Dodaj do ulubionych

A ja konsekwentnie

20.01.14, 14:14
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15301534,Wroclaw__ruszyl_proces_ksiedza_oskarzanego_o_pedofilie.html?lokale=rzeszow#BoxWiadTxt
Gdyby sekta wypierniczyła pedofila za pierwszym razem, rzekłbym - zdarza się. Ale oczywiście kryto bydlaka przerzucając z parafii do parafii. Dlatego za drugim razem pokazuję sekcie środkowy paluszek. A prześmiewcy słowa braterskiej miłości :)
Obserwuj wątek
    • kmdr_rohan Re: A ja konsekwentnie 20.01.14, 14:19
      A wszystko to przez gender. Czyli facetów przebierających się w sukienki.
      • lechujarek13 Re: A ja konsekwentnie 20.01.14, 14:25
        A facet z głosem kobiety ? Bo dopiero ostatnio uzmysłowiłem sobie od jak dawna jesteśmy genderyzowani. Co najmniej od czasu gdy dwóm nieudolnym aktorsko konusom w filmie "O dwóch takich...." podłożono głosy kobiece. Taż to, Panie , ruja, poróbstwo i gender czystej wody.
        • kmdr_rohan Re: A ja konsekwentnie 20.01.14, 14:29
          A w Rzeszowie na Maczka, to nawet Gerber atakuje!
    • wasz-pan Re: A ja konsekwentnie 20.01.14, 14:19
      za chwile Lechowski powie ze ksiądz nie molestował tylko łaczył sie z bogiem a ty jestes lewakiem , cała ta skundlona prawica siedząca tutaj zwyzywa cie od bolszewii a na koncu przygłup przesmiewca przyklei ci sie do dupy jak mnie i będzie mlaskał ...uwazaj z tą konsekwencją bo sie potem od tej "klasy panów" nie ogonisz ...
      • paprykarz102 Re: A ja konsekwentnie 20.01.14, 14:26
        Zapracowany resmen
        • lechujarek13 Re: A ja konsekwentnie 20.01.14, 14:28
          Był ten memik w innym wątku i jakoś zniknął był. Własny memik to jest coś. Zazdraszczam resmenowi.
      • kmdr_rohan Re: A ja konsekwentnie 20.01.14, 14:33
        Odzywki buca-Lechowskiego znam wszystkie. Wiele ich nie ma, bo też umysł jego ciaśniutki jak kandydat na ministranta.
        • lechujarek13 Re: A ja konsekwentnie 20.01.14, 14:40
          Cosik chochliki po forum grasują.Takie ładne memy prześmiewcy tną. Prześmiewco daj reeplaya. Ja też chcę mema !!!!
    • Gość: prześmiewca Re: A ja konsekwentnie IP: *.204.180.235.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.01.14, 14:43
      > A prześmiewcy słowa braterskiej miłości :)

Z wzajemnością.

;D
      • lechujarek13 Re: A ja konsekwentnie 20.01.14, 14:44
        A co z memikiem ? Please !
        • Gość: prześmiewca Re: A ja konsekwentnie IP: *.204.180.235.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.01.14, 14:51
          Memek wycięty ;-(((((((
          Resmenowi intelektu nie staje, to adminów na memki nasyła.
          Bohater całą gębą. A jeszcze niedawno, jak go banowali, wyzywał od kapusiów, donosicieli i kanalii z PiS. Ale on nie jest hipokrytą. To szlachetny człowiek ;-D
          • lechujarek13 Re: A ja konsekwentnie 20.01.14, 14:59
            Coś podobnego ! Pan Administrator się objawił
            • Gość: prześmiewca Re: A ja konsekwentnie IP: *.maxnet.biz 20.01.14, 15:11
              Przecież nasz bohater i mistrz intelektu tylko z kropkiem polemizować potrafi, a jak się durny mem pokarze, to admini ratujcie, bo mnie biedulka, Adolfika rasy ratler, płci nie ustalonej denerwują i to bardzo. Taki bidulek i bohater mocny w gębie, ale tylko do poziomu kropka.

'-D
        • Gość: prześmiewca Re: A ja konsekwentnie IP: *.maxnet.biz 20.01.14, 15:26
          Proszę bardzo

A co mi tam ;-D
          • lechujarek13 Re: A ja konsekwentnie 20.01.14, 15:34
            Ale brakuje wisienki na torcie - podpisu , że to lechujareczek na załączonej foci.
            • Gość: prześmiewca Re: A ja konsekwentnie IP: *.dsp-c.co.rs 20.01.14, 15:49
              Nie bądź zaborczy ;-D
              To memek dedykowany wszystkim, którzy czerpią przyjemność seksualną z ostrej jazdy po klechach. Nie wiem czy się łapiesz? ;-D
              • wasz-pan Re: A ja konsekwentnie 20.01.14, 16:02
                synu - grzeszysz ....Twój Pan ci to mówi....

............................................

Klechici na księżyc
                • Gość: prześmiewca Re: A ja konsekwentnie IP: *.dsp-c.co.rs 20.01.14, 16:05
                  A ile Nasz Pan bierze za rozgrzeszenie i czy później będzie pokuta z grzechomierzem?

;-D
                  • paprykarz102 Re: A ja konsekwentnie 20.01.14, 16:38
                    Nie bardzo to rozumiem, kilka memów zupełnie nieszkodliwych, w tym na pewno jeden mój zostało wyciętych, czyżby resmen sypał?! Brzydko się bawisz kolego.
                    • Gość: prześmiewca Re: A ja konsekwentnie IP: *.dsp-c.co.rs 20.01.14, 16:51
                      paprykarz102 napisał:

> Nie bardzo to rozumiem, kilka memów zupełnie nieszkodliwych, w tym na pewno jed
                      > en mój zostało wyciętych, czyżby resmen sypał?! Brzydko się bawisz kolego.

Oczywiście, że donosi i to nie od dzisiaj. Taki szczery facet z zasadami. Zupełnie nie jak agent Tomek, którym tak gadzi.

Resmen i zasady

;-D
                      • paprykarz102 Re: A ja konsekwentnie 20.01.14, 17:03
                        Zoofilia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka