28.10.13, 14:23
Już nie długo i zacznie się adwent. Już się wszyscy cieszą. Pamiętajcie - nie pijemy wtedy alkoholu.
Obserwuj wątek
    • pan_resmen Re: Adwent 28.10.13, 14:31
      nie pijemy :-) heheh a dlaczego - to tak samo jakby wam powiedziec ze nie dupczymy ministrantów adwent to adwent
      • Gość: . Re: Adwent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.13, 14:33
        ha, ha ten tylko o dupczeniu i chlaniu...resztek z kufli...

zdrówka resmen, nie pan a bolszewicka dziada...
      • rz-e watek wylacznie dla trolli i ogonow 28.10.13, 14:35
        pan_resmen napisał(a):

> nie pijemy :-) heheh a dlaczego - to tak samo jakby wam powiedziec
        > ze nie dupczymy ministrantów adwent to adwent

piekny txt - do almanachu ;D

a tu z almanachu tffuuurczosci chamskiej:

Autor: resmen 26.10.13, 12:38
        Lechowski i kultura :-0 ja pie... ...buahahahaha

Autor: res_men 22.10.13, 13:32
        usłużnie donoszę ze : jestem bladym fiutem donosicielem , kanalią która zazdrosci wszystkim poniewaz jeste życiową dupą i nieudacznikiem i mam tylko rower w dadatku z pękniętą ramą...

• Gość: misterbenq Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow IP: *.res.pl 28.10.13, 14:39
          On Cie nie WIDZI DEBILU!!! przeczytaj stopkę
          • rz-e Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 28.10.13, 14:47
            Gość portalu: misterbenq napisał(a):

> On Cie nie WIDZI DEBILU!!! przeczytaj stopkę

co ci sie wczesniej zacielo plyta czy glowka? ;D hahahahahahahaha

i twoja tfffurczosc

Autor: res_men 22.10.13, 11:40
            ty masz swiatopogląd ? matko z córką ...a ja mam wrazenie ze jestes tylko msciwą zimną cipą bez poglądów a o mysleniu nie pisz :-) bo jak juz ci pisałem ( co bardzo chetnie opowiadasz innym jak agent Tomek którego jota w jotę przypominasz ) wydaje mi sie ze zamiast mózgu masz gó....

• Gość: misterbenq Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow IP: *.res.pl 28.10.13, 14:51
              jesli ten txt był do ciebie to pan-resmen trafił w dyche - ja tez mam cie za delikatnie mówiąc fiuta !!!max bravo bravoooo - jak z tym brlum brlum brlum ? potrafisz ?
              • rz-e Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 28.10.13, 14:55
                Gość portalu: misterbenq napisał(a):

> jesli ten txt był do ciebie to pan-resmen trafił w dyche - ja tez mam cie za

hahahahahaha dwie osobowosci jednego faceta poklepuja sie wzajemnie po pleckach - szpital psychiatryczny - oddzial zamkniety - klucze zgubiono ;D hahahahahahahahaha

> jak z tym brlum brlum brlum ?

elektrowstrzasy przygotowac ;D hahahahahahahahahahahahaa

• Gość: misterbenq Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow IP: *.res.pl 28.10.13, 14:58
                  no to wystarczy tej zabawy koniec kizo myzio - teraz spierd.alaj - będę jadł obiadek
    • Gość: Niepomogło Re: Adwent IP: *.rzeszow.hypnet.pl 28.10.13, 22:21
      Adwent już był. Senatorem. I nie pomogło! ;-)
    • Gość: ja chyba ty... IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.13, 22:40
      głupku...
      • Gość: xyz adventus domnus IP: *.play-internet.pl 29.10.13, 10:14
        hibiskupus papas laudamus ines kurvus waszus mamus
        • ouimet Re: adventus domnus 31.10.13, 01:24
          Gość portalu: xyz napisał(a):

> hibiskupus papas laudamus ines kurvus waszus mamus
          odstaw na chwile te podrobki uzywek:)Dzalaja faktycznie dobrze:)Szkoda jednak zdrowia:)
          Po prostu zidiociejesz do reszty :)Ratuj sie:)
          • rz-e Re: adventus domnus 31.10.13, 10:45
            ouimet napisał:

> odstaw na chwile te podrobki uzywek:)Dzalaja faktycznie dobrze:)Szkoda
            > jednak zdrowia:)

resmenowi nie szkoda ,D

> Po prostu zidiociejesz do reszty :)

to juz nie jest mozliwe ,D

• Gość: Hycel Re: adventus domnus IP: *.230.90.66.rzeszow.mm.pl 31.10.13, 17:33
              -Już nie długo i zacznie się adwent. Już się wszyscy cieszą. Pamiętajcie - nie pijemy wtedy alkoholu.

-nie pijemy :-) heheh a dlaczego - to tak samo jakby wam powiedziec ze nie dupczymy ministrantów adwent to adwent

No nie wierze qrwa ten debil rozmawia sam ze sobą.

( co bardzo chetnie opowiadasz innym jak agent Tomek którego jota w jotę przypominasz )

Wiecie dlaczego ten jeba.ny prymityw z PiS-u jest tak aktywny w swym donosicielstwie? Dlatego ,że wnet będą wybory do Parlamentu Europejskiego i ten gnojek szuka taniej relamy. Znająć inteligencję wyborców PiS-u zostanie europosłem.
              • ouimet Re: adventus domnus 31.10.13, 20:17
                Gość portalu: Hycel napisał(a):
                > Wiecie dlaczego ten jeba.ny prymityw z PiS-u jest tak aktywny w swym donosiciel
                > stwie? Dlatego ,że wnet będą wybory do Parlamentu Europejskiego i ten gnojek sz
                > uka taniej relamy. Znająć inteligencję wyborców PiS-u zostanie europosłem.
                he,he,he...moze podsluchal "czyste" wybory w PO?Az lsni bialosc intencji:)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka