Dodaj do ulubionych

Walat bez teki

17.04.02, 21:50
Jeże rzeszowskie słyszaly, że wiceprezydent dwunożnych rzeszowian - Walat
został pozbawiony swych kompetencji. Jeże rzeszowskie są zaciekawione, czym
będzie teraz zajmowal sie ów prezydent. Mamy nadzieję, że nie tempieniem jeży...
Może szanowni goście forum rzeszowskiego potrafiliby wskazać nowy zakres
kompetencji dla Wieslawa Walata?
JEŻ ZAWSZE KOMPETENTNY!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: slavres Re: Walat bez teki IP: *.pm.mielec.ptc.pl 17.04.02, 23:33
      Narazie za wcześnie na wypowiedzi w tym temacie. Za mało wiadomo o co tutaj
      dokładnie chodzi, poza walką przedwyborczą.
    • Gość: ziutek Re: Walat bez teki IP: 195.117.30.* 18.04.02, 13:35
      W tej całej sprawie najbardziej chybiony jest komentarz naczelnego rzeszowskiej
      GW. Pan Gawlik sądzi bowiem że jeżeli wyrzucający jest głupkiem to wyrzucany
      musi być mądry i kompetentny itp. Nic bardziej błędnego Panie Redaktorze .
      Miałem wątpliwą przyjemność poznać obu panów, i całą odpowiedzialnością mogę
      stwierdzić że i jeden i drugi są kompletnymi zerami. Pozdrawiam Stały Czytelnik
      • Gość: ppww Re: Walat bez teki IP: 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 18.04.02, 15:00
        Są to rozgrywki przedwyborcze obu panów. Ja twierdzę, że jeden czy drugi je
        zwycięży to nie ma większego znaczenia. W ogóle uważam, że w Rzeszowie nie ma
        wybitnych polityków- no może wyróżnia się w tej grupie były przewodniczący SLD,
        a obecny wiceminister Wiesław Ciesielski. Pan Szlachta, z którym miałem
        przyjemność (albo i nie) powinien powrócić do wcześniejszy zajęć tzn.
        "doktorowanie" na Politechnice Rzeszowskiej. Do niczego innego się nie nadaje...
    • Gość: front Re: Walat bez teki IP: 213.25.255.* 18.04.02, 21:40
      Walat to łoś czy nie daj Boże jeż !!!
      FRONT OBRONY ŁOSI
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka