Dodaj do ulubionych

Dech zapiera...

04.05.14, 23:00
Ks. bp Kazimierz Ryczan, Nasz Dziennik, 4 maja:
"Zaparło Polakom dech w piersiach. Rada Ministrów zgodziła się na ratyfikację Konwencji Rady Europy o zapobieganiu i zwalczaniu przemocy wobec kobiet i przemocy domowej. Ten prezent otrzymujemy w oktawie dziękczynienia za św. Jana Pawła II."
No tak, dech zapiera! ;-))
Obserwuj wątek
    • ouimet to wy wislocki 05.05.14, 04:50

jestescie za czy przeciw?A dech zaparty poluzuj...udusisz sie...Jako malolat masz pare lat do fajnego przezycia.Nie marnuj szansy...
      Serdecznie szczery.

\\\\\
      • wislocki12 Zaparło i... zabrało 06.05.14, 00:18
        No tak, nie tylko Ci zaparło, ale i zabrało polskie znaki! Zupełnie jak rzeszowskiemu15! ;-))
        • ouimet zabrało szczatki sladowe rozumu wislockiemu? 06.05.14, 01:54
          wislocki12 napisała:

> No tak, nie tylko Ci zaparło, ale i zabrało polskie znaki! Zupełnie jak rzeszow
          > skiemu15! ;-))

sa takie kraje gdzie nie ma w alfabecie ogonkow i daszkow:))))Podpytaj doroslych:)
          Kiedy skonczysz 13 lat?
          • wislocki12 Cud, cy co? 06.05.14, 02:02
            No tak, a w kraju nad Wisłą zwykło używać się ogonków, kropek, przecinków, że o daszkach nie wspomnę! Ale kto by o tym na Florydzie pamiętał?
            PS. Nie rozumiem też, dlaczego to padło właśnie na ouimeta i rzeszowskiego! Cud jakiś, cy co? Pewnie cyco! ;-))
            PS. Dziwię się jeszcze, że dyskutujesz z małolatami...
            • ouimet Re: Cud, cy co? 06.05.14, 02:29
              wislocki12 napisała:
              > PS. Dziwię się jeszcze, że dyskutujesz z małolatami...
              ****kpinki i robienie sobie jaj z ciebie uwazasz za dyskusje?????:)))
              • wislocki12 Gedeon, też Ouimet! 06.05.14, 23:02
                13? Skończyłem... "wczora"!
                A co z polskimi znakami? Nadal klapa? I pomyśleć, że coś takiego przydarzyło się takim patriotom jak ouimet i rzeszowski15. Wiem, jak to naprawić. Może pomóc?
                PS. Przepraszam, ale nie rozumiem, co oznaczają te cztery gwiazdki, że o pięciu pytajnikach, jednym dwukropku i trzech nawiasach nie wspomnę! ;-))
    • rz2014 Re: Dech zapiera... 07.05.14, 17:29
      Mnie osobiście zatkało:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka