Gość: ula IP: *.osk.enformatic.pl 01.02.05, 16:21 Czy ktoś może orientuje się gdzie w Rzeszowie prowadzone są kursy tańca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Kurs tańca w Rzeszowie IP: 195.117.30.* 02.02.05, 08:25 zapytaj w sklepie przy ul, Grottgera (sklep zoologiczny) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manti Re: Kurs tańca w Rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:01 Świetne pytanie - sam bym sie zapisał (Wesele) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Kurs tańca w Rzeszowie IP: *.pata.pl 02.02.05, 12:14 Znalazłam coś takiego, ale nie wiem czy tam są aktualne informacje. Sama jestem zainteresowana, wiec jak coś znajdziecie to koniecznie dajcie znac. Pozdrawiam, Magda www.taniec.malopolska.pl/kursy_rzeszow_dorosli.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Kurs tańca w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 13:07 bardzo często organizowane są kursy w WDK (chyba przy Asnyka to jest) na różnych stopniach, bywały też kiedyś w Mewie przy Dąbrowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kurs tańca w Rzeszowie IP: *.rzeszow.mm.pl 16.02.05, 14:52 w Klubie Studenckim PLUS na miasteczku polibudy Odpowiedz Link Zgłoś