykonują swoją pracę a zęby zyskują zdrowie na długo.
    • ortpol Re: dentysta rzeszów 26.11.15, 13:28
      Miłosz Wójcik na Hetmańskiej, polecam.
    • poradnik12 Re: dentysta rzeszów 06.12.15, 15:04
      Gabinet Panstwa Paliga na Niepodleglosci 3/2 albo paliga.pl. Oprocz leczenia maja tez kompleksowa higienizacje (wybielanie, usuwanie kamienia,itp) Polecam
    • aleksander-u Re: dentysta rzeszów 28.12.15, 10:07
      Jeśli chodzi o dobrego stomatologa w Rzeszowie to polecam tych z centrum Dentech. Bardzo wysoka
      jakość usług, zabiegi przeprowadzane są solidnie i miłej atmosferze dlatego nie ma się czego bać:)
    • katorga2664 Re: dentysta rzeszów 08.08.16, 11:04
      Ja Ci mogę polecić naprawdę świetną dentystkę. Pani Agnieszka Rainer z RAINER & ŁUKOSZKO na Piłsudskiego. Ceny mają normalne, kiedyś mi robili leczenie kanałowe dwóch zębów. Od tamtej pory tylko kontrole co pół roku a tak to żadnych problemów. Polecam z czystym sumieniem
    • malwa_l Re: dentysta rzeszów 08.02.17, 20:26
      Ja mam ostatnio świeże doświadczenia z premium Dent premium-dent.com.pl/ Są ok, konkretni, cała diagnostyka na miejscu, robią zdjęcia plan leczenia i można sie fajnie dogadać. Gabinet elagancki i spoko poczekalnia.
    • mcq13 Re: dentysta rzeszów 05.04.17, 20:40
      Ars Dent! Łukasz Walewski
      www.arsdent.com.pl

Tu jest wszystko- kwalifikacje + atmosfera. Wg mnie najwyższy poziom w Rzeszowie.
    • malena.maniak Re: dentysta rzeszów 11.05.17, 15:06
      Albadent na Podwisłoczu. Mają dobrych ortodontów, stomatologów ogólnych i implantologów. Leczyłam tam zęby, a teraz chodze do ortodonty, korzystając z niewidocznego aparatu na zęby i jestem bardzo zadowolona.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka