darino Re: czy w Dubiecku ktoś posługuje się internetem ? 10.03.05, 12:50 Myślę, że na pewno, ale nie wiedzą o tym forum. Może zaczniemy reklamować to forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
dubiecki Re: czy w Dubiecku ktoś posługuje się internetem 22.04.05, 16:13 Posługuje się, posługuje.....zabieram sie od miesięcy żeby uaktywnić to forum, ale ....cóż brak czasu Wielkie dzieki dla Darina za : - założenie tego forum - prowadzenie forum Bircza Odpowiedz Link Zgłoś
upowiec Dubiecko żyje ! 24.04.05, 15:49 Pozdrowienia dla Dubieckiego ! Cieszę się, że ktoś się odezwał. Chętnie pomogę ożywić to forum - mogę robić prasówki, które i tak opracowuję dla forum gminy Bircza, ale wiadomości z Dubiecka i lokalne "ploteczki" to już twoja domena ! Odpowiedz Link Zgłoś
darino oby, oby ! 25.04.05, 00:39 Cieszę się, że ktoś z Dubiecka zajmie się tym forum. Ja oczywiście będę zaglądał i na forum, i do Dubiecka ze względów rodzinnych. Pozdrowienia dla wszystkich zaglądających na forum i życzę większej aktywności ! Odpowiedz Link Zgłoś
darino_wizytator pytanie ciągle aktualne ... 21.03.06, 08:05 Jak to jest z mieszkańcami gminy Dubiecko ? Odpowiedz Link Zgłoś