Dodaj do ulubionych

Co na to kibice?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 20:53
na 100-lecie klubu taaaki numer ?? Panowie działacze, nie godzi sie!!! Resovia
to - tradycja a nie moda, proste. Resovia brzmi dumnie. Prawdą jest, że Stal
ma lepsze wyniki ale.. nie ma klimatu... to ZAKŁADOWY KLUB!!! 1944 rok... i
etc. Nie widzę szans na połączenie i funkcjonowanie takiego tworu... Po co ?
Resovia musi sięgnąć dna, zeby powoli się odradzać. Myślę, że wszyscy fani
pgodzili się z IV-ligową rzeczywistością.. Na razie. A Stal.. cóż, wyżej III
ligi nie sięgnie.. Nie ma klimatu, pieniędzy i jeszcze raz pieniędzy. A
kibiców Oba Kluby mają podobnych... kilkunastu głupków rządzi i demoluje
stdion. NIe potrafią władze zadbac o porzadek? Ciekawe.
Obserwuj wątek
    • Gość: Paweł Re: Co na to kibice? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 23:47
      jakim sposobem możesz stwierdzić że Stal nie ma klimatu, Resovia go ma, a
      kibiców mają podobnych. Sam sobie przeczysz. (albo nie masz pojęcia o czym
      mówisz) Kibicujesz Resovii to się nią zajmij i tym Twoim klimatem a od Stali
      WARA.Nie mam zamiaru udowadniać tu wyższości Stali nad Resovią bo chociażby od
      kiedy oba kluby ,mają strony internetowe - kibice starają się to sobie
      udowodnić. Nie do zrobienia. Wystarczy mi, że cała Stal z jej klimatem mam w
      sercu. resovia mi wisi. I nie myl głupoty z fanatyzmem bo pozory akurat tutaj
      bardzo mylą. Jeśli to tacy kibice jak Ty są wizytówką resoviackiego klimatu to
      gratuluje.
      A wracając do tematu zainteresowani wiedzą, że nasza policja słynie za swej
      gorliwości i kreatywności w całej kibicowskiej Polsce. fakty są takie, że to z
      jej przyczyny i ciągle upierdliwie problemowego nastawienia wynikają takie
      pomysły. Choćbym miał sobie obiektywnie nie wiem jak bardzo dobry sposób
      takiego połączenia wymyslic - to nie jestem w stanie. Pewnie obiektywnie lepsza
      byłaby taka sytuacja jak w Poznaniu, Wrocławiu - ale dla mnie ...TYLKO STAL
      TYLKO STAL ZKS
      • Gość: szeat Re: Co na to kibice? IP: *.krak.tke.pl 19.01.05, 00:50
        ...niedajmy się zwariować, to jest zbyt poważna sprawa by mogła przejść bez
        echa niezauważalnie takiej rzeczy nie można załatwić ot tak bez żadnych
        konsekwencji, nieda się temu ukręcić łba nienadająć rozgłosu medialnego…bądźmy
        cierpliwi,…co nie zmienia faktu, że nie będę kibicował razem z żadnym parchem
        na jednym stadionie jednej drużynie...ich niedoczekanie czerwono-białe
        przybłędy...niepoto mój ojciec prowadził mnie gó..arza na Stal...niepoto ja
        wychowuje syna w szacunku dla Stali...żebym teraz na stare lata łączyć się z
        jakimiś parchami…
        • Gość: nicky Re: Co na to kibice? IP: 217.96.9.* 19.01.05, 07:57
          jesteś śmieszny wiesz? "czerwono-białe przybłędy"-chyba nie wiesz co piszesz.
          przyznaj się co robił Twój dziadek, kiedy mój chodził przed wojną na Resovię?
          pewnie sprzedawał jaja na targu. Więc nie pierdziel głupot, tylko spójrz na
          swoje korzenie. Rzeszowianie z krwi i kości kibicują pasiakom, a nie jakiemuś
          socjalistycznemu tworowi. ale cóż, nazjeżdżało się szumowin z okolicznych wsi i
          miasteczek i mają swój klubik. i miejcie go sobie dalej. w Rzeszowie i tak
          istnieje tylko RESOVIA.
          a co do poronionego pomysłu połączenia klubów. panowie działacze, spójrzcie
          wstecz, czy funkcjonują jeszcze KP Wałbrzych(Zagłębie+Górnik), Polonia-
          Szombierki Bytom, klub z Kielc(Korona+Błękitni), Lechia/Olimpia Gdańsk, czy
          Pniewy+Tychy?? a potem formułujcie pomysły.
          RESOVIA TO TRADYCJA, NIE MODA
        • Gość: olo Re: Co na to kibice? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 07:59
          parchem to ty jesteś. a przed każdym wejsciem na forum poczytaj sobie słownik
          ortograficzny!!!
    • Gość: kris Re: Co na to kibice? IP: *.autocom.pl 19.01.05, 00:07
      Ani jeden prawdziwy kibic Resovii nie poprze tego pseudo-tworu stworzonego w
      chorych umysłach pseudo-działaczy.
      Lalki gumowe sprzedawać a nie pchać się do sportu!
    • Gość: DKS Re: Co na to kibice? IP: *.intertele.pl / *.intertele.pl 19.01.05, 10:09
      Wreszcie porządna wypowiedź!!!
      Jebac je.. resovie!!!!!
      JEŚLI MA BYĆ W RZESZOWIE 1 KLUB TO TYLKO STAL, NIE STALOVIA, NIE RESOVIA TYLKO
      STAL RZESZÓW -
    • Gość: stal Re: Co na to kibice? IP: 82.177.97.* 19.01.05, 10:17
      Z resovia laczy nas tylko jedno nienawisc. nigdy nie bedzie kibicow stalovi czy
      czegos smieszniuejszego co chce wymyslec pojebalo sie jak na stiadionie bedzie
      mialo grac cos takiego to kazdy sie postara zeby nikt nie gral JA WOLE ZEBY NIE
      BYLO PILKI NIZ ZEBY NAS LACZYLI I DO TEGO NIGDY NIE DOJDZIE A DZIALACZOM
      POJEBALO SIE W GLOWACH
    • Gość: Tomek kibic Stali Re: Co na to kibice? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 10:34
      Zgadzam się z Jackiem, klub który by powstał można byłoby porównać do Amiki
      Wronki. Co z tego że tam są pieniądze skoro nie ma atmosfery, klub nie ma
      historii, ci którzy tam chodzą traktują to jako odpoczynek po wydojeniu krów.
      W Rzeszowie są dwa kluby i niech tak zostanie, jeżeli którykolwiek z nich
      przepadnie z powodów finansowych to trudno. Od tego są prezesi, trenarzy i
      piłkarze, żeby do tego nie dopuścić. Mówi się że Stal musi grać w III lidze, a
      czego - mogli nie odpuszczać Ruchowi i wygrać baraż, w tej chwili Rzeszów
      miałby II ligę.
      Zresztą co mogłaby wnieść Resovia, przecież tam nic nie ma - zupełna gołoledź
      piłkarska.
      • Gość: Resoviak Re: Co na to kibice? IP: *.spektrum.sih.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 10:38
        Przestańcie pitolić, nie bedzie żadnej fuzji z zardzewiałkami, nie dopuścimy do
        tego!!!!!!!!!!!!W Rzeszowie liczy się tylko Resovia
      • Gość: Bąku Re: Co na to kibice? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 13:18
        jak mozna połączyć stal i resovie(żydownie)to juz totalnie ocipeli goscie :/
    • Gość: Abdel Re: Co na to kibice? IP: *.rzeszow.mm.pl 19.01.05, 10:55
      Nie no panowie o żadnej fuzji nie ma mowy, ale za to przez tą wypowiedź prezes
      Kidacki zakończył swoja karierę w Resovii...
      • Gość: BI Re: Co na to kibice? IP: 213.25.171.* 19.01.05, 11:40
        Decyzje o połaczeniu klubów musi podjąc członkowie - jeżeli będziemy mieli
        dużo legitymacji nie przegłosujemy tego.

RESOVIA TO TRADYCJA A NIE TYLKO MODA
        • Gość: stehley Re: Co na to kibice? IP: 62.93.46.* 19.01.05, 12:20
          resovia po połączeniu utopiła by tylko Stal, co oni mogliby wnieść jak nic nie
          mają. A kibice? kibice w rzeszowie by upadli, bo ja osobiście nie wyobrażam
          chodzić sobie na jakieś mecze co ma cokolwiek wspólnego z resovią, chociazby
          polczlonową nazwe.
      • Gość: EUG :-))))))))))) Re: Co na to kibice? IP: 82.160.22.* 19.01.05, 12:33
        Prygoń również :)

Powiem Ci Abdelq, że jedyne w czym jesteśmy zgodni to właśnie w tym... Nie ma
        mowy na połączenie.
        O ile sie nie myle na na Waszej księdze ktoś kiedyś napisał:

STAL i RESOVIA - Jedyne co nas łączy to nienawiść - Która nigdi się nie skończy.

Mniej więcej tak. 100 % poparcia dla tego osobnika (mimo ze jest parchem).

P.s. A jakby sie nazywała grupa ultras ? :)))))))))))))))))))))))))))))) ))))
    • Gość: Pan i Wladca Re: Co na to kibice? IP: 82.160.22.* 19.01.05, 12:21
      no przeciez jak polocza 2 kluby to bedzie porazka !! NIEMA resovii W RZESZOWIE
      NIE MA resovii !!!!!! TYLKO STAL ZKS ZKS ZKS ZKS
    • Gość: Mati Re: Co na to kibice? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 12:25
      Nie wyobrażam sobie jak kibice obu drużyn chodzą na ten sam mecz!!Prezesi
      zamiast wymyślac takie rzeczy powini zacząć rozmowy z miastem by ono pomogło!!
      P.S Apel do wszystkich nie chodż cie na mecze jeśli doszło by do fuzji!!Jeśli
      jestes wiernym kibicem swojej drużyny to nie możesz kibicowac "tej nowej"(innej)
      • Gość: resoviak21 Re: Co na to kibice? IP: *.spektrum.sih.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 12:30
        dajcie spokój, nigdy nie stane z żydem w jednym młynie i basta.
        Ole Resovio kocham Cię........
        • Gość: 1905 Re: Co na to kibice? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 12:36
          czytajac te wypowiedzi na co by nie patrezc ogolnopolskim forum, dochodze do
          wniosku ze internetu w gimnazjach na prawym brzegu powinni zabronic,odciac go
          poprostu!Nieznajomosc historii miasta i klubu ktoremu kibicuja stalowcy
          przechodzi ludzkie pojecie!poprostu rzadza w internecie!a z domow nie wychodza!
          Co do fuzjii to takowej nie bedzie na 100% - nie dopuscimy do tego!a pan
          kidacki i reszta dzialaczy Resovii jest skonczona - ot co!
          Kibicom Resovii odwiedzajacym to forum proponuje nie wdawac sie w pyskowki z
          shellowcami, nie ma to sensu a i poziom rozmowy z nimi jest zadny!
          JEDNO MIASTO - JEDEN KLUB - RESOVIA 1905 RZESZÓW
          • Gość: kikiten Re: Co na to kibice? IP: 81.15.189.* 19.01.05, 15:50
            Ktos Tu mowi ze kibice Stali maja niski poziom intelektualny? To niech sie
            zastanowi.resoviacy tylko potrafia mowic Ty zydzie i nauczyli sie wierszyka o
            tradycji z jakiejs piosenki hop'o-hop'owskiej...PALANTY
    • Gość: stalowiec Re: Co na to kibice? IP: *.man.rsk.pl 19.01.05, 13:54
      Proponuje zamknąć te działaczowskie ku.. razem z ich poronionymi pomysłami na
      oddziale zamknietym bo tylko tam oni się nadają!!!Nigdy nie bedzie połączenia
      Stali z resovią!!!!ZAWSZE STAL RZESZÓW!!!
    • Gość: Macinio_Stalówka Re: Co na to kibice? IP: 82.177.97.* 19.01.05, 14:13
      Ja uważam że możemy sie połączyc ale Resovia ma miec mniejsze prawa bo są
      biedniejsi i oni by mieli miec rówe uprawnienia to to juz nie wiarygodne . Ja
      bym chciał żebysmy tylko w koncu weszli do 2 ligi i zebysmy miescili sie w
      czołowce a nie dalej ta 3 liga która i tak nie jest zauwazalna w sensie dobrej
      kariery.A kibice gó.. mają tu do gadania bic siem ogą po za terenem Stali bo
      tylko niszcza własny klub . Zrozumiane
      • Gość: STALOWKA Re: Co na to kibice? IP: *.block.lan / *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 18:18
        Ty sie mozesz polaczyc ale z moim ku..... prostaku ta twoja wypowiedz jest
        godna pozalowania nie nadaje sie nawet do pokazania w gazecie rolniczej pozerze
    • Gość: bazyl Re: Co na to kibice? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 15:30
      Nigdy, !! resovia i stal ? to nie przejdzie !! dwa inne kluby, inne tradycje
      nie nie wierze ze cos takiego ma szanse na przetrwanie ! Stal is the best !!
      resovia moze sie schować ! nie będziemy razem moi kumple i ja jestesmy za stalą
      i nie połączymy sie z nimi za nic!!
      • Gość: marakesz Re: Co na to kibice? IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 19.01.05, 17:10
        brawo z tego oto wątku dowiedziałem się ,że stal odpuściła Ruchowi

bauahahahahahahaha

kolego drogi ,ujawnij się masz u mnie duże piwo ,dawno się tak nie uchachałem !!

baujahahaa

DRESY DO URN
    • Gość: kibic od 30 lat a moze Kidackiego połaczyc z Wiechem i w kosmos IP: *.osk.enformatic.pl 19.01.05, 17:23
      co za chory pomysł, Stal juz się połaczyła kilkanascie lat temu z Zelmerem i
      co? gdize jest teraz Zelemr? Przestał istnieć. W kazdym miescie gdzie doszło do
      fuzji dwóch klubów żałowano tego problemu. Kidacki kretyn takim pomysłem wiąże
      sam szubienice na siebie. Gdzie szacunek do 100 lat tradycji palancie?
    • Gość: nie kibic Re: Co na to kibice? IP: *.osk.enformatic.pl 19.01.05, 18:34
      Czytając wasze wypowiedzi,dochodze do jednego wniosku.
      Poziom gry Waszych Klubów jest urągający godnści,może gdybyście prali
      swoich świetnych zawodników to braliby się do solidniejszej kopaniny.
      Druga sprawa to świat,ani miasto nie straci ani z kultury ani z sportu jeżeli
      oba kluby przestaną istnieć.
      Zastanówci się co i jak do siebie mówicie i co sobą reprezentujecie.
      Do tego typu "sportu" nikt nie powinnien złamanego grosza dotować.Wszystko
      powinno mieć przynajmniej minimalny poziom.A to jest czołganie.
    • Gość: hwdp zioom Re: Co na to kibice? IP: *.intertele.pl / *.tyczyn.intertele.pl 19.01.05, 18:42
      Extra extra pomysl. Rany moze na reszcie rzeszow sie zjednoczy a nie jak teraz.... co za glupota. Ten kibicuje stali ten resovii i sie wyzywaja od zydow ... hahahah co za porazka tepych pajacow. I jeszcze sie ustawiaja na dymy zeby stracic zeby. Szit. Trza miec w glowie jajecznice zeby tracic zdrowie za dwa kolory. Mnie jedyne co wk.wia to fascynacja nazi skinami na terenie resovi ale i skinki wsrod stalowcow sie znajda, ta zaraza jest tu i tu choc cale szczescie ze ta kupa jest w szczatkowych ilosciach. Nie przyszlo wam do glowy ludzie ze razem bedziecie sila nie do ruszenia. I ze glupota jest jakis podzial miasta na strefy wplywow kiboli. Fuck trza miec narobione w glowie zeby sobie pol miasta odgradzac bo tam kibole z przeciwnej bandy glupoli paraduja. Szukacie mocnych wrazen? Tak bardzo sie lubicie bic i tracic zeby? No to polaczcie sie razem i w 1000 osob tluczcie sie z policja na ulicach rzeszowa/ A nie takie pitu pitu.
      Jeden klub. Juz jutro wysylam mejla do prezesow obu klubow zeby napisac ze to rewelacyjna inicjatywa. I wam radze to samo ludzie/
      elo
      • Gość: (jogo) Re: Co na to kibice? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 18:03
        Nie zgadzam się ze stwierdzeniem że Stal z Resovią razem będą siłą nie do
        ruszenia . Brak konkurencji w mieście spowoduje raczej zmniejszenie
        zainteresowania piłką . Prawdziwy Resoviak nigdy w życiu nie pójdzie kibicować
        Stali i vice versa . Jeśli chcecie zabić piłke w Rzeszowie to się łączcie.
        Pozdro z Krakowa dla prawdziwych fanów piłki Stali i Resovi.
        • Gość: PME1960 Re: Co na to kibice? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 11:29
          Ja jestem za wchłonięciem stali przez Resovię !!!!!!
          Tylko Resovia CWKS!!!
    • Gość: autor Re: Co na to kibice? IP: *.man.rsk.pl 21.01.05, 14:01
      tyle w tym temacie
      img101.exs.cx/img101/4920/lstr4 al.gif
    • Gość: autor Re: Co na to kibice? IP: *.man.rsk.pl 21.01.05, 14:02
      img101.exs.cx/img101/4920/lstr4al.gif
      • Gość: Wolność Palestynie Re: Co na to kibice? IP: *.rzeszow.mm.pl 21.01.05, 14:45
        W kilku zdaniach chciałbym wyjaśnić fanatykom z Obrońców Stalingradu pare
        rzeczy. Po pierwsze wasze hasełka typu: klubik,kurnik,twór w stosunku do
        Resovii Rzeszów są mniej niż śmieszne ponieważ chłopaki zero historii a po
        drugie chyba jakieś kompleksy. Zresztą te hasełka tzn. twór(dodawaliśmy
        socjjalistyczny)itp.itd. to my używalismy w stosunku do historii waszego tworu
        tow.Stalina i jemu poddanych polskich komunistów,to są fakty,jestem dumny ,że
        zostałem wychowany w patriotycznej polskiej rodzinie o korzeniach narodowo-
        wyzwoleńczych związanych z tym miastem,co oczywiście musi łączyć się z
        Resovią,zreszta Resovia to Rzeszów i na odwrót,każdy o tym wie i nawet sama
        nazwa klub na to wskazuje.Także historycznie dostajecie z każdej strony lanie
        chłopaki,przykro mi, wiem,że b.byśćie chcieli żeby było inaczej ale trudno.
        Przeżyliśmy pierwszą,drugą wojne światową,przezylismy komunistyczny
        reżim,borykalismy się nie raz z problemami finansowymi,to i teraz sobie
        poradzimy bo mamy wiernych kibiców. Z tego co zauważyłem to wy płaczecie,to wy
        o coś prosicie,składacie podania,chodzicie. Mało wam koledzy???bo miasto daje
        na 2 kluby???pewnie zróby fuzje z Resovią,biedną,bez zaplecza,bez
        przyszłości,jakąs tam 4 ligową,ze śmiesznym stadionem,po roku doprowadzimy do
        jej upadku a Stal bedzie odnosić sukcesy(niegdyś dzięki propagandzie i
        ustrojowi)może teraz wreszcie się wam uda hahaah,nawet osoba pana Kidackiego
        jest zastanawiająca.Skąd nagle ten pomysł????czyżby porozumienie z wyznawcami
        zardzewiałych korzeni???Uważam,że nie można wam ufać,wystarczy sobie
        przypomnieć 4 minutowe derby i wasze 3 punkty przy zielonym stoliczku,a kto
        wtedy sedziował:))???hehe,zastanawiaj ąca decyzja sędziego,nagle niemoc sił
        policyjnych i wasz awans.Pozdrawiam wszystkie garbate nosy!

OD 1905 ROKU RZESZÓW JEST NASZ!!!!
        HISTORII NIE DA SIĘ OSZUKAĆ!!!!

• Gość: VS. Re: Co na to kibice? IP: *.man.rsk.pl 22.01.05, 14:17
          ŻYDOVSKA PROPAGANDA NIECH TRWA NA WIEKI WIEKÓW AMEN
    • Gość: older Profesorze Ciekawski i inni... IP: *.76.classcom.pl 23.01.05, 21:28
      .... którzy twierdzicie, że Resovia powstała w 1905 roku... Proszę o dowody
      historyczne! A tak a'propos: zapewne najstarszym Klubem trzeba uznać Wawel
      Kraków, bo już Zygmunt III Waza miał na swym Zamku "salę do gry w piłkę".
      Ech... ta xerovia:):)
      • Gość: faber Re: Profesorze Ciekawski i inni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 15:26
        Ty jeszcze mało wiesz chłopczyku. "mnij piwa, wincy ksionżków" :)
        • Gość: older Re: Profesorze Ciekawski i inni... IP: *.76.classcom.pl 25.01.05, 21:17
          Dowody faberku... dowody a nie dyrdymały. Bajki to opowiadaj dzieciom. Resovia -
          rok założenia 1909 - ani jeden wcześniej ani jeden później
          • Gość: Michal24 Re: Profesorze Ciekawski i inni... IP: *.krak.tke.pl 28.01.05, 12:09
            czytając wszystkie wasze wypowiedzi nie zauważyłem nic konkretnego oprócz samych
            bluzgów. Mieszkam nie daleko stadionu Resovii co nie znaczy że jestem kibicem.
            Wydaje mi się że jest sposób na okazanie swojego niezadowolenia łączeniem obu
            klubów połączcie się i wyjdżcie na miasto niech wszyscy zobaczą jak jest to
            wielki problem wielka manifestacja da rozgłos na cały kraj tylko żeby nie
            skończyło się to tak jak w Krakowie. Chciałbym żeby w Rzeszowie byla piłka na
            poziomie przynajmniej 2 ligowym ale łączenie klubów i stworzenie "Stalowii" jest
            pomysłem poronionym i gratuluję prezesom poczucia humoru. Pozdrawiam
    • Gość: czip Re: Co na to kibice? IP: *.intertele.pl / *.tyczyn.intertele.pl 28.01.05, 23:48
      czip

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka