Gość: Goran IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.02, 20:07 Wynajmę go�ciom z Polski apartamenty nad brzegiem Adriatyku Strona z cenami i zdjęciami: www.adriatravel.net/trogir/villabella.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ela Re: ______________Apartamenty w CHORWACJI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.02, 08:57 Gość portalu: Goran napisał(a): > Wynajmę go�ciom z Polski apartamenty nad brzegiem Adriatyku > Strona z cenami i zdjęciami: > www.adriatravel.net/trogir/villabella.html Byłam w zeszłym roku.Cudne miejsce. Szkoda, że nie mam urlopu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi Re: ______________Apartamenty w CHORWACJI IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.02, 13:01 pytanie do Eli : wybieram sie tam w tym roku . Mozesz mi cos wiecej opowiedziec na temat tego miejsca , ew.jakies fotki... pozdrawiam yardek@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlad Re:Rewelacyje !!!_Apartamenty w CHORWACJI IP: *.zelmer.pl 22.05.02, 13:38 Jeśli ktoś jest zainteresowany wypoczynkiem w Chorwacji - polecam strone : www.korcula.ws. Odpowiedz Link Zgłoś