rzeszowski15 08.05.14, 13:53 sprawdzilem i na pewno bym nie zaglosowal www.sprawdzampolityka.pl/index.php/sejm/poslowie/item/387-skowronska-krystyna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kulinarny.robert Re: Sprawdzam polityka 08.05.14, 14:02 kogo normalnego lechowski obchodzi twoje zdanie - pomysl ....polityczny zboczeńcu Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Komserwatywna lewica 08.05.14, 20:48 No właśnie, twoje (oraz Pisu) poglądy to program konserwatywnej lewicy! ;-)) Ja wolę liberalne centrum! Zagłosuję na Łukacijewską. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeszowski15 Re: Komserwatywna lewica 08.05.14, 21:39 Liberalne centrum!.Pekne ze smiechu wislocki.W centrum z tego wynika moze byc lewica,trockisci,niebiescy,zieloni a nawet sluszna prawica namaszczona przez Michnika. Poszukaj wislocki w Twojej ulubionej wikipedi co to znaczy liberalizm i pokrewny mu libertynizm. Odpowiedz Link Zgłoś
lodowy_pl Re: Komserwatywna lewica 08.05.14, 21:47 d4shfbd48ops?hddj$gopopophdhghahaha Niskie ukłony Kolego Wisłocki. You just made my evening maaan ! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.paprykarz Re: Komserwatywna lewica 08.05.14, 22:46 rzeszowski15 napisał(a): > Liberalne centrum!.Pekne ze smiechu wislocki.W centrum z tego wynika moze byc l > ewica,trockisci,niebiescy,zieloni a nawet sluszna prawica namaszczona przez Mic > hnika. > Poszukaj wislocki w Twojej ulubionej wikipedi co to znaczy liberalizm i pokrewn > y mu libertynizm. Lewica to SLD , Ikonowicz i Fuj Ruch Trocki dostał czekanem w łeb Jacy niebiescy? Zieloni walczą o wieloryby Libertyn to Urban Centrum , PC? Słuszna prawica ...? PS Któż by nadążył za tą gonitwą myśli....:( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Konserwatywna lewica 08.05.14, 22:04 Przepraszam, miało być "konserwatywna lewica"! :-( Odpowiedz Link Zgłoś
mr.paprykarz Re: Konserwatywna lewica 08.05.14, 22:48 Cicho, wiem... Daję ci moją łzę... ...ale to ostatni raz... Odpowiedz Link Zgłoś
21_a_w_e ty i głosować ? 09.05.14, 00:07 A masz wogóle prawa wyborcze ? Ludzie w takim stanie są ich przexież pozbawieni. Wierzysz w zamach ? No widzisz sam , że mam rację ! Odpowiedz Link Zgłoś
rzeszowski15 Re: ty i głosować ? 09.05.14, 02:46 Na tego tez nie radze glosowac.. www.sprawdzampolityka.pl/index.php/sejm/poslowie/item/431-tomanski-piotr Odpowiedz Link Zgłoś
rzeszowski15 Re: ty i głosować ? 09.05.14, 02:51 Ten tez mi sie nie podoba www.sprawdzampolityka.pl/index.php/sejm/poslowie/item/90-dziadzio-dariusz-cezar# ten tez www.sprawdzampolityka.pl/index.php/sejm/poslowie/item/185-kasprzak-mieczyslaw a na tym tez sie zawiodlem! www.sprawdzampolityka.pl/index.php/sejm/poslowie/item/341-pluta-miroslaw Odpowiedz Link Zgłoś
kulinarny.robert Re: ty i głosować ? 09.05.14, 10:13 a co ty pedał jestes ze ma ci sie podobać ? Odpowiedz Link Zgłoś