Dodaj do ulubionych

Sprawa Kuklińskiego

21.02.14, 20:56
zgodnie z przewidywaniami podzieliła polski Sejm.Dobrze czujesz sie prześmiewco w tym towarzystwie, nazywając Kuklińskiego zdrajcą?
wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Burzliwa-dyskusja-w-sejmie-ws-uchwaly-upamietniajacej-plk-Ryszarda-Kuklinskiego,wid,16424271,wiadomosc.html?ticaid=1123ed&_ticrsn=5
Obserwuj wątek
    • przesmiewca-lux Re: Sprawa Kuklińskiego 21.02.14, 21:09
      rzeszowski15 napisał(a):

> Dobrze czujesz sie prześmiewco
      > w tym towarzystwie, nazywając Kuklińskiego zdrajcą?

Pomyłka lechosiu. Kukliński był podwójnym agentem i jako taki nie mógł być zdrajcą. Tyle wieczorów ci to tłumaczyłem.... ehhhhhhh

;-D
      • rzeszowski15 Re: Sprawa Kuklińskiego 21.02.14, 21:48
        Jak nie oglądałes,to polecam.5 odcinków świetnie zrobionego dokumentu.
        www.youtube.com/watch?v=ZA6buQEk9KY
        • przesmiewca-lux Re: Sprawa Kuklińskiego 21.02.14, 21:56
          rzeszowski15 napisał(a):

> Jak nie oglądałes,to polecam.5 odcinków świetnie zrobionego dokumentu.

Żaden ogólnodostępny film zrobiony przez dowolną telewizję nie może konkurować z materiałami do których miałem szczęście lub nieszczęście mieć dostęp. Ale dziękuję za link. Chętnie oglądnę i popodziwiam talent naszych dokumentalistów.

;-D
        • wislocki12 Zrobionydokument 21.02.14, 22:01
          No właśnie, "świetnie zrobiony(!) dokument". Czyżby pomyłka freudowska? ;-))
        • mr.paprykarz Re: Sprawa Kuklińskiego 24.02.14, 11:30
          > Jak nie oglądałes,to polecam.5 odcinków świetnie zrobionego dokumentu.

...nawet filmiki oglądałeś!.Czytając Twoje opinie na temat Kuklińskiego ,mam wrażenie,że znasz to wydarzenie z jakiegoś filmiku

Jestem pod wrażeniem!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka