Dodaj do ulubionych

Rusofobia jak kiła - jest uleczalna!

13.08.14, 12:34
Mamy w Polsce do czynienia z wyjątkowo patologiczną odmianą rusofobii, a zaślepienie nienawiścią jest u postsolidarnościowych elit tak wielkie, że gotowe są puścić z dymem i spustoszyć własny kraj, a cały naród doprowadzić do śmierci głodowej, byle tylko dać upust swoim fobiom.
Są dwa możliwe wytłumaczenia takiego zachowania:
Albo weszli w takie stadium fobii, które już wymaga leczenia psychiatrycznego, albo tak bardzo pragną robić laskę Wujowi Samowi, że nie potrafią się od tego powstrzymać, nie bacząc na żadne koszty i konsekwencję dla Polski.
Obserwuj wątek
    • resmenov Re: Rusofobia jak kiła - jest uleczalna! 13.08.14, 13:24
      bo polak ma wewnętrzną potrzebę robienia laski :-) komu? to juz mniejsza z tym ...jedni klechom , najczęsciej jak sie da bo na kazdej mszy inni jak towarzysz lechowski kazdemu kto zdejmie z niego brzemię komunizmu jakim jest nasiąknięty :-) a rusofobia ? tak ale zakompleksiony polak nie potrafi zachowywać sie normalnie , godnie ...albo robi ruskom laskę albo macha szabelką jak juz wspomniany przygłup lechowski ...albo jego bohater co zginuł za ojczyznę zajebując przy tym jeszcze 90 osób ...
      • lech.junosza Re: Rusofobia jak kiła - jest uleczalna! 13.08.14, 21:37
        resmenov napisał(a):

> bo polak ma wewnętrzną potrzebę robienia laski :-) komu? to juz mniejsza z tym
        > ...jedni klechom , najczęsciej jak sie da bo na kazdej mszy inni jak towarzysz
        > lechowski kazdemu kto zdejmie z niego brzemię komunizmu jakim jest nasiąknięty
        > :-) a rusofobia ? tak ale zakompleksiony polak nie potrafi zachowywać sie norma
        > lnie , godnie ...albo robi ruskom laskę albo macha szabelką jak juz wspomniany
        > przygłup lechowski ...albo jego bohater co zginuł za ojczyznę zajebując przy ty
        > m jeszcze 90 osób ...
        Proszę Cię o litość dla "lechowskiego", bo on z wiadomych względów będzie żył o 20 lat krócej ... . Czyżby wzorem dla niego był jak najbardziej prawicowy Ernest Röhm_
        • lechowski51 Re: Rusofobia jak kiła - jest uleczalna! 13.08.14, 22:11
          Tylko głupi lewak,nienawidzący amerykańskich imperialistów,może pedała Rohma,narodowego socjalistę,uznawać za najbardziej prawicowego polityka.Hitler tez był prawicowcem i konserwatystą?!
          • wislocki12 Re: Rusofobia jak kiła - jest uleczalna! 13.08.14, 22:20
            Chyba już kompletnie zakiwałeś się... ;-))
            • lechowski51 Re: Rusofobia jak kiła - jest uleczalna! 14.08.14, 08:56
              Wiem,że lewactwo swojego socjalistycznego kumpla Hitlera nazywa prawicowcem.Dla Stalina Trocki też był prawicowcem,więc kazał mu ściąć łeb.Mussolini to dla Ciebie też prawicowiec i konserwatysta?
              • 21_a_w_e Re: Rusofobia jak kiła - jest uleczalna! 14.08.14, 09:12
                Jutro w Warszawie na defiladzie pokażecie waszą armię. Ciekawe czy Rosjanie posrają się ze strachu ?
              • resmenov Re: Rusofobia jak kiła - jest uleczalna! 14.08.14, 09:18
                lechowski - naciągnij napletek na głowę i zamilcz przygłupie !!! jest mi wstyd za ciebie - albo zacznij chodzic na czworakach i szczekaj albo zamknij ten głupi kaczy pysk
                • lech.junosza Re: Rusofobia jak kiła - jest uleczalna! 14.08.14, 09:30
                  resmenov napisał(a):

> lechowski - naciągnij napletek na głowę i zamilcz przygłupie !!! jest mi wstyd
                  > za ciebie - albo zacznij chodzic na czworakach i szczekaj albo zamknij ten głup
                  > i kaczy pysk
                  Bardzo celny apel. Jednakowoż obawiam się, że "lechowski" będzie miał pewien kłopot z wykonaniem zaleconej przez Ciebie czynności ... .
                  • resmenov Re: Rusofobia jak kiła - jest uleczalna! 14.08.14, 09:36
                    hehe.... myslisz ? hehehe wcale bym sie nie zdziwił
                    • lech.junosza Re: Rusofobia jak kiła - jest uleczalna! 14.08.14, 09:40
                      resmenov napisał(a):

> hehe.... myslisz ? hehehe wcale bym sie nie zdziwił
                      Jojne banderowiec? Wszystkie jego posty są właściwie egzemplifikacją tych dwóch ideologii.
                      A do tego hasło, które też wprawia go w popłoch: NAZI GEJE, CAŁA POLSKA Z WAS SIĘ ŚMIEJE!
                      • lechowski51 Re: Rusofobia jak kiła - jest uleczalna! 14.08.14, 10:03
                        Jak ja kocham te lewackie grzebanie w rozporkach junoszów!.Biedroń to tez banderowiec.A może Krzysiu Grodzki krypto-upowiec udający babę?!
                        • resmenov Re: Rusofobia jak kiła - jest uleczalna! 14.08.14, 10:08
                          ty udajesz człowieka kreaturo to krzysiu udaje kobietę ...kazdemu według potrzeb śmieciu
                      • przesmiewca-lux Re: Rusofobia jak kiła - jest uleczalna! 14.08.14, 10:11
                        Fajnie piszesz. Swobodnie, ze swadą lekkością pióra i humorem. Masz własne poglądy i umiesz je składnie przedstawić. To rzadkość w dzisiejszych czasach. Lubie czytać twoje posty.

Tylko rozmówców sobie dobierasz krańcowo nieodpowiedzialnie. Resmen występujący od kilku miesięcy pod kolejnym nickiem resmenow [wielokrotne banowania przez administrację forum za między innymi za prostactwo], to nie jest rozmówca dla człowieka na poziomie. Kontakty z osobnikiem tak żenującym nie nobilitują.
                        Choć z drugiej strony żyjemy w wolnym kraju i każdy ma prawo wytatłać się w szambie w towarzystwie troglodytów, jeśli tylko lubi tak "pachnące" zabawy '-D

Pozdrawiam.
                        • lech.junosza Re: Rusofobia jak kiła - jest uleczalna! 14.08.14, 11:22
                          przesmiewca-lux napisał(a):

> Fajnie piszesz. Swobodnie, ze swadą lekkością pióra i humorem. Masz własne pogl
                          > ądy i umiesz je składnie przedstawić. To rzadkość w dzisiejszych czasach. Lubie
                          > czytać twoje posty.
                          >
                          > Tylko rozmówców sobie dobierasz krańcowo nieodpowiedzialnie. Resmen występujący
                          > od kilku miesięcy pod kolejnym nickiem resmenow [wielokrotne banowania przez a
                          > dministrację forum za między innymi za prostactwo], to nie jest rozmówca dla cz
                          > łowieka na poziomie. Kontakty z osobnikiem tak żenującym nie nobilitują.
                          > Choć z drugiej strony żyjemy w wolnym kraju i każdy ma prawo wytatłać się w sza
                          > mbie w towarzystwie troglodytów, jeśli tylko lubi tak "pachnące" zabawy '-D
                          >
                          > Pozdrawiam.
                          Staram się wszystkich (poza rudym ... .) traktować obiektywnie, neutralnie i przyjaźnie. Nie zawsze mi to wychodzi, ale staram ię. Pozdrawiam.
                          • przesmiewca-lux Re: Rusofobia jak kiła - jest uleczalna! 15.08.14, 15:16
                            > Staram się wszystkich (poza rudym ... .) traktować obiektywnie, neutralnie i pr
                            > zyjaźnie. Nie zawsze mi to wychodzi, ale staram ię. Pozdrawiam.

A czy zdajesz sobie sprawę z faktu, że przyjazne traktowanie agresywnego troglodyty może być niebezpieczne dla zdrowia, że o wizerunku nie wspomnę? ;-D

A poważniej, to resmen jest fajną maskotką tego forum. Spróbuj go wpuścić w temat łososia, cichodajki Misi, czy kolekcji jego samochodów. Zobaczysz rzeczy niewidywane w środowiskach ludzi cywilizowanych ;-D

Pozdrawiam.

P.S.
                            Nigdy nie pisz nic złego o Palikocie, Tusku, czy Niesiołowskim i broń panie nic dobrego o Kaczorze, bo troglodyta wpada w amok i chce cię odwiedzać w domu z bratem, który niedawno wyszedł z pierdla. Oczywiście w celach wiadomych. ;-D
                        • resmenov Re: Rusofobia jak kiła - jest uleczalna! 14.08.14, 11:30
                          przesmiewco czy inna kanalio pisowska...rzecz jasna kopię przesłałes jako donos prawda ?
              • wislocki12 Re: Rusofobia jak kiła - jest uleczalna! 14.08.14, 19:39
                Chyba zakiwałeś się po raz wtóry! ;-))
                • lechowski51 Re: Rusofobia jak kiła - jest uleczalna! 14.08.14, 19:54
                  ???????????????Kto i dlaczego?????????????????
                  • wislocki12 Re: Rusofobia jak kiła - jest uleczalna! 14.08.14, 20:19
                    Piszesz (?):
                    "???????????????Kto i dlaczego?????????????????" (Koniec cytatu.)
                    Kiedy Ty wreszcie cokolwiek zrozumiesz? A jeśli nawet Ci się to nie uda, to zechcesz w miarę precyzyjnie ludzkim językiem swoje wątpliwości wyrazić? ;-))
                    • lechowski51 Re: Rusofobia jak kiła - jest uleczalna! 14.08.14, 22:48
                      Piszesz do remena,że sie zakiwał i nie moge zrozumieć dlaczego?.zamiast bić piane pomóż mi zrozumieć.
                      • wislocki12 Starość nie radość 14.08.14, 23:48
                        Mam wrażenie, że kompromitujesz się. Pisałem i zwracałem się do Ciebie, a nie do, jak piszesz, Remena(?). Łatwo sprawdzić to na drzewku. Najlepiej przy pomocy linijki i ekierki, jeśli oko zawodzi. Znowu zakiwałeś się, niestety! ;-))
                        PS. Mam pomóc Ci zrozumieć? Cóż, starość nie radość... Pewnie odpowiesz, że młodość nie pociecha? Mimo wszystko pozostanę przy młodości! ;-))
                        • lechowski51 Re: Starość nie radość 15.08.14, 08:15
                          Niestety zgubiłem ekierkę alogiki w tym co piszesz,nie ma za grosz.Jak piszesz do mnie to zacytuj moja wypowiedź,bądź ją skopiuj.I przestań bredzić o "drzewku"
                          • lech.junosza W Polsce jest aktualnie ok. 200 000 Ukraińców. 15.08.14, 14:32
                            Nie licząc "leśnych ssaków" (w paszczu 12,00 zł netto). Jest potencjalna V kolumna. Oczywiśnie nie mam na myśli ukraińskich prostytutek (lechowski nie obrażaj się).
                          • wislocki12 Re: Starość nie radość 15.08.14, 20:07
                            Jak mówisz do mnie, to milcz! ;-))
                            PS. Tak z ciekawości pytam, co to jest ekierka alogiki?
                            • lechowski51 Re: Starość nie radość 15.08.14, 22:22
                              Mówisz do mnie czy do junoszy?.Bo ekierka i logika pokazuje mi,że do junoszy.
                              • wislocki12 Re: Starość nie radość 15.08.14, 22:34
                                Jezu, Ty nadal nie rozumiesz! :-((
                                I mój, i twój post znajdują się w jednym pionie pod postem Junoszy, czyli obydwaj odpowiedzieliśmy na jego post! Proponuję ekierkę i logikę zamienić na nowszy model ;-))
                              • wislocki12 Re: Starość nie radość 15.08.14, 22:38
                                Przepraszam, miało być:
                                "Jezu, Ty nadal nie rozumiesz! :-((
                                I mój, i Junoszy post znajdują się w jednym pionie pod twoim postem, czyli obydwaj odpowiedzieliśmy na twój post! Proponuję ekierkę i logikę zamienić na nowszy
                                model ;-))
                                • lechowski51 Re: Starość nie radość 16.08.14, 09:17
                                  Co Ty z tym wzywaniem Boga?.Nawróciłeś się jak twój idol Jaruzelski?!
                                  • lech.junosza Re: Starość nie radość 16.08.14, 10:58
                                    echowski51 napisał:

> Co Ty z tym wzywaniem Boga?.Nawróciłeś się jak twój idol Jaruzelski?!
                                    Dla wiedzy przychlasta: Gen. Jaruzelski od 2 tygodni przed śmiercią był nieprzytomny i całkowicie niekontaktowy. Czarni chcieli mieć wreszcie jakiś sukces i puścili takiego bąka.
                                    • lechowski51 Re: Starość nie radość 16.08.14, 11:05
                                      Rodzina tego komucha i mordercy nie dementowała jego nawrócenia ale za to Ateistyczne Dewotki zachowują proletariacka czujność.
                                      • wislocki12 Katolik? ;-)) 16.08.14, 21:36
                                        Nawet nawrócony to komuch i morderca? A ja myślałem, że to nawrócony syn marnotrawny... Z Ciebie to taki katolik, jak ze mnie "Ateistyczna Dewotka". ;-))
                                        • lech.junosza Powtarzam: Gen. Jaruzelski był od 17.08.14, 07:55
                                          2 tygodni nieprzytomny. Żoneczka Pana Generała został uprzejmie poproszona, aby była łaskawa trzymać dziób na kłódkę. Jedyne o co ja mam pretensję do Pana Generała jest to, że oddał władzę w ręce konfidentów i przekrętów. Niech spoczywa w pokoju.
                                          • lechowski51 Re: Powtarzam: Gen. Jaruzelski był od 18.08.14, 19:52
                                            Ty wisłocki jesteś wzorcową Ateistyczną Dewotką ale też jak zbrodniarz Jaruzelski masz szansę wyznać swoje grzechy i uzyskać wybaczenie.
                                            • wislocki12 Drzewko czy drabinka? 18.08.14, 21:38
                                              Dziękuję za szansę! Chyba nie skorzystam... Bóg może i przebaczy mi, ale u Ciebie mam przecież przewalone! ;-))
                                              PS. Dlaczego zwracasz się do mnie, a adresujesz Junoszy? ;-))
                                              • lechowski51 Re: Drzewko czy drabinka? 19.08.14, 08:17
                                                Bóg Ci wybaczy jak wyznasz swoje winy i obiecasz poprawę.A Jaruzelski nie wiem czy nie smaży się w piekle,bo nigdy nie uznał swojej winy w wymordowaniu robotników z Wybrzeża a stan wojenny,do końca swoich dni,uważał za "mniejsze zło"
                                                • lech.junosza Ech mój Ty biedny "lechowski", żebyś Ty chociaż 19.08.14, 18:45
                                                  gotować umiał. Nie przepraszaj.
                                                • wislocki12 Re: Drzewko czy drabinka? 19.08.14, 23:37
                                                  Podejrzewam, że wyznając owe winy, że o obietnicy poprawy nie wspomnę, powinienem skorzystać z twojego pośrednictwa! Bóg zapłać! ;-))
                                                  PS. Nadal zgadzam się z opinią, że Kk wobec Jaruzelskiego, który w stanie wojennym zamknął wszystko oprócz kościołów i księży, ma duży dług wdzięczności! I, zwróć uwagę, nie jest wcale nadmiernie aktywny w potępianiu go! ;-))
                                                  • lechowski51 Re: Drzewko czy drabinka? 20.08.14, 09:32
                                                    Nie zamknął Trybuny Ludu i Żołnierza Wolności ani swojej komunistycznej ujadaczki.A kościoły próbowali zamykać nie takie karły jak on...i niestety sie nie udało!
                                                  • wislocki12 Dobrane towarzystwo 20.08.14, 11:14
                                                    No tak, Trybuna Ludu, Żołnierz Wolności i... Kościół katolicki, że o wielebnych nie wspomnę. Nie ma co, dobrane towarzystwo! ;-))
                                                  • lechowski51 Re: Dobrane towarzystwo 20.08.14, 11:49
                                                    No tak!.Odpowiedź godna Sokratesa z Rzeszowa.
                                                  • wislocki12 Re: Dobrane towarzystwo 20.08.14, 22:27
                                                    Nie podlizuj się! ;-))
                                                  • wislocki12 Re: Dobrane towarzystwo 20.08.14, 22:30
                                                    Chyba znowu do prawego i powtórzenie postu:
                                                    Nie podlizuj się! ;-))
                                                  • wislocki12 Re: Dobrane towarzystwo 20.08.14, 22:32
                                                    Coś nie wyszło, zatem jeszcze raz.
                                                    Do prawego i powtórzenie postu:
                                                    Nie podlizuj się! ;-))
    • wislocki12 Nie podlizuj się 20.08.14, 22:34
      Coś nie wyszło, zatem jeszcze raz.
      Do prawego i powtórzenie postu:
      Nie podlizuj się! ;-)
      • wislocki12 Re: Nie podlizuj się 20.08.14, 22:36
        No, wreszcie! Przepraszam! :-(
        • lechowski51 Re: Nie podlizuj się 21.08.14, 09:02
          Dzieki Twoim idiotycznym staraniom o "drabinkę",to zdychające forum jeszcze żyje.
          • wislocki12 Pogłębione posty 21.08.14, 21:12
            Nie tylko! Również dzięki twoim "pogłębionym" postom! ;-))
            • lechowski51 Re: Pogłębione posty 22.08.14, 08:51
              Oprócz Ciebie,starają sie też giganci umysłu resmen i junosza.Może wystartujecie w wyborach 16 listopada z ramienia Fuj Ruchu?!
              • wislocki12 Lechowski na prezydenta! 22.08.14, 11:35
                Uważasz, że aktywność na forum przekłada się na sukces wyborczy? Może zatem wystartujesz w wyborach prezydenckich? ;-))
                • lechowski51 Re: Lechowski na prezydenta! 23.08.14, 09:31
                  Nie!.Uważam,ze w Fuj Ruchu,nawet wy,mielibyście szanse wystartować na radnych Rzeszowa i w sumie zebrać z 10 głosów.
                  • wislocki12 Brylujący na forum 23.08.14, 20:03
                    No tak, kudy nam, szaraczkom, do Ciebie, który brylujesz na tym, jak piszesz, zdychającym forum? ;-))
                    • lech.junosza Re: Brylujący na forum 23.08.14, 21:43
                      wislocki12 napisała:

> No tak, kudy nam, szaraczkom, do Ciebie, który brylujesz na tym, jak piszesz, z
                      > dychającym forum? ;-))
                      Zlituj się nad tą łajzą bo jeszcze sobie jakąś krzywdę zrobi.
                      • wislocki12 Lekka rana - to 120 tys. 07.09.14, 00:30
                        No cóż, to chyba wszystko tłumaczy:
                        "Cała suma przychodzi na oddział, a potem już zależy od dowódcy, jak się podzieli. U nas od 60 tys. rubli w górę, są tacy, co dostają 80-90 tys., a dowódcy nawet więcej [1 rubel to dziś 9 ok. 9 polskich groszy]. A le dla szeregowego żołnierza 60 tys. rubli za miesiąc to maks. Przewidziane są też rekompensaty. Lekka rana - to 120 tys., średnia - 180, ciężka - 360. Za śmierć płacą rodzinie 360. Za śmierć płaca rodzinie 360 tys. plus koszty pogrzebu! :-((
                        • wislocki12 Re: Lekka rana - to 120 tys. 07.09.14, 23:32
                          Zapomniałem podać źródło cytatu: "Gazeta Wyborcza", 6-7 września. :-(
    • wislocki12 Ile dają zwolnienia? 07.09.14, 01:06
      Jesteś pewien, że kiła jest uleczalna. Nawet rusofobia też? Czy na to można dostać L-4 i zwolnienie?
      • lechowski51 Re: Ile dają zwolnienia? 07.09.14, 08:44
        Wklejasz Wisłocki, to podaj źródło. Tyle jako forumowy wklejacz moglbys się nauczyć!
        • wislocki12 Kiła, rusofobia czy L4? 07.09.14, 22:21
          Nie bardzo rozumiem o które źródło Ci chodzi: kiły, rusofobii czy zwolnienia? ;-))
          • lechowski51 Re: Kiła, rusofobia czy L4? 07.09.14, 23:01
            Masz racje.Dla pajaca to zadanie ponad siły.
            • wislocki12 Re: Kiła, rusofobia czy L4? 07.09.14, 23:35
              ;-))
      • lech.junosza Re: Ile dają zwolnienia? 07.09.14, 08:45
        wislocki12 napisała:

> Jesteś pewien, że kiła jest uleczalna. Nawet rusofobia też? Czy na to można dos
        > tać L-4 i zwolnienie?
        Przecież tego powodu jesteś na rencie. Kiła nieleczona ... .
        • wislocki12 Poczucie humoru 07.09.14, 22:16
          No tak, nie ma jak poczucie humoru! ;-))
        • wislocki12 Rusofobia jak kiła... 07.09.14, 23:38
          Przecież sam zatytułowałeś ten wątek: "Rusofobia jak kiła - jest uleczalna!"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka