Dodaj do ulubionych

Lechowski wyjeżdża!

13.01.14, 09:17
Ma dosyć cenzury - bo tak go strasznie cenzurują na tym forum - że obiecał wyjazd na Florydę. Ale na razie musi jeszcze powklejać za 25gr od posta, bo mu na bilet brakuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: 1984 Re: Lechowski wyjeżdża! IP: *.rz.izeto.pl 13.01.14, 09:33
      A co się dziwisz. Bóg go już dawno opuścił, honoru brak została mu już tylko ojczyzna. USA.
      • kmdr_rohan Re: Lechowski wyjeżdża! 13.01.14, 09:51
        To na "do widzenia" Lechowskiemu, aby wiedział, gdzie powinien wrócić.
    • e_w_a_21 Re: Lechowski wyjeżdża! 13.01.14, 09:50
      Odsetek odrzuconych wniosków o wizę do USA wzrósł do ponad 10%. No ale nic dziwnego skoro Lechowski składał je ponad 10.000 razy. Podobno do USA talibów nie wpuszczają.
      • lechowski51 Re: Lechowski wyjeżdża! 13.01.14, 09:56
        W przeciwieństwie do polskiego i jewropejskiego lewactwa takiego jak ojciec Michnika,Wasilewska,Szymborska,itd Polska była i będzie moją Ojczyzną.A Amerykę forumowym lewakom polecam do zwiedzenia,bo to piękny kraj,zamieszkały przez duża większość ludzi,przekonanych,że to od nich a nie opiekuńczego państwa zależy ich los.
        Jak chcecie spotkać,podobnie myślących jak wy to polecam Harlem i Bronx w NY,gdzie 90% mających podobne do was poglądy korzysta z food stemps.
        • kmdr_rohan Jeśli Polskę za ojczyznę uważasz, naucz się pisać. 13.01.14, 10:00
          Co to za Polak, co nie potrafi dwóch zdań bez błędu napisać?
          • re_smen Re: Jeśli Polskę za ojczyznę uważasz, naucz się p 13.01.14, 10:03
            właśnie - taki patriota z dupy wzięty - więcej gada niz robi - a jak trzeba było pracować to pojechał o hameryki bo w dularach płacili
          • Gość: 1984 Re: Jeśli Polskę za ojczyznę uważasz, naucz się p IP: *.rz.izeto.pl 13.01.14, 10:14
            Bo jak pisał Lechowski:

forum.gazeta.pl/forum/w,69,148919564,148953082,Re_Owsiak_robi_show.html
            I do tego bardzo tolerancyjny. Wobec siebie samego.
        • e_w_a_21 Lechowski - zdecyduj się 13.01.14, 10:04
          Ja ciebie gościu nie ogarniam. Chwalisz USA za to, że to nie państwo opiekuńcze a sam jesteś fanatykiem PISu który domaga się jeszcze więcej takiego państwa w Polsce. A tak przy okazji życzę Tobie miłych ferii.
        • Gość: 1984 Re: Lechowski wyjeżdża! IP: *.rz.izeto.pl 13.01.14, 10:20
          A tak w ogólności to mam ich daleko gdzieś. Nie będę się płaszczył o wizę przed jakimś urzędasem "nie przekonać mnie pan", gdy moi współobywatele giną na wojnach rozpętanych przez USA.
    • re_smen Re: Lechowski wyjeżdża! 13.01.14, 09:55
      Typowy noworysz - dawniej jak na wsi ktos pojechał do ameryki mówiono o tym jak o niespotykanym wydarzeniu , jak wracał był królem ...ten nieskomplikowany osobnik nie zauwazył ze czasy sie zmieniły - dzis piszą ze Szpilki nie wpuscili do stanów bo nie miał jakiegoś papierka - wsiadł w samolot i jutro poleci znowu :-) a Lechowski zapowiada to jak niezwyłe wydarzene - Skoro Szpilka bokser którego biją po głowie nie robi z tego powodu zadnego wydarzenia a Lechowski robi z tego wydarzenie pokoleniowe w dzisiejszych czasach komunikacyjnych kto wychodzi na debila ? :-) Dobrze ze nie był w Chorwacji np na wakacjach tylko przesiedział je przed komuterem ...dopiero by było :-)

Klechici na księzyc !!!
      • Gość: ArcylapsusRuchalik Re: Lechowski wyjeżdża! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.14, 10:07
        z lechowskiego pięćdziesiątego pierwszego (data urodzenia? Taki stary a taki głupi!) taki sam Polak, jak z toruńskiego Sromotnika. Tamten też nie potrafi poprawnie sklecić zdania.
    • Gość: prześmiewca Re: Lechowski wyjeżdża! IP: *.static.sl-net.pl 13.01.14, 10:19
      Tak sobie was czytam i składam oficjalny wniosek o oznaczanie postów będących robieniem sobie jaj z inteligencji. W ogóle z umiejętności myślenia danej nielicznym.
      • re_smen Re: Lechowski wyjeżdża! 13.01.14, 10:24
        przy okazji zapisałes sie za darmo do inteligencji niczym innym ale tym naiwnym stwierdzeniem - to podobnie jak Kasia Cichopek kiedy po dwóch odcinkach M jak Miłość powiedziała - uważaj - " my aktorzy "
        • Gość: prześmiewca Re: Lechowski wyjeżdża! IP: *.static.sl-net.pl 13.01.14, 10:30
          re_smen napisał(a):

> przy okazji zapisałes sie za darmo do inteligencji

Bądź dobrym kolegą forumowym i wskaż tu jedną inteligentną wypowiedź. Oczywiście poza twoimi, które dziś nie stają do konkursu :-D

• re_smen Re: Lechowski wyjeżdża! 13.01.14, 10:39
            zacznijmy od tego czym jest dla Ciebie forum GW - jesli szukasz tu weny aby napisać wiersz albo inne dzieło czyli jakiejkolwiek pozywki dla inteligentnego czloweka to jestem zdziwionym osobnikiem :-) ja traktuję to miejsce jak burdel gdzie człowiek moze wystrzelać swoje najgorsze instynkty aby w realnym swiecie zachowywać sie godnie ...naprawdę oczekujesz tu inteligentnych wypowiedzi ? Skąd sie urwałes sympatyczny człowieku :-)
            • Gość: prześmiewca Re: Lechowski wyjeżdża! IP: *.static.sl-net.pl 13.01.14, 10:53
              re_smen napisał(a):

> ja traktuję to miejsce jak burdel gdzie człowiek moze wystrzelać swoje
              > najgorsze instynkty aby w realnym swiecie zachowywać sie godnie ...

No i mamy pierwszy inteligentny post z super fajną teoryjką.
              Jednak można. Nawet w burdelu ;-D
              Te najgorsze instynkty to jakie, bo tu to raczej piaskownica?
              • re_smen Re: Lechowski wyjeżdża! 13.01.14, 10:58
                Jak bylem ostatni raz u spowiedzi a to było baaaardzo dawno powiedzialem ze kłamałem , przeklinałem a na rynku ukradłem lizaka....takiego ślazowego w celofanie - to były moje grzechy - więcej nie pamiętam , za wszystkie bardzo żałuje itd itd - z pewnoscią znasz tą formułę - na to ksiądz zapytał mnie czy sciągałem dziewczynkom majteczki albo czy bawiłem sie z kolegami w lekarza - pomijając fakt ze było to chyba w 5 czy 6 klasie podstawówki i nigdy więcej nie spowiadałem sie tym lubieznikom zaczynasz zachowywac sie podobnie pytając o moje instynkty ....co cie to ku... obchodzi powiedz mi to ?
                • Gość: prześmiewca Re: Lechowski wyjeżdża! IP: *.static.sl-net.pl 13.01.14, 11:09
                  re_smen napisał(a):

> zaczynasz zachowywac sie podobnie pytając o moje instynkty
                  > ....co cie to ku... obchodzi powiedz mi to ?

To, co piszesz jest bardzo ciekawe. Nie chodzi o dziecięce zabawy w ściąganie majteczek (choć dokładnie tak to wygląda z boku), tylko o teorie, że dorosły człowiek może "wystrzelać najgorsze instynkty" pisząc na forum, że Leszek ma głupią mamę, a Romek kota?
                  • re_smen Re: Lechowski wyjeżdża! 13.01.14, 11:14
                    no i widzisz - wracamy do tego co pisałem wczesniej - nie rajcuje cie to co piszesz a samo to ze piszesz i ktoś to czyta ...takie sraty taty , pseudointeligenckie cytaty - dusisz tego kasztana zamiast porządnie sie wysr... - nudziesz mnie - bywaj
                    • Gość: prześmiewca Re: Lechowski wyjeżdża! IP: *.static.sl-net.pl 13.01.14, 11:26
                      re_smen napisał(a):

> nie rajcuje cie to co piszesz a samo to ze piszesz i ktoś to czyta ...
                      > takie sraty taty , pseudointeligenckie cytaty
                      > - dusisz tego kasztana zamiast porządnie sie wysr...

Ponownie chcesz rejterować? Nie, proszę, nie rób mi tego!
                      Bardzo chcę się dowiedzieć jakież to najgorsze instynkty mogą zawładnąć człowiekiem w czasie długiego duszenia kasztana i które z nich wystrzeliwują w czasie porządnego srania?

;-D
                      • re_smen Re: Lechowski wyjeżdża! 13.01.14, 11:30
                        z ciebie taki przesmiewca jak z koziej dupy saksofon = sam robisz z siebie idiotę - aby być przesmiewcą trzeba miec odrobinę pod deklem - ty myslisz ze jak zmienisz nika to juz jestes mądry a to nieprawda
                        • lechowski51 Re: Lechowski wyjeżdża! 13.01.14, 11:34
                          ewa 21 pisze
                          Ja ciebie gościu nie ogarniam. Chwalisz USA za to, że to nie państwo opiekuńcze a sam jesteś fanatykiem PISu który domaga się jeszcze więcej takiego państwa w Polsce. A tak przy okazji życzę Tobie miłych ferii.

Nie jestem "fanatykiem PiS-u" a wrogiem wszelkiego lewactwa.Równie dobrze mogę głosować na partię Gowina czy K.Mikke.
                          A za życzenia dziękuję!
                        • Gość: prześmiewca Re: Lechowski wyjeżdża! IP: *.static.sl-net.pl 13.01.14, 11:42
                          re_smen napisał(a):

> z ciebie taki przesmiewca jak z koziej dupy saksofon = sam robisz z siebie
                          > idiotę -

Fakt, niepotrzebnie przyznałem, że tylko porządne wysranie się na innych kolegów forumowych pozwala mi godnie żyć w realu.
                          Tylko idioci panują nad swoimi instynktami, a stresy i frustracje odreagowują grając w squasha, na siłowni, w kajaku i setkach innych, fajnych miejsc. Do tego jedynie idioci wypróżniają się w razie potrzeby i nie wiążą tej czynności z poziomem agresji.

;-D

• re_smen Re: Lechowski wyjeżdża! 13.01.14, 11:45
                            dokładnie - jesli chodzi o sranie jestes wybitnym specem ...gatuluję
                            • Gość: prześmiewca Re: Lechowski wyjeżdża! IP: *.static.sl-net.pl 13.01.14, 11:48
                              re_smen napisał(a):

> dokładnie - jesli chodzi o sranie jestes wybitnym specem ...gatuluję

Oczywiście! W końcu robię to codziennie. Czasem nawet kilkukrotnie.
                              A ty nie? Masz chroniczne zaparcie?

:-D
                              • re_smen Re: Lechowski wyjeżdża! 13.01.14, 12:07
                                wybacz ale na swiecie jest tyle ciekawszych rzeczy a ty widzę chcesz "ciągnąc" ten temat
                                • Gość: Antoni 2 Wybuchy Zmieńmy temat! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.14, 12:37
                                  Bo się lechowski pięćdziesiąty pierwszy (rok urodzenia? Taki stary a taki głupi!) rozpęknie z dumy.
                                  A to przecie tylko "komętator". Nic od niego (na szczęście!) nie zależy.
                                  Co innego taka pani - przepraszam za wyrażenie! - profesor Pawłowicz.
                                  Nareszcie ktoś podał diagnozę i znalazł skuteczną metodę leczenia. Poczytajcie:
                                  Pani Pawłowicz nie jest chora psychicznie, wręcz przeciwnie jest normalną jurną babą. Wczoraj w podobnym wątku porównałem do sytuacji w moim domu. Z pieca dymiło, ciągu nie było, wszystkich bolała głowa i byli rozdrażnieni. Przyszedł kominiarz komin przeczyścił w piecu zaczęło buzować, atmosfera się zmieniła i już było dobrze - kominiarza tam potrzeba.
                                  Dodam, że sama o tym mówiła ("Nie daję Owsiakowi"). Inna sprawa, czy by chciał...
                                  • Gość: ds16 Re: Zmieńmy temat! IP: 91.225.135.* 13.01.14, 13:03
                                    PISlamski lewak nad lewakami śmie otwartym pierdem krytykować ideę państwa opiekuńczego ? :))))))))))))))))))

Skrajny relatywizm moralny, bezideologiczny oportunizm i cynizm, obłuda i zakłamanie czy po prostu choroba psychiczna ?
                                    • Gość: To nie Re: Zmieńmy temat! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.14, 13:18
                                      ja jestem EWĄ (to chyba mężczyzna)!!!
                                      Masz "oczy szeroko zamknięte"????
                                    • e_w_a_21 Re: Zmieńmy temat! 13.01.14, 13:19
                                      Siedź cicho Lechu
                                  • re_smen Re: Zmieńmy temat! 13.01.14, 16:39
                                    znajdz mi kominiarza który przeczysci taki stary i zasmiecony komin - i pamiętaj ze organ nieużywany zanika...
                                • Gość: prześmiewca Re: Lechowski wyjeżdża! IP: *.static.sl-net.pl 13.01.14, 13:21
                                  re_smen napisał(a):

> wybacz ale na swiecie jest tyle ciekawszych rzeczy a ty widzę chcesz
                                  > "ciągnąc" ten temat

Pierwszy raz się spotkałem z człowiekiem, który twierdzi, że by mógł się zachowywać godnie w realnym życiu musi się wytaplać w gnojówce na forum internetowym. Nie uważasz, że to ciekawe zjawisko psychologiczne?

Poza tym człowiek kulturalny zawsze zachowuje się godnie i tym różni się od zwierząt, że panuje nad swoimi instynktami. Więc coś tu nie gra.
                                  Rozumiem stres i frustracje niesione przez codzienność, ale instynkty to zupełnie inna bajka.
                                  • re_smen Re: Lechowski wyjeżdża! 13.01.14, 16:47
                                    "zeby" piszemy razem z nie " że by "- wiem ze sie starasz jak wieśniak w restauracji i trzyma ostatni palec prosty jak h... pijąc herbatę - tak więc kolego przesmiewco aby kogoś uczyć kultury zacznij od nauki pisania , potem niech ci ktos wyjaśni co to znaczy kawiarniany yntelygent - jak juz to pojmiesz zrozumiesz jaki jestes głupi głosując na posłankę Sobecką która płaci rachunki za ojca Rydzyka - poczytaj trochę ksiązek - to takie twarde prostokąty gdzie jest duzo zapisanych kartek - tam podają przykłady dlaczego ktos kto pisze "ku..." jest bardziej kulturalny od tego co idąc ulicą trzyma usta w ciup i ma zaopięty ostatni guzik pod szyją...a tak wogóle to jsts zenijąco głupi i nie chce mi sie z tobą gadać łowco
                                    • Gość: prześmiewca Re: Lechowski wyjeżdża! IP: *.static.sl-net.pl 13.01.14, 16:55
                                      Wystrzel jeszcze kilka najgorszych instynktów, a ja poczekam aż zaczniesz się zachowywać godnie. Cokolwiek to znaczy w twojej bajce.

;-D
                                    • Gość: ortograf Re: Lechowski wyjeżdża! IP: *.opera-mini.net 13.01.14, 17:28
                                      Zaprezentowałeś drogi resmenie szczyt hipokryzji. Zarzucasz przedpiścy chamstwo, głupotę i wyzywasz go od wieśniaków, bo popełnił jeden błąd. Ty za to popełniłeś ich 23, w tym niemal identyczny (wogóle napisałeś łacznie). Jak w tym świetle nazwiesz siebie?
                                    • Gość: red Re: Lechowski wyjeżdża! IP: *.homenett.pl 14.01.14, 00:40
                                      Ty nie jesteś re-smen. Ty jesteś brat kropka zwany wielokropkiem bo pie...sz głupiej od niego.
    • Gość: . ale sie dżenderowate komuchy rozszczekały.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.14, 12:51
      same przygłupy robią hau, hau, lechowski olej to towarzystwo ciepłym moczem...
      • Gość: Pudelek Re: ale sie dżenderowate komuchy rozszczekały.... IP: *.opera-mini.net 14.01.14, 01:06
        Wiadomo, glempowe kundelki... :-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka