regionalista 15.02.05, 20:30 Radni Rzeszowa powinni liczyć się z pieniędzmi podatników. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: amnesty Carrefour do domu ! IP: *.man.rsk.pl 15.02.05, 20:43 Jakiś radny dostał w łąpę. Jeśli nagle niewiadomo dlaczego któryś radny zmieni zdanie to będzie to oznaczać, że go kupili. MOŻE JUŻ NIEDŁUGO POZNAMY TO LUB TE NAZWISKA. Odpowiedz Link Zgłoś
slavres Re: Carrefour znowu na sesji 15.02.05, 20:54 :) Nie posądzałbym Carrefoura, że dał jakiemuś radnemu w łapę. Zresztą byłoby to pomowienie, nie mając dowodów. Uważam, że Carrefour obserwuje dokładnie poszczególne sesje Rady Miasta i widzi zachowanie prawicy, która od pewnego czasu przegrywa (odwołano Przewodniczącą, powołano na miejsce Dzierżakowej nowego Przewodniczącego w osobie Deca, dość szybko uchwalono budżet). Dlatego teraz Carrefour liczy na podobny układ. Ja życzę mu powodzenia licząc, że jednak Radni zgodzą się i oprócz kolejnego sklepu, powstanie ładny park. Odpowiedz Link Zgłoś
slavres Re: Carrefour znowu na sesji 15.02.05, 21:08 A jeszcze ciekawiej będzie, bo na sesji rozpatrywane będą także pozwolenia na wybudowane już dwa duże sklepy przy Rejtana. Czy nasi radni wytrzymają do końca sesji, w końcu aż 37 punktów porządku obrad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paradius Re: Carrefour znowu na sesji IP: *.skyware.pl 15.02.05, 21:34 Popieram kolege w 100%. Miejmy nadzieje, ze wreszcie Francuzi wybuduja ten market. Przynajmniej miasto zaoszczedzi 10 milionow. Moze ta sumka pojdzie na ten cholerny Park Papieski i radni prawicy dadza sobie spokoj z glupiki gierkami. Pozdrawiam Wszystkich sympatykow naszego miasta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Carrefour znowu na sesji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 22:10 A może ten co już niby jest chory i na 22 nie zdąży się wykurować to dostał kase i dzięki temu zgoda przejdzie ?? Ja nic do żabojadów nie mam ale ciekawi mnie to dlaczego tak zaciekle walczą o Rzeszów ?? Nie jeden inwestor już dawno by olał miasto i walniętych radnych. A moje ktoś już wzioł kase i teraz ratuje skóre żeby tylko nie oddawać :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riki Re: Carrefour znowu na sesji IP: *.rzeszow.mm.pl 16.02.05, 09:57 pana szlachte i jego spolke wykopac z rady miasta nic nie zrobil bedac prezydentem a teraz maci dlaczego nie bierze sie pod uwage opinii i sondazy mieszkancow rzeszowa ktorzy w 85%opowiedzieli sie za budowa carrefura jeszcze raz apeluje budowac budowac budowac ten market z pozytkiem dla rzeszowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzeszowiak Re: Carrefour znowu na sesji IP: *.man.rsk.pl 16.02.05, 14:30 Rozsądek nakazywałby spełnić oczekiwania Carrefoura. Prawica jest w niezręcznej sytuacji, bo za tą koncepcją opowiada się wpływowy w Rzeszowie ksiądz prałat Mac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja do rzeszowiaka IP: *.res.pl / 82.160.26.* 16.02.05, 20:01 musze cię pocieszyć ale szanowny ks. Mac jest za przynajmniej był bo bardzo podobała mu sie wizja parku oraz tego wjazdu do jego katedry. wszyscy sa za ale oszołomy z psełdo prawcicy która zachowuja się jak jakiś podgatunek który "robi kupkę do swojego gniazda" ładnie pisząc-pozdrawiam ja też jestem za budową bo to wprowadzi konkurencje między już istniejącymi marketami a ci co mówią ze padną osiedlowae sklepiki nie mają racji bo takie sklepiki padają przez biedroneczki-a ci co mówią że zwiększy się róch to wręcz przeciwnie bo się rozłoży na 3 markety bo nie mam pojęcia z kąd by się miała wziąśc większa ilość samochodzików skoro ci co jeżdża to dalej będą jeździć a jeśli chodzi o inwestora ze kasa z zysków popłynie za granica i żeby zamiast takiego marketu postawić jakąś fabrycznie (nie koniecznie w tym miejscu) to powiem że żadna polska firma tu nie przybędzie bo każdy woli w swoim regionie budować a w przypadku zagranicznego inwestora to będzie tak jak z marketem za kaska popłynie za granice tylko market ma jeden plus bo już inwestor jest bo na fabryczke szkoda czekać mając takich radnych pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: do rzeszowiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 23:01 Nie wiem jak to możliwe ale dziś w radiu Centrum słyszałem ogłoszenie o naborze do pracy do nowego hipermarketu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DELAJ Carrefour, niech buduje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 14:34 Szkoda, że tak długo sie to ślmaczy. Radni prawicy zmiencie decyzję, w zamian za bezpłatne miesięczne zakupy na wyprzedazy w Carrefourze Odpowiedz Link Zgłoś
macpherson Re: Carrefour znowu na sesji 17.02.05, 15:09 Ja nawet nie podejrzewam, żeby akurat tym razem zgoda na budowę sklepów została wyrażona. W końcu radni liczą się tylko z własnym elektoratem, ten zaś przyjmie najtańszą demagogię jako usprawiedliwienie odszkodowań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: Carrefour znowu na sesji IP: *.man.rsk.pl 19.02.05, 06:26 Dylemta jest: czy lepiej mieć hipermarket i 10 mln w kasie miasta, czy nie mieć hipermarketu i 10 mln w kasie miasta? Dla myślących wniosek oczywisty, dla prawicowych demagogów nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drogi Re: Carrefour znowu na sesji IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 19.02.05, 10:03 A niech se buduje to i troche ulice na tym zyskają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowe miast Re: Carrefour znowu na sesji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 11:56 a ja dalej mam propzycje: - niech buduje wszedzie tylko nie w tym miejscu w rzeszowie bo powstaje handlowy disneyland Odpowiedz Link Zgłoś
spectator1 Re: Carrefour znowu na sesji 20.02.05, 09:11 Ale to jest bardzo dobra lokalizacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Carrefour znowu na sesji IP: 62.93.43.* 21.02.05, 10:26 No pewnie, obskoczy sie kilka hipermarketów i można zrobić zakupy,nie trzeba gonić po całym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierowca Re: Carrefour znowu na sesji IP: *.man.rsk.pl 22.02.05, 13:28 Ale jak już dostaną pozwolenie, to niechby zapłacili za inną organizację ruchu w tamtej okolicy, bo inaczej obwodnica będzie zablokowana. Odpowiedz Link Zgłoś