Dodaj do ulubionych

Koniec wpisów.

14.03.14, 12:58
Na tym forum nie ma sensu pisać. Większość użytkowników to ślepi odbiorcy propagandy z ratusza.

Na szczeście ja się nie muszę męczyć w tym mieście (mam tu dobrą pracę, ale nie widzę sensu ponoszenia takich kosztów życia w tak beznadziejnym miejscu) i mogę wyjechać. Ale współczuję kilkudziesięciu znajomym, którzy zdecydowali się tu zostać i cieszą się, jak mają pracę w cukierni albo w sklepie.

Tego się nie da zmienić i moje pisanie nie ma sensu, bo większości mieszkańców nie obchodzi to czy miasto będzie się rozwijać, czy będą tu nowe miejsca pracy, myślą tylko o sobie żeby było "ładnie i czysto". Tylko nie żałujcie potem jak wasze dzieci będą musiały stąd wyjechać - głupio być samotnym na starość. Wtedy okaże się że ciszy i spokoju będziecie mieć aż nadto.

Wpadnę za jakiś czas na forum - może np. za rok żeby pośmiać się z tych, co wierzyli w budowę nowego mostu, przedłużenia Rejtana i uzbrojenie strefy Dworzysko.
Obserwuj wątek
    • chris1970 Re: Koniec wpisów. 14.03.14, 13:08
      Jasne, przecież możesz mieszkać w Tarnobrzegu, albo Jaśle.
      Wiele osób tam mieszka i dojeżdża do pracy do Rzeszowa.
      Tam na pewno będziesz miał wszystko, czego chcesz.
    • przesmiewca-lux Re: Koniec wpisów. 14.03.14, 13:16
      lupus1020 napisał:

> Na tym forum nie ma sensu pisać.

Uffffffff...

> Większość użytkowników to ślepi odbiorcy propagandy z ratusza.

Zdecydowanie jestem pierwszy w tej kategorii ;-D

>
      > Na szczeście ja się nie muszę męczyć w tym mieście (mam tu dobrą pracę, ale nie
      > widzę sensu ponoszenia takich kosztów życia w tak beznadziejnym miejscu) i mog
      > ę wyjechać.

Nie wyrażę żalu z tego powodu.

> Ale współczuję kilkudziesięciu znajomym, którzy zdecydowali się tu
      > zostać i cieszą się, jak mają pracę w cukierni albo w sklepie.

Możesz ich wziąć ze sobą.
      W Rzeszowie będą mniejsze korki.

> Tego się nie da zmienić i moje pisanie nie ma sensu, bo większości mieszkańców
      > nie obchodzi to czy miasto będzie się rozwijać,

Osobiście chciałbym żeby się troszeczkę "zwinęło". Po cholerę nam te wszystkie okoliczne wioski?

> wasze dzieci będą musiały stąd wyjechać

Nie bierzesz pod uwagę, że niektórzy nie będą musieli, a chcieli?
      Np. moje jedno świetnie sobie radzi w Ottawie, a drugie w Auckland.

> - głupio być samotnym na starość. Wtedy
      > okaże się że ciszy i spokoju będziecie mieć aż nadto.

Nie gniewaj się, ale chrzanisz. Mam przewspaniałą, sporo młodszą żonę. Więc raczej mi samotność nie grozi. Po za tym nawet sobie nie zdajesz sprawy z faktu jak przyjemne mogą być odwiedziny u dzieci. Żagle, narty, wycieczki, koniki i piękna przyroda pełna świetnych atrakcji... ehhhh natułałeś mnie pomysłem... może zniknę na kilka miesięcy... dzięki :-D

> Wpadnę za jakiś czas na forum - może np. za rok żeby pośmiać się z tych, co wie
      > rzyli w budowę nowego mostu, przedłużenia Rejtana i uzbrojenie strefy Dworzysko

Zapraszamy ;-D

• kulinarny.robert Re: Koniec wpisów. 14.03.14, 13:41
        heh ...ten dalej buduje swoje nowe wcielenia ...masz duzo młodszą zonę ? dzieci - jestes ich biologicznym ojcem ? a co z długonogą dziewczyną ? to dupa była na tydzien? Zona wie ? Rower ci naprawili czy kupiłes sobie nową ramę na kredyt ? A tak na poważnie to kiedy cie z psychiatryka wypuscili donosicielu ?
        • przesmiewca-lux Re: Koniec wpisów. 14.03.14, 13:48
          kulinarny.robert napisał(a):

> kiedy cie z psychiatryka wypuscili donosicielu ?

Samokrytyka zawsze jest dobra. Nawet "lustrzana" jak wyżej. Choć nie sądzę, że dzięki miesięcznemu banowi na tym forum przestałeś być chamem. Ale to nie jest mój problem.

;-D
          • kulinarny.robert Re: Koniec wpisów. 14.03.14, 13:51
            ales skąd - nadal mam cie za debila ...- u ciebie nic sie nie zmieniło a ja mówię tylko prawdę - o banie nie kłam - poszperaj a znajdziesz moje wpisy ...Misia mówi zebym z debilami nie rozmawiał w związku z tym idę na obiad - a ty pie...dalej durniu
            • przesmiewca-lux Re: Koniec wpisów. 14.03.14, 14:17
              Nie rajcuje mnie chamska przepychanka na twoim, żenującym poziomie. Więc baw się sam w misia, z misiem, koło misi lub jak tam tylko sobie chcesz. Oczywiście przerwach między banami.

• mr.paprykarz Re: Koniec wpisów. 14.03.14, 14:31
                miesięcznemu banowi

Zapisywałeś każdy ten dzień krzyżykiem na ścianie ?

Zamiast pisać ,że nie rajcuje cię przepychanka po prostu przyznaj ,że liczyłeś każdy dzień, umierając z tęsknoty...

;-)
                • przesmiewca-lux Re: Koniec wpisów. 14.03.14, 15:36
                  mr.paprykarz napisał(a):

> Zamiast pisać ,że nie rajcuje cię przepychanka po prostu przyznaj ,że liczyłeś
                  > każdy dzień, umierając z tęsknoty...

Ależ oczywiście. Paplanie się w szambie z psychicznie chorymi, do bólu zacietrzewionymi chamami, którzy prędzej umrą niż zapomną krzywdę, nawet wirtualną, a racja zawsze jest jedna i oczywiście po ich stronie jest moją życiową przepasją.

Podobnie jak czytanie wyzwisk począwszy od debili, na wszelkich odcieniach i temperaturach fiutków kończąc.
                  Uwielbiam również ultrakulturalne rady dotycząc wypróżniania, masturbacji tudzież obciągania przeplatane wycieczkami do kulinarnego, świata, masażami i opowieściami o cichodajkach.

Po prostu rewelacja. Całe życie marzyłem o takim towarzystwie. Jedynie zaopatrzyć się w "Mamroty", nauczyć kląć jak szewc, porzucić higienę osobistą, wybić sobie 2-3 jedynki i zasiąść razem z resmenem i jemu podobnymi pod jakimś monopolowym śmierdząc na min 15 metrów.

Ty to dopiero znasz życie i od razu mnie rozszyfrowałeś ;-D

• mr.paprykarz Re: Koniec wpisów. 14.03.14, 14:41
        przesmiewca-lux napisał(a):

> zniknę na kilka miesięcy... dzięki :-D

Myślę ,że tez odbierzesz podziękowania. Amen.

;-)
    • rz2014 Re: Koniec wpisów. 14.03.14, 15:01
      dzięki Bogu!!!!
      • rzeszowski15 Re: Koniec wpisów. 14.03.14, 15:12
        No i znowu robercik wraz ze swoja zgraja zamienia to forum w szambo,gdzie beda obrzucac innych bucami,kapusiami itd.No i beda namawiac do obciagania!
        • mr.paprykarz Re: Koniec wpisów. 14.03.14, 21:11
          Zobacz sobie jak wygląda ,obciąganie a później idź sobie wytrzep, w końcu wiosna idzie !
          • rz2014 Re: Koniec wpisów. 15.03.14, 17:59
            mr.paprykarz
            prosze o kulture wypowiedzi na publicznym forum, dziekuje
        • rz2014 Re: Koniec wpisów. 15.03.14, 17:58
          no aby tylko tak nie bylo. jak robercik sie pojawi to rzeczywiscie bedzie szamo
          • mr.paprykarz Re: Koniec wpisów. 15.03.14, 18:12
            Co jest niekulturalnego w trzepaniu dywanów ?

• lupus1020 Re: Koniec wpisów. 19.03.14, 19:47
      ŻARTOWAŁEM, WRÓCIŁEM! :))))
      • rz2014 Re: Koniec wpisów. 19.03.14, 20:10
        da sie zauważyc
        • mr.paprykarz Re: Koniec wpisów. 19.03.14, 20:59
          Wczoraj aż cztery godziny trzepałem. Aż mnie ręka dzisiaj boli.

;-(
          • lupus1020 Re: Koniec wpisów. 19.03.14, 21:43
            Mam nadzieję że nie w godzinach pracy w urzędzie.
    • wislocki12 Fukuyama nowy? 19.03.14, 21:25
      To brzmi prawie jaj "koniec historii" Fukuyamy! ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka