e_w_a21 31.01.14, 22:22 Bo nazwać ten bajzel PGR-em byłoby wypowiadaniem komplementów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ds16 Re: Rzeszow to kołchoz IP: 91.225.135.* 31.01.14, 23:33 Głębokie. love it. Odpowiedz Link Zgłoś
paprykarz102 PGR-GER-GIRL.PL 31.01.14, 23:35 e_w_a21 napisał(a): > Bo nazwać ten bajzel PGR-em byłoby wypowiadaniem komplementów. Niemki czyste, oczywiste, dobre są na żonę, Miałbyś zawsze wysprzątane mieszkanie z balkonem, Lecz jak czułbyś się w tym domu czystym, oczywistym, Gdyby w kuchni ktoś przy dziecku mówił po niemiecku??? NO JAK SIĘ CZUJESZ???!!! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Jak się mówiło pod Stalingradem- dobry Niemiec to martwy Niemiec :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prześmiewca niostalgia IP: *.static.sl-net.pl 31.01.14, 23:39 Tęskni. Po prostu nostalgia go w sidła złapała, a że łyknął był kilka głębszych, to próbuje się pocieszać. Odpowiedz Link Zgłoś
e_w_a21 Ale was porąbało 31.01.14, 23:51 Tęsknota za wami ? Tęsknota za Polską po tylko 5-ciu latach mieszkania w niej ? Chyba wam coś w deklu uciska albo jeszcze za mało was Donaldinio wydymał. Odpowiedz Link Zgłoś
paprykarz102 Re: Ale was porąbało 01.02.14, 00:02 A cóż on ci takiego (Donaldinio) zrobił biedulinko? Odpowiedz Link Zgłoś
e_w_a21 Re: Ale was porąbało 01.02.14, 00:04 Mi ? to jest przecież wasz kanclerz - on tylko was dymać może - nie nas. Ha Ha Ha Odpowiedz Link Zgłoś
chris1970 Re: Ale was porąbało 04.02.14, 10:05 Coś chyba jest, skoro po 5 latach chce się aktywnie "umilać" życie wybranej grupce mieszkańców ciemnogrodu. Czym sobie zasłużyli? Może to jakaś krucjata edukacyjna? Pleciesz trzy po trzy. Mało kto tu jest tak niekonsekwentny jak ty na linii czyny - deklaracja. Odpowiedz Link Zgłoś
e_w_a21 Telewizja szkodzi 31.01.14, 23:58 Za dużo Pancernych się naoglądałeś i naczelnego śpiewaka Radia Maryja czyli Rosiewicza nasłuchałeś. Nic - siedź w tej patologii do końca życia, uczęszczaj regularnie na imprezy religijne i patriotyczne a na pewno będziesz zbawiony. Odpowiedz Link Zgłoś
paprykarz102 Re: Telewizja szkodzi 01.02.14, 00:10 Ewuniu , kochanie ty moje , Ja nie chodzę do kościoła, komuni nie przyjmuję, w wigilię regularnie piję wódkę a Rosiewicza słuchałem ostatni raz 20 lat temu (a jednak w głowie coś zostało!!!) uczęszczaj regularnie na imprezy re > ligijne i patriotyczne a natomiast odnośnie patriotyzmu to chciałem powiedzieć, że jeśli ktoś powie złe słowo o żołnierzach wyklętych to mu przypie.... Odpowiedz Link Zgłoś
e_w_a21 Re: Telewizja szkodzi 01.02.14, 00:12 Wyklęci - to są ci z Czasu honoru ? Jeśli tak - to są OK. Szczególnie Celina :-) Odpowiedz Link Zgłoś
paprykarz102 Re: Telewizja szkodzi 01.02.14, 00:13 przypier#dole prosto w ryj :))) Odpowiedz Link Zgłoś
paprykarz102 Re: Telewizja szkodzi 01.02.14, 00:56 e_w_a21 napisał(a): > No ale za co ? Za Celinę ? Nie wiem o jakiej Celinie mówisz , Ja znam tylko tą kochanicę : KAZIK "CELINA" - VIDEO: YACH PASZKIEWICZ Odpowiedz Link Zgłoś
paprykarz102 Re: Telewizja szkodzi 01.02.14, 01:01 PS . . . . . Zapamiętajcie sobie radę którą dziś wam wszystkim dam Możecie liczyć na przyjaciół pomogą wam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prześmiewca Re: Telewizja szkodzi IP: *.static.sl-net.pl 01.02.14, 00:20 > Za dużo Pancernych się naoglądałeś i naczelnego śpiewaka Radia Maryja czyli Ros > iewicza nasłuchałeś. > Nic - siedź w tej patologii do końca życia, uczęszczaj regularnie na imprezy re > ligijne i patriotyczne a na pewno będziesz zbawiony. Bajkę o Pancernych lubię. Szczególnie Szarika. Rosiewicz kiedyś był OK. Radia Maryja nie słucham. Na imprezy religijne, w ogóle do kościółka nie chadzam. Patriotą owszem jestem, choć mam dom gdzieś tam mieszkam w Rzeszowie, bo mi tu dobrze. Coś jeszcze ci się rozjechało z rzeczywistością? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papusiusiuee Re: Rzeszow to kołchoz IP: *.opera-mini.net 01.02.14, 00:11 Przepraszam, czy Ty aby nie uznajesz wyższości PGR-ów nad kołchozami? A tak w ogóle, czy Ty rozumiesz, o czym tak autorytatywnie właśnie wypowiadasz się? Czy Ty w ogóle coś rozumiesz, oprócz papu, siusiu i ee? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
paprykarz102 Re: Rzeszow to kołchoz 01.02.14, 00:15 cześć śpiący hypnet, ewka jak popić wiele to rozumieć mnóstwo dużo :((( Odpowiedz Link Zgłoś
e_w_a21 Ej ty paprykarz 01.02.14, 00:18 te twoje 102 to na cześć RUDEGO z pancernych ? Ja tam wolę Czereśniaka. Całe ostatnie 5 lat mieszkał obok mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
paprykarz102 Re: Ej ty paprykarz 01.02.14, 00:32 102 wzięło się z tego ,że jakiś Stanisław Kowalczyk znany lepiej jako ''Paprykarz", producent papryki i autor znanego już w całej Polsce "Jak żyć, panie premierze?" stał się na tyle popularny, że prawie wszystkie loginy na forum wyborczej są pozajmowane np paprykarz 1, paprykarz 2, paprykarz3 . itd etc, wszystkich nie sprawdzałem ale 102 był wolny to go wziąłem z radością :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaden Re: Ej ty paprykarz IP: *.opera-mini.net 01.02.14, 01:18 I to jest ta radość z odzyskanego śmietnika? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Ej ty paprykarz 01.02.14, 07:44 Kiedyś volksdeutschów Celina rozstrzeliwała.Teraz pouczają potomków Celiny,z ojczyzny Hitlera! Odpowiedz Link Zgłoś
e_w_a21 Re: Ej ty paprykarz 01.02.14, 07:59 Takie czasy Lechowski, takie czasy :-( Odpowiedz Link Zgłoś
rzeszowski2014 Re: Ej ty paprykarz 01.02.14, 19:16 przyjdzie czas ze dostaniesz kulką w łeb za zdradę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czereśniak Re: Ej ty paprykarz IP: *.opera-mini.net 01.02.14, 22:41 No tak, wiedziałem, że o Kadenie Bandrowskim nigdy nie słyszałeś. A szkoda... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd W głowie ci sie poprzewracało babo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.14, 14:38 wyjechała do DE i juz sie jej w du...e poprzewracał. Takie są baby właśnie. Jeżeli uważasz , że Rzeszów to kołchoz to przejedz się po innych miastach Polski, Rzeszów należy to tych najbardziej zadbanych i gospodarczo rozwiniętych. Szkoda gadać z takim czymś. Pewnie mieszkała za Leskiem na południu Podkarpacia w stodole to pewnie ze jak wyjechała do DE to wszystko się jej podoba, Smutne to i żałosne w jednym. Odpowiedz Link Zgłoś
e_w_a21 Re: W głowie ci sie poprzewracało babo 01.02.14, 20:30 Oszołom !!! Gospodarczo rozwiniętych ???? Idź lepiej jutro do kościoła błagać pana o cud. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom Re: W głowie ci sie poprzewracało babo IP: *.opera-mini.net 01.02.14, 23:30 Myślisz, że pomoże? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
e_w_a21 Re: W głowie ci sie poprzewracało babo 02.02.14, 08:18 Ja ja - idź lepiej do kościoła, później złóż kwiatki pod jakimś pomnikiem, a po południu ukradnij coś, obgadaj sąsiada a o 22 posłuchaj rozmów niedokończonych. Odpowiedz Link Zgłoś
tramclon Re: W głowie ci sie poprzewracało babo 02.02.14, 11:41 zamknij morde i siedz w tym swoim DE a nie tu na forum. wypad stad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzek Re: Rzeszow to kołchoz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.14, 18:46 teraz plujesz na Rzeszów bedac w DE, ale to Polska, byc moze Rzeszów cie wykształcił, dał ci jeśc etc. Teraz plujesz bo w dup... ci sie poprzewracało w DE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Rzeszow to kołchoz IP: *.165.enf.pl 02.02.14, 22:47 Zrozumcie biedną Ewę, ona musi sie wyzyc. Niemiec krzyczy, wyzywa, kaze szybciej i dokladniej myc ten kibel wiec zaharowana Ewa przychodzi wieczorem i na weekendy wyżyć się tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
chris1970 Re: Rzeszow to kołchoz 04.02.14, 10:07 Coś w tym jest. Niemiec wyżywa się na wakacjach. Ewa nie ma gdzie się wyżyć, bo nie stać pewnie na wczasy w Grecji za 800 euro. Tylko jak tu pogodzić pobyt w DE z deklaracją prowadzenia biznesu w Rzeszowie? Nie tak dawno narzekał na dużą liczbę świąt w Polsce i niemożność prowadzenia handlu. Odpowiedz Link Zgłoś
e_w_a21 Re: Rzeszow to kołchoz 04.02.14, 10:13 Ja jestem tu - wy pracujecie tam. Naprawdę trudno to zrozumieć ? Pan cię nie oświecił w niedzielę ? Odpowiedz Link Zgłoś
rzucam_palenie_04.02.2014 Re: Rzeszow to kołchoz 03.02.14, 17:54 hahah w porównaniu z innymi miastami to fajne miasto Odpowiedz Link Zgłoś
rz2014 Re: Rzeszow to kołchoz 05.02.14, 18:00 e_w_a21 napisał(a): > Bo nazwać ten bajzel PGR-em byłoby wypowiadaniem komplementów. EWA21 - ty masz chyba jakies odbicia, tak mi sie wydaje i wszystko na to wskazuje Odpowiedz Link Zgłoś
21_e_w_a Re: Rzeszow to kołchoz 07.02.14, 21:20 No ja wiem, że prawda w oczy kole, ale czy to moja wina z tym Rzeszowem ? Odpowiedz Link Zgłoś
lupus1020 Re: Rzeszow to kołchoz 07.02.14, 21:10 twinn.pl/?idd=6&poz=ml1&show=all&rok=2014&page=1&page=0 Odpowiedz Link Zgłoś