pan_resmen 28.10.13, 16:53 wiadomosci.onet.pl/krakow/prof-jacek-ronda-stanie-przed-komisja-etyki-agh/jlgcx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rz-e watek wylacznie dla trolli i ogonow 28.10.13, 17:01 pan_resmen napisał(a): przelogowuj sie na misterbenq bo wklejam twoje wyczyny kulturalno-inteligenckie. ;D hahahahahahahahahaha Autor: res_men 21.10.13, 12:55 zesrałes sie juz z zawistnej radosci czy dopiero dusisz ? Autor: Gość: Misia vel res-men itd. IP: *.res.pl 18.10.13, 23:34 ...podobasz mi sie rycerzu - juz mi sie cipka poci do ciebie rycerzu ...ten twój zakuty łeb mnie wprost podnieca :-) buahahahahahaha ...ech ach och Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Rońda na ołtarze IP: *.play-internet.pl 28.10.13, 17:12 za życia zrobić go błogosławionym. Antek jest schizem - a Pan Profesor Rońda tylko to pokazał :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e Re: Rońda na ołtarze 28.10.13, 17:52 Gość portalu: xyz napisał(a): > > za życia zrobić go błogosławionym. Antek jest co ty jeszcze z siebie zrobisz na tym forum? zalamka ,-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misterbenq Re: Rońda na ołtarze IP: *.res.pl 28.10.13, 18:59 :-) płacz głupi płacz ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misterbenq Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow IP: *.res.pl 28.10.13, 18:58 On cie DEBILU nie widzi - przeczytaj stopkę Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_olo Re: Rońda zhańbił polską naukę !!! zdegradować !! 28.10.13, 17:39 Żydy, masony i bolszewiki! Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie Re: Rońda zhańbił polską naukę !!! zdegradować !! 28.10.13, 19:15 Trollu zauwazyles ze to Onet a nie gazeta? Ze to Pl a nie Rz? cos ponad ctrl c ctrl v znasz? Oby ci twój win 8.1 pokazal Blue screena, trolli. a ty adminie po kiego tu jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: resmenisko Re: Rońda zhańbił polską naukę !!! zdegradować !! IP: *.res.pl 28.10.13, 19:21 sorry - a o co kaman ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misterbenq Re: Rońda zhańbił polską naukę !!! zdegradować !! IP: *.res.pl 28.10.13, 19:25 on cie nie widzi - przeczytaj stopkę :-) buahahahaha hahahaha hahahahaha lecz sie konfabulancie hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e watek wylacznie dla trolli i ogonow 28.10.13, 19:31 bravocharlie napisał: > Trollu zauwazyles ze to Onet a nie gazeta? Ze to Pl a nie Rz? on juz odplynal w psychiczna sina dal. zobacz tylko ile nickow naprodukowal, co za nawiedzone brednie wypisuje, jak sie raz sam ze soba poklepuje po plecach, a w innym miejscu polemizuje? normalny czlowiek sie tak nie zachowuje. Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 28.10.13, 19:45 Cos mi sie zdaje mój drogi rze, ze resmisimisiaczkowi guma strzelila, chinska i po Michalinie. Biedak ma za dużo czasu i zamiast rypac lalkę, tworzy te wszystkie konta... Przekaz mistercostam swojemu alter ego resmisimisiaczkowi, jak sie zmieniacie przy trupie Misigumki, nekrogumofile, co tu bravo pisze. Przekaz moja propozycje. zlozymy sie na nowa. To przecież majątku nie kosztuje. Dziwie sie ze przy takiej kasce która wyrywasz sępisz na nowa Misie. No chyba ze nie wyrywasz. Kupię ci nawet gumki, byś ja zabezpieczyl. Przy tej glupocie jaka prezentujesz, to z twoim pechem to mozesz nawet ta przebita gumowa lale jeszcze zaplodnic. Tego tonforum nie mogloby przezyc. bez odbioru. gdzie takich sieja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misterbenq Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow IP: *.res.pl 28.10.13, 20:10 Debilu - on cie nie widzi - przeczytaj stopkę Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 28.10.13, 20:21 bravocharlie napisał: > Cos mi sie zdaje mój drogi rze, ze resmisimisiaczkowi guma strzelila, > chinska i po Michalinie. myslisz o tej trzymajacej uszy zeby nie odpadly? > Biedak ma za dużo czasu i zamiast rypac lalkę, > tworzy te wszystkie konta... zeby rypac trzeba miec jeszcze sprawne rypadelko, a on ewidentnie ma tu powazna traume, wrecz obsesje i kilka wiaderek kompleksow. > Przekaz mistercostam swojemu alter ego resmisimisiaczkowi, jak sie > zmieniacie przy trupie Misigumki, nekrogumofile, co tu bravo pisze. nekrogumofila ;D hahahahahahahahahahahaha > Przekaz moja propozycje. zlozymy sie na nowa. To przecież majątku nie > kosztuje. Dziwie sie ze przy takiej kasce która wyrywasz sępisz na nowa > Misie. No chyba ze nie wyrywasz. ja sie chetnie dorzuce. nawet abonament u wulkanizatora oplace ;D > Kupię ci nawet gumki, byś ja zabezpieczyl. Przy tej glupocie jaka > prezentujesz, to z twoim pechem to mozesz nawet ta przebita gumowa > lale jeszcze zaplodnic. Tego tonforum nie mogloby przezyc. hahahahahaha apokaliptyczne wizje nad forum roztaczasz, ale on nie jest zdolny nawet swojej glowy jedna normalna myslea zaplodnic a co dopiero rozmnozyc obiekt nekrogumofilitycznych zapedow ;D hahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misterbenq Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow IP: *.res.pl 28.10.13, 20:44 miło patrzyć jak sie szmacisz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 28.10.13, 21:09 Gość portalu: misterbenq napisał(a): > miło patrzyć jak sie szmacisz :-) pomyliles znaczenie 2 slow - patrzec z roic. uwierz, ze maja zupelnie inne znaczenia ,D hahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 30.10.13, 17:01 Jako ze czytasz resmisimisiaczku, jak odpowiedz mi na powyzsza propozycję? Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 30.10.13, 18:02 bravocharlie napisał: > Jako ze czytasz resmisimisiaczku, jak odpowiedz mi na powyzsza propozycję? nie siega to niestety mozliwosci jego percepcji ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hycel Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow IP: *.rzeszow.mm.pl 30.10.13, 20:36 Brakuje nam w Polsce ludzi honoru takich jak Mieszko I , Bolesław Chrobry , Tadeusz Kościuszko i resmen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hycel O, przepraszam, miało być IP: *.rzeszow.mm.pl 30.10.13, 20:37 Resmen. Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e Re: O, przepraszam, miało być 30.10.13, 20:55 Gość portalu: Hycel napisał(a): > Resmen. no juz sie tak brutalnie nie nabijaj ;D hahahahahahahaha lepiej napisz T W O J P A N R E S M E N hahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś