Gość: józio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 20:14 Jeśli chodzi o mnie, to najbardziej uwielbiam posty o Podkulskim i Tyczynie, są takie inteligentne inaczej, hehe ;-) Pozdrawiam te osoby i proszę o więcej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
macpherson Re: .:: FORUM OSOBLIWOŚCI ::. 09.11.04, 20:50 A ja podziwiam liczne tematy o jednym z rzeszowskich aktorów. I zachodzę w głowę czasem, czy on o nich wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józio Re: .:: FORUM OSOBLIWOŚCI ::. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 11:26 mmmmm, zaczęło się ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józio Re: .:: FORUM OSOBLIWOŚCI ::. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 12:44 olo jest moim idolem ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
egri Re: .:: FORUM OSOBLIWOŚCI ::. 11.11.04, 16:53 kolaga zauwazyl Tyczyn...egri wszystkie swoje posty podpisuje czy tez sa inteligentne inaczej? hmm... czy doktor Rogala mial racje.. zaniedbano mnie juz w przedszkolu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józio Re: .:: FORUM OSOBLIWOŚCI ::. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 10:23 Autor: Gość: zbigniew IP: 82.177.98.* I nie ma co porównywać studentów z innych uczelni, oni studiują, by się czegoś nauczyć, a nie na studiach zarobić. Proszę zmierzyć gorączkę. Buahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahaha, proszę jeszcze napisać z których??? Ciekaw jestem gdzie się tak uczą, hehe ;-) Może miał Pan na myśli WSIiZ albo WSZ, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: .:: FORUM OSOBLIWOŚCI ::. IP: 82.177.98.* 12.11.04, 10:31 stachowska co Cię boli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceres1 Re: .:: FORUM OSOBLIWOŚCI ::. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 11:13 koleś, koleżanko skompromitowaliście się, szukacie teraz jelenia na wsziz i wsz, tam nie ma takich kretynów i debili jak w WSSG swoją drogą to ty jóxio jesteś największym jełopem tego forum i kończ te idiotyzmy wstydu oszczedz tej uczelni WSSG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józio Re: .:: FORUM OSOBLIWOŚCI ::. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 11:33 Dziękuję za uznanie, jeleni szukam, ale wsród was ;-) buahahahahahahahahaha:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egri Re: .:: FORUM OSOBLIWOŚCI ::. IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 13:06 Autor: Gość: zbigniew IP: 82.177.98.* I nie ma co porównywać studentów z innych uczelni, oni studiują, by się czegoś nauczyć, a nie na studiach zarobić. Proszę zmierzyć gorączkę. Jestescie tak smiertelnie powazni czy tak ... (niewazne) Znow mam sie tlumaczyc co chcialem powiedziec? Tylu tutaj Óczonych a nikt sie nie potrafi domyslec o co chodzi, a moze potrawi ale szuka dziury w calym.. zbigniew to ponoć starosłowianskie "zbył gniew".. bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józio Re: .:: FORUM OSOBLIWOŚCI ::. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 11:44 Obruszyła się społeczność WSIiZ i WSZ zatem do swoich ulubionych postów o Podkulskim i Tyczynie dołączam posty o WSIiZ oraz WSZ, nie dajcie się prosić, czekam!!! ------------------------------------------------------------------ Na pewno będą równie "inteligentne" co o Podkulskim i Tyczynie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: .:: FORUM OSOBLIWOŚCI ::. IP: *.airm.net / *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 12.11.04, 15:14 Brawo józiu, świetny pomysł z tym "forum osobliwości", gratuluję (szczerze) również pomysłu - apelu do "óczonych" rzeszowskich o wzajemne opluwanie się. Do tych "inteligentnych inaczej" tekstów zalczam także wypowiedzi niejakiego "jantosia" i "jawnuty7" (zob. wątek o księdzu, który ma się poprawić). Ta ich kretyńska niby gwara wręcz "zachwyca", chyba ich "przeleciał" jakiś wikary, czego wynikiem są ich zlasowane mózgi - stąd ten wysublimowany jezyk. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś