Dodaj do ulubionych

Jednak w PO

22.03.14, 00:41
jest jeden sprawiedliwy i przyzwoity parlamentarzysta.Jasiu szacunek za to,ze nie dales sprzedac,naszych idealow Solidarnosci,za pare srebrnikow.
wpolityce.pl/wydarzenia/77037-apel-senatora-rulewskiego-do-kolegow-z-platformy-nie-wybierajcie-rosatiego-na-listy-wyborcze
Obserwuj wątek
    • wislocki12 Megalomania? 22.03.14, 23:54
      No tak, Jasio! Rulewski, że tak powiem! Cóż, dla rzeszowskiego15 wszyscy to kumple! A jak to się nazywa? Megalomania? ;-))
      • rzeszowski15 Re: Megalomania? 23.03.14, 00:26
        Nie wszyscy.Ty nie byles i raczej nie bedziesz.
        • wislocki12 Re: Megalomania? 23.03.14, 00:44
          No tak, ale Jasio Rulewski, oczywiście, był i nawet jest... ;-))
          • rzeszowski15 Re: Megalomania? 23.03.14, 01:12
            Byl kiedys w Bialolece a teraz w Bydgoszczy.A Ty nie byles i nie bedziesz.
            • wislocki12 Re: Megalomania? 23.03.14, 01:24
              Jednak jesteś bałwanem i megalomanem!
              Piszesz bowiem:
              "Byl kiedys w Bialolece a teraz w Bydgoszczy.A Ty nie byles i nie bedziesz."
              Tylko, co ma piernik do wiatraka? Nie rozumiem, kto mi zabroni pojechać do Białołęki, że o Bydgoszczy nie wspomnę? A przecież Załęże mam na rzut beretem!
              PS. Jeżeli moje pytanie nie będzie niedyskretne, to pozwolę sobie zapytać, czy byłeś w swoim czasie internowany? A może, tak jak Jarosław K., nawet nie zauważyłeś, że oto żyjesz w stanie wojennym? ;-))
              • rzeszowski15 Re: Megalomania? 23.03.14, 01:27
                Przesluchiwany bylem od 1981 roku.POzwol wiec,ze to ja bede decydowal,co ze swojego zycia upublicznie.A w zalezu siedzialo wtedy paru moich kolegow.
                • wislocki12 Był przesłuchiwany i miał kolegów w Żałężu 23.03.14, 22:23
                  No tak: "Przesłuchiwany bylem od 1981 roku". Mówisz, że przesłuchiwany byłeś? ;-)) A w Załężu siedziało paru twoich kolegów? Zaiste, chlubnie zapisana patriotyczna karta! ;-)) I to Ci daje prawo nazywać każdego, kto nie zgadza się z twoim zdaniem nazywać esbekiem?
                  Sam oceń! ;-)) Myślę, że powinieneś cichutko zniknąć z tego forum...
                  • mr.paprykarz Re: Był przesłuchiwany i miał kolegów w Żałężu 23.03.14, 22:38
                    tak jak kropek
                    • rzeszowski15 Re: Był przesłuchiwany i miał kolegów w Żałężu 24.03.14, 00:51
                      I zostana jedynie slusznie myslacy obroncy Okraglego Stolu i jego bohaterow jak Walesa,Kiszczak i Jaruzelski.Kiedys mogliscie takich intruzow wyciszyc na rozne sposoby.Dzisiaj niestety,musicie zyc obok takich,co maja inne poglady i zyciorysy.
                      • mr.paprykarz Re: Był przesłuchiwany i miał kolegów w Żałężu 24.03.14, 01:02
                        Posłuchaj Lichowiecki: Zamiast wrzucać jakieś fotki z bajorka to weź może pokaż jak wygląda Atlantyk ?! w morde jeża!
                        • rzeszowski15 Re: Był przesłuchiwany i miał kolegów w Żałężu 24.03.14, 01:06
                          Key West pozniej.Na razie musisz sie zadowolic bajorkami.Niedlugo St.Petersburg,wiec bedzie i Atlantyk.
                          • wislocki12 Patriota z Sevres 24.03.14, 01:16
                            A może tak choćby jedna fotka z owych przesłuchań po 1981 r.?
                            Wyobraź sobie, znam parę osób z owego Załęża i żadna z nich nie naprasza się ze swoimi wynurzeniami. Ty jeden! "Byłem przesłuchiwany i miałem kolegów w Załężu." ;-)) Nie żartuj! :-((
                            • rzeszowski15 Re: Patriota z Sevres 24.03.14, 01:23
                              O fotke musisz poprosic swoich bylych kumpli.Ja do celi nie moglem wniesc nawet sznurowek nie mowiac o Zenicie ktory wtedy rbilem zdjecia.
                              • wislocki12 Re: Patriota z Sevres 24.03.14, 01:31
                                Skoro tak mocno angażowałeś się w działalność opozycyjną (przesłuchanie po 1981 r. i koledzy w Załężu) to zechcesz się jeszcze pochwalić odznaczeniami, nagrodami i świadczeniami, które z tego tytułu otrzymałeś? Nie ma się czego wstydzić! ;-))
                                • kulinarny.robert Re: Patriota z Sevres 24.03.14, 10:06
                                  opie...ł kiosk z papierosami a teraz udaje opozycjonistę w dodatku w ameryce ....za mocno dostał pałą w główkę i tak mu zostało
                                  • rzeszowski15 Re: Patriota z Sevres 24.03.14, 12:38
                                    Robus jak ogladnales lososia w necie,to ogladnij pare nowych fotek ktore dla ciebie wrzucilem
                                    fotoforum.gazeta.pl/5,2,rzeszowski15.html
                                    • mr.paprykarz Re: Patriota z Sevres 24.03.14, 12:52
                                      A kiedy ryja pokażesz ?
                                    • kulinarny.robert Re: Patriota z Sevres 24.03.14, 13:15
                                      Fotki mogę ci wkleić z Przylądka Zielonej Nadziei ...rób dalej durnia z siebie rób...będzie bardziej bolało jak cie zdemaskuje
                                      • rzeszowski15 Re: Patriota z Sevres 24.03.14, 13:49
                                        To wklej mi fotki z Florydy zrobione dzisiaj,bo ja Ci moge wkleic megalomanie z Glogowa Mlp
                                        • kulinarny.robert Re: Patriota z Sevres 24.03.14, 14:16
                                          rozumiem ze zyjąc wsrod takich jak ty myslisz ze wszyscy tacy są tuptuś ...musisz zmienić sklep gdzie kupujesz zarło ...poza tym widzę ze jestes coraz bardziej aktywny ...pojechałes do AMERYKI pisać na forum GW w polsce duduś....??? nie bądz głupszy niz jestes ...margins jest niewielki styropianowy bezmóżdzku
                                          • mr.paprykarz Re: Patriota z Sevres 24.03.14, 17:24
                                            Lichwik to nasz podkarpacki Ochódzki !
                                            • rzeszowski15 Re: Patriota z Sevres 24.03.14, 20:37
                                              Biedactwo!.Myslisz,ze jak 10 razy przekrecisz mojego nika,to beda dumni z Ciebie wszyscy we wsi?!
                                              • wislocki12 Jego nik! ;-)) 24.03.14, 21:06
                                                "Biedactwo!"
                                                No tak, Nicka nie wolno przekręcać, ale z nazwiskiem nie ma żadnego problemu, choćby sto razy, np. Liz! ;-))
                                                Najbardziej zaś będzie dumna Floryda! ;-))
    • wislocki12 "Jasiu" 24.03.14, 21:10
      I co z tym Jasiem? Kiedy przeszliście na Ty. Na przesłuchaniu po 1981 r. czy za pośrednictwem kolegów z Załęża! ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka