lechowski51 20.11.13, 09:07 że przeżywamy obecnie najlepszy okres od czasów panowanie Kazimierza Wielkiego.Mówią,że zazdrości nam cała Europa... scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1479038_664387420272532_939852085_n.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
re_smen Re: ...a mówią w WSI-24 20.11.13, 09:33 ja nie narzekam ...ale pracuję po 12 godzin na dobę - ty nierobie , patałachu życiowy pierdzisz w stołek a z tego kasy mieć nie będziesz ... ale zawsze będziesz mógł opowiadać ze nie opusciłes ani jednej sumy w kosciele ...a kraj tez sie rozwija - widac to gołym okiem - ale pisowskie patałachy co zbudowały 4 km autostrad tego nie widzą Odpowiedz Link Zgłoś
chris1970 Re: ...a mówią w WSI-24 20.11.13, 09:40 Czyli właściwie ja to interpretuję tak, że jesteś nieudolny, bo to co normalnie trzeba zrobić w 8 godzin, tobie zajmuje godzin 12. Odpowiedz Link Zgłoś
re_smen Re: ...a mówią w WSI-24 20.11.13, 09:43 Twoja interpretacja swiadczy o tobie ...nie o mnie Odpowiedz Link Zgłoś
chris1970 Re: ...a mówią w WSI-24 20.11.13, 16:30 Zwyczajnie próbujesz odwrócić pałeczkę w drugą stronę. Za stary jestem na takie zagrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_olo Re: ...a mówią w WSI-24 20.11.13, 09:35 Brawo lechosiu, brawo! Pokazałeś coś co jest oczywiste i z czym borykają się wszyscy bez wyjątku :-) Jeszcze raz brawo! Prezes będzie dumny! (no chyba, że sprawdzi o ile wzrosły ceny za jego "rządów" w porównaniu z rokiem 2003 :D) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: ...a mówią w WSI-24 20.11.13, 09:43 Oluś!.Tutaj nie chodzi o wzrost cen a poziom zamożności Polaków.Jak byCi tutaj wytłumaczyć?.Ok!.Gdy pracowałem w USA to za 1 dzień pracy mogłem kupić ok 400 l benzyny.W Anglii za dzień pracy mogłem kupić ok 140 litrów.Teraz oblicz sobie ile zarabiasz w Polsce,podziel przez 5 i zobaczysz jaki jest poziom zamożności w tuskolandzie. Odpowiedz Link Zgłoś
re_smen Re: ...a mówią w WSI-24 20.11.13, 09:49 porównywanie ameryki do polski swiadczy tylko o twoim poziomie umysłowym - i znowu ta ameryka ... ech zakompleksiony styropian z azbestem masz między uszami Odpowiedz Link Zgłoś
re_smen Re: ...a mówią w WSI-24 20.11.13, 09:56 wyliczyłem za ostatni miesiąc - za jeden dzien pracy mogę kupić 110 litrów benzyny - koniec roku jest gorszy w usługach choć w grudniu mamy największą sprzedaz w roku więc urośnie - srednio w roku jakies 140 - 180 litrów ...i ty mówisz ze jest źle ? nie pisz tyle tylko pracuj to będziesz miał Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_olo Re: ...a mówią w WSI-24 20.11.13, 09:59 No to wrzuć jeszcze kolejne, niezwykle miarodajne porównanie z Dubajem :-) Widzisz lechosiu, może będziesz zszokowany, ale spadek wartości pieniądza to zjawisko globalne, występujące na całym świecie, a nie tylko w PL w latach 2007-2013 :-) Poszukaj danych z lat 2006, tylko najpierw usiądź bo zobaczysz, że w 2006 też mogłeś kupić mniej niż w 2003 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: ...a mówią w WSI-24 20.11.13, 10:08 Oluś,bredzisz jak Rostowski,który likwidując OFE mówi,że w ten sposób ratuje nasz przyszłe emerytury,zamiast powiedzieć,że ratuje dupe Tuskowi,bo inaczej trzeba by ogłosić jak w Grecji upadek państwa. POwiedz krótko.Jest lepiej czy gorzej jak było 10 lat temu?.Tylko nie pisz znowu o Eskimosach,którzy maja podobnie albo jeszcze gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1984 Re: ...a mówią w WSI-24 IP: *.rz.izeto.pl 20.11.13, 10:18 Jak na kogoś kto całe życie pracował dla dobra obcych państw masz strasznie dużo do powiedzenia na patriotycznych obowiązków Polaków. Bronisz OFE, wszak to była sztandarowa reforma wizjonera Orbana - hipokryzja czy kolejny objaw. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: ...a mówią w WSI-24 20.11.13, 10:44 Nie całe życie a część.O "nie patriotycznej postawie" możesz porozmawiać jak wybierzesz sie do kościoła na Eailing Brodway,z byłymi żołnierzami Andersa,Sosabowskiego i Maczka. Nie bronię OFE a piszę o gigantycznym oszustwie Pinokia Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1984 Re: ...a mówią w WSI-24 IP: *.rz.izeto.pl 20.11.13, 11:00 I Pinokia Orbana, żeby być konsekwentnym. Bardzo zaciekawił mnie Twój wczorajszy wpis, w którym wyzywałeś re-smana od kretynów: "Problem z takimi kretynami jak Ty polega na tym,że albo się na wszystkim znają,albo wszystko sprowadzaja do seksu.Nie mogę Ci polecić Płci mózgu,ktora czytałem jeszcze w czasach studiów,bo wie,że Twój ciasny mózg nie jest w stanie tego zrozumieć". Problem z takimi jak Ty, polega na tym, że nie mają trudność z określaniem ram czasowych. Swego czasu pisałeś o swojej mamie (18 letniej o ile dobrze pamiętam), która wyskakiwała z pociągu wiozącego ją na roboty do Niemiec (dzielna kobieta). Jakim więc cudem mogłeś czytać na studiach książkę wydaną w 2007 roku? www.empik.com/plec-mozgu-moir-anne,2292923,ksiazka-p Odpowiedz Link Zgłoś
re_smen Re: ...a mówią w WSI-24 20.11.13, 11:15 www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110325/DOJRZALI/902925536 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1984 Re: ...a mówią w WSI-24 IP: *.rz.izeto.pl 20.11.13, 11:28 To akurat jest dobry pomysł. Wielu seniorów ma naprawdę spore możliwości i przede wszystkim czas, a państwo dotychczas ograniczało się jedynie do wypłacania im (często głodowych) emerytur. Sprawność intelektualna jest potrzebna człowiekowi w każdym wieku i nie powinno się ich zostawiać samym sobie jako niepotrzebnych już odpadków po komunizmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni 2 Wybuchy lechowski zaglądnij... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.13, 11:31 ...na wątek, który założyłeś o Matce-Kurce. Buty ci spadną! Innym też polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: ...a mówią w WSI-24 20.11.13, 11:33 1984 pisze; I Pinokia Orbana, żeby być konsekwentnym. Bardzo zaciekawił mnie Twój wczorajszy wpis, w którym wyzywałeś re-smana od kretynów: "Problem z takimi kretynami jak Ty polega na tym,że albo się na wszystkim znają,albo wszystko sprowadzaja do seksu.Nie mogę Ci polecić Płci mózgu,ktora czytałem jeszcze w czasach studiów,bo wie,że Twój ciasny mózg nie jest w stanie tego zrozumieć". Problem z takimi jak Ty, polega na tym, że nie mają trudność z określaniem ram czasowych. Swego czasu pisałeś o swojej mamie (18 letniej o ile dobrze pamiętam), która wyskakiwała z pociągu wiozącego ją na roboty do Niemiec (dzielna kobieta). Jakim więc cudem mogłeś czytać na studiach książkę wydaną w 2007 roku? www.empik.com/plec-mozgu-moir-anne,2292923,ksiazka-p Orban zapowiadał likwidacje złodziejskich funduszy OFE i to zrobił.A Pinokio Tusk i jego formacja liberałów mamiła przez lata polactwo o wysokich emeryturach i wczasach w Egipcie...a teraz ciach,prach i będą wczasy ale w Wetlinie. "Problem" z takimi jak Ty polega na tym,że zamiast zapytać oskarżają.Pogugluj lepiej a dowiesz się że książki różnych autorów pod tym tytułem,ukazywały się dużo wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1984 Re: ...a mówią w WSI-24 IP: *.rz.izeto.pl 20.11.13, 11:53 Pisałeś o "płci mózgu" a nie o różnych tytułach różnych autorów. Jakie to szczęście, że nie zacytowałeś któregoś z "ojców kościoła". Oryginalny tytuł to: "Brain Sex: The real difference between woman and men". (płeć mózgu: rzeczywiste różnice pomiędzy kobieta i mężczyzną) Problem zawsze polega na szukaniu logicznego uzasadnienia własnych urojeń, a nie na sprawdzeniu w którym roku ta książka się ukazała w wersji anglojęzycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: ...a mówią w WSI-24 20.11.13, 12:06 Takie wydanie czytałem.Przeczytaj a potem przestaniesz mieć omamy. lcm.cba.pl/wp-content/uploads/2013/05/p%C5%82e%C4%87-m%C3%B3zgu.png Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1984 Re: ...a mówią w WSI-24 IP: *.rz.izeto.pl 20.11.13, 13:00 Nie chce mi się nawet tam wchodzić, te chwile wolnego czasu są zbyt cenne. Ponieważ właśnie przyszła zamówiona książka, nie będę więcej tracił energii na tłumaczenie, że białe jednak jest białe. Możesz uprawiać swoja demagogię i dowodzić ze PiS jest lepszy niż PO. Ja pozostaję przy swoim i zacytuje słowa pana Zdzicha - stałego bywalca pobliskiego sklepu: "jeden h..., inne opakowanie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1984 Re: ...a mówią w WSI-24 IP: *.rz.izeto.pl 20.11.13, 13:16 A żeby komuś nie przyszło do głowy nad interpretować ten cytat to ten przebłysk geniuszu pana Zdzicha miał miejsce w dniu kiedy właściciel sklepu wprowadził do sprzedaży"wina" a plastykowych butelkach zamiast w kartonach. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: ...a mówią w WSI-24 20.11.13, 13:26 Co ma PiS i Pan Zdzicho do Płci mózgu,wiesz chyba tylko Ty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: ...a mówią w WSI-24 IP: *.rzeszow.mm.pl 20.11.13, 14:00 Chlejewski co studiowałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni 2 Wybuchy Re: ...a mówią w WSI-24 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.13, 14:01 Lewacki katolicyzm - to najcelniejsze określenie PiS-u. Wzięte od Marki-Kurki, którą lechowski wziął w obronę w jednym z wątków. Tu szczegóły Warto poczytać, rozruszać szare komórki. Jak powiadał Tadeusz Kotarbiński - listopad czas radosny... oczekiwania wiosny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: ...a mówią w WSI-24 IP: *.rzeszow.mm.pl 20.11.13, 14:14 Dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1984 Re: ...a mówią w WSI-24 IP: *.rz.izeto.pl 20.11.13, 16:27 Tzn. kontynuuj wątek, który założyłeś. Mnie szkoda czasu na niekończące się porównywania co zawaliło PiS a co PO. Życie jest zbyt krótkie aby je przesiedzieć na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: ...a mówią w WSI-24 IP: *.rzeszow.mm.pl 20.11.13, 17:12 Fszystko jest napisane w Naszym Nocniku. Kropek syn Alzheimera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: ...a mówią w WSI-24 IP: *.rzeszow.mm.pl 20.11.13, 17:30 Fczoraj zrobiłem kupe do Nocnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gender Re: ...a mówią w WSI-24 IP: *.rzeszow.hypnet.pl 20.11.13, 20:19 "Co ma PiS i Pan Zdzicho do Płci mózgu,wiesz chyba tylko Ty!" I... jeszcze gender! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bochniak Re: ...a mówią w WSI-24 IP: *.rzeszow.hypnet.pl 20.11.13, 20:15 Tylko po co komu 1558 bochenków chleba? Przecież było powiedziane: Nie samym chlebem... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: ...a mówią w WSI-24 IP: *.rzeszow.mm.pl 20.11.13, 21:20 I znowu biedak mówi do siebie przez sen :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ićspać Re: ...a mówią w WSI-24 IP: *.rzeszow.hypnet.pl 20.11.13, 22:15 No tak, argumentacja niezwykle merytoryczna, wręcz powalająca! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: ...a mówią w WSI-24 IP: *.rzeszow.mm.pl 20.11.13, 22:35 Nie samym chlebem... ;-) A co to za zupa bez wkładki mięsnej tudzież pasztetówka bez chleba :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PreczzTuskiem Re: ...a mówią w WSI-24 IP: *.rzeszow.hypnet.pl 21.11.13, 22:20 I jak tu zjeść te 149 kg wołowiny? 5 kg dziennie? Za nic! Precz z Tuskiem! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś