Gość: Dziad IP: *.rzeszow.mm.pl 19.01.05, 17:27 Witam, dostałem mandat(za brak biletu) od kanarów i nie wiem czy go płacić czy nie. Miał ktoś podobną sytuacje ?, wiem ze niektórym osobą udaje się nie płacić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dziad honorowy Re: Mandat od kanarów z MPK IP: 81.15.189.* 20.01.05, 18:50 A co!?Chcesz jezdzić za nasze pieniądze? Zapieprzaj do kasyMPK bo póżniej zapłacisz więcej i będziesz miał komornika na głowie.Ucz się ortografii bo pisze sie:osobom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Mandat od kanarów z MPK IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 20.01.05, 20:08 jeżeli podałeś prawdziwy adres, personalia i imiona rodziców to raczej płacenie Cię nie minie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bambo Re: Mandat od kanarów z MPK IP: 198.7.249.* 20.01.05, 20:55 jesli jestes pelnoletni, i nie pracujesz to placic nie musisz. w zwiazku z tym ze nie posiadasz zadnej rejestrowanej majetnosci to moga ci nadmuchac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: res Re: Mandat od kanarów z MPK IP: 82.177.98.* 21.01.05, 00:42 niech płaci ja kupuje bilety to niech on robi tak samo jak wszyscy beda kombinowac to ten kraj nigdy na prosta nie wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MPK Dy rektor nie płać! Poczekaj.. zastanów się....pomyśl.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 10:30 a potem zapłacisz z odsetkami i innymi szykanami.. :) Serdecznie polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BYŁY GAPOWICZ Re: nie płać. zastanów się....pomyśl..zapłacisz... IP: *.res.pl 22.01.05, 08:27 Ja sześć lat temu dostałem mandat.Byłem dorosły ,bezrobotny więc nie zapłaciłem .Ochajtałem się trzeba było iść do pracy żeby utrzymać rodzinę.Jakie ździwko mnie rypło kiedy przy wypłacie okazało się że komornik siadł mi na pobory .Dowiedziałem się że kiedy wpłynęła składka do ZUSu od razu odświeżono mandacik który leży przez podobno 10 lat. Polecam PŁACZCIE I PŁAĆCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś