Dodaj do ulubionych

Nalot na giełdę na Załężu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 21:04
Należy to tępić ale nie przeszkadza mi ten proceder tak bardzo jak np. hadel kradionymi emblematami marek samochodowych. Policja powinna sie tym zainteresować. Złodzieje niszczą nasze auta dla zysku rzędu kilku złotych. Obawaim się jednak, że dla naszej policji spokojny sen szarych obywateli jest dużo mniej ważny niż utracone zyski światowych gigantów więc znaczki z samochodów nadal będą zrywane...
Obserwuj wątek
    • Gość: AAAA Re: Nalot na giełdę na Załężu IP: 195.205.38.* 09.11.04, 09:07
      A może tyle powinny normalnie kosztować no bo skąd cena sięgająca 2 tysięcy
      złotych? Najlepszym weryfikatorem wszystkiego jest rynek i on pokazuje ile co
      powinno kosztować, jeśli ktoś chce kupować podróbki na giełdzie to jego sprawa
      dlaczego do tego od razu policja. Jak zrobię sobie powidła ze śliwek na zimę to
      jest też podróbka i co powinienem iść do sklepu i kupić za cenę którą ktoś
      wystawi w sklepie. Kolejny przykład czarna porzeczka latem była skupowana po 20
      groszy za 1kg - a litr soku w sklepie kosztuje przeciętnie 4 zł - TO TAKIE
      RZECZY POWIY BYĆ ŚCIGANE BO TU SĄ PRZEKRĘTY I SPEKLACJA- a dlaczego nie są - bo
      to się odbywa w świetle prawa....
    • Gość: j@no Re: Nalot na giełdę na Załężu IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 09.11.04, 09:17
      A mnie nie stać na kombinezon za dwa tysiące złotych, na 200 mnie stać,tym
      bardziej,że jakość podróbi jest przyzwoita.
      Nie stać nas jeszcze na markowe wyroby,1300 zł za metkę?
    • Gość: oszabrowany Re: Nalot na giełdę na Załężu IP: *.man.rsk.pl 09.11.04, 13:30
      Lepiej niechłapią złodziei z samochodów bo ukradli mi kołpaki kół i podobno
      sprzedają w żałężu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka