Dodaj do ulubionych

Przed wyborami POpaprańcy

15.09.14, 09:17
się obudzili!.A tak; podwyższone podatki,ZUS,rozwalone OFE,podwyższony wiek emerytalny,3 mln rodaków za granica,14% bezrobocia,bilion długu....
www.biztok.pl/biznes/poslowie-chca-odkodowac-polska-reprezentacje-szykuja-ustawe_a17637
Obserwuj wątek
    • wislocki12 SKOK Biereckiego 15.09.14, 19:48
      A w PiSie?
      "Jarosław Kaczyński boi się grupy wpływowych polityków, którzy rozpoczęli walkę o władzę w partii. Chcą wystawić twórcę SKOK-ów Grzegorza Biereckiego w prawyborach prezydenckich i przejąć kontrolę na nad finansami PiS."
      SKOK Biereckiego na PiS?
      • lechowski51 Re: SKOK Biereckiego 15.09.14, 22:17
        No tak!.Prawybory w PiS-ie i zakaz kodowania meczów reprezentacji.Tylko w chorej głowie moga sie pojawić takie skojarzenia.
        • wislocki12 Chora głowa? 15.09.14, 22:27
          Ja napisałem:
          "Jarosław Kaczyński boi się grupy wpływowych polityków, którzy rozpoczęli walkę o władzę w partii. Chcą wystawić twórcę SKOK-ów Grzegorza Biereckiego w prawyborach prezydenckich i przejąć kontrolę na nad finansami PiS."
          A Ty odpowiadasz:
          "No tak!.Prawybory w PiS-ie i zakaz kodowania meczów reprezentacji.Tylko w chorej głowie moga sie pojawić takie skojarzenia."
          Sam oceń, czyja głowa jest chora! ;-((
          • lechowski51 Re: Chora głowa? 16.09.14, 09:20
            Wiem,że Ty zakładasz wątki dla samego zakładania.Ja staram się poprzez nie poruszać tematy ważne dla mojego kraju i środowiska.Sktoro uważasz prawybory w PiS jako istotne i ważne,to załóż n-ty wątek,pod tym tytułem.Jeżeli mnie to zainteresuje,to być może sie w nim wypowiem.
            ...bo to co Ty robisz,wygląda na dyskusje w domu wariatów!
    • lechowski51 Re: Przed wyborami POpaprańcy 16.09.14, 09:41
      Gdybyś znalazł i skopiował tą wypowiedź...
      Dziś wiem to już na pewno. Za wszystkimi decyzjami o odmowie współpracy spółek Skarbu Państwa z Polsatem przy organizacji turnieju stał osobiście Donald Tusk. Nie wierzyłem w tę wersję długo, choć pytano mnie o nią wielokrotnie. Podczas meczu otwarcia na Stadionie Narodowym i potem we Wrocławiu, podczas meczów Polaków rozmawiałem jednak z politykami z wielu frakcji Platformy Obywatelskiej. Tych protuskowych i tych przeciw. Wszyscy potwierdzili, to była jednoosobowa decyzja premiera - dodał Kmita, przypisując winę za zakodowanie mistrzostw prezesowi rady ministrów.
      sport.wp.pl/kat,1715,title,Szef-Polsatu-Sport-tlumaczy-sie-z-zakodowania-mistrzostw,wid,16886220,wiadomosc.html?ticaid=113749&_ticrsn=3
      ...to byłbym Ci wdzieczny i cos by wniosło do naszej dyskusji.Ale Ty zapewne znowu napiszesz coś o Kaczyńskim?!
      • wislocki12 Z dziką przyjemnością! 16.09.14, 20:10
        Proszę bardzo! Z dziką przyjemnością!
        "Przed wyborami POpaprańcy się obudzili!.A tak; podwyższone podatki,ZUS,rozwalone OFE,podwyższony wiek emerytalny,3 mln rodaków za granica,14% bezrobocia,bilion długu....
        www.biztok.pl/biznes/poslowie-chca-odkodowac-polska-reprezentacje-szykuja-ustawe_a17637". ;-))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka