Dodaj do ulubionych

Sparingi podkarpackich piłkarzy

IP: *.client.comcast.net 07.02.05, 03:46
TO JUZ JEST KONIEC !! POZDROWIENIA DLA RESOVIAKOW Z CHICAGOWSICH PIWNIC
Obserwuj wątek
    • Gość: PYZA koniec smigla? IP: *.osk.enformatic.pl 07.02.05, 09:24
      smigiel jak to jest twój koniec to bedzie nam brakowało twoich idiotycznych
      wpisów.
      pozdrowienia dla smigla z chicagowskiej agencji
      • Gość: SMIGIEL KONIEC RESOVII IP: *.client.comcast.net 07.02.05, 17:15
        TO MIALEM NA MYSLI, A DZIEKUJE ZA POZDROWIENIA PRZYJEDZ DO CHICAGO I BEDZIESZ
        MIAL WSTEP ZA DARMO DO MOJEJ AGENCJII OCZYWISCIE Z BIALO NIEBIESKIM SZALIKIEM
    • Gość: Leszek Re: Sparingi podkarpackich piłkarzy IP: 84.217.1.* 07.02.05, 13:06
      Szczerze mowiac to zal mi tego przyglupa Smigla.W dzien zrywa resztki azbestu z
      chicagowskich dachow, a na noc idzie spac do piwnicy.Ale taka jest kolej
      rzeczy, gdy zamiast do szkoly platalo sie po "krzyzykach" z tanim winem.Teraz
      trzeba robic za 4 dolce na godzine i spac w suterenie.Kloszardzi wszystkich
      krajow laczcie sie!!!
      • Gość: SMIGIEL Re: Sparingi podkarpackich piłkarzy IP: *.client.comcast.net 07.02.05, 17:13
        MYLISZ SIE JA TUTAJ AZBESTOW NIE ZRYWAM BO NIE MUSZE TEGO ROBIC. DLA TWOJEJ
        WIADOMOSCI MAM AGENCJE TOWARZYSKA I ZARABIAM HAKO OBSTAWA MOICH PRACOWNIC (MAM
        6 POLEK I 2 UKRAINKI POD OPIEKA) $80 NA GODZINE., JAK MASZ JAKAS FAJNA KOBITKE
        W RODZINIE TO WYSLIJ JA DO MNIE A SIE JA DOBRZE ZAOPIEKUJE:)
        • Gość: RESOVIA jak dorwiemy śmigla wsadzimy mu w dupsko dybla IP: *.osk.enformatic.pl 08.02.05, 09:25
          śmigiel :)
    • Gość: Resoviak z Chicago Re: Sparingi podkarpackich piłkarzy IP: *.client.comcast.net 08.02.05, 16:07
      smigiel jak tyle zarabiasz robiac lody,to moze oddasz pare tysiecy Karasiowi
      (tez stalowiec),ktore wyniosles mu z domu w Chicago?Chodzi oczywiscie o sume
      w "zielonych"Dobrze wiesz ze masz przeje..e nawet u twoich bylych kumpli
      stalowcow,a na "piastow"czekaja na ciebie,zeby ci obic ten bezdennie durny ryj!
      • Gość: SMIGIEL DO ZYDKA Z PIWNIC CHICAGOWSKICH IP: *.client.comcast.net 10.02.05, 03:41
        TY DAJ TWOJE NAMIARY JAK CIE ZWIA ADRES I TELEFON TO NAJADE NA TWOJA CHATE TEZ
        Z MOIMI KUMPLAMI UKRAINCAMI I TEZ STRACICH PARE ZIELONYCH JAK COKOLWIEK MASZ
        BUAACCH PEWNIE ZEBOW TEZ JUZ NIE MASZ DO WIBICIA KIEDY SIE UJAWNISZ RESOVIAKU
        Z CHICAGO TCHORZU A ZRESZTA WSZYSTKIE ZYDKI TO SA TCHORZE
        • Gość: kolumb DO ZYDKA Z PIWNIC CHICAGOWSKICH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 08:27
          jaki ty śmiegiel głupi jesteś! to już z ukraińcami się zadajesz, bo nawet
          kumple się ciebie wyrzekli. schcagowskie slumsy sa dla ciebie
          najbezpiecniejszym miejscem wiec tam zostan!
          • Gość: Rotacja dorwiemy smigla i wsadzimy mu w dupsko dybla IP: *.osk.enformatic.pl 10.02.05, 09:01
            smigiel zamknij pysk i sie nie odzywaj jestes kolejnym przykładem frajerskiego
            złodziejstwa. Pokory troche palancie. Jesteś taki stary a taki głupi. twój
            kolejny wpis o tych ukraincach pokazał jakim jesteś idiotą. jest jeszcze w
            mieście paru twoich znajomków i nie rób im obciachu kretynie.
            • Gość: SMIGIEL WEZ SE PRZEROTUJ DUPE Z MORDA PEDALE JEDEN IP: *.client.comcast.net 11.02.05, 03:01
              WIEM CO PISZE KRETYNIE DZIEKI MNIE JEST UNIA POMIEDZY RZESZOWEM I LWOWEM, I NIE
              ODZYWAJ SIE JUZ BO WYSLE DO CIEBIE MISZE I CI DUPE SKOPIE
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka