25.03.14, 15:45
Ty taki specjalista od ubiorow i wyczulony esteta na brudne buty i za dlugie rekawy u kurtek.Jak Ci sie podoba ten burak w sandalach i skarpetach?!
www.facebook.com/wiadomosciwppl/photos/a.244518128913979.65448.174708585894934/748900128475774/?type=1&theater
Obserwuj wątek
    • kulinarny.robert Re: Robus! 25.03.14, 16:00
      Nie oceniam ludzi po ubiorze cieciu podkarpacki tylko po tym co mają w głowie ...własnie sie popisujesz podkarpackim poczuciem smaku tak jakbyś był dyktatorem mody - a tymczasem ? ... spojrzyj czasem w lustro jak wychodzisz z domu bo większego bezguscia nie widziałem jak zyje... co tam w ameryce ? dolar rosnie czy spada he he he marzycielu ....
      • rzeszowski15 Re: Robus! 25.03.14, 18:01
        Robus!.Przed chwila zrobilem dla Ciebie specjalne zdjecie.Na samochodzie ktorym jezdze obecnie,masz ulubione przez Ciebie tygodniki,ktore zabralem lecac na Floryde.
        fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3619105,2,1,25032014546.html
        • przesmiewca-lux Re: Robus! 25.03.14, 18:31
          rzeszowski15 napisał(a):

> Robus!.Przed chwila zrobilem dla Ciebie specjalne zdjecie.Na samochodzie ktorym
          > jezdze obecnie,masz ulubione przez Ciebie tygodniki,ktore zabralem lecac na Fl
          > oryde.

Właśnie chciałem zaproponować żebyś zrobił zdjęcie z dzisiejszą gazetą i położył na niej np. gałązkę. Jego już bardziej upokorzyć się nie da, ale może choć przestanie psuć powietrze idiotycznymi insynuacjami?
          • mr.paprykarz Re: Robus! 25.03.14, 18:47
            Lichowcew był gnębiony przez komunistyczny aparat bezpieczeństwa bo ....musiał stać w kolejce po kiełbasę.

Ale Lichławrow jest niczym żołnierze wyklęci. Nie odpuścił bezpiece. Jest niezłomny. I raz nawet w akcie niepojętej dla zwykłego zjadacza chleba odwagi ..nie skasował biletu w PKS -ie.
            • mr.paprykarz Re: Robus! 25.03.14, 18:51
              A zatem, proponuję wykonać zdjęcie kiełbasy wędzonej na tle gazety Ziemkiewicza.
              Tak mi dopomóż Bóg! i Maryja Zawsze Dziewica Nieustająco Cierpiąca w Swoim Dziewictwie.
              • rzeszowski15 Re: Robus! 25.03.14, 20:36
                Chyba odbilo Ci jak robciowi....
                • wislocki12 Ma inne zdanie, znaczy się odbiło mu! 25.03.14, 20:54
                  No tak, jak się z Tobą nie zgadza, to mu odbiło! ;-((
        • kulinarny.robert Re: Lechowski ty noworyszu 26.03.14, 09:47
          heheheh ....no i widzisz zakompleksiony noworyszu jak bardzo ci zależy abym uwierzył ze jestes w ameryce :-) pięękne zdjątko - cham zawsze fotografował sie na tle zamków albo traktora sąsiada :-) czego ci mam zazdroscić ? starego audi czy dwóch egzemplarzy szmatławców czy spranego mózgu? hhehehe boszszsze jakiś ty prostak a wałęsie wypominasz skarpety w klapkach. LEchowski ... bezklasowy noworyszu ...co nam jeszcze pokazesz ? dolara? czy big care sąsiada ? hehehe
    • wislocki12 Dandys z Florydy 25.03.14, 20:51
      No tak, mam wrażenie, że teraz już nie wypada Ci nic innego jak opublikować zdjęcie pewnego dandysa z plaży florydzkiej? Choć pewnie odwagi nie stanie! Cała wyszła na publikację zdjęcia LW, bo przecież przesłuchiwali go nawet przed 1981 r., a znajomych miał przecież nie tylko w Żałężu!
      • mr.paprykarz Re: Dandys z Florydy 25.03.14, 21:04
        Powiedz wprost Putiniewski ! Ile pociągów z komunistami wysadziłeś w powietrze ?
        • rzeszowski15 Re: Dandys z Florydy 25.03.14, 21:33
          Wysadzanie pociagow,bankow i samolotow to domena takiego lewactwa jak Ty.Prawica i konserwatysci zajmuja sie raczej budowaniem i tworzeniem a nie niszczeniem.
          • wislocki12 Prawicowcy i konserwatyści 26.03.14, 00:16
            To wobec tego zupełnie rozumiem, dlaczego przesłuchiwali ich i to... po 1981 r. Pewnie za to to, że zajmowali się "raczej budowaniem i tworzeniem a nie niszczeniem". Znajomych z Załęża już litościwie zmilczę! :-))
            • wislocki12 Re: Prawicowcy i konserwatyści 26.03.14, 00:17
              Przepraszam, miało być:
              "To wobec tego zupełnie nie rozumiem, dlaczego przesłuchiwali ich i to... po 1981 r.
              Pewnie za to to, że zajmowali się "raczej budowaniem i tworzeniem a nie niszczeniem". Znajomych z Załęża już litościwie zmilczę! :-))
          • kulinarny.robert Re: Dandys z Florydy 26.03.14, 11:15
            a ty to prawica czy konserwatyzm lechowski ? bo czytając to co piszesz zapisałbym cie do lewicującej poloni amerykańskiej ale tej co nigdy w ameryce nie była...
            • rzeszowski15 Re: Dandys z Florydy 26.03.14, 11:39
              Jak Cie interesuja ciekawe fotki,to zagladnij na blog tego buraka
              wpolityce.pl/wydarzenia/77335-walesa-obiecuje-kolejne-porcje-zdjec-ze-swoich-wyjazdow-prosze-pana-mnie-zapraszaja-dobrze-placa-a-ja-place-wysokie-podatki-wiec-sie-oplaca
              • kulinarny.robert Re: Dandys z Florydy 26.03.14, 13:38
                przeciez pisałem ci juz chyba z 40 razy ... nie interesuje mnie ani twoja ameryka ani ten bełkot w twoich gazetach ,ani twój patriotyzm ani twoja opozycyjna działalność ani to ze cie bito - patrzę na ciebie jako na zjawisko prostaqka który nie zauważył ze od czasu styropianu minęło juz 30 lat
                • rzeszowski15 Re: Dandys z Florydy 26.03.14, 15:00
                  Mnie robus rowniez nie interesuje Twoje odznaczenia z ORMO czy ZSMP.Interesuja mnie Twoje obecne poglady i widzenie spraw Polski.Niestety,Ty zastygles zarowno w jezyku jak i pogladach,ze szkolen dla aktywu PZPR.I to jest straszne!
                  Niezmiernie pozdrawiam ze slonecznej Florydy.Chociaz dziesiejszy poranek wyjatkowo chlodny/10st/
                  • kulinarny.robert Re: Dandys z Florydy 26.03.14, 15:46
                    pierdu pierdu ...powiedziała mrówka do słonia :-) - moje poglądy to moja sprawa - nie byłem ormowcem ani zsmpewcem więc nie mam odznaczeń ani nie należałem do PZPR - bądź wiec dobry i nie zmyslaj bo na to tez trzeba mieć mózg a ty go mnie masz :-) .Ty jestes na Florydzie jak ja na Alasce cycku gumowy :-)
                    • rzeszowski15 Re: Dandys z Florydy 26.03.14, 15:56
                      Jestes robus na Alasce i jesz lososia!
                      maps.google.com/maps?q=sportpl&oe=utf-8&client=firefox-a&channel=sb&ie=UTF-8&ei=nOYyU4OdO6TLsATc8IDgAw&ved=0CAoQ_AUoAw
                      • kulinarny.robert Re: Dandys z Florydy 26.03.14, 16:15
                        Nie - łososia jadłem w Kulinarnym Swiecie w Rzeszowie w Polsce - ja w przeciwieństwie do ciebie nie przenoszę sie wq cyberprzestrzeni - widzę ze amerykańska ziemia ci słuzy ...nic sie nie zmieniło - dalej napie...sz całymi dniami w necie...po to tam pojechałes ...jaka to gra ?
                        • rzeszowski15 Re: Dandys z Florydy 26.03.14, 18:47
                          Nie robus,to nie gra!.To ze Ty zyjesz w swoistym matrixie,to nie znaczy,ze tak wyglada swiat.To,ze dla Ciebie Polak w Ameryce,to Patato albo Azbest z filmu Zaorskiego,to nie moja wina.Musisz mi uwierzyc na slowo,ze na Florydzie oprocz takich zlodziei jak Miro z PO,mieszkaja i pracuja normalni Polacy.Azbest dawno tutaj zniknal a pracowac robus w dzisiejszym czasie mozna rekoma a tez i mozgiem...czego Ci z calego serca zycze.
                          W weekend wybieram sie do Sarasoty.Zamieszcze dla Ciebie biedaku pare zdjec tego pieknego regionu Ameryki
                          • wislocki12 Dla Ciebie, Biedaku! ;-(( 26.03.14, 20:34
                            Piszesz:
                            "W weekend wybieram sie do Sarasoty.Zamieszcze dla Ciebie biedaku pare zdjec tego pieknego regionu Ameryki"
                            Sam widzisz, co pojawia się u takich prostaków jak Ty, gdy dorwą się do jakichś, niewątpliwie wątpliwych pieniędzy! Tyle łaskawości dla jakiegoś nędznego biedaka? ;-))
                            PS. Pozdrowienia dla Pana Prezesa Zakręckiego!
                            • rzeszowski15 Re: Dla Ciebie, Biedaku! ;-(( 26.03.14, 21:45
                              Watpliwe sa Twoje insynuacje.Moje pieniadze sa czyste jak woda na rafach koralowych.
                              Pozdrowienia ze slonecznej ale troche chlodniejszej dzisiaj Florydy.
                              P.S.Jak bedziesz pracowal,nie tylko wieczorami,to i Ty kiedys tutaj wyjedziesz.
                              • wislocki12 Pieniądze "czyste jak woda na rafach koralowych"? 27.03.14, 00:14
                                Czy na pewno spotkałeś, oczywiście, oprócz twoich, pieniądze "czyste jak woda na rafach koralowych"?
                                PS. Skąd przekonanie, że nie stać mnie na wakacje na Florydzie? Skąd przekonanie, że to moje marzenie? Podejrzewam, że swoje kompleksy bezwiednie przenosisz na innych... W gruncie rzeczy, współczuję Ci... :-((
                                • rzeszowski15 Re: Pieniądze "czyste jak woda na rafach koralowy 27.03.14, 01:25
                                  Nie interesuja mnie Twoje marzenia.A jak Cie stac na wakacje na Florydzie,to poprostu siadaj w samolot.Z Tampy wyplywaja ogromne statki wycieczkowe na pogliskie Karaiby...wiec i Meksyk,Belize i Honduras zaliczysz!
                                  • wislocki12 Re: Pieniądze "czyste jak woda na rafach koralowy 27.03.14, 01:37
                                    Muszę Cie rozczarować! Twój model szczęścia na tym świecie mało mnie interesuje!
                                    ""Królestwo moje nie jest z tego świata" (Jan 18:33,36), tzn. moje królestwo nie należy do obecnego złego świata lub porządku rzeczy (Gal. 1:4), w którym Szatan jest księciem albo "bogiem" (Jan 14:30; 2 Kor. 4:4)."
                          • kulinarny.robert Re: Dandys z Florydy 27.03.14, 09:08
                            widzę lechowski ze twoje marzenia o ameryce wzmagają tylko twoje kompleksy - dojdziesz do tego ze jeden ze zdobywców księzyca to byłes ty ...no cóż ...cham ze wsi wyjedzie lechowski - wieś z chama nigdy ...i w tym zapatruję sie twoich odchyleń człowieku wątpliwego sukcesu...śnij dalej zatem podróżniku marzeń - tylko pamiętaj ze jak spadniesz z chmur na ziemię możesz sobie poobijać dupe. I tym optymistycznym akcentem zaczynamy nowy dzień - ci w realu i ci w marzeniach :-) a LEchowski zaczyna swoje zycie w internecie - po to pojechał do ameryki jako lechowski a jako drugi przypał został na Mieszka I - pie...nia ciąg dalszy ....selavii
    • rz2014 Re: Robus! 26.03.14, 15:03
      TW BOLEK i wszystko jasne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka