Dodaj do ulubionych

Kogo inspekcja handlowa szuka na stanowisko dyr...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 21:55
Hm nie bardzo rozumiem z czego tu robić zamieszanie? Czy ten artykuł coś
sugeruje? Czy są jakies dowdy czy tylko tak sie napisało, że niby cos
wiadomo , ale nie bardzo wiadomo gdzie? A jak to będzie jakis tam politolog
po n. studim podyplomowym ściśle kierunkowym? to co wtedy będzie to znaczyło?
Jest wiele miejsc pracy, gdzie pracują ludzie o różnym wykształceniu i pewnie
to o nich jest też ten artykuł.
Obserwuj wątek
    • Gość: falme Politolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 21:56
      Hm, nie bardzo rozumiem z czego tu robić zamieszanie? Czy ten artykuł coś
      sugeruje? Czy są jakies dowody czy tylko tak sie napisało, że niby cos
      wiadomo , ale nie bardzo wiadomo gdzie? A jak to będzie jakis tam politolog
      po studim podyplomowym ściśle kierunkowym? to co wtedy będzie to znaczyło?
      Jest wiele miejsc pracy, gdzie pracują ludzie o różnym wykształceniu i pewnie
      to o nich jest też ten artykuł.
    • Gość: Politolog 2 Re: Kogo inspekcja handlowa szuka na stanowisko d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 09:04
      Jestem politologiem, po Uniwerku Śląskim
      Mam specjalizację daministracja i samorzad terytorialny robie 2 fakultet prawo
      czy sie nadam. Co do czytelnika który sie zdziwił to politologia jest nauką
      interdyscyplinarna a nie nauką o sztuce polityki - co za ignorancja.
    • Gość: mariush Re: Kogo inspekcja handlowa szuka na stanowisko d IP: 217.97.233.* 07.02.05, 15:03
      no i dobrze ze podniosla sie wrzawa. wiem dobrze jak to jest z ta cala
      "rekrutacja" w wiekszosci firm bo jestem blisko tematu. oglasza sie w prasie
      casting-farse bo na konkretne stanowisko jest juz przewidziany konkretny
      kandydat. wiekszosc podan trafia do niszczarki dla krycia zaprasza sie kilka
      osob ktore i tak sa skazane na niepowodzenie. smutne to ale prawdziwe i co
      najgorsze stwarza falszywa nadzieje dla kandydatow ktorzy pozniej odchodza z
      kwitkiem :(.
    • Gość: Marek Jak masz znajomości to masz pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 18:53
      To jest prawda, od roku składam podania do takich instytucji w Stalowej Woli:
      Urząd Skarbowy, Urząd Miasta, Wojskowa Komenda Uzupełnień, a także do Banków i
      innych instytucji. Oferty pracy zawierają osoby z średnim wykształceniem, ja
      posiadam wyższe ekonomiczne, staz pracy itp. i niestety nie masz znajomości nie
      masz pracy. Ogłoszenia nawet na służbie cywilnej są tylko dla formalności.
      Kiedyś spytałem się w Banku spółdzielczym na ulicy KEN w Stalowej Woli o pracę,
      miła Pani powiedziała mi żebym zapomniał o pracy tutaj, tu oferty pracy
      rozchodzą się między pracownikami. Nie liczy sie wykształcenie, umiejętności,
      wiedza, lecz znajomości. Pytałem się też o pracę w Banku BPH na ulicy
      Okulickiego w Stalowej Woli, Pani powiedziała że nie mają w planie zatrudniać
      nikogo, ponieważ jestem klientem tego banku, za dwa tygodnie załatwiałem sprawy
      w owym banku i zatrudniona była już nowa osoba. Pozdrawiam wszystkich!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka