grzesiek.90 26.10.13, 11:16 Szukam osób zainteresowanych utworzeniem państwa wirtualnego w sieci. Proszę o kontatk na nr: GG:44148385 lub E-mail: grzesiek.90@onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
resmen Re: Polityka 26.10.13, 12:41 jaki ustrój ? kto ma być premierem ? jaka wiara dominuje ...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek.90 Re: Polityka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.13, 00:03 Republika Parlamentarna prezydenta będziemy wybierać i premiera też. Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiek.90 Re: Polityka 22.11.13, 17:27 ponawiam pytanie kto jest chętny? a co do wiary to chrześcijaństwo(katolicyzm) Odpowiedz Link Zgłoś
re_smen Re: Polityka 22.11.13, 17:33 Jak zrobisz tam kosciół latającego potwora spagetti to wejdę tam jako pastafarianin Mojrzesz i obejmę rządy ...narazie nic z tego Obietnice premiera tysiąclecia Odpowiedz Link Zgłoś
lechujarek13 Re: Polityka 22.11.13, 17:37 A wyznawca penisizmu znajdzie tam miejsce ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Polityka IP: *.rzeszow.mm.pl 22.11.13, 20:18 Ktoś dobrze napisał: Ten nick: "lechujarek13" - rozumiemy wszyscy grę słów ALE... no właśnie o to mi chodzi... o Jarku możemy mówić różnie , inwektywy nawet , ale czuję jakiś , nie powiem dysonans, nie powiem fałszywą nutę bo zbyt eufemistycznie by zabrzmiało, ale gdzieś tam przed monitorem widzę po prostu prymitywa który o zmarłym wyraża się w ten żartobliwy w jego mniemaniu sposób . Czy ty nie masz wstydu? ok napisz coś o penisie i L.Kaczyńskim jakie to śmieszne hahahaha dowcip roku po prostu hahaahaaahha napisz, że L.Kaczyński to penis! hahahaahhaah kocham cię za twoje ostre pióro i błyskotliwość Odpowiedz Link Zgłoś
lechujarek13 Re: Polityka 22.11.13, 22:21 A skąd ci do szanownej głowy przyszła taka zbitka "Lech Kaczyński" i " Penis" ???????? Mnie by to w życiu na myśl nie przyszło. Nigdy nie odważyłbym się tak nazwać byłego prezydenta. Uważam, że był nieudacznikiem.I tyle. A reszta to twoja podświadomość :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Polityka IP: *.rzeszow.mm.pl 22.11.13, 22:35 Tak między nami mówiąc... znałem Twojego tatę... umarł.. Rest in Peace etc ale TWÓJTATOBYŁCHOOJ jak lechujarek miłobyło? Odpowiedz Link Zgłoś
lechujarek13 Re: Polityka 23.11.13, 09:22 Mój ojciec żyje, ma się dobrze i nigdy nie był nieudacznikiem ( jak jeden z prezydentów ) :))) Próbuj dalej. Tylko uważaj na żyłki. Lubią pękąć od pisowskiego nabzdyczenia. A wtedy.... pampers . Miłego weekendu. Odpowiedz Link Zgłoś