Dodaj do ulubionych

Carrefour znowu na sesji

15.02.05, 20:30
Radni Rzeszowa powinni liczyć się z pieniędzmi podatników.
Obserwuj wątek
    • Gość: amnesty Carrefour do domu ! IP: *.man.rsk.pl 15.02.05, 20:43
      Jakiś radny dostał w łąpę. Jeśli nagle niewiadomo dlaczego któryś radny zmieni
      zdanie to będzie to oznaczać, że go kupili. MOŻE JUŻ NIEDŁUGO POZNAMY TO LUB TE
      NAZWISKA.
    • slavres Re: Carrefour znowu na sesji 15.02.05, 20:54
      :) Nie posądzałbym Carrefoura, że dał jakiemuś radnemu w łapę. Zresztą byłoby
      to pomowienie, nie mając dowodów. Uważam, że Carrefour obserwuje dokładnie
      poszczególne sesje Rady Miasta i widzi zachowanie prawicy, która od pewnego
      czasu przegrywa (odwołano Przewodniczącą, powołano na miejsce Dzierżakowej
      nowego Przewodniczącego w osobie Deca, dość szybko uchwalono budżet). Dlatego
      teraz Carrefour liczy na podobny układ. Ja życzę mu powodzenia licząc, że
      jednak Radni zgodzą się i oprócz kolejnego sklepu, powstanie ładny park.
    • slavres Re: Carrefour znowu na sesji 15.02.05, 21:08
      A jeszcze ciekawiej będzie, bo na sesji rozpatrywane będą także pozwolenia na
      wybudowane już dwa duże sklepy przy Rejtana. Czy nasi radni wytrzymają do końca
      sesji, w końcu aż 37 punktów porządku obrad.
      • Gość: paradius Re: Carrefour znowu na sesji IP: *.skyware.pl 15.02.05, 21:34
        Popieram kolege w 100%. Miejmy nadzieje, ze wreszcie Francuzi wybuduja ten
        market. Przynajmniej miasto zaoszczedzi 10 milionow. Moze ta sumka pojdzie na
        ten cholerny Park Papieski i radni prawicy dadza sobie spokoj z glupiki
        gierkami. Pozdrawiam Wszystkich sympatykow naszego miasta!
    • Gość: mieszkaniec Re: Carrefour znowu na sesji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 22:10
      A może ten co już niby jest chory i na 22 nie zdąży się wykurować to dostał
      kase i dzięki temu zgoda przejdzie ?? Ja nic do żabojadów nie mam ale ciekawi
      mnie to dlaczego tak zaciekle walczą o Rzeszów ?? Nie jeden inwestor już dawno
      by olał miasto i walniętych radnych. A moje ktoś już wzioł kase i teraz ratuje
      skóre żeby tylko nie oddawać :).
    • Gość: riki Re: Carrefour znowu na sesji IP: *.rzeszow.mm.pl 16.02.05, 09:57
      pana szlachte i jego spolke wykopac z rady miasta nic nie zrobil bedac
      prezydentem a teraz maci dlaczego nie bierze sie pod uwage opinii i sondazy
      mieszkancow rzeszowa ktorzy w 85%opowiedzieli sie za budowa carrefura jeszcze
      raz apeluje budowac budowac budowac ten market z pozytkiem dla rzeszowa
      • Gość: Rzeszowiak Re: Carrefour znowu na sesji IP: *.man.rsk.pl 16.02.05, 14:30
        Rozsądek nakazywałby spełnić oczekiwania Carrefoura. Prawica jest w niezręcznej
        sytuacji, bo za tą koncepcją opowiada się wpływowy w Rzeszowie ksiądz prałat
        Mac.
        • Gość: ja do rzeszowiaka IP: *.res.pl / 82.160.26.* 16.02.05, 20:01
          musze cię pocieszyć ale szanowny ks. Mac jest za przynajmniej był bo bardzo
          podobała mu sie wizja parku oraz tego wjazdu do jego katedry. wszyscy sa za ale
          oszołomy z psełdo prawcicy która zachowuja się jak jakiś podgatunek który "robi
          kupkę do swojego gniazda" ładnie pisząc-pozdrawiam
          ja też jestem za budową bo to wprowadzi konkurencje między już istniejącymi
          marketami a ci co mówią ze padną osiedlowae sklepiki nie mają racji bo takie
          sklepiki padają przez biedroneczki-a ci co mówią że zwiększy się róch to wręcz
          przeciwnie bo się rozłoży na 3 markety bo nie mam pojęcia z kąd by się miała
          wziąśc większa ilość samochodzików skoro ci co jeżdża to dalej będą jeździć
          a jeśli chodzi o inwestora ze kasa z zysków popłynie za granica i żeby zamiast
          takiego marketu postawić jakąś fabrycznie (nie koniecznie w tym miejscu) to
          powiem że żadna polska firma tu nie przybędzie bo każdy woli w swoim regionie
          budować a w przypadku zagranicznego inwestora to będzie tak jak z marketem za
          kaska popłynie za granice tylko market ma jeden plus bo już inwestor jest bo na
          fabryczke szkoda czekać mając takich radnych
          pozdrawiam
          • Gość: mieszkaniec Re: do rzeszowiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 23:01
            Nie wiem jak to możliwe ale dziś w radiu Centrum słyszałem ogłoszenie o naborze
            do pracy do nowego hipermarketu !!!
    • Gość: DELAJ Carrefour, niech buduje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 14:34
      Szkoda, że tak długo sie to ślmaczy. Radni prawicy zmiencie decyzję, w zamian
      za bezpłatne miesięczne zakupy na wyprzedazy w Carrefourze
    • macpherson Re: Carrefour znowu na sesji 17.02.05, 15:09
      Ja nawet nie podejrzewam, żeby akurat tym razem zgoda na budowę sklepów została wyrażona. W końcu radni liczą się tylko z własnym elektoratem, ten zaś przyjmie najtańszą demagogię jako usprawiedliwienie odszkodowań.
      • Gość: Klient Re: Carrefour znowu na sesji IP: *.man.rsk.pl 19.02.05, 06:26
        Dylemta jest: czy lepiej mieć hipermarket i 10 mln w kasie miasta, czy nie mieć
        hipermarketu i 10 mln w kasie miasta? Dla myślących wniosek oczywisty, dla
        prawicowych demagogów nie.
        • Gość: drogi Re: Carrefour znowu na sesji IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 19.02.05, 10:03
          A niech se buduje to i troche ulice na tym zyskają
    • Gość: nowe miast Re: Carrefour znowu na sesji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 11:56
      a ja dalej mam propzycje: - niech buduje wszedzie tylko nie w tym miejscu w
      rzeszowie bo powstaje handlowy disneyland
      • spectator1 Re: Carrefour znowu na sesji 20.02.05, 09:11
        Ale to jest bardzo dobra lokalizacja.
        • Gość: Ola Re: Carrefour znowu na sesji IP: 62.93.43.* 21.02.05, 10:26
          No pewnie, obskoczy sie kilka hipermarketów i można zrobić zakupy,nie trzeba
          gonić po całym mieście.
          • Gość: Kierowca Re: Carrefour znowu na sesji IP: *.man.rsk.pl 22.02.05, 13:28
            Ale jak już dostaną pozwolenie, to niechby zapłacili za inną organizację ruchu
            w tamtej okolicy, bo inaczej obwodnica będzie zablokowana.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka