Dodaj do ulubionych

Mandat od kanarów z MPK

IP: *.rzeszow.mm.pl 19.01.05, 17:27
Witam, dostałem mandat(za brak biletu) od kanarów i nie wiem czy go płacić
czy nie. Miał ktoś podobną sytuacje ?, wiem ze niektórym osobą udaje się nie
płacić.
Obserwuj wątek
    • Gość: dziad honorowy Re: Mandat od kanarów z MPK IP: 81.15.189.* 20.01.05, 18:50
      A co!?Chcesz jezdzić za nasze pieniądze? Zapieprzaj do kasyMPK bo póżniej
      zapłacisz więcej i będziesz miał komornika na głowie.Ucz się ortografii bo pisze
      sie:osobom.
    • Gość: młody Re: Mandat od kanarów z MPK IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 20.01.05, 20:08
      jeżeli podałeś prawdziwy adres, personalia i imiona rodziców to raczej płacenie
      Cię nie minie
    • Gość: bambo Re: Mandat od kanarów z MPK IP: 198.7.249.* 20.01.05, 20:55
      jesli jestes pelnoletni, i nie pracujesz to placic nie musisz. w zwiazku z tym
      ze nie posiadasz zadnej rejestrowanej majetnosci to moga ci nadmuchac
      • Gość: res Re: Mandat od kanarów z MPK IP: 82.177.98.* 21.01.05, 00:42
        niech płaci ja kupuje bilety to niech on robi tak samo jak wszyscy beda
        kombinowac to ten kraj nigdy na prosta nie wyjdzie.
        • Gość: MPK Dy rektor nie płać! Poczekaj.. zastanów się....pomyśl.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 10:30
          a potem zapłacisz z odsetkami i innymi szykanami.. :) Serdecznie polecam :)
          • Gość: BYŁY GAPOWICZ Re: nie płać. zastanów się....pomyśl..zapłacisz... IP: *.res.pl 22.01.05, 08:27
            Ja sześć lat temu dostałem mandat.Byłem dorosły ,bezrobotny więc nie
            zapłaciłem .Ochajtałem się trzeba było iść do pracy żeby utrzymać
            rodzinę.Jakie ździwko mnie rypło kiedy przy wypłacie okazało się że
            komornik siadł mi na pobory .Dowiedziałem się że kiedy wpłynęła składka
            do ZUSu od razu odświeżono mandacik który leży przez podobno 10 lat.
            Polecam PŁACZCIE I PŁAĆCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka