Dodaj do ulubionych

Nowi Bolszewicy

20.01.14, 19:17
wyborcza.pl/1,75248,15306156,Po_skandalu_pedofilskim_kosciol_retuszuje_zdjecia_.html#BoxSlotII3img
O mało nie udławiłem się językiem ze śmiechu :)))) Jest szansa dla biegłych w photoshopie .
Tysiące świetnie płatnych stanowisk w diecezjach i parafiach. Wymagane kwalifikacje ? - klękanie na prawe kolano, klękanie na lewe kolano i przekładanie głów.
Obserwuj wątek
    • wasz-pan Re: Nowi Bolszewicy 20.01.14, 19:30
      bóg tak chciał ....
      • lechujarek13 Re: Nowi Bolszewicy 20.01.14, 19:37
        Mówisz, że Panbucek bawi się photoshopem ?
        • lechujarek13 Re: Nowi Bolszewicy 20.01.14, 19:39
          Przesmiewco - może jakiś memik o wędrujących głowach biskupch ?
          • Gość: prześmiewca Re: Nowi Bolszewicy IP: *.dsp-c.co.rs 20.01.14, 20:22
            echujarek13 napisał(a):

> Przesmiewco - może jakiś memik o wędrujących głowach biskupch ?

Zdecydowanie oryginalniejszym tematem jest wąsata loszka zwana misią i jej partner specjalnej troski zwany Adolfikiem rasy ratlerek, płci niewykrywalnej.

;-D
        • wasz-pan Re: Nowi Bolszewicy 20.01.14, 19:48
          wpisałem to bo kiedys czytałem jakiś reportaz o kleszym bydlaku który molestując dziecko wmawiał mu ze taka jest wola boga i on mu to wynagrodzi - mnie lechujarku nic juz nie dziwi - ani to co wyprawiają klechy ani zaden przesmiewca ani paprykarza fotoszop to ciekawa zabawa - Miśka miała zajęcia z projektowania graficznego i pokazywała mi co można - oj można można :-)
          • lechujarek13 Re: Nowi Bolszewicy 20.01.14, 19:53
            Ty przestań tą Miśkę tak zachwalać, ty ją po prostu zaprezentuj na forum. A co potrafi zdolna graficzka komputerowa to ja wiem , zresztą nie musi być graficzka, byle zdolna :)
            • wasz-pan Re: Nowi Bolszewicy 20.01.14, 20:01
              :-) myslisz ze część userów dojrzała juz do tego aby ujrzeć Miśkę ?
              • Gość: prześmiewca Re: Nowi Bolszewicy IP: *.dsp-c.co.rs 20.01.14, 20:09
                absolutnie

;-D
                • wasz-pan Re: Nowi Bolszewicy 20.01.14, 20:13
                  sebuś - to było nieetyczne
                  • Gość: prześmiewca Re: Nowi Bolszewicy IP: *.dsp-c.co.rs 20.01.14, 20:17
                    intelekt nr1

;-D
                    • wasz-pan Re: Nowi Bolszewicy 20.01.14, 20:20
                      A to wynika z tego ze w szkole mieliśmy takiego głupiego sebusia ... zył swoim własnym zyciem - jak staliśmy w grupie i gadaliśmy o samochodach on wchodził między nas i wtrącał swoje o filmie z kina - zupełnie z dupy temat - no i tak zostało ...ty sie tak zachowujesz - potem przeniesli go do szkoły specjalnej - wiesz Sebuś ?
                      • Gość: prześmiewca Re: Nowi Bolszewicy IP: *.dsp-c.co.rs 20.01.14, 20:27
                        wasz-pan napisał(a):

> A to wynika z tego ze w szkole mieliśmy takiego głupiego sebusia ...

piękny umysł tremena

;-D
                • paprykarz102 Re: Nowi Bolszewicy 20.01.14, 20:56
                  ruskie
              • Gość: prześmiewca Re: Nowi Bolszewicy IP: *.dsp-c.co.rs 20.01.14, 20:13
                opcja optymistyczna (komunalna)

;-D
                • lechujarek13 Re: Nowi Bolszewicy 20.01.14, 20:25
                  Widzicie - da się kulturalnie i na poziomie podyskutować na absolutnie marynistyczne tematy. :))
                  • wasz-pan Re: Nowi Bolszewicy 20.01.14, 20:29
                    Teoretycznie sie da tylko Miśka mi to podpatruje przez ramie i mówi aby podjechać do niego do tej szeregówki i przyglebić mu za te porównania tylko nie wiem jak sie tam wchodzi - czy od głównej czy z bocznej a poza tym nie chce mi sie jechać do Rzeszowa
                    • lechujarek13 Re: Nowi Bolszewicy 20.01.14, 20:33
                      Przekonaj Michalinę , że te z memów nie były takie złe :)
                      • wasz-pan Re: Nowi Bolszewicy 20.01.14, 20:34
                        zaraz jej przejdzie - własnie za to ją tak lubię ze jest bezkonfliktowa i ma dystans do siebie - poza tym jak sie wkurza to jest fajna :-)
                      • Gość: prześmiewca Re: Nowi Bolszewicy IP: *.dsp-c.co.rs 20.01.14, 20:40
                        lechujarek13 napisał(a):

> Przekonaj Michalinę , że te z memów nie były takie złe :)

To może nie być wcale takie trudne
                  • Gość: prześmiewca Re: Nowi Bolszewicy IP: *.dsp-c.co.rs 20.01.14, 20:34
                    lechujarek13 napisał(a):

> na absolutnie marynist yczne tematy. :))

Najbardziej marynistyczny jest Kulinarny Świat

;-D
                    • wasz-pan Re: Nowi Bolszewicy 20.01.14, 20:38
                      Wiesz co Sebuś ...jutro sobie to kupię - nie jadłem tego ze 20 lat ...
                      • Gość: prześmiewca Re: Nowi Bolszewicy IP: *.dsp-c.co.rs 20.01.14, 20:44
                        wasz-pan napisał(a):

> - nie jadłem tego ze 20 lat ...

Alzheimer nie wybiera

;-D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka