Dodaj do ulubionych

Testem w narkotyki

IP: 80.51.255.* 07.03.05, 19:16
już dawno temu skończyłem 21 lat i niech was nie interesuje co robię z własnym organizmem ... trawa 1000 razy mniej szkodliwa od alkoholu ! Lepiej niech policja i SM przestanie chlać na służbie ściga bandytów !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: tester Re: Testem w narkotyki IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 08.03.05, 08:10
      Czy strażniczka miejska może odemnie pobrać próbkę moczu na badanie na
      zawartość narotyków?
      Jedna z nich bardzo mi się podoba....
      Jeżeli tak,to służę organizmem do testowania.
    • Gość: NG Re: Testem w narkotyki IP: 195.117.152.* 08.03.05, 09:31
      Chore państwo - chore prawo. Czy po paleniu człowiek zachowuje się agresywnie
      aby go kontrolować ? Kontrola tylko dlatego, że to jest nielegalne i komuś
      wydaje się że jestem pod wpływem jest śmieszna i narusza swobody obywatelskie.
      Proponuję częsciej sprawdzać alkomatem zapitych drechów w okolicach Rynku i
      wiejskich dyskotek, którzy demolują wszystko i jeżdżą po pijaku.
      • Gość: jarek Re: Testem w narkotyki IP: 195.136.36.* 08.03.05, 10:11
        Chore państwo - chore prawo, zgadzam sie, testowanie uczestikow imprez? Kuku na
        muniu macie w głowach.
    • Gość: Dlugazzz Ahh ta "wolnosc" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 10:32
      Ta nie ma to jak zniewalajacy system... tak w ogole to moga wszystkim naskoczyc
      bo nie ma ustawy ktora by zabraniala bycie pod wplywem narkotykow, posiadanie
      owszem, ale za bycie na haju to sobie moga ten tester w dupe wlozyc, a ucznowie
      szkol poprostu nie przyjda w dniu badania do szkoly albo jesli sa wystarczajaco
      inteligentni to nie beda cpali na lekcjach :P (i na szczescie wyjdzie na to ze
      wpadna tylko dresy, co rzeczywiscie przysluzy się społeczeństwu)
    • Gość: Ilkaj Re: Testem w narkotyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 17:31
      Marihuaniste łatwo poznać po plamach spermy na spodniach bo cały czas się
      onanizuje jeśli nie uda mu się kogoś zgwałcić nie potrzeba narkotesterów.
      Jeśli nie zakłucasz porządku publicznego nie mają prawa pobierać od ciebie
      wydzielin typu siusiu kupka glutka niemówiąc o krewce.
      Do pani Dyr. Zajdeel Uczniowie mogą być chronieni przed narkotykami tak jak
      przed papierosami więc raczej kiepsko szkoła jako budynek może się da obronić.
      Do komendanta Mastaja gratuluje spostrzegawczości "osoby które mogłybyć pod
      wpływem Środków ODURZAJĄCYCH" na następną impreze masową te kilkadziesiąt testów
      wam nie wystarczy co ja mówie ludzi do kontrolowania wam niewystarczy. Ale
      szkolenie napewno wam wyjdzie na dobre:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka