Dodaj do ulubionych

Anna von Bauer

IP: *.acn.waw.pl 11.10.08, 21:21
czy ktoś słyszał? jakies opinie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kuczka Re: Anna von Bauer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.08, 10:48
      Witaj!
      Mnie bardzo pomogła ta Pani, a korzystałam juz z pomocy wileu Medium. Dlatego z czystym sumieniem mogę polecic :))))
      • madzior877 Re: Anna von Bauer 23.11.08, 13:41
        Ja również skorzystałam z jej pomocy, jest miła ale co do uroku to
        troche mi pomogła.
        • Gość: van Re: Anna von Bauer IP: 212.160.234.* 23.11.08, 18:32
          Daj jakiś namiar!
        • acha777999 Re: Anna von Bauer 23.11.08, 18:40
          A ile coś takiego kosztuje.. na stronce pisze ze nie pobiera opłaty,
          ale coś wierzyć mi się w to niechce..pewnie z tych esemesów, jaki
          jest ogólny całościowy koszt??
          • Gość: aniolek1011 Re: Anna von Bauer IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.08, 19:06
            urok???- stanowcze NIE
      • Gość: Lenaaa7 Re: Anna von Bauer IP: *.chello.pl 23.11.08, 19:23
        Napisz po jakim czasie byly efekty? Ja czekam od 3.10 i nic sie nie
        dzieje :(
        • aniolek1011 Re: Anna von Bauer 23.11.08, 19:29
          a ja czekam od 24.10 i też nic....
          • madzior877 Re: Anna von Bauer 23.11.08, 23:13
            u mnie było widać efekty dopiero po 2tyg
            • madzior877 Re: Anna von Bauer 23.11.08, 23:14
              Nio ona raczej nie pobiera opłat za uroki a każdy sms to koszt
              2,44zł ;/ żeby z nią pogadać na ten temat :P
              • Gość: Lenaaa7 Re: Anna von Bauer IP: *.chello.pl 23.11.08, 23:31
                Ja juz czekam prawie 2 miesiace i nic :( Czyzby u mnie nie
                zadzialalo? :(
                • madzior877 Re: Anna von Bauer 24.11.08, 14:16
                  a robiłaś wszytsko co ona zalecała?
                  • Gość: aniolek1011 Re: Anna von Bauer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 14:37
                    ja juz czekam równy miesiąc....i jakoś tych zmian nie widzę.
                    pani anna kazała mi tylko zapalić czerwoną świeczkę na około godzine i być
                    obecna duchowo,myslec o nim....tak też zrobiłam
                    • Gość: Lenaaa7 Re: Anna von Bauer IP: *.chello.pl 24.11.08, 15:14
                      Ja robiłam to samo i nic :(
                      • madzior877 Re: Anna von Bauer 24.11.08, 16:06
                        Ja również tak zrobiłam, a wierzyłyście, że się uda? Zachowałyście
                        dystans co do tej osoby? Na początku po wykonaniu uroku zaczełam
                        pisać i namawiać go do spotkań ale było jeszcze gorzej :( Dopiero
                        gdy zachowałam dysnas i przestałam się odzywać on zaczął pisać,
                        rozmawiać i namawiać na spotkanie ;) Nawet gdy się widujemy to
                        spogląda na mnie tak jak kiedyś ;) Fakt, że troche to trwało ale
                        jakiś mały efekt widze :)
                        Jeśli nie wiwerzycie w magie i nie myślicie pozytywnie to zbyteczne
                        to jest. Nie wiem może to tylko przypadek, że tak się dzieje, skoro
                        u was nic nie widac ;( Slyszałam, że w magi może to trwać do 3
                        miesięcy i dopiero zaczną się efekty ;/
                        • Gość: Lenaaa7 Re: Anna von Bauer IP: *.chello.pl 24.11.08, 16:53
                          Po pierwsze myślę pozytywnie i wierzę, że się uda:) Po drugie cisza
                          między nami jest od końca sierpnia. Posłuchałam Anny von Bauer i nie
                          zrobiłam nic, żeby przerwać tę ciszę, żadnego telefonu, maila, sms-
                          a. Zupełnie nic. Niczym niezmącona cisza ;) Może po prostu muszę
                          jeszcze zaczekać. Mam nadzieję, że w końcu się doczekam. Wierzę, że
                          magia zadziała :))
                          • madzior877 Re: Anna von Bauer 24.11.08, 17:28
                            Aha, to widze u Ciebie nie zaciekawie jest ;/ ale ważne, że
                            wierzysz;) My przynajmniej mieliśmy jakiś kontakt więc może dlatego
                            troszkę się polepszyło:)
                            Nie chce Cię też martwić, ale gdzieś na tym forum wyczytałam nie
                            zaciekawe opinie o tej Pani, a u niektorych jakiś efekt przyszedł
                            dopiero po roku:( Jeżeli nic się nie będzie działo przez długi czas,
                            to może znak, że ktoś inny jest Ci pisany... :(

życze Ci jak najlepiej i żeby się udało ;)
                            • madzior877 Re: Anna von Bauer 24.11.08, 17:45
                              podaje namiar na siebie jeśli ktoś chce pogadać na spokojnie;)

9260994 albo madziorek_870@buziaczek.pl
                            • Gość: acha777999 Re: Anna von Bauer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 17:46
                              MAdzoir powiedz mi czy ta pani wkońcu ci pomogła czy nie...warto??
                              • aniolek1011 Re: Anna von Bauer 24.11.08, 18:16
                                ja też czekam i czekam...
                            • Gość: Lenaaa7 Re: Anna von Bauer IP: *.chello.pl 24.11.08, 18:51
                              Tak, o tej Pani i o Addamusie slyszalam same zle opinie. Niedawno
                              korzystalam z magicznego pogotowia a od obrzedu minal dopiero
                              tydzien, wieco to za krotko. Jeszcze poczekam :)
                              • aniolek1011 Re: Anna von Bauer 24.11.08, 18:52
                                pani anna powiedziała mi ze należałoby powtórzyć obrzed skoro nie działa:D haha
                                • Gość: Lenaaa7 Re: Anna von Bauer IP: *.chello.pl 24.11.08, 18:56
                                  Tia... pani z magicznego pogotowia napisala mi, ze obrzed robi sie
                                  raz i to ma wystarczyc. To nie kartkowka, ktora sie poprawia ;)
                                  • Gość: madzior877 Re: Anna von Bauer IP: *.piekary.net 24.11.08, 19:26
                                    Niop mi odpowiedziała tak samo :)
                                • Gość: An Re: Anna von Bauer IP: *.chello.pl 24.11.08, 19:46
                                  Aniołku, a powiedziała po jakim czasie można powtórzyć rytuał?
                                  • Gość: madzior877 Re: Anna von Bauer IP: *.piekary.net 24.11.08, 19:52
                                    Napewno po tygodniu albo 2tygodniach.
                                  • aniolek1011 Re: Anna von Bauer 24.11.08, 19:58
                                    powiedziała że wtedy kiedy będę gotowa...a od obrzędu minął miesiąc
    • agrentowy4321 Re: Anna von Bauer 05.03.23, 21:06
      Bardzo trudny temat
    • irona.sonata Re: Anna von Bauer 26.04.23, 08:50
      Jestem oszołomiona

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka