Dodaj do ulubionych

Wrzodak bez immunitetu

IP: *.mt.pl / *.mt.pl 06.01.05, 12:41
Jacy idioci głosowali na tego idiotę Wrzodaka? Co on przez czas bycia posłem
zrobił dla regionu? Powinien wrócić do podstawówki i pobierać lekcje
polskiego!!!bo człowiek nie potrafi się nawet wysłowić.
Obserwuj wątek
    • Gość: redfer Re: Wrzodak bez immunitetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 16:39
      Zgadzam sie.Niech spie.....
      • junislaw Re: Wrzodak bez immunitetu 06.01.05, 18:13
        Widzę czasem tego "pana" na Bardowskiego w Rzeszowie, tam ma biuro poselskie.
        Gość nosi się jak paw, niczym Robbie Williams na zabawie gejowskiej:D ..... a
        kto go wybrał?? Właśnie my sami, bo taki mądrala jak on wiedział gdzie
        kandydować - w Klechworld'zie gdzie nawet przestępce wynoszą na oftarze. My
        sami do tego doprowadziliśmy, bo nie poszliśmy na wybory, a ino szuja, byle u
        pana Boga za piecem widzialna i z porozumieniem u kleru może został posłem,
        przykład - Wrzodak. I co się dziwicie, że nic nie zrobił dla regionu, przecież
        on nawet nie jest stąd, tylko tutaj znalazł naiwnych, którzy na niego
        zagłosowali..........Brawo Narodzie, Brawo Dla Kościoła, który byle dla własnej
        korzyści wkręci ludziom prawie wszystko!! Oby tak dalej, a LPR zrobi z nas
        państwo kościelne, fanatyczny naród - dokładnie taki jak np. Iran, albo
        Afganistan!!.........
        • Gość: OLo Re: Wrzodak bez immunitetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 20:38
          Nawet jego osoby "zaufane" z biura mają o nim złe zdanie.

• Gość: rjt Wrzodak studiuje w PWSZ w Jarosławiu u Jarosza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 18:03
      • Gość: Domka Re: Wrzodak studiuje w PWSZ w Jarosławiu u Jarosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 20:17
        Jak po zawodówce mozna studiować? Najpierw trzeba załatwic maturę!
        • Gość: @7 Re: Wrzodak studiuje w PWSZ w Jarosławiu u Jarosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 22:46
          Maturę teraz robi się piorunem. Rok bardzo szybko zleci.
      • Gość: j@no Re: Wrzodak studiuje w PWSZ w Jarosławiu u Jarosz IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 07.01.05, 10:21
        Przepraszam, a co studije?
        Jest tam katedra Związów Zawodowych,Prawdy Katolickiej i Wszelkich innych Praw
        Objawionych?
        A może nie studiuje w Jarosławiu, a leczy się?
    • Gość: Sędzia Kozak Re: Wrzodak bez immunitetu IP: *.geonafta.jaslo.pl / 195.205.114.* 06.01.05, 22:33
      Osądzić Wrzodaka surowo !!!!!!!!!!
    • Gość: mieszkaniec Adieu Wrzódak IP: 213.76.135.* 07.01.05, 08:24
      Oby Roman Giertych zrobił z nim porządek bo nawet czlonkowie Ligi nie cierpią
      tego zadufanego, prostackiego bufona. Kto go wpuścił do naszego regionu?
      • Gość: Bogdan Re: Adieu Wrzódak IP: *.datacomsa.pl / 194.246.106.* 07.01.05, 09:05
        W nastepnych wyborach mógłby spróbowac startować ze swojego miejsca
        zamieszkania (tam gdzie goznająalbo tam gdzie ostatnio pracował....
        Sprawdziłby w ten sposób sam siebie.
    • Gość: Jaworski Re: Wrzodak bez immunitetu IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 07.01.05, 10:18
      Czy to znaczy,że teraz mogę Wrzodakowi nakopać do .........?
      Wreszcie!
      • harnasi ja głosowałem na LPR i bede nadal a wy psy SLD 07.01.05, 23:05
        mam wasze słowa daleko i tak LPR kiedys bedzi rzadził i zrobi czystke z tych
        złodzieji i Bandytów a co Jaworski nie zabił człowieka gowno mnie opchadzi czy
        był nie winny sam fakt zabil i juz wiec w normalnym swiecie taki w polityce nie
        ma co robic tylko w polsce mozna !!!
        • Gość: psf Re: ja głosowałem na LPR i bede nadal a wy psy SL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 18:23
          Jak zaił pijaka co mu wlazł pod samochód to nie nie jego wina. Pijaka co
          przyczynia sie do wypadku nie ma co żałować. sam sobie winien i naraża innych.
          Czy to kierowca czy pieszy.
    • Gość: delta Re: Wrzodak bez immunitetu IP: *.chello.pl 07.01.05, 20:17

Mam nadzieje, że ten Wrzodak z Ursusa całkowicie się skompromituje w tej nowej
      komisji sledczej.
      • Gość: rzeszowiak Re: Wrzodak bez immunitetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 16:09
        Gość portalu: delta napisał(a):

>
        > Mam nadzieje, że ten Wrzodak z Ursusa całkowicie się skompromituje w tej
        nowej
        > komisji sledczej.

To nie ma znaczenia, u nas w Rzeszowie i tak wygra- jak w radiu Maryja każą na
        niego głosować, to "prawdziwi Polacy-katolicy" nie zawiodą. To jedyne
        województwo w Polsce, gdzie taki "spadochroniarz" może wygrać.
    • Gość: bz Re: Wrzodak bez immunitetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 18:57

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka