Gość: kto IP: *.ip.netia.com.pl 19.12.13, 14:36 nikt mnie nie kocha Moze by mnie ktos pokochal? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: gosc IP: *.free.aero2.net.pl 19.12.13, 15:06 Nie martw się Lechosiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Ogórek Re: gosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.13, 16:36 Wylecz próchnicę, obetnij pazury, wypierz majtki, ogól się, uczesz, zrzuć sadło, uczciwie zarób sam konkretną kasę. Ucz się, czytaj, podróżuj, zrealizuj najciekawszy scenariusz dla swojego życia na jaki cię stać. Udowodnisz sobie, że jesteś prawdziwym facetem a nie gamoniem z pretensjami do losu. A miłość? Ona jest wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do J O Re: gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.13, 20:09 Zgadzam się, dlatego mogę zaśpiewać " padam, padam" po godzinnym pływaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Ogórek Re: gosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.13, 09:03 Ja kiedy coś nucę np. tango, nie śpiewam "padam, padam" ale raczej coś w rodzaju pam parampa papapa param pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: gosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.13, 09:45 ,, kiedy nie ma milosci - co dalej , co dalej...........................'' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: gosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.13, 09:46 Ref.: Bo kiedy nie ma miłości, co dalej, co dalej Tak mało mi zostaje prawie nic Bo kiedy nie ma miłości, co dalej, co dalej, co dalej 1. W poszukiwaniu jakichkolwiek wzruszeń Jak zawsze nocą Przed siebie ruszę I będę się tłuc od światła do światła Pokolorowana neonami miasta Ref.: Bo kiedy nie ma miłości, co dalej, co dalej Tak mało mi zostaje - prawie nic Bo kiedy nie ma miłości, co dalej, co dalej Dłużej złudzeń nie ocalę, więc co dalej 2. Rano rodzi sie hałas i umiera cisza Tak blisko jutra Zaczyna sie dzisiaj Przejadałam myśli wypilam marzenia I przefiltrowałam moje serce z kamienia Ref.: Bo kiedy nie ma miłości, co dalej, co dalej Tak mało mi zostaje - prawie nic Bo kiedy nie ma miłości, co dalej, co dalej Dłużej złudzeń nie ocalę, więc co dalej /x2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: gosc IP: 74.63.112.* 20.12.13, 18:37 Tak to jest kiedy się za młodu przebiera, wydziwia ale to też ma zaletę. Jesteś wolna i nie musisz znosić kaprysów jakiegoś nałoga. Chłopy to nałogi! Kobiety też nie są lepsze bo zakochane w sobie. Nie rusz, nie dotknij! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Ogór Re: gosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.13, 12:32 @gość. Myślałaś, że będziesz sobie przebierać jak w ulęgałkach? Z twoją aparycją? Jesteś już na starcie przegraną, wykorzystaną niechcący w pijanym widzie przez niedowidzące po metanolu UFO osobą po traumatycznych przejściach w niedomykającej się toalecie remizy. Nie trawisz innych, bo jak piszesz w innym wątku kwas z ogórka ci szkodzi powodując ostrą biegunkę. Mężczyźni są be, gdyż to ci źli i egoistyczni nałogowcy, a kobiety niby święte ale też trudno ci zaakceptować ich inność. Są ładniejsze, mądrzejsze, wykształcone i co najważniejsze szczęśliwe. A ty biedactwo nie możesz dopchać się do tych życiowych łakoci. Masz problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: gosc IP: 67.159.36.* 21.12.13, 13:01 Jurek ogórek tobie naprawdę WALI sperma na łeb! Spuść z krzyża de..lu bo inaczej cię już nie nazwę! Chyba nie znasz ludzi, ani facetów ani kobiet! Ładniejsze? Pasztety! Mądrzejsze? szkoda że mam mało czasu a opisałbym ich mądrość! Szczęśliwe? Jak im szeleszczą banknoty! Rzeczywiście łakocie! Wyrafinowane charakterki! Niewinne bezbronne tygrysice. Masz problem z rozpoznawaniem ludzi. Walnij główką w mur by się obudzić. Znowu się porzygasz? To chociaż posprzątaj po sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Ogór Re: gosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.13, 13:48 Ależ proszę nie żałuj sobie! Miałem nic nie odpisywać ale co mi tam. Z krótkiej analizy wpisu gościa "co to nie ma czasu" wnoszę: - brak ci podstawowych zdolności rozumienia tekstu pisanego, - dysponujesz typowym dla ograniczonego prymitywa słownictwem, - próbujesz coś napisać ale poza stekiem brudów, niczego nie spłodziłeś. Życzę ci wiele radości z ręcznego:) rozładowania stresu na jaki cię wystawiają niewinne bezbronne tygrysice. Pewnie musisz niedługo wysłać alimenty. Jakże mi cię żal:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: gosc IP: 67.159.36.* 21.12.13, 13:51 Nie oceniaj ludzi według siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nabiał Re: gosc IP: *.dynamic.mm.pl 21.12.13, 14:08 Norba Mastaha ma małego ptaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coś Re: gosc IP: *.smsiarkowiec.pl 01.01.14, 11:29 Czy ty jesteś naszym wodzem toby się zgadzało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NMP Re: gosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.14, 11:59 Jam ci jest Norbertus pasterz stada leniwych koni rasy tarnobrzeskiej. I potwierdzam: tak mam małego ptaka, ale tylko wtedy, gdy śpi. Ale jak wiecie licho... Odpowiedz Link Zgłoś