Dodaj do ulubionych

PKO S.A. - kiedy bankomat na Baranówce?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 07:58
Jestem od kilku już lat klientem Banku PKO S.A. Kiedy wreszcie będzie
bankomat tego banku na Baranówce 4? Czy nie zależy Wam na tym aby wasi
klienci mieszkający w tym rejonie Rzeszowa mieli łatwy dostęp do swoich
pieniędzy?
Obserwuj wątek
    • Gość: ines Re: kiedy jakiś bankomat na Baranówce 4? IP: 81.15.189.* 07.02.05, 08:58
      Na Baranówce 4 to w ogóle nie ma żadnego bankomatu. Najbliższy na B3 czyli na
      Ofiar Katynia. Rzeczywiscie kpina. Jeśli dojdzie do tego fakt ze nie wszędzie
      da sie płacić kartą to już w ogóle porażka.
      • Gość: olo Re: kiedy jakiś bankomat na Baranówce 4? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 12:28
        na b4 nie robia, bo nie chcą żeby go ktoś spalił!
        • Gość: Pekaowiec Re: kiedy jakiś bankomat na Baranówce 4? IP: 80.51.255.* 07.02.05, 15:09
          Spalił jak spalił, ale żeby go z korzeniami ze sciany nie wyrwali he he he ;-)
          • Gość: ines Re: kiedy jakiś bankomat na Baranówce 4? IP: 81.15.189.* 07.02.05, 16:06
            Hehe,kolejni którzy naczytali sie za duzo sensacyjnych artykułów. Nie wiem czy
            znacie Baranówkę, ale właśnie bankomaty na B3 są w najbardziej niebezpiecznym
            miejscu, pod słynną kładką opisaną tu i ówdzie.
    • Gość: jjjs Re: PKO S.A. - kiedy bankomat na Baranówce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 09:36
      No właśnie kiedy????????????? Co za bank??????????????????? Durnie stracą przez
      to klientów.
      • Gość: klient Re: PKO S.A. - kiedy bankomat na Baranówce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 10:50
        A może wypowie się tutaj łaskawie przedstawiciel tegoż Banku? No chyba, że nie
        zależy tej instytucji na tym. My czekamy i będziemy się dalej domagać. Także
        klienci tego banku piszcie, może wreszcie bankomat będzie na B4...
        • Gość: ss Re: PKO S.A. - kiedy bankomat na Baranówce? IP: *.dami / 213.76.164.* 08.02.05, 12:49
          Uważam ,że PKO SA w Rzeszowie lekceważy swoich klientów.Filia tego banku na
          czwórce jest maluteńka, zawsze jest tłoczno , mieści się niewiele osób. Nie są
          zachowane standardy jakie powinny być w banku. Kierownictwo banku zawaliło
          sprawę bo jakieś rok temu zestał zwolniony bardzo duży sąsiadujący lokal po
          pralni. Gdyby połączyć te dwa lokale byłaby piękna ,przestronna filia. Teraz
          tam mieści się solarium, może nie ma wielu klientów ,niech bank będzie czujny.
          Bankomat na pewno rozwiąże trochę sprawę tłoku bo wiele osób przychodzi zeby
          tylko wybrac forsę.Prawie każdemu wcisnęli kartę, a bankomatu brak.
          W odległości 20 m jest posterunek policji ,więc ci co mają lęk przed
          uszkodzeniem bankomatu niech się nie boją.
          • Gość: ss Re: PKO BP kiedy bankomat na Baranówce? IP: *.dami / 213.76.164.* 08.02.05, 15:10
            Dla pełnej jasności chodzi nam oczywiście o bank PKO BP.
          • Gość: ines Re: PKO S.A. - kiedy bankomat na Baranówce? IP: 81.15.189.* 08.02.05, 15:12
            Piszesz o filii PKO BP i faktycznie tłok straszliwy non stop tam jest.
            • Gość: klient Re: PKO S.A. - kiedy bankomat na Baranówce?byczek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 09:48
              Dla jasności: mnie chodzi o Bank PKO S.A. a nie BP jak piszą niektóre osoby.
              Dla tych niewiedzących - ten z logo, na którym jest "byczek". Na B4 nawet filii
              nie ma nie mówiąc o BANKOMACIE o który mi się cały czas rozchodzi.
              • chris1970 Re: PKO S.A. - kiedy bankomat na Baranówce?byczek 09.02.05, 10:54
                Nie ma takiego Banku PKO SA.
                Są natomiast dwa banki:
                Bank Pekao SA
                i Bank PKO BP SA
                zdecyduj się o który chodzi... wprzypadku trudności w identyfikacji z nazwą
                posłużmy się logo banków:
                Żubr czy Skarbonka? :)
                • Gość: klient Re: PKO S.A. - kiedy bankomat na Baranówce?byczek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 12:56
                  Chodzi oczywiście o Pekao S.A. (żuberek)
                  • Gość: ines Re: PKO S.A. - kiedy bankomat na Baranówce?byczek IP: 81.15.189.* 09.02.05, 16:01
                    Piszesz tylko dbajac o własny interes:) Oj nieładnie;) Wypowiadajacy przy
                    okazji zauważyli,że na B4 nie ma w ogóle żadnego bankomatu choc filii banków
                    jest kilka(oprócz wpomnianej filii PKPO Bp, jakis bank w Championie, inny na
                    Starzyńskiego obok Championa).Mnie chodzi o to, by był JAKIŚ bankomat na B4.
                    Wolałabym, żeby był to PKO BP, ale ten "Twój" też moze być. Na moja kartę da
                    sie wybrać w kazdym bankomacie:) Tyle tylko, że w niektórych prowizja.
                    • Gość: rzeszowianka kiedy bankomat na Baranówce? IP: *.rzeszow.um.gov.pl / 195.117.156.* 10.02.05, 15:15
                      Macie rację na Baranówce 4 nie ma żadnego bankomatu. Mieszkam Tu dopiero od 10
                      miesięcy i przyznam, że kupując mieszkanie nie sprawdziłam tego niestety :(
                      Korzystam z bankomatów innego banku -tj BPH PBK, a taki najbliżej jest na B3 i
                      to jak juz ktoś wcześniej zauważył w bardziej niebezpiecznym miejscu. W
                      sierpniu 2004 r. napisałam do Centrum Bankowości Bezpośredniej mojego banku i
                      po 2 miesiącach dostałam odpowiedź z Departamentu zajmującego się rozwojem
                      sieci Bankomatów, że NIESTETY mój bank nie przewiduje zamontowania takowego na
                      B4. A sami wiecie jak uciążliwe jest nie mieć dostępu do swojej kasy :((
                      By zadowolić wiele osób najlepiej by było gdyby sieć bankomatów EURONET
                      założyła takowy u nas. Co Wy o tym myślicie?!
                      Mam propozycję: gdyby ktoś znał adres mailowy do sieci EURONET to niech go poda
                      na forum, a wszyscy będziemy mieli okazje zasypać ich mailami by tu go
                      zamontowali!!! Pozdrawiam wszystkich mieszkających w tym zakątku miasta :)
                      • Gość: ines Re: kiedy bankomat na Baranówce? IP: 81.15.189.* 10.02.05, 19:08
                        Popieram. Potrzebny jest po prostu jak juz pisałam JAKIŚ bankomat a najlepiej
                        taki dla właścicieli kont i kart różnych banków. Champion(dawne delikatesy
                        Centrum) jest idealnym miejscem chyba.
                        • Gość: rzeszowianka "walczmy" o bankomat na Baranówce :) IP: *.rzeszow.um.gov.pl / 195.117.156.* 16.02.05, 14:06
                          Szkoda,że nikt nie znalazł adresu do sieci bankomatów EURONET :( - ja do nich
                          znalazłam namiary telefoniczne: (022) 690 50 55 - sugerują by wysłać do nich fax
                          z taką prośbą. Ale udało mi się tam też "wydębić" adres mailowy - tylko nie wiem
                          czy dobrze mi go podała panna, z którą przyszło mi rozmawiać. Ale mam nadzieję,
                          że tak. Oto on: customerservis@euronetwordweid.com.
                          A więc teraz wszyscy zasypmy ich mailami, by na Baranówce 4 (najlepiej w lub
                          przy budynku Championa zamontowali nam bankomacik :)))
                          Zapraszam WSZYSTKICH do "walki" :)
                          Pozdrawiam
                          • Gość: rzeszowianka Re: "walczmy" o bankomat na Baranówce :) IP: *.rzeszow.um.gov.pl / 195.117.156.* 18.02.05, 13:18
                            Jak Wam idzie "walka" o nasz bankomacik?!!
                            Przypominam możliwości przypominania się o niego:
                            sieć bankomatów EURONET
                            tel/fax (022) 690 50 55 - można wysłać do nich fax z taką prośbą
                            adres mailowy: customerservis@euronetwordweid.com
                            Jeszcze raz zapraszam WSZYSTKICH do "walki" :)
                            Pozdrawiam
              • Gość: czlowiekm Re: PKO S.A. - kiedy bankomat na Baranówce?byczek IP: *.man.rsk.pl 10.02.05, 16:01
                jesli chodzi o bank z zubrem w logo to jest to bank Pekao SA :) tak na wszelki
                wypadek pisze, zeby rozwiac wszelkie watpliwosci :) jesli ktos jest klientem
                tego banku nich spojrzy na wyciag badz poprostu na karte i bedzie wiedzial jak
                sie pisze nazwe instytucji, ktorej powieza swoje finanse
                • Gość: ines Re:kiedy bankomat na Baranówce? IP: 81.15.189.* 10.02.05, 19:05
                  Napisałeś pod moim postem to chyba do mnie. Ja mam główne konto w PKO BP i o
                  tym banku pisałam (zmieniłam nawet tytuł postu). W Pekao SA tez mam konto, ale
                  nie mam na nim ruchu od 2 lat, co nie przeszkadza im wysyłać mi co 3 miesiące
                  info, że na koncie mam ...3 grosze. Dzwoniłam, ale takie dyspozycje o
                  zaprzestaniu wysyłki nie moga być złozone telefonicznie tylko osobiście. Chyba
                  bym na głowę upadła stać w kolejce. Niech płacą te 2.50 za znaczek jak ich
                  stać:)
    • Gość: klient Re: Pekao S.A. - kiedy bankomat na Baranówce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 09:19
    • Gość: max Re: PKO S.A. - kiedy bankomat na Baranówce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 09:52
      A po co tam bankomat, przecież to dzikie osiedle, zaraz ktoś go zepsuje.
      Zamiast bankomatu ustawił bym tam następny komisariat.
      • Gość: barbara Re: PKO S.A. - kiedy bankomat na Baranówce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 13:07
        sam jesteś dziki mieszkam po sąswiedzku w Miłocinie i nie narzekam. A propos
        banku na 4 najlepiej przychodzić przed trzecią albo tuż przed szóstą sprawdzone
        • Gość: baciarek INTELIGO ,mBank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 22:59
          sam mam w Inteligo i nie narzekam a nawet jestem super zadowolony, rachunki
          płace przez internet - kosztuje mnie to tylko 0.99 zł można sobie zapisać liste
          odbiorców i ich numery kont, ustalić stałe zlecenia, sprawdzić na bierząco
          saldo konta,jego historie,miejsca gdzie się dokonywało wpłat i wypłat oraz
          transakcji, sms ok 30 sekund na telefon komórkowy od wykonania jakiej kolwiek
          transakcji(po 3 miesiącach usługa płatna) i obsługa przez bank PKO BP
          (skarbonka) czyli możemy wszystko załatwić również załatwić bezpłatnie w tym
          banku - teraz mam gdzies kolejki na pocztach, urzędach i innych tego typu
          rzeczach, mało tego na bierząco pokazuje mi ile groszy mi rośnie na koncie
          dziennie na koncie od oprocentowania - może śmmieszne ale tu na mam
          przynajmniej świadomość namacalną że faktycznie coś rośnie - więc kto jest
          sprytny i potrafi sie posługiwać komputerem to nie będzie mu już tak potrzebny
          bankomat
          • Gość: ines Re: Chcemy bankomatu na Baranówce IP: 81.15.189.* 19.02.05, 23:26
            No jasne, że rachunki można tak płacić. Ameryki nie odkryłeś. Kartą jednak nie
            można zapłacić w każdym sklepiku więc nie skazuj mnie na nieświeże mięso,
            sztuczne wędliny i okropne pieczywo np. w Championie(tam można płacić kartą).
            Ciekawa jestem jak zapłacisz hydraulikowi, korepetytorowi za lekcje,
            taksówkarzowi... Przykłady można mnożyc. Gotówka jest potrzebna.
            • Gość: rzeszowianka Re: Chcemy bankomatu na Baranówce IP: *.rzeszow.um.gov.pl / 195.117.156.* 21.02.05, 14:39
              Niestety tak jak podejrzewałam panna (z EURONET-u), która podawała mi adres
              mailowy podała mi zły, ale mam już nowy. Mam nadzieję, że teraz już dobry:
              'customerservis@euronetworldwide.com'
              Piszmy wszyscy o zamontowanie bankomaciku na Baranówce 4 !!!
              • Gość: baciarek mBank , Inteligo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 17:36
                Zgadzam sie, że to nie jest załatwienie sprawy na 100% ale to już odciążenie
                conajmniej o połowe, jak mieszkałem na krakowskiej południe to też tam nie
                miałem PKO BP ale w ciągu dnia nie wierzę że wszyscy mają 10 metrowe linki
                przywiązane do spodni i te pare złotych można zawsze wybrać na mieście
                (bankomatów w Rzeszowie PeKaO SA i PKO BP jest najwięcej w mieście), a rachunki
                wysłać przez internet - bo skoro wszyscy tutaj odzywają się na forum to
                internet mają rozumiem, pisze to dlatego ponieważ chce podać jakieś rozwiązanie
                dla stałych klientów banków, których te instytucje stale i nadzwyczajnie olewają
                (przekonałem się o tym sam nie raz i nie tylko ja), każdy bank dziś walczy o
                nowego klienta a nie o utrzymanie i zatrzymanie stałego/ dlatego też uważam
                poprostu,że limit bankomatów w Rzeszowie został wyczerpany i zostały one w
                miare losowo porozdzielane niekoniecznie z głową.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka