Dodaj do ulubionych

Polscy fashysci

01.05.14, 22:00
sprofanowali swiete miejsce Biedronia i Begowskiego!.Pytam gdzie ZOMO,ABW i inne sluzby?.Banderowcow z Majdanu mamy importowac aby zaprowadzili POrzadek?!
wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Tecza-obrzucona-jajkami-Protest-na-placu-Zbawiciela,wid,16576325,wiadomosc.html?ticaid=112a65&_ticrsn=3
Obserwuj wątek
    • wislocki12 Re: Polscy fashysci 01.05.14, 22:55
      No tak, "Około 100 osób protestowało przed odbudowaną tęczą na placu Zbawiciela." A w "Solidarności" było 10 milionów! ;-))
      • rzeszowski15 Re: Polscy fashysci 02.05.14, 01:15
        100 to bylo policjantow ktorzy pilnowali tego swietego miejsca.
        • wislocki12 Re: Polscy fashysci 02.05.14, 01:19
          Policja robiła za faszystów? Narodowców w ogóle nie było? No tak, polscy fashysci! ;-))
          • mr.paprykarz Re: Polscy fashysci 02.05.14, 09:20
            ''Młoda dziewczyna została ukamienowana przez grupę sunnickich fanatyków religijnych w Syrii za korzystanie z Facebooka. Fatoum Al-Jassem stanęła przed szariackim sądem po tym, jak przyłapano ją na oglądaniu portalu społecznościowego w Rakce w Syrii.''

Dzięki Bogu u nas rzucają jedynie jajkami do tęczy, i niech tak pozostanie.
            • rzeszowski15 Re: Polscy fashysci 02.05.14, 13:13
              POrownanie jak ze Szkla Kontaktowego.Walczcie dalej z cywilizacja chrzescijanska a doczekacie sie tego co w Syrii a za kilkadziesiat lat lat we Francji,Angli czy w Niemczech.
              • mr.paprykarz Re: Polscy fashysci 02.05.14, 20:00
                Jaka cywilizacja chrześcijańska? Masz na myśli Żyda na patyku?
                • rzeszowski15 Re: Polscy fashysci 02.05.14, 20:35
                  Prostak ktory nigdy nie slyszal o prof Konecznym czy Huntinghtonie,oczywiscie nie wie,ze zyje w kraju cywilizacji chrzescijanskiej/lacinskiej,zachodniej-niepotrzebne skreslic!
                  • wislocki12 Koneczny, Huntington i... rzeszowski 02.05.14, 21:18
                    Ba, nawet znam takiego, który był tak urzeczony Huntingtonem, że w ogóle nie chciał uwierzyć w Konecznego! ;-))
                    PS. "W Polsce Robert Piotrowski po analizie porównawczej stwierdził, że może ona być plagiatem teorii Feliksa Konecznego" (Wikpedia o pracy Huntingtona).
                    PS2. "Od lat 90. XX wieku pojawiło się wiele publikacji charakteryzujących całość lub część poglądów historiozoficznych Konecznego. Niewielu autorów próbuje rozwijać sformułowaną przez niego teorię cywilizacji." (Wikpedia)
                  • mr.paprykarz Re: Polscy fashysci 03.05.14, 00:00
                    Jak to nie wie? A chrzest ? Bierzmowanie ? Pierwsza Komunia? Przerabiałem to wszystko. Wszystko mi tam wytłumaczyli. Na dodatek muszę przyznać ,że byłem ministrantem, należałem do ''Oazy'' a za rodziców mam gorliwych katolików uczęszczających regularnie na mszę św. w niedzielę. Na domiar złego w wieku dorosłości sam z nieprzymuszonej woli pojechałem na spotkanie z JPII do Krosna !

• wislocki12 Zielionyj cziełowiecziek 02.05.14, 21:23
      Wystarczą zielionyje cziełowieczki! ;-))
      • rzeszowski15 Re: Zielionyj cziełowiecziek 03.05.14, 14:13
        Tutaj pisza ze bylo tych fashystow kilkaset.Ty wislocki wklejasz ze stu.I badz tu madry!
        www.prawy.pl/z-kraju/5674-jajkami-w-tecze-sa-aresztowani-galeria

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka