23.04.17, 22:59
"Grająca studnia i interaktywna posadzka na Rynku. Jak Wam się podoba?
Interaktywna posadzka LEDowa z prezentacją video, wzbogacona o interakcję z osobami chodzącymi po niej na Rynku i interaktywna studnia z ekranami LEDowymi i systemem audio - to elementy Skweru Kultury, który może powstać na rzeszowskim Rynku. A pod ziemią - Ścieżka interaktywnej legendy."
Jeżeli chodzi o mnie, to zamiast tych pseudonowoczesnych odpustowych atrakcji, wolałbym jakąś dobrą tradycyjną katarynkę... ;-))
Obserwuj wątek
    • mcq13 Re: Katarynka 24.04.17, 20:46
      Opis nie zachęca, ale wykonanie może być zaskakująco ciekawe. Tylko czy nas stać na takie próby?
    • szwob Re: Katarynka 24.04.17, 21:19
      Stac, przeciez nawet zwykly robotnik bierze co m-c 5000 na reke... A o emigracji zarobkowej to tu nikomu nic nie wiadomo.
      • wislocki12 Zwykła grająca studnia... 24.04.17, 23:04
        Jaki robotnik, że o emigracji zarobkowej nawet nie wspomnę? Przecież chodzi o zwykłą "Grającą studnię i interaktywną posadzkę na Rynku"! ;-))
        • szwob Re: Zwykła grająca studnia... 25.04.17, 21:16
          A ja to bym chcial interaktywne video z Krystianem Herba i ptaki klepaki, a po za tym to studnia przeciez juz gra koledy w zimowe swieta. To jakas kumulacja innowacji bedzie i kakofonia siebo je.
          • wislocki12 Na szczęście! 25.04.17, 21:23
            Na szczęście kolędy grają tylko do Matki Bożej Gromnicznej... ;-))
    • chris1970 Re: Katarynka 25.04.17, 13:20
      Jak studnia ma grać, to ja bym chciał ruchome podziemia z kabinami teleportacyjnymi. To jest innowacja na miarę stolicy innowacji.
      • wislocki12 Teleportacja 25.04.17, 20:55
        A można zapytać o cel owej teleportacji? ;-))
        • chris1970 Re: Teleportacja 28.04.17, 13:42
          Rozwój transportu miejskiego. Z założenia ma być szybciej niż kolejką nadziemną, hyperloop czy czymś tam jeszcze nowszym.
          • wislocki12 Geografia 28.04.17, 21:03
            Miałem na myśli kierunek w sensie geograficzny... a perspektywicznym. ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka