Dodaj do ulubionych

Projekt budżetu Rzeszowa

IP: *.wired.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 08:13
ło matko....znów sie zaczna korki na ulicach, jak rozpoczna remonty ... mam
nadzieje, ze nie trafi mi sie taka zakorkowana ulica na egzaminie na prawko
jazdy :D
Obserwuj wątek
    • Gość: Czarek Re: Super że coś się dzieje w Rzeszowie.. IP: 82.177.97.* 27.12.04, 20:22
      Jestem zadowolony że drogi są naprawiane a co do korków to myślę że damy sobie rade jako kierowcy , w końcu oni to dla nas to robią.
      • Gość: obserwator Re: Super że coś się dzieje w Rzeszowie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 13:52
        Wszystko tylko dla Rzeszowa.Czyżby nie było innych miast na podkarpaciu?
        polecam jazdę przez Jarosław i Przeworsk (drogą międzynarodową w godz. szczytu.
        • Gość: Robert Obwodnica dla Jarosławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 17:00
          trudno sie z tym niezgodzic , przedewszystkim Jaroslaw jest tutaj miastem w
          ktorym traci sie czas na przejazd na trasie Rzeszow - Przemysl... obodnica dla
          Jaroslawia by sie przydala...
        • Gość: Walec Drogowy Re: Super że coś się dzieje w Rzeszowie.. IP: *.rzeszow.mm.pl 05.02.05, 08:17
          To obwodnice Jarosławia i Przeworska też powinien wybudować Tadek Ferenc?
          Artykuł jest o budżecie Rzeszowa!
    • Gość: wanda Re: Projekt budżetu Rzeszowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 21:30
      Bardzo dobrze ,ale mój dojazd do pracy stanie się jeszcze większym koszmarem a
      samochód nie wytrzyma ( ja też). Korki ,które obecnie tworzą się pomiędzy
      godziną 15 a 16,30 doprowadzają mnie do rozpaczy (zużycie paliwa).W związku z
      powyższym siedzę w pracy do 16,30 - 17.
      • Gość: marcin Re: Projekt budżetu Rzeszowa IP: *.res.pl / 82.160.26.* 21.02.05, 19:30
        drogi czytelniku przeprowadz sie do usa tam napewno nie ma korków hehe
        • Gość: wanda Re: Projekt budżetu Rzeszowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 20:53
          Porównujesz Rzeszow do New Y.? Na pewno długo nim nie będzie ,a obawiam się że
          nigdy!
      • Gość: UŻYTKOWNICY E4 PRZEWORSK SYGNALIZACJA IP: *.res.pl / 82.160.26.* 21.02.05, 19:37
        W rzeszowie jakos ta sygnalizacja swietlna dziala sensownie ALE W PRZEWORSKU
        na głównym skrzyzowaniu w ciagu drogi E4 to KATASTROFA w SZCZYCIE RUCHU TO
        PRZEJEDZIE NA JEDNYM CYKLU SWIETLNYM MOZE 2-4 POJAZDÓW. LUDZIE ODPOWIEDZIALNI
        ZA TO ZAJMIJCIE SIE TYM CO WY ROBICIE TAM !!!!
    • Gość: chrabia Re: Projekt budżetu Rzeszowa IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 22.03.05, 10:37
      od poczatku kadencji ferenca na stolku prezydenta rzeszowa media a szczegolnie
      prasa rzeszowska zachlystuje sie jego niby osiagnieciami a prawda jest taka ,ze
      od poczatku lata tylko dziury w asfacie oczywiscie robi to firma rodzinna v-ce
      prez.kosiorowskiego i do dnia dzisiejszego im sie to nie udalo.ciekawy jestem
      ile razy te same dziury mozna latac i za czyje pieniadze.skoro dziennikarze
      potrafia z takich bzdur zrobic osiagniecia na wielka skale to ciekaw jestem za
      ile?
      • Gość: Mikael Re: Projekt budżetu Rzeszowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 14:47
        Łatanie dziur, czyli zmiana ulicy 4-pasmowej w 6-pasmową, momentami nawet
        mającą 8 pasów. Nowa nawierzchnia, parkingi i chodniki. To jest wg prawicowych
        umysłów łatanie dziur.
    • Gość: test test IP: *.imid.med.pl / 212.160.130.* 22.03.05, 11:16
      test
    • Gość: jarosławianka Re: Projekt budżetu Rzeszowa IP: *.informel.pl / 82.160.115.* 25.04.05, 19:12
      kiedy doczekamy sie tak upragnionej obwodnicy w zakorkowanym Jarosławiu????
      • Gość: WC Re: Projekt budżetu Rzeszowa IP: *.rzeszow.mm.pl 26.04.05, 06:57
        już sie projektuje :)
        • Gość: fura gościa Re: Projekt budżetu Rzeszowa IP: *.man.rsk.pl 05.05.05, 12:43
          Budżet budżetem a ja rano nie mogę wyjechać z ulicy Podwisłocze na
          Al,Armii .KONIECZNY 3 PAS RUCHU PREZYDENCIE RATUJJ!!!!!!!!
          • odpady_selektywne Re: Projekt budżetu Rzeszowa 05.05.05, 12:53
            Na to nawet Pan Prezydent Tadeusz nie pomoże, mimo tego, że Tadeusz (niby od
            spraw beznadziejnych) ;)
            Niestety, z ulicy Podwisłocze do Al,Armii nijak wyjechać się nigdy nie dało i
            nie da.
    • Gość: w cieniu Big Pussy Re: Projekt budżetu Rzeszowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 23:04
      Bardzo się cieszę, że wreszcie w moim mieście dzieje się coś pozytywnego... Mam
      nadzieję, że teraz te zasrane mieszczuchy np. ze Szczecina przestaną się śmiać,
      bo u nich jest przecież sto razy gorzej. Jak jeszcze nam poszerzą granice, to
      będziemy mieli ponad 120 km kw. powierzchni. Szkoda tylko, że remont zapory
      trwa już od stycznia do połowy maja a i tak jescze nawet 1 pasa nie zrobili,
      ale to przecież komunistyczna robota ta zapora... :)Dodatkowo mają stadion
      Resovii rozbudować i zwiększyć trybunę na Stali. I oby tak dalej panowie, oby
      tak dalej... bo jak prawica przyjdzie w tym roku po wyborach, to znowu wszystko
      spieprzą(broń Boże nie jestem za SLD, ale Ferenc to po prostu dobry
      prezydent...)
      • Gość: WC Re: Projekt budżetu Rzeszowa IP: *.rzeszow.mm.pl 16.05.05, 23:49
        siedźże sobie w tym cieniu, bo słonko coraz wyżej i w główeńkę nieco
        przygrzewa...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka