02.04.14, 16:28
postkomunizmu w sadach,bankach,mediach..Tutaj tez na tym forum,resmeny,komandiry i inne sieroty po PZPR,SB i PGR-ach wiernie dierza sztandar POstepowej mysli marksa i Lenina.
ziemkiewicz.dorzeczy.pl/id,2845/Mullowie-postkomunizmu.html
Obserwuj wątek
    • mr.paprykarz Re: Mullowie 02.04.14, 18:46
      no i Putrament dał głos
      • przesmiewca-lux Re: Mullowie 02.04.14, 18:52
        mr.paprykarz napisał(a):

> no i Putrament dał głos

Dlaczego akurat Putrament?
        • mr.paprykarz Re: Mullowie 02.04.14, 19:15
          Rymuje się z ''Lechowski''
          • przesmiewca-lux Re: Mullowie 02.04.14, 21:40
            mr.paprykarz napisał(a):

> Rymuje się z ''Lechowski''

Ahhhhaaaaa....
            Tak rymując, to może Jean-Bedel Bokassa?

;-D
            • mr.paprykarz Re: Mullowie 03.04.14, 09:30
              Intrygująca postać. Ogłosił się 13 - tym apostołem i miał 17 żon !
              • przesmiewca-lux Re: Mullowie 03.04.14, 11:30
                mr.paprykarz napisał(a):

> Intrygująca postać. Ogłosił się 13 - tym apostołem i miał 17 żon !

Takich było więcej w historii.
                Szczególnie tam, gdzie CIA robiło przewroty, wojny domowe, czy inne rewolucje pojawiali się jak demony.
    • wislocki12 Mullowie, marks i Lenin 02.04.14, 20:42
      Może i masz rację, nie rozumiem tylko, dlaczego Marks piszesz z małej litery, ale za to Lenin z dużej? Jakieś preferencje? Jednak! ;-))
      • rzeszowski15 Re: Mullowie, marks i Lenin 02.04.14, 21:03
        Mam.
        • wislocki12 "Mam" 02.04.14, 21:20
          Twierdzisz: "Mam".
          Ale na pewno nie masz na myśli, tego, czego nie masz, czyli elementarnej wiedzy, że o umiejętnościach nie wspomnę, w zakresie ortografii języka polskiego. A jest coraz gorzej, niestety! Rzeszowski wracaj, bez Ciebie jest nieprzyzwoicie miło! ;-))
          • rzeszowski15 Re: "Mam" 02.04.14, 21:49
            Ogladnij wislocki mecz.Chlopie Real wygrywa 2;0...
            • wislocki12 Co może jeszcze przeżyc facet... 02.04.14, 22:22
              Gdybyś tylko spróbował jakoś ogarnąć polską interpunkcję!
              Ale miło, że dbasz o moje futbolowe emocje. Tylko, co może jeszce przeżyć facet, który pamięta pucharowe sukcesy Górnika, Polonii, Lecha, nawet Legii, że o olimpiadzie (72), Wembley i mistrzostwach świata (74) nie wspomnę. :-((
              PS. Jest 3;0 dla Realu... A kiedyś marzyłem o obejrzeniu na żywo chociażby jednego meczu ligi angielskiej...
              • rzeszowski15 Re: Co może jeszcze przeżyc facet... 02.04.14, 22:54
                Dalej marzysz,czy juz spelniles swoje marzenie?.Ja bylem na meczu Chelsea a Ty?
                • wislocki12 Mieć brata w wojsku to jest to! 02.04.14, 23:38
                  Janie, przesuń fortepian - będę grać! ;-))
                  PS. A ja mam brata w wojsku!
                  • rzeszowski15 Re: Mieć brata w wojsku to jest to! 02.04.14, 23:57
                    Dalej marzysz a tutaj bredzisz?
                    • wislocki12 I jeszcze ten przecinek! 03.04.14, 00:10
                      Marzę, że wreszcie uda Ci się trafnie postawić przecinek! Myślę jednak, że próżne marzenia...
                      • rzeszowski15 Re: I jeszcze ten przecinek! 03.04.14, 00:26
                        Kiedys chlopie za komuny mogles tylko marzyc.Teraz wsiadaj w samolot i kupujac bilet za 50 funtow spelnisz swoje marzenie.Moze zaczniesz choc troche lubic ten swiat ktory Cie otacza?!
                        No i oczywiscie musisz wpierw kupic bilet do Londynu.Nie kupuj na Stansted,bo kawal drogi do centrum!
                        • wislocki12 A przecinka i tak nie odpuszczę! 03.04.14, 00:42
                          Wyobraź sobie, zatem, że na tyle lubię ten świat, który mnie otacza, że wcale nie mam ochoty na Londyn czy o Stansted (co by to nie miało znaczyć), że o Tampie nie wspomnę.
                          PS. Jakbyś chciał pożyczyć 50 funtów, zawsze służę!
                          • rzeszowski15 Re: A przecinka i tak nie odpuszczę! 03.04.14, 13:14
                            Trudno mi sobie to wyobrazic,ze jestes tak zakochany w blokowiskach Rzeszowa,ze nie chcialbys zobaczyc pieknego centrum Londynu,angielskich ogrodow a przy okazji wybrac sie na wymarzony mecz ligi angielskiej.Tampy nie polecam.Chyba ze lubisz,puste ulice i nowoczesne wiezowce?
                            • wislocki12 Wolisz Florydę 03.04.14, 21:37
                              No tak, angielskie ogrody w pięknym centrum Londynu? Dziękuję! ;-))
                              • rzeszowski15 Re: Wolisz Florydę 04.04.14, 01:07
                                Wiem ze wychowanemu na Baranowce cos takiego jest trudno wyobrazalne.Jak pojedziesz to zobaczysz ze przepiekny James Park graniczy z siedziba Krolowej a slynny Hyde Park to tez centrum Londynu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka