26.10.13, 11:16
Szukam osób zainteresowanych utworzeniem państwa wirtualnego w sieci. Proszę o kontatk na nr: GG:44148385 lub E-mail: grzesiek.90@onet.pl
Obserwuj wątek
    • resmen Re: Polityka 26.10.13, 12:41
      jaki ustrój ? kto ma być premierem ? jaka wiara dominuje ...?
      • Gość: grzesiek.90 Re: Polityka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.13, 00:03
        Republika Parlamentarna prezydenta będziemy wybierać i premiera też.
        • grzesiek.90 Re: Polityka 27.10.13, 00:05
          GG:48997372
          • grzesiek.90 Re: Polityka 22.11.13, 17:27
            ponawiam pytanie kto jest chętny? a co do wiary to chrześcijaństwo(katolicyzm)
            • re_smen Re: Polityka 22.11.13, 17:33
              Jak zrobisz tam kosciół latającego potwora spagetti to wejdę tam jako pastafarianin Mojrzesz i obejmę rządy ...narazie nic z tego

Obietnice premiera tysiąclecia
              • lechujarek13 Re: Polityka 22.11.13, 17:37
                A wyznawca penisizmu znajdzie tam miejsce ?
                • Gość: . Re: Polityka IP: *.rzeszow.mm.pl 22.11.13, 20:18
                  Ktoś dobrze napisał:

Ten nick: "lechujarek13" - rozumiemy wszyscy grę słów ALE... no właśnie o to mi chodzi...
                  o Jarku możemy mówić różnie , inwektywy nawet , ale czuję jakiś , nie powiem dysonans, nie powiem fałszywą nutę bo zbyt eufemistycznie by zabrzmiało, ale gdzieś tam przed monitorem widzę po prostu prymitywa który o zmarłym wyraża się w ten żartobliwy w jego mniemaniu sposób .

Czy ty nie masz wstydu?

ok napisz coś o penisie i L.Kaczyńskim jakie to śmieszne hahahaha
                  dowcip roku po prostu hahaahaaahha
                  napisz, że L.Kaczyński to penis! hahahaahhaah kocham cię za twoje ostre pióro i błyskotliwość
                  • lechujarek13 Re: Polityka 22.11.13, 22:21
                    A skąd ci do szanownej głowy przyszła taka zbitka "Lech Kaczyński" i " Penis" ????????
                    Mnie by to w życiu na myśl nie przyszło. Nigdy nie odważyłbym się tak nazwać byłego prezydenta. Uważam, że był nieudacznikiem.I tyle. A reszta to twoja podświadomość :)))
                    • Gość: . Re: Polityka IP: *.rzeszow.mm.pl 22.11.13, 22:35
                      Tak między nami mówiąc...

znałem Twojego tatę... umarł.. Rest in Peace etc ale

TWÓJTATOBYŁCHOOJ jak lechujarek

miłobyło?
                      • lechujarek13 Re: Polityka 23.11.13, 09:22
                        Mój ojciec żyje, ma się dobrze i nigdy nie był nieudacznikiem ( jak jeden z prezydentów ) :)))
                        Próbuj dalej. Tylko uważaj na żyłki. Lubią pękąć od pisowskiego nabzdyczenia. A wtedy.... pampers . Miłego weekendu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka