Dodaj do ulubionych

TV Respublika odsądza od czci i wiary

17.04.14, 20:35
Telewizja Respublika rozlicza z wiary (Niezależna, 17 kwietnia):
"Donald Tusk w Wadowicach, Bronisław Komorowski święci palmę. Skąd taki przypływ pobożności u dawnych kolegów partyjnych Janusza Palikota i w prorządowych mediach, na co dzień uwielbiających Nergala? „Kulisy manipulacji” dziś o 19.00. i 22.30. w Telewizji Republika." :-((
Obserwuj wątek
    • kulinarny.robert Re: TV Respublika odsądza od czci i wiary 18.04.14, 09:22
      to po co oglądasz to gó... ? Lechowski sie tym podnieca :-)
      • rzeszowski15 Re: TV Respublika odsądza od czci i wiary 18.04.14, 13:12
        Jednak palancie nie potrafisz beze mnie zyc?
        • 99venus Re: TV Respublika odsądza od czci i wiary 18.04.14, 20:53
          nieładnie Lechowski,nieładnie używać kilku nicków.
        • wislocki12 TV Respublika odsądza od czci i wiary 18.04.14, 23:20
          Mam wrażenie, że nie potrafisz żyć bez poniżania ludzi, którzy nie zgadzają się z Tobą! I kto w tej sytuacji jest palantem? ;-))
          • rzeszowski15 Re: TV Respublika odsądza od czci i wiary 19.04.14, 01:53
            Nie znizam sie do poziomu chamstwa,Twojego lewackiego kumpla robercika od lososiow,wiec pewnie dla Ciebie jestem palantem.
            • kulinarny.robert Re: TV Respublika odsądza od czci i wiary 19.04.14, 11:16
              Łosoś i ryby to samo zdrowie lechowski ...jest udokumentowane ze jedzenie ryb poprawia umiejętność logicznego myslenia - widać ze nie jesz ryb skoro to co widzisz na ekranie komputera odbierasz jako rzeczywistość - palantem oczywiście ze jestes:-) zazdrosnym ,zawistnym małym drobnomieszczańskim ciotowatym palantem - takim pisowskim bobkiem hehehe ...wesołych swiąt "amerykaninie" :-) aaa masz zarło jakies ? jak masz siedziec o suchym ryju to Misia powiedziała ze mogę cie zaprosić na sniadanie wielkanocne - będę ja , moja była zona z partnerem , moja córuchna i syn, Misia ...jak obiecasz ze nie będziesz politykował , umyjesz łapy i nie sfukasz sie jakim tanim gównem na niedomyte ciało mogę wysłac po ciebie samochód ...nie łam sie. jedzenie damy ci w oddzielnym pokoju - nie będziesz musiał jeść nozem i widelcem :-) jakby co to pisz na priva ;-)
              • rzeszowski15 Re: TV Respublika odsądza od czci i wiary 19.04.14, 15:21
                Pan Bog tez kocha takich chamow jak Ty.Wesolych Swiat.
                • wislocki12 Pan Bóg kocha chamów? 19.04.14, 20:07
                  Piszesz:
                  "Pan Bog tez kocha takich chamow jak Ty."
                  Pan Bóg kocha chamów? Trochę to jakby ryzykowne! :-))
                  • rzeszowski15 Re: Pan Bóg kocha chamów? 19.04.14, 22:53
                    Chamow,glupkow i takich nieszczesnikow wislocki jak Ty.Wesolych Swiat dla Ciebie i calej rodziny.
                    • wislocki12 Cham, glupek i taki nieszczęśnik... 20.04.14, 00:11
                      Że za mną "chamem, glupkiem i takim nieszczęśnikiem" nie przepadasz - rozumiem! Ale co ma to tego moja rodzina, dalibóg, nie rozumiem! Może resortowe dzieci? ;-))
                      • rzeszowski15 Re: Cham, glupek i taki nieszczęśnik... 20.04.14, 02:36
                        Ty jestes wislocki zagubionym we mgle nieszczesnikiem...Wesolych Swiat!
                        • wislocki12 Empatia a święta 20.04.14, 21:58
                          Jesteś w wyjątkowo empatycznym nastroju... Wesołych Świąt!
                          • mr.paprykarz Re: Empatia a święta 21.04.14, 18:59
                            tylko nie zacznijcie się lizać po fiutach :-P
                            • rzeszowski15 Re: Empatia a święta 21.04.14, 19:49
                              Duch robercika z forumowego szamba......wiecznie zywy!
                              • mr.paprykarz Re: Empatia a święta 21.04.14, 20:05
                                Powiem po amerykańsku - Happy Easter !
                                • rzeszowski15 Re: Empatia a święta 21.04.14, 20:12
                                  Jak to kazda Ateistyczna Dewotka,czerpiaca swoja wiedze o religii z GW,Lizweeka i Racjonalisty,pomyliles swieta!.Ta fot. to z Halloween
                                  • mr.paprykarz Re: Empatia a święta 21.04.14, 20:54
                                    Nie wiem co to jest helołin, świento patryka ani walętynki, odrzuca mnie od tego.
                                  • wislocki12 Dewocja 21.04.14, 21:02
                                    "Dewocja w znaczeniu pozytywnym oznacza głęboko religijną postawę ukierunkowaną na duchowość wewnętrzną i stawianie sobie wysokich wymagań moralnych."
                                    No tak, faktycznie, stawiasz sobie bardzo wysokie wymagania moralne! ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka