Dodaj do ulubionych

Mam pytanie ...z naszego podwórka

10.01.14, 21:21
Otóz co jakiś czas ktoś mi zarzuca ze wstawiam wątki powiedzmy ogólnopolskie więc mam pytanie do uzytkowników z naszego podwórka prosząc o powazne wypowiedzi - Nasz szanowny prezydent kończy w tym roku 74 lata - czy nie uwazacie ze to zbyt poważny wiek na pełnienie urzędu prezydenta miasta wojewódzkiego ? nie chodzi mi aspekt fizyczny ale umysłowy - czy prezydent przed startem na następną ( czwartą ) kadencję nie powinien złożyć oswiadczenia ze swoim stanem zdrowia ? Wszak jak ją skończy bedzie miał 78 lat a w międzyczasie zdolność sprawczą do podejmowania decyzji - wiem ze to moze nie delikatne postawienie sprawy za co przepraszam w szczególnosci pana Prezydenta jednak fakty pozostają tak jak wyżej - co o tym sądzicie
Obserwuj wątek
    • doktor_mazur Re: Mam pytanie ...z naszego podwórka 10.01.14, 22:29
      Pewnie uważasz, że to wiek w którym możliwe jest wszystko (zawal, udar). Możliwe
      Dlatego też na pewno nie czyta twoich wypowiedzi.
      I gwarantuje ze nawet nie zniżylby sie do takiego poziomu
      • ouimet Re: Mam pytanie ...z naszego podwórka 11.01.14, 22:52
        doktor_mazur napisał:
        > Dlatego też na pewno nie czyta twoich wypowiedzi.
        > I gwarantuje ze nawet nie zniżylby sie do takiego poziomu
        czytania?
    • doktor_mazur Re: Mam pytanie ...z naszego podwórka 10.01.14, 22:32
      a podobno huskyman i slavres (admini tego forum) maja przyjść na pod twój dom i zerwac ci ze słupa połączenie internetowe.
      Coż ty bys biedaku wtedy robil. Tak cały dzień nikomu nie dokopać to musi byc dla ciebie potworna katorga
      • re_smen Re: Mam pytanie ...z naszego podwórka 10.01.14, 23:05
        Ponieważ wielokrotnie pisałem ci jeszcze pod twoimi poprzednimi nikami ze rozmowa z koniem daje mi większą satysfakcję niz z tobą wybacz ale nie ustosunkuję sie do twojej wypowiedzi ponieważ mam cie za durnia
    • Gość: Ferenctopikuś Re: Mam pytanie ...z naszego podwórka IP: *.opera-mini.net 11.01.14, 01:33
      Rdz 9:29, Noe przeżył 950 lat.
      Rdz 35: 22-28, Izaak przeżył 180 lat .
      Rodz. 47,28, Jakub przeżył 147 lat .
      Rodz. 25, 7, Abraham przeżył 175 lat.
      Cóż, Ferenc to pikuś! ;-))
      • lechowski51 Re: Mam pytanie ...z naszego podwórka 11.01.14, 10:16
        Idiota,któremu sie wydaje,że rozumie czy jest polityka i kim powinni być politycy,kategoryzuje ich wg.wzrostu lub w wieku.Bo kretyna specjalnością, nie jest rozumienie mechanizmów polityki a sianie nienawiści do katolików.
        Tymczasem Adenauer kanclerzem został w wieku 73 lat i sprawował ten urząd chyba przez trzy kadencje.Ch. de Gaulle prezydentem został w wieku 70 lat i sprawował go 10 lat,Reagan prezydentem został w wieku 70 lat i sprawował go 2 kadencje. itd itd
        • re_smen Re: Mam pytanie ...z naszego podwórka 11.01.14, 10:21
          to jak rozumujesz intencje innych swiadczy o twoim ograniczeniu Panie Debil - miłego weekendu towarzyszu Lechowski
        • doktor_mazur Re: Mam pytanie ...z naszego podwórka 11.01.14, 11:14
          lechowski51 napisał:

> Idiota,któremu sie wydaje,że rozumie czy jest polityka i kim powinni być polity
          > cy,kategoryzuje ich wg.wzrostu lub w wieku.Bo kretyna specjalnością, nie jest r
          > ozumienie mechanizmów polityki a sianie nienawiści do katolików.
          > Tymczasem Adenauer kanclerzem został w wieku 73 lat i sprawował ten urząd chy
          > ba przez trzy kadencje.Ch. de Gaulle prezydentem został w wieku 70 lat i sprawo
          > wał go 10 lat,Reagan prezydentem został w wieku 70 lat i sprawował go 2 kadencj
          > e. itd itd

BRAWO PANIE LECHOWSKI!
          POWALIŁ PAN NA KOLANA RE_SMEN'A
          OCZYWISCIE ZE W ROZNYM WIEKU LUDZIE ZAJMUJA WYSOKIE STANOWISKA - SAM DAŁ PAN PRZYKŁAD
          • re_smen Re: Mam pytanie ...z naszego podwórka 11.01.14, 22:58
            Mazur - odklej sie odemnie i od komputera - siedziesz tu od 7 rano - ty spania nie masz kaliko jedna?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka