Dodaj do ulubionych

Kampanię czas zacząć

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 20:54
Jak znowu głupi wyborcy z Podkarpacia zagłosują gremialnie na eLPeeR to ja
osobiscie bedę warczał przez całą kadencję NA NICH!! Wrrr. już zaczynam! NIGDY
WIECEJ WRZODAKÓW, ADWENTÓW, DZIERŻAKÓW i innych popaprańców!!! No proszę
ludzie.. opamietajcie się!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Wkurzony Re: Kampanię czas zacząć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 22:27
      Pan Wrzodak rozpieprzył Ursus, a poparcia szuka na Podkarpaciu bo w Warszawie
      to na niego nikt by nie zagłosował. Wyborcy Podkarpacia opamietajcie się, czy
      to w naszym regionie nie ma ludzi odpowiednich, tylko desantowiec z Warszawy.
      Precz z Wrzodakiem. Jak go widzę w tv to mi się niedobrze robi. Mam nadzieję,
      że w najbliższych wyborach Wrzodak przepadnie.
      • Gość: sd na kolejna kadencje do KORYTA IP: *.res.pl / 82.160.26.* 08.03.05, 14:50
        to jest mocno zaplanoweane-tam gdzie najwięcej zwoleników RM tam LPR dostaje
        sie do władzy a że wrzodaka już nie chcą nigdzie to przybywa na podkarpacie
        gdzie ma znaczną ilośc słuchaczy oraz zwolenników tej sekty LPR-u
        zesłać te dwa cyrki (RM oraz LPR) na sybir i było by bez niepotrzebnych nerwów
    • Gość: Michał Karkut Wrzodak merytoryczny??hehheheee IP: *.kom.pl / *.kom.pl 08.03.05, 09:26
      Panie Martens! Byłem 2 miesiące temu na spotkaniu w kolbuszowskim starostwie na
      którym był poseł Wrzodak, to była parodia! ten człowiek jest banalny i żałosny
      w swych wypowiedziach a nie merytoryczny!! zresztą podobnie jak nasz
      starosta!!!
    • Gość: skromny komentator U W A G A !!!! IP: *.kom.pl / *.kom.pl 08.03.05, 09:34
      ogłaszamy akcję WYCIŚNIJ WRZODA!!! ma ona na celu walkę z LIGĄ POLSKICH
      TROCIN.. (rodzin) :):) walczymy jak możemy!!! za oblanie Wrzodaka gnojówką
      przyznana zostanie nagroda specjalna! rodacy do boju!!!
    • Gość: mieszkaniec sld nie na darmo chwali wrzodaka IP: 213.76.135.* 08.03.05, 09:46
      Przecież dzięki takim wrzodakom i im podobnym komunisci mają na zawsze
      zapewnioną władzę. Tak było w Sejmiku Podkarpackim, gdzie LPR odniosła
      wspaniałe zwyciestwo po czym wrzodak kazał lokalnym janczarom ze swej partii
      oddać władzę sld i psl.
      Apel do wyborców LPR w Podkarpackim - nie głosujcie na wrzodaków bo ten nie ma
      nic wspólnego z LPR.
      • Gość: Czyrak Re: sld nie na darmo chwali wrzodaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 10:23
        No nie Martens chwali Wrzodaka. Już dawno słyszałem, że Wrzodak wiele spraw
        załatwia z SLD np. w sejmiku, w radzie miasta Rzeszowa i to widocznie jest
        prawdą. Jak się Dzierżakowa postawiła tym praktykom to Wrzodak z SLD odwołał ją
        z przewodniczącej.Ale to plugawy człowiek a Pana Boga wzywa.
    • Gość: Wiesiek Re: Kampanię czas zacząć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 11:10
      Wrzodak to taki sam "bohater" jak Wałęsa. Też nosił Matkę Boską w klapie a
      dzisiaj udawadnia , że nie jest agentem. Ale kto wie gdzie są jego teczki.
      • Gość: Antygłupek Re: Kampanię czas zacząć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 15:15
        Jego teczki nie zobaczysz ,bo aktywnych agentów nie udostępniają!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka