Dodaj do ulubionych

Wraca sprawa molestowania studentki

IP: *.autocom.pl 19.09.04, 19:56
Wszyscy wiedzą ze jest to jedynie prowokacja ze strony władz szkoły
tyczyńskiej.
Obserwuj wątek
    • Gość: studentka Re: Wraca sprawa molestowania studentki IP: *.gal.pl / 80.48.103.* 19.09.04, 20:39
      I to sie nazywa arogancja władzy! Przecież to są jaja! Tego profesorka powinni
      zamknąc a przede wszystkim pozbawić prawa wykonywania zawodu!Bo co to za
      pedagod, co to za wzor?
      • Gość: Stary Re: Wraca sprawa molestowania studentki IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.04, 20:51
        Po co mu łapy lezą tam gdzie nie potrzeba! I to na egzaminie, kiedy studentka
        nie może dać po łapach.
    • Gość: Osjan Re: Wraca sprawa molestowania studentki IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.04, 00:14
      A czy studentka zdała ten egzamin?
      • Gość: ??? nie zdala a dala IP: *.brodwy01.nm.comcast.net 20.09.04, 01:07
        szkolki prywatne !!!
        • Gość: pr Re: nie zdala a dala IP: *.enformatic.pl 20.09.04, 08:23
          Szkola w Tyczynie wydalila profesorka. Juz widze taka sytuacje na URz... Pewnie
          okazaloby sie ze to studentka molestowala wykladowce :)
        • Gość: lolek Re: nie zdala a dala - do idioty, który to napisał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 16:10
          Gówno wiesz, w szkółce nie prywatnej koleś dalej by pracował i pewnie jeszcze
          zostałby rektorem, więc nie pierdol...
    • Gość: molestator Re: Wraca sprawa molestowania studentki IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 20.09.04, 08:05
      Ona nie ma piersi..
    • Gość: asesor Re: Wraca sprawa molestowania studentki IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 20.09.04, 08:08
      Ja mogę sprawdzić podczas wizji lokalnej czego dotykał naukowiec.
    • Gość: studentka Ania Re: Wraca sprawa molestowania studentki IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 20.09.04, 08:10
      A w jakim wieku jest egzaminator i czy żonaty i przystojny,a może wysoki brunet?
    • Gość: Roger Re: Wraca sprawa molestowania studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 16:22
      Ten profesor jest teraz w radzie promagrowej TVP w Rzeszowie. tam kadrowiec
      usiłował zgwałcić, tak twierdzi rzeszowska prokuratura, i molestował podległą
      pracownicę. Czyli trafił profesor we właściciwe miejsce. Będzie doradzał
      telewizji publicznej, jak molestować, żeby nie było śladów.
    • Gość: krzysztof sprawa studentki IP: *.interkom.pl / *.interkom.net.pl 20.09.04, 17:10
      ktos z was zna sprawe blizej? byl na egzaminie? bo moze wina lezy po stronie
      studentki - np "profesorek" jak go nazywacie byc moze byl wymagajacy a ona bala
      sie egzaminu? i znalazla rewelacyjny sposob, aby "profesorka" wrobic? a wiecie
      np, ze ona wyjechala za granice? prawdopodobnie na stale? smrod pozostanie...
      latwo wydawajecie opinie, ale dlaczego uwazacie ze to On jest zly? i, do tego,
      prokuratura nawet sie nie pofatygowala, aby ja przesluchac, albo odebrac jej
      paszport, do konca sprawy... latwo ludzi kopac, co?
      ech...
      • Gość: fredek Re: sprawa studentki IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 21.09.04, 09:42
        Ty oczywiście byłeś na tym egzaminie i wszystko wiesz. Olatany jesteś
        w "rewelacyjnych sposobach wrabiania profesorka". Jasne wina studentki. Zamknąć
        taką w więzieniu, zinstalować pas cnoty, zabrać paszport (może jeszcze coś
        wymyślisz). Zacznij się leczyć !!!!!!
        Piszesz, że łatwo ludzi kopać, a ty co robisz z ta dziewczyną ?
        Niestety, żyjemy w chorych czasach, gdzie z ofiary robi się przstępcę, zaś z
        przestępcy ofiarę.
      • marysienka Re: sprawa studentki 01.10.04, 21:33
        ja znam sprawe blizej. Jeszcze wtedy kiedy ten "pedagog" wykladal na dawnej WSP
        dochodzilo do podobnych rzeczy, ustalal termin egzaminu na pozne popludnie -
        kiedy juz nie bylo nikogo na uczelni i moze nie dotykal dziewczyn w miejscach
        ujetych czy nie ujestych jako molestowanie seksulane, ale byly zamykania sam na
        sam w pokoju czy pytania o dobor bielizny, albo co masz pod spodnica, albo
        glaskanie po wlosach.
        Kiedy ta sprawa wyszla na jaw, nie musialam czytac nazwiska, by wiedziec, ze to
        ten sam gosc, ktorego strasznie sie balam na szczescie mialam z nim zajecia
        tylko przez rok.
        Nie mozesz pisac, ze ktos kogos wrabia nie wiedzac, co to za gosc!!!!!!!!!
    • Gość: fredek Re: sprawa studentki IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 21.09.04, 11:20
      Bredzisz, to ty !!!!! Co do tego ma czyjaś córka? Ta córka wsadziła łapę
      tfu "profesora" (przed tytułąmi takich ludzi, koniecznie należy splunąć)do
      spodni studentki ? A może to jest norma u tego pana ? Tobie także wkładał ręke
      pod bluzkę i do portek (jeśli je nosisz) ? Fajnie było ? Napisz coś o tych
      manipulacjach i intrygach, z twojej wypowiedzi wynika, ze jesteś dobrze
      zorientowana (a może także umoczona ?).
    • Gość: dariusz Re: Wraca sprawa molestowania studentki IP: 82.177.98.* 21.09.04, 11:46
      a ja słyszałem że mgr Ewa S. nie chodzi na zajęcia na URz-e były kilkakrotnie
      upomnienia, ale ona sobie z tego bimba. co tam ojczulek załatwi wszystko.
      • Gość: fredek Re: Wraca sprawa molestowania studentki IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 21.09.04, 12:29
        Jeszcze jeden "sprawny inaczej" !!!!! Co ma piernik do wiatraka ? To,że pani
        Ewa nie chodzi na zajęcia na UR, nie jest dowodem na to, ze nie było
        molestowania. Rozpocznij nowy wątek "o chodzeniu na zajęcia na UR", a tutaj nie
        kompromituj się.
        • Gość: Krzysztof Re: Wraca sprawa molestowania studentki IP: *.interkom.pl / *.interkom.net.pl 21.09.04, 15:34
          strasznie agresywny jestes, Fredek... nie wykluczam niczego, ale na jakiej
          opdstawie wydales wyrok TY? to zawsze wina "profesorka" musi byc? no tak, jest
          przeciez mezczyzna, ZAWSZE wiec jego wina jest, nie[prawdaz? a popatrz na to od
          drugiej strony, czy na pewno moj punkt widzenia jest niemozliwy?
          jeszcze wczoraj na onecie czytalem o 65 letnim dziqadku, odsiadujacym wyrok 5
          lat za molestowanie wnuczki, 16 letniej... po 4 latach okazalo sie, ze ona go
          wrobila, bo gonil ja do nauki!!! zatem, kobiety swiete tez nie bywaja... a
          skoro taki przypadek sie zdazy raz, dlaczego inna kobieta nie mogla zachowac
          sie podobnie? nie oskarzam tej dziewczyny, lecz rowniez nie "profesorka",
          staram sie spojrzec na sprawe obiektywnie, bez uprzedzen dot funkci, zawodu czy
          tez plci. postaraj i ty sie spojrzec na temat z obu stron... prawda ze to
          powodowac moze bardziej wywazone wypowiedzi? od wyrokowania sa prefektury i
          sady, w innym wypadku - popolujmy sobie na czarownice co? w salem byly juz
          takie przypadki...
          • Gość: dariusz Re: Wraca sprawa molestowania studentki IP: 82.177.98.* 21.09.04, 17:12
            przecież wiadomo kim jest fredek... nie ma z kim dyskutować... krzysztof
            pięknie to ujął - nic dodać nic ując
            • Gość: fredek Re: Wraca sprawa molestowania studentki IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 21.09.04, 19:08
              Nie bądź śmieszny !!!! Tu nie ma co dyskutować, ani filozofować, jak czyni to
              Krzysztof (zgadzam są różne przypadki, do tego "molestowania" należy podchodzić
              bardzo ostrożnie, owszem niestety zdarzają się przypadki "wrabiania", które
              konczą się nawet samobójstwami, jak to miało miejsce z niewinnym nauczycielem
              liceum plastycznego w Wiśniczu). Nikogo nie osądzam, ani nie "dyskutuję", bo z
              faktami się nie dyskutuje. Takim faktem jest orzeczenie (wyrok ? nie jestem
              prawnikiem i nie wie jak to jest, ty natomiast wiesz kim jestem hahahaha, zatem
              mnie usprawiedliwisz) sądu, gdzie gościa uniewinniono "bo wkładanie komuś ręki
              za bluzkę i do spodni, nie jest czynnością seksualną", co jak wiesz prokuratura
              podważyła (w końcu ta dyskusja toczy się wokół informacji o tym, chyba nie
              rozumiesz co czytasz). Poza tym jak w tym kontekście uznać wystąpienie w tv
              rektora z Tyczyna, który oskarżając tego "profesora" stwierdził, że nie był to
              pierwszy przypadek - dlaczego zatem ten "pokrzywdzony" nie poda tego rektora o
              zniesławienie (wszyscy widzowie tv Rzeszów sa świadkami, istnieje także zapewne
              nagranie tego programu) ?
              Nie obochodzi mnie jakiś Tyczyn, ale nie życzył bym sobie aby wobec moich
              bliskich kobiet ktoś się tak zachowywał, jeśli ty i tobie podobni sadzą inaczej
              wasza sprawa, niech waszym mamusiom, ciociom, narzeczonym, córkom itd. faceci
              pchają łapy pod bluzki do spodni i jeszcze głębiej, zapewne zostaną w ten
              sposób "uszczęśliwione".
      • Gość: lolek Re: Wraca sprawa molestowania studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 18:02
        Ewa S. ma już przed nazwiskiem dr. ;-), pomijając, że to faktycznie nie na
        temat.
        • Gość: lolek Re: Wraca sprawa molestowania studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 18:23
          Aaa, przepraszam, to była koszula ;-)
    • Gość: lolek Re: Wraca sprawa molestowania studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 18:17
      Ale swoją drogą, to fajną musiała mieć tę bluzkę, że tak bez żadnego rozpinania
      czy też "negocjowania" poczuła jego rękę na ciele ;-))))
    • Gość: Małgosia Re: Wraca sprawa molestowania studentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 19:24
      Dziwi mnie, a może więcej - przeraża, jak łatwo i bez zdania racji ( wyrok
      jeszcze nie zapadł!!!!!!!!!!)można zniszczyć człowieka. Czy przyszło komuś do
      głowy, że słowa, zachowania, oceny bywają nieodwracalne....
      • Gość: Czytelnik Re: Wraca sprawa molestowania studentki IP: *.man.rsk.pl 21.09.04, 19:53
        Uważajcie z nazwiskami bo znowu zdejmą wątek jak w przypadku piątkowego
        artykułu.
        W tamtej dyskusji przeczytałem, że ten profesor teraz wykłada na WSIiZ w
        Rzeszowie.Biedny ten WSIiZ. Ledwo się wykaraskał ze sprawy
        ukraińskich "dziewczynek", już wpadł na sprawę górnej części pośladków.
        • Gość: fredek Re: Wraca sprawa molestowania studentki IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 22.09.04, 15:14
          Coś towarzystwo zamilkło ? Jakiś "xxx" podjął wątek nt. rektora z tyczyna i
          jego córki (jeden z nich już zdjęto, chyba za wulgaryzm). Tutaj bardzo chętnie
          wiele osób wypowiadało się "nie na temat" odwołując się do tych osób, na tamtym
          wątku "0" wypowiedzi. Ciekawe z jakiego powodu ?
    • Gość: Wiesiek C. Re: Wraca sprawa molestowania studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 20:14
      W telewizji pokazli, że gościu jest umoczony w molestowanie po same pachy.
      Chłopek rozstropek z PSL-u z tytułem profesora, któremu sie wydaje, że może
      więcej niż inni. Dobrze, że media biją takich po łapach.
      • Gość: kris Re: Wraca sprawa molestowania studentki IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.04, 20:23
        nie wiedziałem że to sprawa polityczna, to tak teraz SLD walczy z PSL,
        po drugie nie było żadnego wyroku,
        szkoda, że nie podali w prasie informacji o sfabrykowanie zeznań przez córkę
        stachowskiego, moze wiesiejk coś doda
        a przecież wszyscy wiedzą, że chodzi tutaj o kasę a nie jakieś tam
        molestowanie,
        zresztą poczekamy i wszystko się wyjasni
    • Gość: W.Janusz Re: Wraca sprawa molestowania studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 21:43
      Komuchy wszystkich chcą zgnoić, bo wtedy sami bedą wydawać się mniej wredni.
      Dla mnie Stachowski to nikt. Po prostu nikt. Chrobak też mi zwisa, ale
      widziałem w telewizji jak gościa spluli. Cos jednak musi być z tym
      molestowieniem na rzeczy, jak publiczna tak ostro po nim pojechała. Już oni
      mają swoje źródła informacji. Dyrektor Telewizji ten komuch Czartoryski u
      Stachowskiego dorabia sobie jako wykładowca pożal się Boże. Pewnie dostał
      odgórne zlecenie na profesora Ch.
      • Gość: kris Re: Wraca sprawa molestowania studentki IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.04, 22:20
        chyba wszycy wiedzą, że czartoryski to były cenzor za pzpr i robotę w tvp
        rzeszów załatwił mu stachowski,
        przecież w tym wssg pracuje niejaki Kwiatkowski, który jest ojcem byłego
        prezesa TVP.
        Taki odpad jak stachowski rządzi podkarpaciem, zwrbował kwiatkowskiego do tej
        szkoły, płaci mu, więc ten pomógł ustawić czartoryskiego, notabene czartoryski
        pracował/ pracuje w wssg
        teraz już wiecie dlaczego stachowski, totalne zero jest zapraszany do telewizji
        czy też raczej był zapraszany, bo więcej go tam nie będzie,
        tak to wygląda, padł rozkaz spłacenia długów, czartoryski wykonał swoją robote,
        trzeba dodac, że córka czartoryskiego jakiś czas pracowała w wssg,
        zatem wszystko jest chyba jasne
    • Gość: rzeszowiak Re: Wraca sprawa molestowania studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 23:12
      Panowie,nie bulwersujecie się Stachowskim i Czartoryskim, bo to dwa stare
      betonowe komuchy. Być może z sobie tylko znanych powodów wrabiają profesora
      Chrobaka. Czartoryski ma u siebie molestanta, ale o tym telewizja chyba nic nie
      pokazywała. Napewno pisała "Wyborcza". W telewizyjnych
      rzeszowskich "Aktualnościach" indolencja i nierzetelność przelewa się przez
      ekran jak Niagara. Oni tylko pokazują to o czym już piszą gazety. A z tą córką
      Czartoryskiego to ciekawy wątek.
    • Gość: Julita Re: Wraca sprawa molestowania studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 23:20
      Jak profesorek Ch. taki odważny, to dlaczego nie wystąpił w telewizji jak
      mówili o nim, i nie zaprzeczył. Co bał się, że zostanie rozpoznany. Ja
      studiowałam na WSP w Rzeszowie i wiem co nieco o jego wyczynach. Już wtedy
      powinni go byli wywalić z uczelni. Brawo rektor Stachowski.
    • Gość: prof.K. Re: Wraca sprawa molestowania studentki IP: *.tvp.pl 08.10.04, 15:07
      Każdy kto rektora Stachowskiego uważa za poważnego człowieka jest w błędzie. On
      chce w niszczenie profesora Chrobaka wmanewrować opinię upublicznę.
      • Gość: fredek Re: Wraca sprawa molestowania studentki IP: *.airm.net / *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 08.10.04, 16:05
        Co ma do tego Stachowski i jego rodzina ? Taki z ciebie profesor jak z koziej
        d..y trąba. Tutaj się dyskutuje o molestowaniu a nie jakiejś rodzinie, jesli
        chcesz opluwać Stachowskiego rozpocznij "nowy wątek" (klika sie u góry na to
        czerwone). Chyba bardzo niektórym zależy, żeby "rozmydlić" sprawę. Z faktami
        się nie dyskutuje, w sądzie ustalono, że wkładał łapę pod bluzkę i do spodni od
        strony d..py ? USTALONO, z tym, że ten "sąd" uznał, ze wkładanie komuś ręki pod
        bluzke i łapanie za d..ę, to nie jest molestowanie !!! Sąd wyższej instancji
        podważył ten "wyrok" ? PODWAŻYŁ !!! To po co pisać jakieś pierdoły o nagonce na
        tego "bidoka". Wyślijcie do niego wszystkie swoje baby niech je wymaca ze
        wszystkich stron, bo to nie jest molestowanie. Gdyby moja ruszył dostałby po
        pysku i koniec.
    • Gość: Jagoda Re: Wraca sprawa molestowania studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 20:28
      Fredek jaki ty jestes głupek. W jakim sądzie? To w telewizji powiedzieli, że
      wkladał. W sądzie się takie rzeczy ustala jak jest akt oskarżenia, a jemu nawet
      nie przedstawiono jeszcze zarzutu. Fredek ty głupolu, telewizja to nie sąd póki
      co. Masz kłopoty z percepcją matole. Lecz sie.
      • Gość: fredek Re: Wraca sprawa molestowania studentki IP: *.airm.net / *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 08.10.04, 21:22
        Znalazła sie "mądra" po tyczynie. Jeśli jesteś tak dobra w operowaniu epitetami
        jak w te klocki, to zostań tam na wieki. Nie będę ci się rewanżował podobnymi
        epitetami, bo twoja wypowiedź całkowicie cię demaskuje, gdy idzie o
        inteligencję (coś około kretynizmu - znam sie na tym, bo zajmuję się tym
        profesjonalnie, ale nie szukaj ratunku u mnie bo twój przypadek, to przypadek
        kliniczny i tego nie podejmuję sie leczyć). Telewizja i gazeta, to następstwa
        tego co się wydarzyło najpierw w tym twoim tyczynku a potem w sądzie. Poczytaj
        trochę, bo ty masz problemy nie tylko z percepcją. Jakie to charakterystyczne
        dla matołów - matoł, żeby odwrócić uwagę od siebie dookoła wszystkich nazywa
        matołami (podobnie jak złodziej jak chce skutecznie uciec, to krzyczy "łapać
        złodzieja"). I ten słownik, głupek, matoł, głupol - pięknie sie przedstawiłaś.
        Chłopoki z tyczyna juz się na ciebie szykują na czele z tym niewinnym
        tfu "profesorem"
        • Gość: kris Re: Wraca sprawa molestowania studentki IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.04, 23:12
          jesli jesteś takim specem od klinicznej to znasz chyba mechanizmy plotki i
          kłamstw jakie się rzuca w przeciwnika by go zniszczyć,
          przecież średnio inteligentny człowiek jest w stanie odkryć intencje
          stachowskiego,
          dlaczego nim jeszcze cokolwiek zbadono, on wykorzystałmedia które są notabene
          na jego usługach do dyskredytacji przeciwnika?
          dlaczego studentka zeznała, że całe oświadczenie, donos do prokuratury został
          napisany przez córkę stachowskiego
          poczekajmy sądy są niezawisłe, wyrok wydadzą, a bierzmy pod uwagę prawdziwy
          motyw, którym jest zniszczenie współwłaściciela, który chciał się przeciwstawić
          destrukcyjnej polityce wojskowego oszołoma ,
          stare ubeckie metody został y zastosowane
          szkoda, że dziennikarze nie zainteresujasię mobbingiem jaki sietam uprawia,
          szkoda, że nie zainteresują się korupcją rektora i jego sprzymierzeńców, wielka
          szkoda,
    • Gość: Jagoda Re: Wraca sprawa molestowania studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 23:35
      Fredek - dr Andrzej S. też leczył, a potem okazało się że jest pedofilem. Moze
      ty też cierpisz na podobny syndrom. Zastanów się chłopie, bo ty naprawdę jesteś
      głupek. Ta sprawa nie była w sądzie. Prokurator na etapie postępowania
      przygotowawczego ja umorzył. Jesteś klinicznym przykładem analfabety w zakresie
      stosowania prawa. Nie odpisyj mi i już więcej się nie kompromituj. Wine
      profesorwi póki co próbowały udwodnić media: telewizja i "Wyborcza",
      manipulowane przez Stachowskiego.
    • Gość: obrońca uciśnionyc Re: Wraca sprawa molestowania studentki IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 07:08
      to jest farsa. prawdziwa farsa. jego magnificencja obrońcą wszystkich
      uciśnionych. kobiet molestowanych, osób kalekich i ułomnych. wszyscy co go
      znają to doskonale wiedzą jakie ma poglądy. i nie mówcie mi ze nagle tak mu na
      nienaruszalności kobiecego ciała zależy. on wprost mówi że ta która ma dziecko
      to nie wie gdzie się kupuje prezerwatywy. a kaleki i ułomni - do utylizacji,
      takie samo "przeznacznie" widzi wielki etyk dla starców. przypominam mu że juz
      jest starcem wiec powinien się zutylizować. na każdym kroku wypimina
      nam "zobaczie z jakimi świadectwami ja was przyjąłem" - pytam po jaką cholerę
      przyjmował??? nie mam zamiaru słuchać że nie mamy mózgów etc. udaje etyka a w
      środku takie bydle siedzi co by się tylko do SS nadawało. i niech media
      zainteresują się wreszcie co robi ze studentami któray kontynuują naukę na
      URze. nie szukajcei tematóe zastępczych w postaci ch. i innych. zajmijcie się
      prawdziwą tykającą bombą zegarową - rektorem s.
      • Gość: fredek Re: Wraca sprawa molestowania studentki IP: *.airm.net / *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 09.10.04, 08:26
        Masz rację to jest farsa, ale farsą jest też "dyskusja" po tym wątkiem. Ja
        osbiście nigdy nikogo nie obrażałem, zwracam tylko uwagę, że połowa osób
        zabierających tutaj głos zmienia temat i atakuje S. Ja mam swoje zdanie na
        temat tego pana zob. choćby mój głos pod wątkiem "kto wspiera Dyzmę z WSSG".
        Wprawdzie wiem do jakich podłości są zdolni ludzie, ale w tym przypadku mogę
        mieć wątpliwości czy z tym molestowaniem, to mogła być prowokacja ? Przecież
        ten "pokrzywdzony i zdaniem niektórych z was profesor (nawiasem mówiąc żaden z
        niego profesor, tylko dr hab., a prof. tylko uczelniany i to tyczyński, bo np.
        na uniwersytecie już nie jest profeorem, pewien prawdziwy profesor mawia o tego
        rypu uczonych "profesor z ustępu", chodzi o ustęp ustawy) wiedział z kim
        zaczyna. Mało tego - był prorektorem, a takich stanowiskach decyduje głównie
        rektor, bo to on proponuje kandydatów na prorektorów, dopiero potem są jakieś
        głosowania - z tego wynika, że wcześniej nie jedną gorzałke wypili i nieźle
        razem kombinowali. Też kiedys miałem propozycję pracy Na WSSG, ale
        podziekowałem. Miałem wątpliwa przyjemność rozmawiać z tym waszym "ulobionym"
        S. (przepraszam, ze nie na temat - przecież z tym walczę), i postanowiłem nigdy
        więcej. Absolutnie nikogo nie osądzam, znałem kiedyś bliżej Tadzia, towarzysko
        nawet fajny chłop, może troche zakompleksiony - niemniej są granice tolerancji
        gdy idzie o zachowanie kolegi i do tego nauczyciela.

I mimo wszystko jeszcze do Jagody - analiza twojego tekstu wskazuje, że jesteś
        rzeczywiście matołem i do tego ofiarą praktyk pedofilskich jakiegoś wujka
        psychoterapeuty. Nie mam zamiaru wiecej z tobą polemizować, bo nie ma z kim
        (nie ten poziom), ale może dotrze do twojego ptasiego mózgu (jesli go w ogóle
        masz, wszystko wskazuje za tym, ze myślisz c..ą) - zobacz tytuł tego wątku
        WRACA SPRAWA MOLESTOWANIA STUDENTKI, skoro wraca to znaczy, ze BYŁA. Pokaż mi
        taką telewizję, gazetę, a nawet prywatna osobę o zdrowych zmysłach, która by
        publicznie mówiła o czymś bez pokrycia. Znając Tadzia, wiem że potrafi się
        bronić i to bardzo skutecznie w o wiele mniej znaczących sprawach (tochę ma
        naturę pieniacza), dlatego pytam a nawet proszę Tadziu broń się !!!! dlaczego
        nie podasz do sądu telewizji, gazety, pana S. i wszystkich, którzy cię
        krzywdzą - wiem, że drogę do sądu znasz lepiej niż przeciętny człowiek.
        Broń się także przed wszystkimi Jagodami, przecież one robią ci po
        prostu "niedźwiedzią" przysługę.

Dla ciebie i całej tej sprawy buyłoby jak najlepiej, gdyby ten wątek jak
        najszybciej "obsunął" sie w dół i został zapomniany - chcąc ci pomóc (nie
        jestem pewien czy na to zasłużyłeś) - wiecej nie bedę go "podgrzewał"
        Żegnam
      • Gość: fredek Re: Wraca sprawa molestowania studentki IP: *.airm.net / *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 09.10.04, 08:26
        Masz rację to jest farsa, ale farsą jest też "dyskusja" po tym wątkiem. Ja
        osbiście nigdy nikogo nie obrażałem, zwracam tylko uwagę, że połowa osób
        zabierających tutaj głos zmienia temat i atakuje S. Ja mam swoje zdanie na
        temat tego pana zob. choćby mój głos pod wątkiem "kto wspiera Dyzmę z WSSG".
        Wprawdzie wiem do jakich podłości są zdolni ludzie, ale w tym przypadku mogę
        mieć wątpliwości czy z tym molestowaniem, to mogła być prowokacja ? Przecież
        ten "pokrzywdzony i zdaniem niektórych z was profesor (nawiasem mówiąc żaden z
        niego profesor, tylko dr hab., a prof. tylko uczelniany i to tyczyński, bo np.
        na uniwersytecie już nie jest profeorem, pewien prawdziwy profesor mawia o tego
        rypu uczonych "profesor z ustępu", chodzi o ustęp ustawy) wiedział z kim
        zaczyna. Mało tego - był prorektorem, a takich stanowiskach decyduje głównie
        rektor, bo to on proponuje kandydatów na prorektorów, dopiero potem są jakieś
        głosowania - z tego wynika, że wcześniej nie jedną gorzałke wypili i nieźle
        razem kombinowali. Też kiedys miałem propozycję pracy Na WSSG, ale
        podziekowałem. Miałem wątpliwa przyjemność rozmawiać z tym waszym "ulobionym"
        S. (przepraszam, ze nie na temat - przecież z tym walczę), i postanowiłem nigdy
        więcej. Absolutnie nikogo nie osądzam, znałem kiedyś bliżej Tadzia, towarzysko
        nawet fajny chłop, może troche zakompleksiony - niemniej są granice tolerancji
        gdy idzie o zachowanie kolegi i do tego nauczyciela.

I mimo wszystko jeszcze do Jagody - analiza twojego tekstu wskazuje, że jesteś
        rzeczywiście matołem i do tego ofiarą praktyk pedofilskich jakiegoś wujka
        psychoterapeuty. Nie mam zamiaru wiecej z tobą polemizować, bo nie ma z kim
        (nie ten poziom), ale może dotrze do twojego ptasiego mózgu (jesli go w ogóle
        masz, wszystko wskazuje za tym, ze myślisz c..ą) - zobacz tytuł tego wątku
        WRACA SPRAWA MOLESTOWANIA STUDENTKI, skoro wraca to znaczy, ze BYŁA. Pokaż mi
        taką telewizję, gazetę, a nawet prywatna osobę o zdrowych zmysłach, która by
        publicznie mówiła o czymś bez pokrycia. Znając Tadzia, wiem że potrafi się
        bronić i to bardzo skutecznie w o wiele mniej znaczących sprawach (tochę ma
        naturę pieniacza), dlatego pytam a nawet proszę Tadziu broń się !!!! dlaczego
        nie podasz do sądu telewizji, gazety, pana S. i wszystkich, którzy cię
        krzywdzą - wiem, że drogę do sądu znasz lepiej niż przeciętny człowiek.
        Broń się także przed wszystkimi Jagodami, przecież one robią ci po
        prostu "niedźwiedzią" przysługę.

Dla ciebie i całej tej sprawy buyłoby jak najlepiej, gdyby ten wątek jak
        najszybciej "obsunął" sie w dół i został zapomniany - chcąc ci pomóc (nie
        jestem pewien czy na to zasłużyłeś) - wiecej nie bedę go "podgrzewał"
        Żegnam
      • Gość: nie-saper Re: Wraca sprawa molestowania studentki IP: 195.128.29.* 21.10.04, 16:18
        Ty, to może rozbroisz tę bombę, bo jak p..., to Bóg raczy wiedzieć, kto się żyw
        ostanie.
    • Gość: Wincenty Re: Wraca sprawa molestowania studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 12:07
      Fredcek, no co ty, dwa razy kliknąłeś ten sam tekst. Chyba puściły ci nerwy. A
      przecież to nie ciebie jakaś tam dupa oskarża tylko profesora Chrobaka. Poza
      tym stajesz się wulgarny. Czyżbyś chciał dorównać w tym względzie
      Stachowskiemu. Wstydź się. To, że ktoś nazwał cię głupkiem, to jeszcze nie
      powód, żebyś i ty schodził na poziom rynsztoku. Rada dla Tadzia, by się bronił
      i podał tę szmatławą telewizję i "Gazetę" do sądu jest trafna. Fredek trzymam
      cię za słowo, już się nie odzywaj, bo zaniżasz poziom dyskusji. Noc chyba, że
      zechcesz przeprosić Jagodę.
      • Gość: Dziennikarz Re: Mistrzowska manipulacja IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.04, 18:48
        Z postów widać, że w dyskusji część jej uczestników świetnie manipuluje fktami
        i zupełnie odchodzi od tego, o co dziennikarce szło.
        Przecież prokurator stwierdził, że zeznania studentki uprawdopodabniają
        zdarzenie, ale uznał że głaskanie po plecach i pośladkach wbrew woli studentki
        nie jest czynem przestępczym. Jego zwierzchnik miał inne zdanie, więc
        postępowanie prokuratorskie toczy się dalej.
        Istotą dyskusji jest to, czy to było molestowanie czy nie.
        Ale zwolennicy pana Ch. / z tymi profesorami to jest mętlik, dlatego nie piszę
        prof./przyjęli taktykę obrony przez atak. Piszą, że winien jest rektor S.A co
        miał robić jak dziewczyna zgłosiła sprawę molestowania. Gdyby nie zareagował
        dziennikarze rozbiliby go w drobny mak.
        Zapominają też, że panowie Ch. /molestant?/ i S są dalej właścicielami tej
        prywatnej szkoły i przez wiele lat zgodnie współpracowali.
        Atak na córkę prof. S. A co ma piernik do wiatraka? To już czysta manipulacja.
        Krzywdzenie prof. Ch. przez dziennikarzy. Ale przecież w materiałach
        dziennikarskich zawsze było zatrzeżenie, że sprawa jest w toku wyjaśniania. Pan
        Ch. sprytnie ukrywa, że jest członkiem Rady Programowej Oddziału Telewizji
        Polskiej w Rzeszowie, więc wpływy też ma.
        Dziennikarze zrobili swoje. Reszta należy do prokuratury i sądu.

Atak na prof. S za złe traktowanie studentów. Ale kiedy pan Ch. był prorektorem
        to go to nie raziło.
        • Gość: jopek Re: Mistrzowska manipulacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 21:19
          Jaki rektor S.A.???? Czy chodzi o jakąś spółkę akcyjną, czy jakoś tak, jaki S.A.?
          • Gość: xxx Re: Mistrzowska manipulacja IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.04, 21:29
            chodzi o stachowskiego zbigniewa dr hab rzekomego rektora wssg, który uzuskał
            piapier na akademi feliksa dzierzyńskiego za pracę wojna i pokój w nauce jana
            pawła II
            • Gość: jopek Re: Mistrzowska manipulacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 21:39
              Oj, dziękuję, dziękuję, tak szybko i szczegółowo, aha, rozumiem, tylko skąd to "A", chyba że pan prof. nazywa się Zbigniew Anna Stachowski, hehe ;-)
              • Gość: Rozjaśniacz Re: Mistrzowska manipulacja IP: 195.128.29.* 21.10.04, 15:56
                Te, inteligent, przeczytaj sobie te informację dokładnie, weź poprawkę na to,
                że ci, którzy piszą na takich forach (Ty także), nie przestrzegają zasad
                pisowni i dla nich nie ma znaczenia, czy zrobi się po kropce spację, czy nie.
                Autor informacji, do której masz zastrzeżenia, choć napisał ciekawie, tych
                spacji nie zawsze używa. No i rozpoczął zdanie od A, nie poprzedzając tegoż A
                spacją, a Tobie, mistrzu, wydaje się, że chodzi o SA! Piszmy poprawnie, to i
                takich rozterek nie będzie.
                A tak na marginesie... Czy ktoś wie, na jaki temat pracę habilitacyjną napisał
                był biedny ów, posądzany o macanko, ale też hardy, bo atakujący z byka
                wszystko, co się rusza (he, he), dr hab Ch.?
                Na mój gust "Janek Paweł II o wojnie" to temat nienajgorszy.
                Pzdr
    • Gość: były dziennikarz Re: Wraca sprawa molestowania studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 00:11
      Dziennikarko "Gazety" tobie chodziło o wierszówkę i nie ściemniaj. Śledztwo
      jeżeli było, to w sprawie, a nie przeciw komuś. Od osądzania jest sąd, a nie
      prokurator, "gazeta" czy telewizja. Gdyby Chrobak oddał ciebie czy telewizję do
      sądu to popłynęlibyście z wyrokami skazującymi jak swego czasu niejaki Marek
      Szenborn, zakała rzeszowskiego dziennikarstwa, hołubiony przez Jarka Gawlika
      plagiatora. Nie wystaczy umieć pisać, trzeba jeszcze panować nad tym co się
      pisze i wiedzieć jak się to ma do rzeczywistosci.
    • Gość: Agata Re: Wraca sprawa molestowania studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 23:31
      Ludzie czy was pogięło. Piszcie na temat. Bo ja już nie wiem kto kogo
      molestował. Chrobak Stachowskiego czy Stachowski Chrobaka. Czy może obaj kogoś
      innego, jakiegoś Czartoryskiego. Słowo honoru, pogubiłam się w tych wszystkich
      wątkach. Ja mam niezaspokojoną chuć i nie wiem do kogo póść na egzamin, żeby
      było dwa w jednym. Może też być dwóch na jedną. Ale nie więcej, bo jak się
      dowiedzą, to przeniosą do Tyczyna mistrzostwa świata, no te z Warszawy,
      długodystansowe... Więc nie prowokujcie.
      • Gość: amator Re: Wraca sprawa molestowania studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 05:51
        Przed egzaminem wpadnij jeszcze do mnie, hehe, co prawda ja nie z tej bajki, ale też może być fajnie ;-). Pozdrawiam.

• Gość: Niedoinformowany Re: Wraca sprawa molestowania studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 06:12
      Co z tą studentką i tym gościem z profesury czy już go zamknęli czy co bo
      podobno to wszystko nieprawda i gościu skarży tego stachowskiego z tyczyna co
      go w tą panienkę wrobił. Ja znam studentki co dają profesorom za darmo bez
      egzaminów. Takie jest życie i nie maco udawać że jest inaczej bo zawsze tak
      było.
      • Gość: Rozjaśniacz Re: Wraca sprawa molestowania studentki IP: 195.128.29.* 21.10.04, 16:10
        Studentka podobno wraca. I to na tę samą uczelnię. Zobaczymy, co powie, czy
        podtrzyma oskarżenia, czy też powie, że to rektor molestuje biednego owada, a
        ona o niczym nie wie, nie słyszała. Dedykuję jej piosenkę Nieżywych
        Schabuff, "Ach, co byś powiedziała..."
        Czołgiem
    • Gość: Jerzy Re: Wraca sprawa molestowania studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 20:20
      Profesor oddał sprawę do prokuratury przeciw rektorowi. Podobno policja
      zabezpieczyła w rzeszowskiej telewizji jakieś taśmy z nagraniami w tej sprawie.
      Kto wie jaka jeszcze afera z tego będzie.
      • Gość: Niezorientowany Re: Wraca sprawa molestowania studentki IP: 195.128.29.* 21.10.04, 16:13
        taśmy z udziałem dra hab. Ch.? Toż on, jak czytam na tym forum, do jakiejś rady
        TV Rzeszów należy. Pewnie sie nagrał i teraz mu wstyd. Ciekawe z kim i w jakiej
        sytuacji...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka