Dodaj do ulubionych

Zaczynam wierzyć w sprawiedliwość

02.12.13, 11:51
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15058199,8_i_pol_roku_wiezienia_dla_ksiedza_oskarzonego_o_pedofilie.html#BoxWiadTxt
Koledzy z celi powinni mu zadośćuczynić zmianę standartu zyciowego udanym seksem
Obserwuj wątek
    • Gość: . ja nie bardzo, wierzę w sprawiedliwość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 12:16
      pedofila za udowodnione czyny trza sterylizować, a tu....

www.bojcorka.pl/n/335/dramat-w-zakopanem-skazano-pedofila-poltora-roku-wiezienia-to-dobra-kara
      a jak faby było fałszywe oskarżenie, wysterylizować oskarżyciela i sendzie!
      • re_smen Re: ja nie bardzo, wierzę w sprawiedliwość 02.12.13, 12:29
        skoro nie widzisz róznicy między pedofilem a księdzem pedofilem to znaczy ze wszelaka dyskusja z tobą nie ma sensu
        • Gość: . Re: ja nie bardzo, wierzę w sprawiedliwość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 12:51
          a pedofil nauczyciel to z innej paki, a baby ztym gender i nauką masturbacji od przxedszkola to świnte krowy, ty pewnie jak dawnie tawariszcze sekretarze dyskutowali tylko o tym co sami uznali za godne dyskusji...

natemat.pl/61389,oskarzony-o-pedofilie-nauczyciel-dostaje-do-aresztu-polowe-pensji-chroni-go-prawo-rodem-z-prl-u
          ?
          • kmdr_rohan Wielonickowy głupek znów bełkocze. 02.12.13, 12:57
            Kacapski agent nie zna polskiego, a tak się chętnie wypowiada.
            Wpier..laj do Moskwy, kacapie!
            • Gość: . kamandir obrońca idiotów znów dał głos.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 13:23
              pewnie gender bo stale broni to pedałów to genderów itd. itp.

• kmdr_rohan Kacapski agent wyzywa ludzi na forum. 02.12.13, 13:36
                Ale kacapski agent, nawet nie potrafi sobie polskiego nicka wymyślić. Cały czas tylko o seksie pier...li. Pewnie tylko gadani mu zostało, biednej ruskiej gnidzie...
          • Gość: 1984 Re: ja nie bardzo, wierzę w sprawiedliwość IP: *.rz.izeto.pl 02.12.13, 13:01
            W Tylawie ksiądz molestował dzieci przez ponad 30 lat. Dostał 2 lata w zawieszeniu na 5 i spędza emeryturę w pobliskiej miejscowości. Szukanie winnych w postaci filozofii gender czy rzekomej nauki masturbacji w przedszkolach mówi wiele na temat Twojego głębokiego upośledzenia umysłowego.
            • Gość: . filozofia gender czy raczej głupota? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 13:28
              nadajesz z sanatorium w Jarosławiu?
              a przygotowywanie dzieci w przedszkolu dla pedofilów o które tak walczą w imie równości feministki z kongresu kobiet to przejaw oświcenia?

lecz sie idioto na nogi, bo głwy już nie wyleczysz, za późno...
              a co do księży tak samo molestują jak inni czyli nauczyciele, słynny tenisista czy pedofil Polański.... wszystkich wysterylizować i bedzie po ptokach...
              • Gość: 1984 Re: filozofia gender czy raczej głupota? IP: *.rz.izeto.pl 02.12.13, 13:35
                Nikogo na tym forum nie interesują Twoje fantazje seksualne na temat dzieci uczonych masturbacji przez feministki, czy stosunków z kozami. Internet jest pełen wątków, w których możesz podzielić się z innymi swoimi preferencjami.
                • re_smen Re: filozofia gender czy raczej głupota? 02.12.13, 14:04
                  nie daj sie wciągać w tą dyskusję 1984 - idiotów sie omija - to psychik albo ksiądz
                  • Gość: 1984 Re: filozofia gender czy raczej głupota? IP: *.rz.izeto.pl 02.12.13, 14:19
                    Bardziej zastanawia mnie na co liczą osoby piszące o wpływie planowego wprowadzenia edukacji seksualnej na afery pedofilskie z przeszłości. Trzeba być kimś całkowicie pozbawionym empatii żeby szukać usprawiedliwień dla pedofilów.
                    Tu nie ma znaczenia czy to ksiądz, nauczyciel czy dyrygent chóru bo to nie dotyczy wyłącznie jednej grupy zawodowej.
                    • Gość: .. Re: filozofia gender czy raczej głupota? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 14:54
                      acha masturbacja dla czterolatków to według niektórych jest normalne.....
                      no cóżpedofile zacierają ręce...

wyrazy współczucia..
                      • Gość: 1984 Re: filozofia gender czy raczej głupota? IP: *.rz.izeto.pl 02.12.13, 14:56
                        Dochodzisz?
                  • Gość: . Re: filozofia gender czy raczej głupota? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 14:50
                    re_smen napisał(a):

> nie daj sie wciągać w tą dyskusję 1984 - idiotów sie omija - to psychik albo ksiądz

napisał idiota...

• Gość: . Re: filozofia gender czy raczej głupota? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 14:48
                  jednak wbrew temu co piszesz ciebie interesują, jesteś jak Urban co innego mówił c innego robił
                  a co do preferencji , jestem normalny w przeciwieństwie do ciebie...
                  • Gość: 1984 Re: filozofia gender czy raczej głupota? IP: *.rz.izeto.pl 02.12.13, 14:56
                    Jeszcze nie spotkałem nienormalnego, który swoich ułomności nie przypisywałby innym. O penisogłowych i innych objawach normalności nie chce mi się pisać.
                    • Gość: . Re: filozofia gender czy raczej głupota? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 15:11
                      ja nie przypisuje nic nikomu, tylko czytając idiotyzmy którymi (nie czytając postów swego adwersarza - sam pisałeś że nikt tego nie czyta) próbujesz się wykazać jaki to jesteś mądry,
                      mam przekonanie że jesteś jakiś umysłowy gender, czyli podobny do matki która nie wie co urodziła chłopca czy dziewczynkę i czeka ża dziecko dorośnie i powie jej czym jest...

wyrazy współczucia...
                      • Gość: 1984 Re: filozofia gender czy raczej głupota? IP: *.rz.izeto.pl 02.12.13, 15:24
                        > ja nie przypisuje nic nikomu, tylko czytając idiotyzmy którymi (nie czytając p
                        > ostów swego adwersarza - sam pisałeś że nikt tego nie czyta) próbujesz się wyka
                        > zać jaki to jesteś mądry,
                        > mam przekonanie że jesteś jakiś umysłowy gender, czyli podobny do matki która n
                        > ie wie co urodziła chłopca czy dziewczynkę i czeka ża dziecko dorośnie i powie
                        > jej czym jest..

Gdzie napisałem, że nikt tego nie czyta? Nie interesuje mnie Twoje zdanie w sprawie mojej mądrości lub głupoty - nie jesteś kimś kogo opinią musiałbym się przejmować.
                        • Gość: . Re: filozofia gender czy raczej głupota? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 15:49
                          Nikogo na tym forum nie interesują Twoje fantazje seksualne na temat dzieci uczonych masturbacji przez feministki, czy stosunków z kozami. Internet jest pełen wątków, w których możesz podzielić się z innymi swoimi preferencjami.
                          nikogo nie interesują... a wychodzi na to że ciebie interesuje jake zdanie na twój temat mają inni,
                          pisząc "Nikogo na tym forum nie interesują .."to tak samo jak byś napisał że nikt nie czyta
                          panimaju?
                          • Gość: 1984 Re: filozofia gender czy raczej głupota? IP: *.rz.izeto.pl 02.12.13, 15:53
                            Ile klas skończyłeś?
                            • Gość: . Re: filozofia gender czy raczej głupota? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 16:00
                              4 klasy.....
                              a ty pewnie u Środy dyplom robił i wyszło że jesteś takim gender wykształciuchem co to dopiero komisja musi sie zebrać i ustalić czy jesteś mądry , czy idiota...
                              • kmdr_rohan Multinickowy głupek, czy agent Moskwy? 02.12.13, 16:11
                                Spokojne, już po szesnastej. Za chwilkę go kopną w d... i każą wypier... od komputera.
                                • Gość: . kamandir niczym bolszewicki wypierek dał głos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.13, 14:50
                                  a ten siedzi cały czas, uzależnił sie od pieprzenia głupot na forum jak to bolszewicki wypierdek, przy tymwyzywa innych niczym rasowy bolszewik...
                              • Gość: 1984 Re: filozofia gender czy raczej głupota? IP: *.rz.izeto.pl 02.12.13, 16:12
                                To wiele tłumaczy, także brak umiejętności czytania ze zrozumieniem. Nie ma co się popisywać nieuctwem, czasy, w których "nie matura lecz chęć szczera..." bezpowrotnie minęły. Domyślam się, że ze względu na wybitne osiągnięcia zająłbyś stanowisko przewodniczącego tej komisji. Działałaby na zasadzie eliminacji obcego elementu jak to robili hunwejbini w Chinach. A może coś bliższego kulturowo np. Einsatzgruppen.
                                • Gość: . Re: filozofia gender czy raczej głupota? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.13, 14:51
                                  do dyskusji z tobą wystarczyło by skończyć przedszkole....
                                  • Gość: 1984 Re: filozofia gender czy raczej głupota? IP: *.rz.izeto.pl 03.12.13, 15:34
                                    Więc co stanęło na przeszkodzie, klocki Lego?
                  • re_smen Re: filozofia gender czy raczej głupota? 02.12.13, 14:57
                    nie mozesz tych bredni skomasować w jeden wpis tylko popierdujesz jak przemówienie prezydenta tysiąclecia ?
                    • Gość: . Re: filozofia gender czy raczej głupota? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 15:12
                      Komoruskiego? tego od buló?
                      • re_smen Re: filozofia gender czy raczej głupota? 02.12.13, 15:34
                        myslę ze masz bruzdę na czole kropek ...ale nie dlatego ze jestes z probówki tylko dlatego ze cie po pijaku zrobili
                        • Gość: . Re: filozofia gender czy raczej głupota? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 15:38
                          ten tylko o bruździe marzy......
                          pewnie penisogłowy...
                          • re_smen Re: filozofia gender czy raczej głupota? 02.12.13, 16:37
                            poniewaz sprawiasz wrazenie idioty dalsza konwersacja staje sie niemozliwa Kropek...przykro mi
                            • Gość: . Re: filozofia gender czy raczej głupota? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.13, 14:51
                              ja może i sprawiam, lecz ty nie sprawiasz wrażenia, ty udowadniasz że nim jesteś...
                          • Gość: Członek Re: filozofia gender czy raczej głupota? IP: *.rzeszow.hypnet.pl 02.12.13, 20:28
                            A może nawet nazywa się ks. Franciszek Longchamps de Bérier, członek(...)! ;-)
                            • Gość: 1984 Re: filozofia gender czy raczej głupota? IP: *.rz.izeto.pl 02.12.13, 22:18
                              Szkoda gadać z kimś, kto widzi zapisy w nieistniejących dyrektywach unijnych. To można jedynie wytłumaczyć zboczonymi fantazjami seksualnymi pobudzanymi dodatkowo mizoginią.
                          • Gość: . Re: filozofia gender czy raczej głupota? IP: *.rzeszow.mm.pl 02.12.13, 22:26
                            Test na bruzde
                            • Gość: ZgodnieznaukąJezus Re: filozofia gender czy raczej głupota? IP: *.rzeszow.hypnet.pl 02.12.13, 23:54
                              Wy nas pedofilią, to my was bruzdą i genderem, zgodnie z nauką Jezusa i... Michalika! ;-))
                              • Gość: . Re: filozofia gender czy raczej głupota? IP: *.debica.mm.pl 03.12.13, 08:40
                                idiota próbuje coś wyjąkać,,,,,,
                                brrrrrrrr
                                • Gość: . Re: filozofia gender czy raczej głupota? IP: *.rzeszow.mm.pl 03.12.13, 09:57
                                  Coś Ty za jeden?
                                  • Gość: Znakmój Re: filozofia gender czy raczej głupota? IP: *.rzeszow.hypnet.pl 03.12.13, 20:56
                                    Polak mały! Tylko nie pytaj mnie o mój znak! ;-)
    • prawdziwy_olo Re: Zaczynam wierzyć w sprawiedliwość 02.12.13, 20:40
      Hmmm ciekawe czy więźniowie oglądali "Symetrię", tam pokazali co się z takimi "ludźmi" powinno robić ...
    • pdygdon Re: Zaczynam wierzyć w sprawiedliwość 03.12.13, 05:42
      Tego typu sprawy są trudne
      • Gość: ArcylapsusRuchalik Ten kropek to jakiś... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.13, 10:30
        dżender!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka